Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Stie cineva care sunt condițiile la Căminul Colegiului Național A.T Laurian? Informații cum ar fi Preț Mancarea Cati stau in cameră Daca e liniște Etc Nu ezitati sa spuneti mai multe ...? (mai mult)
Cum pot afla daca sunt înscrisă ca membrul unui partid?
Bună, aș vrea să știu cum decurg orele pentru învățăm la distanță la FSEGA profil contabilitate din Cluj? Se fac online sau fizic în weekend?
Bună am terminat și eu clasa a 8a și mna am intrat la un liceu pe profil de industria alimentara și protecția mediului. Și mna as vrea sa întreb ce materii ai și ce ajungi dacă termini pe profilul...? (mai mult)
Bună TPU, acum 3 ani am inceput sa fiu prieten cu un coleg de la mine din clasa, timpul a trecut și noi am devenit prieteni buni, până în punctul în care în ultimele două luni tot caută să...? (mai mult)
Am o problemă, timp de câteva zile taicămeu nu vrea sa vorbească cu mine, nu știu ce să fac în situația asta. Am 12 ani va rog sa ma ajutati
Deci, fosta mea prietenă, am avut unul către altul ceva sentimente, mi- a spus că nu vrea relație, eram clasa 12 și ne vedeam zi de zi la liceu. Ne- am răcit rău de tot și nici macar nu ne ...? (mai mult)
Deci mi- a placut mult de un fost coleg din generala si mi- au cam revenit sentimentele acum cu toate ca nu mai suntem colegi de 2 ani.Anul trecut s- a facut o excursie cu elevii premianti si era si el.In...? (mai mult)
Bună TPU! Cum se traduce din tiganeasca " camau ime"? Dau funda
De ce uneori sufletul se încăpățânează să iubească in continua pe cel care nu mai este?
Daca un baiat de 17 ani sta cu o fata de 13 ani nu e pedofilie?
Salut, vreau sa ma las de un viciu de al meu de vreo 3 ani dar nu reușesc și acela este un drog psihoactiv numit crystal (sau metamfetamina cred). Totul a început când intr- o seară eram cu toți...? (mai mult)
Salut. Am 18 ani, sunt clasa a 12- a, prietena mea are 15, clasa a 9- a. Am o problema despre faptul ca ma tot gandesc ca ea ar fi prea "mica" pentru mine din punct de vedere moral. In sensu ca am ...? (mai mult)
Daca o fata îi dă cerere unui băiat, aștepta o zi jumate și după șterge cererea se descurajează. A procedat rău fata? Băiatul nu o place, chiar daca ea arata semne că o place, adică se...? (mai mult)
Buna, avem un balci in cateva saptamani si am o intrebare. Eu am 13 ani dar sunt mai scunda, ma pot da in ciocan cu 1, 44?
"Mereu o alegere, niciodata ales" Salut TPU, astazi vreau sa va zic experienta mea cu privire la ultima perioada din viata mea. In primul rand nu am cui neaparat sa impartasesc lucrurile acestea ...? (mai mult)
Cum îți dai seama că un băiat vrea sa te facă geloasă?
De ce băieții încearca să facă geloasa fix fata de care lor îi place?
Buna! Doresc sa dau in 2025 admiterea la medicina in Oradea, atata stiu ca 80% e bio si 20% chimie. As vrea sa primesc mai multe detalii, cate intrebari sunt din manualul de grile si cate sunt la prima...? (mai mult)
Eu am o întrebare: La mine sunt persoane care evident mă cunosc și acele persoane care mă cunosc și femei și bărbați și care mă apreciază, îmi tot zâmbesc și îmi fac cu ochiul. Dar nu înțelegeam...? (mai mult)
Știți cumva dacă postliceala Carol Davila din Târgoviște te acceptă și dacă nu ai bacalaureat? Pe site am văzut că scria diplomă de bac/absolvire liceu. O să mă duc să întreb, dar întâi...? (mai mult)
Ce inseamna cand intrebi pe cineva in mesaje daca te place si neaga dar in realitate cand e vorba de acest subiect nu zice nimic?
Daca imi comand un vape online ( cu THC sau fara nu conteaza) si vine curieru imi cere buletin sau semnatura de la parinti?(sunt minora )
Are cineva subiectele date la transfer la mate info 2022-2023 la Liceul Ovidius?
Vă salut! Urmeză să fiu student la facultatea de construcții UTCN din Cluj, și m- am gândit cu încă 2 prieteni tot studenți la UTCN să stam la cămin ca să salvez niște bani, deorece chiriile...? (mai mult)
Salut tuturor. Voiam sa va intreb ce pot sa fac in situatia asta. Tatal prietenei mele nu ma vrea din cauza ca familia mea are o reputatie proasta ca tata si unchiul meu au fost la puscarie. Eu nu ...? (mai mult)
Dacă m-am înscris la jocul cuvintelor și am primit gmail imediat ca înscrierea a fost confirmata și datele au fost stocate în baza lor de date...ce ar trebui sa fac acum?
Dacă un băiat te vede după o lună și el este singur fara nicio fata, îți afla numele, te vede, se înroșește, zâmbește și după a doua zi el începe sa urmărească pe Facebook o fata fix...? (mai mult)
Salut. Deci nu știu cum să spun dar eu nu de mult timp am început să mă jo, c știți voi acolo jos la noi la băieți cu ouăle și imi place. Este okay să mă joc și este normal să imi...? (mai mult)
Dacă un băiat când te vede se da la fete vorbește cu el le îmbrățișeaza uitandu- se cu coada ochiului când vede că stau langa un băiat el se încruntă când stau indepartata in același incapere...? (mai mult)
Ce inseamna daca o fata vorbeste cu un baiat prin mesaje foto, spre deosebire de mesajele normale, e mai special sau, fetelor voi ce spuneti?
Dacă un băiat urmărește multe fete pe Facebook Instagram însemna că lui îi plac toate fetele?
La profilul estetică trebuie să fac ceva analize?
Vreau sa dau de permis. Ce ar trebui sa fac mai întâi să îmi fie și mie mai ușor? Trebuie sa învăț legislația mai întâi?
Este ok daca merg la un majorat dar nu dansez? Nu le am cu dansurile si am fost invitat la un majorat care este primul la care ma duc, de fire sunt mai rușinos si na.A mai fost cineva în situația asta?...? (mai mult)
Voi ce faceti in viata de zi cu zi, ocupatie, sa fie implinita ziua, fara monotonii? Adica vezi pe unii oameni asa frumos isi arajeaza viata..si altii nimic. Care e secretul?
Heyy, sunt împreună cu o fata de 13 ani și eu am 15 ani și ma simt aiurea, este ok ca un baiat de 15 ani sa fie cu una mai mica?
Bună, aş vrea să vă întreb ceva ce pot face dacă o fată cu 3 ani mai mică că mine se tot ia aşa aiurea de mine când mă vede pe stradă. Adică eu am aproape 17 ea are 14, faza e că eu ...? (mai mult)
Copilu meu face 15 ani peste o sapt, are înălțime de 1, 67, nu a mai crescut, noi părinții avem (eu) 1, 48, tata, 1, 75, la naștere copilul a avut 51 de cm, ... La endocrinolog am fost...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare. Eu sunt nevoita din anume circumstanțe sa ma mut în Italia o vreme, ceea ce înseamnă că va trebuii să merg la școală acolo. Eu trec clasa a 8 a acum, din septembrie...? (mai mult)
Salut, știe cineva un club în pitesti deschis și duminica seara, gen pana la 3, 4 dimineața?
Bună! Am o problemă, îmi cade foarte tare părul, dacă treci cu mâna prin el vine alături de cel puțin 6 7 fire. când îl spăl cada e plina de păr, când dorm perna e plină, iar când pur...? (mai mult)
De ce unii oameni nu stiu sa creeze legaturi, prietenii?
Ce mesaj credeti ca vor sa transmita fetele, majore chiar, care isi fac selfiuri cu buzele aratate strident, rujate si stranse in pozitia sarutului?
Real vorbind cat de dificil poate fi sa te muti intr- un oras mai mare fara sa prea cunosti pe nimeni ca si cum incepi o viata de la 0? Ce poate fi plus si ce minus? Sa zicem ca acasa unde stau nu...? (mai mult)
Salutare! Îmi puteți spune va rog frumos cum sa scap de anxietate? O sa încep școala în curând și am anxietate pentru că nici un coleg nu mă suporta și nici unii profesori. Va rog frumos sa- ...? (mai mult)
Buna. De 3 luni de zile vorbesc aproape zilnic cu un baiat doar prin mesaje pe insta, insa de curand i- am cerut numarul de telefon si el mi- a raspuns ca grabesc lucrurile si nu stie daca in gluma sau...? (mai mult)
Dacă un băiat are un prieten și ei amandoi se uita insistent, vorbesc între ei, prietenul face semne când mă vede că sa vadă și baiatul, înseamna că te considera ciudata?
Dacă un băiat face contact vizual cu o fata de fiecare data când o vede inseamna că o place?
La majoratul unei fete este ok daca ii dau un aranjament cu trandafiri albaștri? Albastru fiind culoarea ei preferată si tematica majoratului
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!