anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1Buna tuturor! Stiu ca lumea e satula de probleme in dragoste, nu am vrut initial sa fac asta, dar vreau sa-mi spun off-ul, fiindca stim cu totii ca avem mai multa incredere intr-un amic de pe internet (cel putin in cazul meu). Dragii mei, am o problema care ma tine de mult timp, m-am indragostit de o fata acum 2-3 ani, demult stiu... si totul a fost ca in basme, mesaje peste mesaje, promisiuni, si multe multe nopti in care priveam luna si stelele si... totul a durat doua luni, cand ea dintr-o-data mi-a spus ca inca tine la fostul prieten si ca nu mai putem continua. in acesti 2 ani nu ne-am mai vazut decat de trei ori, asa trecator si parca ii era frica sa ma vada, se dispersa prin multime. Nu o pot uita de atunci, imi e tare dor de ea, chiar am incercat sa o uit, nu stiu ce e in capul meu, ce sa mai incerc, acum iarasi vine in vacanta si iarasi trece prin fata casei mele, si iarasi simt ca mor fara sa o stiu a mea. Ce sa fac daca o intalnesc? Nu stiu daca sa renunt, sa nu ii vorbesc sau sa incerc sa ma impac, dar totusi merita atentia mea dupa ceea ce mi-a facut? 1

4 răspunsuri:
| BurnInHellSucker a răspuns:

O "iubire" nu se uita decat daca gasesti alta. A trecut atat de mult timp, e momentul sa fii sincer cu tine si sa accepti ca ea nu te vrea, nu te iubeste. Acum iti pare un capat de lume si ca nu o vei uita niciodata, dar cum vei cunoaste o alta fata care sa iti placa micul tau univers isi va schimba centrul de greutate iar tu te vei vindeca de aceasta "boala". Esti tanar, de acum inainte iti vei mai gasi 17 000 de "suflete pereche" laughing. Iesi in oras cu prietenii ca sa cunosti oameni noi, fete noi, o "noua cea mai mare iubire" laughing). Bafta!

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Salut In primul rind site ul se numeste TOTI PENTRU UNU ceea ce inseamna ca trebuie sa fim prieteni si sa-i ajutam pe toti care isi scriu offul.Nu are rost sa te impaci daca ea nu te iubeste, incearca sa nu ignori intilnirile cu ea, doar asa o vei uita.O seara buna.

| Kennziiie a răspuns:

Problemutse in dragostesad. Sincer esti un baiat de nota 10, dupa felul in care te exprimi si scrii. Eu una spun sa deveniti prieteni, prieteni apropriati. Sa aflii mai multe despre ea (nu poti sa stii niciodata TOTUL), afla mai multe, fii langa ea, si chiar daca te doare, fii acolo pentru ea cand iti spune ``imi place de x. ``. O sa isi dea seama ca tu tii la ea. in alt mod si o sa incerce ea dupa aceea. In nici un caz nu face unul din lucruruile urmatoare:
-sa te dai mare cand ea e in preajma
-sa fii cu o tipa doar ca sa o faci geloasa
- sa ii spui verde`n fata ca nu iti pasa ca e cu x /y, ca vrei sa fie cu tine
- sa pui stapanire pe ea.
restul deja devin intelese de la sine. Cel mai important lucru? distreaza-te! e vara! poti cunoaste oameni noi mereu! vara abia a inceput! 3 luni sunt ale tale! baftaaaa>big grin

| Crin51 a răspuns (pentru Kennziiie):

Multumesc pentru raspuns, cele amintite de tine mai sus mi se par niste cazuri penibile, deci in niciun caz nu le voi urma, Multumesc pentru sfat happy