| crazygirl_1531 a întrebat:

1Vreau sa invat la scoala mult mai bine. Am o prietena care imi poarta pica si mereu vrea sa ma vada jos. Cum fac sa o oftic pentru ca ea mereu incearca sa faca asta. help mee pls thx

Răspuns Câştigător
| Bianca_3626 a răspuns:

Pai pune burta pe carte.Si iti spun un secret.Incearca sa raspunzi la fiecare ora la fiecare intrebare chiar daca nu stii pentru ca prof vede ca te intereseaza si incerci sa raspunzi.Si o ''oftici'' ca tu iei note mai bunewinking incearcawinking

4 răspunsuri:
| Gentiana a răspuns:

Invata mai mult. Pune-te cu burta pe carte.

| Parisblue a răspuns:

Pai pune`te pe treaba, vara asta citeste cat mai multe carti, fa multe exercitii, cauta modele de compuneri.Sa vezi ce bine o sa iti prinda in timpul scolii. Sa ridici mana la fiecare intrebare si sa gasesti un raspuns cat mai explicit, sa faci daca iti da la scoala compuneri ff frum pentru a face impresiesmug. iar daca pr ta greseste ceva, u rasp imediat (doar daca stiilaughing) Tre sa ii dovedesti ca u chiar poti sa fii ff buna!
SUCCES!

| Madalina1455684 a răspuns:

Si eu am o asa zisa "prietena". Dar eu nu numai ca incer cu invatatura eu o fotic si in timpul liber.Defapt ea mi-a gresit de cand eram mai mici si acum imi place foarte mult sa o vad ca se oftica ca nu m-ai are prietena pentru ca le-am atras pe toate si unele au plecat.Cand ii place de un baiat imi bat joc de ea si ii spun ca el umbla cu alta si ai grija ca o sa vina aia si o sa te ia la bani marunti si la o paruiala.Nu prea are haine si nu stie sa se imbrace numai in blugi si eu ii m-ai spun ca i se prinde fuindu in eilaughing.
Noi 2 avem o legetura pintr-un verisor.Si cand mergem sa domrim la el ii spun ca ii mirose picioarele[este adevarat].
Maicasa pleaca sa lucreze in Italia si eu tot timpu ii aduc aminte de ea stiind ca ii este foarte dor de ea si ca plange cateodatalaughing.
Recunosc ca poate nici mie nu mi-ar placea sa imi faca cineva asa. Dar se invarte roata. Iar de cand mi-a gresit ea mie s-a intors roata la 180 gradewinking.
Bafta!

| ServanaAtoni a răspuns:

Urat din partea voastra.
suferinta nu e ceva placut, oricat ar fi gresit tipa.
cu ce esti tu mai buna daca i-o intorci?
invata pentru tine, nu ca sa se supere ea.
straight face