Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Niște versuri tari de diss rap battle cu Teodora
I-ai dat follow unui băiat și el s-a uitat la story dar nu ți-a acceptat cererea. Ce să fac? Dau funda!
Salut, am si eu o nelamurire legat de festivalul Beach Please! Cand mi- am cumparat bilet am uitat sa imi scriu si al 2 lea prenume mi- am scris numele de familie si un singur prenume din cele 2. ...? (mai mult)
Buna! Mă ajutați și pe mine va rog să găsesc un liceu în străinătate (de preferat in UE), care sa predea in engleză și pot să aplic acum, eu fiind a 8a? Dau funda
Salutare! Ce job uri part time de acasă ai putea încerca ca și adolescent? Mulțumesc anticipat!
Care sunt niște cluburi prin România care permit adolescenților de 16 ani să intre?
Buna, am 20 de ani sunt intr- o relatie de aproape un an, el are 25. Locuim amandoi de 8 luni, doar eu si el. Lucram in acelasi loc suntem impreun 24/24 am accept total la telefonul lui. De la inceputul...? (mai mult)
Dacă am 14 ani și acordul părinților aș putea gasi undeva să-mi fac pierce în buric?
Copii seamana cu părinții nu doar fizic? Cum?
Ce ați alege dintre a avea o sora sau a avea un frate?
Salut, am și eu o curiozitate în Germania de exemplu, se dau examene/evaluari/bac ca și la noi? :)) Dacă nu, atunci cum e? Mulțumesc anticipat!
Hei, am și eu o întrebare pentru ca sincer nu mai pot, iubitul meu m- a înșelat cu o „femeie" ușoară eu am aflat și de atunci (să intimplat pe 06.01. 2025) nu mai sunt om încerc să îl înțeleg...? (mai mult)
Ce se va intampla daca am aratat unui curier buletin editat pe telefon la cnp pentru ca am achiziționat un vape de pe olx si curierul l-a bagat in ceva dispozitiv smart?
Buna. Stiu ca e a nu stiu cata oara cand spun chestia asta, insa am o problema in jurul careia ma tot invart de ani de zile si atunci cand cred ca e mai bine, reapare. Mai exact, cearta. Ei bine, eu ...? (mai mult)
Buna, cine mai ține minte batoanele de biscuiții tempo din laleaband, as vrea sa stiu daca este cineva care are albumele și stickerele nefolosite și dorește sa le vândă! Multumesc dau funda pentru...? (mai mult)
Daca nu iti vine sa zambesti cand vezi o fata de care iti place asta inseamna ca de fapt nu o placi sau nu o placi asa de mult incat sa iti vina sa-i zambesti sau despre ce e vorba?
Dacă mi-am dat comanda de pe EMAG de un vape fără nicotina, îmi cere ceva buletin? Și dacă vede ca am sub 18 ani le da amenda parintilor sau ceva?
E ok dacă mi-am făcut gaură direct cu cercelul și dezinfectez cu parfum?
Sa zicem ca nu aveti de spus mai nimic si asta tot timpul dar va da de inteles cineva ca va place, adica o fata sa zicem, ce ati face? Ati intra in vorba cu ea si ati invita o in oras fara sa va pese...? (mai mult)
Daca mi-am facut buletinul de 18 ani si eu inca nu am varsta pot sa intru la Superbet sa bag un bilet ca baieti? i :D Merci de raspuns!
Ce vrea un băiat de la o fata?
Salut, astăzi m- a prins profesorul de sport ca fumam a 2 a oara, prima oara eram in afara scolii și astăzi m- a prins in scoala.Acesta mi- a spus ca sunt șanse foarte mari sa imi scadă 2 puncte...? (mai mult)
Iubitul meu, nu știu ce se întâmplă cu el, ori are pe alta, ori e el extrem de gelos. Am stat un timp despărțiți, bineînțeles că au apărut prietenii noi, pe Facebook mă refer. În fine....? (mai mult)
Un amic, de ❤️nu îți spune la mulți ani, de Crăciun, de Anul Nou, de ziua ta, cum trebuie sa-i răspunzi?
Buna! Am cumparat un laptop Asus x415ma si problema e ca am viteza foarte mica la internet pe wifi.Doar 2.46 Mbps, iar pe tefelon am 79.86. Laptopul are windows 11.care poate fi cauza si ce pot face ...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Vineri este olimpiada la geografie si am fost ales de profesoara. Ce sa fac sa merg sau sa nu merg? Nu vreau sa zica lumea ca sunt tocilar ca eu sunt smecher si smardoi. Parintii...? (mai mult)
Servetelele umede e ok sa fie folosite si pentru incaltari?
Bună! Dacă mi se pare un un coleg de clasa simpatic și imi place să vorbesc cu el, înseamnă că îl plac sau chiar să mă fi îndrăgostit de el? De cate ori vorbesc cu acel băiat zambesc foarte...? (mai mult)
Voi ce ati face daca din locul de unde va cumparati mancare va pune ospatarita servetel cu "Pofta buna" doua inimioare si un zambet? Pentru ca si mie mi s- a intamplat.. si am mai comandat si azi si ...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat sunt baiat. Am o prietena(adica suntem neamuri) si ea are un iubit, ala cum ar veni e cam batut in cap..nu are o problema ca eu petrec timp cu ea la liceu sau etc totul e ok…astazi...? (mai mult)
Nu imi place sa invat.Sunt la mate info dar m- am saturat de invatat. Termin liceul la profilul acesta dar trebuie sa fac si o facultate si vreau sa fac o facultate mai usoara dar in acelasi timp sa am...? (mai mult)
Bună TPU, cum credeți ca va fi bacul în 2025 adică anul acesta față de 2024? Mai ușor, mai greu?
Nepoata mea are 11 ani spre 12 si ii cade foarte mult par.Azi am pieptanat- o sa mearga la scoala si a cazut cam un pumn.Nu are parul des, e firav si seamana ca acela de parca ar fi putin ud si il tine...? (mai mult)
Bună seara. Este normal ca la 16 ani să am un sân mai mare decât celălat dar să se vadă destul de rău diferența? Îmi e rușine când mă duc la plajă sau etc.și vreau să știu dacă se va ...? (mai mult)
Daca mi- a scris ospatarita pe servetel ca sa am pofta buna si a pus si inimioare de acolo de unde mi am cumparat ieri si azi de mancare meniul zilei inseamna ca ma place? Sau poate ca la toti oamenii ...? (mai mult)
Cum sa aleg ce sa fac dupa ce dau bac ul>?
Ajutor am o doamna de chimie tampita si se ia mereu de mine. Imi vine sa imi bag un glont in cap de fiecare data cand vad ca am ora cu ea. O sa ajung ori sa ma sinucid ori sa o impusc pe ea. Ce ma fac ...? (mai mult)
Vreau un sfat sunt baiat: Avem o fata in clasa care e cea mai toxica o zis in clasa ca ce poate sa faca cu mine si i- am zis ca ‘mai ales ca e grasa si se pune ma sufoca’ dupa o inceput sa ma traga...? (mai mult)
Salut…sunt baiat si vreau un sfat util Asta este ultimul an de liceu si deja observ ca totul se distruge Fetele intre ele se barfesc se judeca una pe alta si asta ma afecteaza ca sef al clasei cand...? (mai mult)
Buna ziua.Sunt clasa a 11-a pe profilul economic pot sa ma mai ma transfer la seral in alt liceu tot anul acesta?
Salut, știți ceva casti bluetooth care sa meargă și la o distanta mai mare? De exemplu mi-aș lasa telefonul jos și as lua doar căștile cu mine cat timp sunt la lucru în depozit
De ce nu primesc mule like-uri pe Facebook?
Acum cateva zile m- am despărţit de iubita mea, am fost împreună 2- 3 luni, dar vorbeam de aproximativ 1 an şi jumătate Cand am început să vorbim fiind la liceu amândoi eram introvertiți și...? (mai mult)
Salut deci am o problema destul de mare zic eu si sper sa ma ajutați deci am un prieten care l- am ajutat cu un cont de google și contul de Google era logat un cont de joc si după asta mai exact astăzi...? (mai mult)
N- am niciun noroc vere în iubirea asta, pe bune îți spun, o baftă n- am, toate partenerele mele îmi spun ca a pupat- o, ca nu stiu ce, le ascult și mă gândesc eu nu am parte de asa ceva ..nu...? (mai mult)
Îmi e frică să propun fetelor de care sunt interesat să ieșim la o întâlnire, dacă mă refuza ce mă fac?
Buna! Am o problema, vreau sa ma pocaiesc, simt nevoia, simt ca vreau sa- mi dedic viata lui Dumnezeu, dar prietenul meu nu vrea nicidecum, i- am spus ca nu renunt la pocainta si ca Dumnezeu e primul...? (mai mult)
Vreau și eu niște răspunsuri serioase, nu date așa în glumă! Am 17 ani, și sunt domnișoară, n am făcut o cu nimeni, dar din curiozitate am băgat un deget, nu a curs sânge sau ceva dar îmi...? (mai mult)
Mi-a murit cățelul într-o bătaie, nu mai pot, vreau să mor, mi-e dor rău de el, nu mai pot, plâng continuu.
Buna, am o mare problema exista vreo posibilitate sa- mi fac bt pay fara a primi acordul părinților din aplicația lor pentru ca ei nu o au stiu ca înainte exista o metoda cu o versiune veche de btpay...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!