Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 26 Martie 2025 sunt:
Parere Scoala Centrala din Bucuresti? Sunt profesorii stricti la machiaje si lucruri de genul? Colectivul cum e?
Pareri despre noua medicina germanica?
Salut TPU inceput sa imi cada parul din noiembrie sunt baiat am 16 ani si a inceput cam din noiembrie sa imi cada foarte mult par toata lumea imi zice ca chelesc dar eu in familie n- am pe nimeni cu chelie...? (mai mult)
Buna, azi am facut o, dupa a inceput sa ma doara burta ca si cum mi ar veni menstruatia, insa aceasta mi- a trecut acum o saptamana jumate, ma doare si capul putin, stie cineva de la ce e, multumesc...? (mai mult)
Mie îmi creste greu barba mai ales pe părțile fetei. Îi stă bine așa unui băiat de 18 ani?
Hey, am împlinit nu demult 18 ani dar încă sunt timid rău, adică depinde de situație de moment dar am momente când dacă sunt într- un grup de discuție și spun ceva scurt imediat ma intimidez...? (mai mult)
Ce părere aveți de băieți care fac l@ba?
Dacă la simularea de clasa a 8 a nu iei nota mare, nu poți intra la liceu precum, uman? Sau intri ori ce ar fi?
E adevarat ca la un moment dat poti ajunge sa iei fara bani uleiurile esentiale de la doterra? Daca da, ce trebuie sa faci?
Mi a spus cineva ca bts are legatura cu un conflict de natura sexuala iar eu nu am inteles cand mi- a spus asta si nici acea persoana nu mi- a explicat, deci ce inseamna asta? Cum adica are legatura cu...? (mai mult)
Bunaaa va rog sa îmi răspundeți sunt disperata! Am de o perioada o durere foarte mare de toți mușchii din corp mai ales la picioare mă doare și stomacul și zona abdominala de jos nu înțeleg ce...? (mai mult)
Ce punctaj trebuie sa am ca sa ma calific la faza judeteana a olimpiadei de tic?
Buna, aștept răspuns va rog, De o perioada încoace mă dor toți mușchii corpului cel mai rău picioarele spatele, mă doare abdomenul inferior am fost la ginecolog mi s- a spus ca am vaginoza mi-...? (mai mult)
Salut, implinesc intr o luna 18 ani si parintii mei si nasii vor sa imi dea bani sa dau de permis, la aflarea vestii eram la modul "ok", adica nu stiu... Am fost indiferent. Cand aveam 12- 15 ani imi...? (mai mult)
Bună. As vrea sa ma vopsesc și nu știu ce culoare sa ma fac, ma gândeam la verde sau mov. Care credeți ca ar fi mai ok? Am ochii verzi
Pareri despre reiki?
Chat video free?
Daca am aerul destul de umed in camera si imi pun acel difuzor de la doterra care umidifica si el aerul, atunci va fi si mai umed aerul si nu e ok, nu? Sau e?
Ma pot masturba in timpul postului? (Sunt baiat)
Ce parere aveti despre zodia leu si pesti? mi se par cam duse cu sorcova:))))
Buna. Am o problema care ma complexeaza de cand eram mica, si anume problemele cu greutatea. Din totdeauna am fost o persoana slaba, aveam 25 de kg la 11 ani, iar apoi odata cu adolescenta au inceput...? (mai mult)
Bună seara! Am nevoie de un sfat, peste două luni fac 18 ani, și la începutul lui Mai vreau să mă înscriu la școala de șoferi. Însă mi- e frică de sală decât de traseu. Ce sfaturi îmi ...? (mai mult)
Hey. Știu că o să sune aiurea, și știu deja că ce vreau să e o prosie de altfel, dar eu altă variantă nu am. Concluzia e că vreau să fug de acasă. Am 15 ani, în 8 luni fac 16, ...? (mai mult)
La liceu militar Ștefan cel Mare din Câmpulung Moldovenesc se dau toate probele într-o săptămână?
Bună, am un volan Ferrari F430 force feedback si nu am idee cum l- as putea conecta la PS4, am cautat tot googleul si tot youtubeul dar in zadar, pe cutie scrie ca merge pe PC dar multa lume pe reddit...? (mai mult)
Bunaaa! am 15 ani si caut o cea mai buna prietena cu care sa vb zilnic sa ne zicem barfele, sa ne dam sfaturi sa fim acl una pentru alta.SA NE AVEM UNA PE ALTA, mai pe scurt, nu conteaza varsta atata...? (mai mult)
Salut, sunt pe Orange ei vreau sa trec pe Vodafone. Ce recomandați sa trec direct cu nr acesta sau să- mi iau nr nou, doresc abonament cum am și la Orange? Deja nr asta îl știe prea multa lume ...? (mai mult)
Bună, sunt în anul 3 la Feaa și aș dori să știu dacă nu dau licența acum în vară cu în februarie semestru viitor, deși termin modulul psihopedagogic pot preda ca necalificată? Dacă da ce...? (mai mult)
Sunt în clasa a 8- a și nu am prieteni. Îmi iau foarte mult bullying, dar totul indirect(bârfă, vorbit pe la spate, dar destul de tare cât să aud, mi s- au făcut poze și stickerel, etc). ...? (mai mult)
Daca am observat in secretia mea, ca pe alocuri este putin inchegata ca sa zic asa, mici bucatele, pot avea candidoza sau este normala aceasta secretie inainte de menstruatie, tin sa menționez ca ...? (mai mult)
Hey,de vreo 2 zile am observat ca secretia mea este apoasa si are ceva particule mai inchegate. este vorba despre infectie cu candida, helppp
Hey there, stiti ceva locuri misto abandonate prin Bucuresti? gen locuri de explorat, nu vreau sa dau pe acolo de cine stie ce oameni))
Salut TPU! Am o întrebare. Am 18 ani și parcă mi s- a făcut scârbă sa mai vorbesc cu fete. Nu am mai putut vorbi din 2023 in octombrie cu una de când m- am despărțit de fosta mea și parcă de...? (mai mult)
Still. Încă încerc să mi găsesc un scop sau ceva la care să fiu bun. De anii mă chinui. De anii nu fac nimic. În primul rând că toți își bat p#la de mine și la școală. Și la practică....? (mai mult)
Dacă nu mai mănânc niciun dulce pot scăpa de carii? Am doar jos dar se văd și din părți așa oleacă, mai pot scăpa de el? Să nu mai mănânc dulciuri de loc și să mă spăl mai excesiv în...? (mai mult)
Sunt clasa a 12 a iar profesoara mea de istorie nu vrea să mă bage în examenul de bacalaureat deoarece nu am note mai mari de 5 la ora ei. Este posibil să fac ceva în legătură cu problema asta?
Saluatre TPU! In intrebari anterioare puse de mine, v- am spus ca am la mana un fel de dermatita de contact. Din cate am inteles eu de la acest internet, am de fapt o eczema. O am din iarna lui 2019-...? (mai mult)
As vrea sa dau la liceu pe arte plastice dar mama spune ca trenul nu mai este si ca autobuzul e scump dus intros as vrea sa fac macar un an pe un profil obisnuit sa fia impacata soramea care zice sa dau...? (mai mult)
Bună Credeți că e ok să am 52 de kg la 1, 58? Măsurile mele sunt 97 la sâni, 62 la talie și 98 la fund
Dacă am fișa de romi și iau peste 5 la en pot să intru la ce liceu vreau eu?
Salut,vreau sa cumpar ceva de baut din oras dar sunt minor(17 ani), imi cere buletinul cand ajung la casa de marcat? Arat de 20 de ani la fata si sunt destul de inalt.
Recomandări de licee bune din București(peste media 9) care să fie mai apropiate de Ilfov(mai exact Mogoșoaia)? Profil Știinte-Sociale.
Salut, luni(sapt asta) am iesit in curtea scolii cu 4- 5 colegi si o doamna profesoara(de chimie) era in masina si un coleg facea misto pentru ca ea manca o banana si isi baga degetele in gura si se uita...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de un sfat, sunt f timid și de multe ori nici nu- mi place cum arat, tot încerc să îmi fac curaj dar îmi dispare, ce pot să fac să scap de timiditate? Se întâmplă să vorbesc...? (mai mult)
Noroc! Am o intrebare, se poate intra cumva de la un profil uman la facultatea de automatica si calculatoare din Iasi?
Bună! Vreau să vă cer o părere tuturor. Deci, un băiat pe care l cunosc de mai demult, s- a gândit să îmi scrie, dar, faza e ca mi- a scris pe Snapchat. Am auzit multe povești cum ca cei ...? (mai mult)
Bună. M- am despartit de prietenul meu și nu ma simt tocmai ok. Ma simt singura și parca mi- e aiurea ca nu am cu cine ieși, ca nu am cu cine vorbi. Prietene am, dar nu în sensul ala vreau sa ies....? (mai mult)
Este vreo aplicatie ceva care blocheaza doar numerele de la roboti si asa? Care sunt facute pentru a face rau la oameni
Daca iubita mea are 17 ani și e de acord sa vina la mine acasă făra să o oblig și vrea să stea la mine poate sa mi-o ia politia și să o ducă în apoi acasă la ea?
Bună …am 16 ani, de mult timp vreau și eu un iubit, o afecțiune, nu stiu..toată lumea are nevoie de asta ..Prietenele mele au toate și cele care nu au tot le place cineva ..in schimb pe mine ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elena1995elenaelena întreabă:
sabin89 întreabă:
Elelena65 întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Harry Potter
Alohomora sau Expelliarmus iti suna cunoscut? Hai in Lumea magica de la Hogwarts!