| andytza a întrebat:

2 in 1
De ce ne bucuram cand este ziua noastra de nastere, cand de fapt ar trebui sa fim tristi ca a mai trecut un an din viata? Va e frica de moarte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oarecum... mai este putin si implinesc 16 ani. Ma intreb cum va fi la 60. Cu greu vad ca mai trece o zi... inca una si inca una ziua sfarsitului apropindu-se.
De ce ne bucuram?! pentru ca ne vedem mai mari, mai maturi, pentru ca ne vedem mai implniti, inaintam fericiti in varsta, si reusim sa privim stuatia cu optimism.Ar trebui poate sa fim tristi, dar cu ce scop.indfeent daca suntem sau nu tristi, timpul nu va sta niciodata in loc pentru a tai noi mai mult.
Moarte? nu, sincer nu mi-e frica, incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc la asa ceva, oricum, fiecare dintre noi isi gaseste sfarsitul atunci cand ii este scris. Pentru mine, sincer, ziua de nastere este ziua in care prietenii ma viziteaza, si ziua in care pot sa imi numar mai usor anii.
Oare cum a trecut timpul ...parca mai ieri am descoperit TPU.laughing. Mult succes

4 răspunsuri:
| MM a răspuns:

Mi-am adus aminte de ziua in care am implinit 16 ani laughing. Faceam curatenie in casa cu mama, ma pregateam de petrecere si. plangeam. Mi-am dat seama in dimineata aia ca am crescut, ca nu mai sunt copil si ma enerva gandul asta.Cand a auzit mama ce durere am, a inceput sa radalaughing. Mi-a spus ca fiecare varsta e frumoasa in felul ei, fiecare an iti aduce alte bucurii, alte impliniri si sa ma bucur mereu de fiecare clipa, fiecare zi.Si a avut dreptate.

Frica de moarte? Hmm. mi-e frica ca n-o sa am timp sa fac tot ce mi-am propus.

| Supradoza.De.Vise.Interzise a răspuns:

Poi ne bucuram ca primim cadouri si cei dragi sunt langa noi love struck.
Si nu, nu imi este frica de moarte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ramin acelasi.Nici nu ma bucur nici nu ma intristeaza.

| UnOarecare a răspuns:

Nu stiu cum sunteti voi...
Eu am 17 ani, insa de pe la 15 am inceput sa numar anii, lunile chiar si zilele cat mai am pana sa devin major happy
Insa imi doresc acest lucru doar pentru a lua permisul de conducere, in rest vreau sa raman acelasi pustan de 16/17 ani fara griji happy!