Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Eram într- un autobuz.Eu am intrat prima și din greșeală când mi- am dat ghiozdanul jos am atins un băiat(dar fara să vreau)acesta când s- a asezat a început să se uite insistent la mine, eu...? (mai mult)
Salut, mă adresez cu întrebarea : Unde pot găsi o fata cu mintea limpede care nu caută alte relații, care e destul de simpatica, prezentabila oriunde, și căruia i ar placea un tip ( eu ) de...? (mai mult)
Cum e Colegiul Tehnic Carol 1 din București ca liceu? E ok? Profesorii sunt buni? Colectivul? Cât mai multe detalii aștept
Salut! Cum este Liceul Nenitescu din București? Este un liceu bun? Profesorii cum sunt? Vreau sa aflu cat mai multe, daca se poate! Pro & contra?
Bună TPU! Atunci când cineva se uita după tine lung cam ce poate însemna? (Ma refer la un tip)
Buna, am un comportament ciudat care constă prin mișcarea buzelor iar după îmi sug sângele. Și ori îl închid, ori ma mânjesc cu el. Sau îl pun într- o punga și îl las doar ca mna uneori...? (mai mult)
Hei! Vreau un sfat în legătură cu un baiat. Asta vara m- a abordat pentru prima oara, însă atunci l- am refuzat fiindca se vedea ca suntem foarte diferiți, el era foarte imatur, iar eu nu cautam...? (mai mult)
Salut, am 15 ani si sunt din Baia Mare, cant la chitara si sunt in cautarea de o trupa tot asa de adolescenti. Mai multe detalii in privat...
Salut,am 13 ani 185, si 92 de kg și vrreau sa slăbesc până la 60 vreau sa știu dacă nu mai mănânc aproape deloc voi mai crește în înălțime sau nu
Ma doare foarte tare inima din partea stângă. De o săptămână am durerea aceea. Mama îmi spune sa mă liniștesc ca mă doare de la supărare ci că s- ar putea să mă îmbolnăvesc mai rău...? (mai mult)
Dau funda! ????bună TPU, știți cumva dacă site ul cumparlike este safe? Este un site care contra cost îți bagă follows pe Instagram și mă gândesc dacă nu cumva există posibilitatea să îmi...? (mai mult)
Salut, merita sa merg la liceu militar? Ma tot gandesc la ce liceu sa merg cu un prieten, si am vazut ca este unul militar aproape de noi (Mereu am fost amandoi atrasi de liceele militare), asa ca am...? (mai mult)
Buna, dacă mi- am făcut un cont fals pentru a urmări ce postează cineva fără sa fiu nevoită sa ma uit de pe contul meu principal, iar persoana respectiva m- a blocat pe contul fals și îmi apare...? (mai mult)
De unde pot lua un fir de trandafir? Dau la florărie doar un fir?
Buna, ma confrunt cu o problema daca ma puteti ajuta, cand vreau sa pun la story pe Instagram poza se intuneca chiar daca ea nu este asa, stie cineva ce pot face?
Daca am 16 ani si sunt in plasament, poate sa imi faca ceva protectia copilului daca sunt gravida? Mentionez ca tutorele meu legal este de acord, poate sa ma ia de la ei?
Credeți că mersul la psiholog/ terapeut te ajuta? Îmi doresc să merg mai departe pe plan sentimental și să nu mă mai simt blocată in trecut... Simt nevoia sa mă descarc să mă confesez sa discut...? (mai mult)
Buna, sunt eleva in clasa a 12a si fac naveta de acasa pana in orasul judet din Suceava. Desi este vara, vin des aici pentru a face pregatire auto. Astazi am vrut sa iau trenul acasa ca de obicei insa...? (mai mult)
Salut TPU, am 16 ani si am 63kg, sunt cam slab, cine stie ce pot sa mananc sa ma ingras repede sa ajung la 70kg macar? Fara raspunsuri de genul nu trebuie sa te ingrasi.Dau funda
M- a sunat un numar din Cluj și era o doamna care m- a intrebat daca am promovat bacul, m- a intrebat și de alții fosti colegi + altii din alte clase. Mi- a zis ca e un sondaj și ca pot sa refuz ...? (mai mult)
Bună TPU, aș avea nevoie de puțin ajutor.Am o prietenă foarte bună cu care mă văd destul de des și am rămas la ea peste noapte acum 2 zile, trebuie să vă spun ca și eu și ea suntem fete.Se...? (mai mult)
Am o întrebare, deci este un băiat care mă place rău și mi- a cerut să- i fiu iubita lui și am zis ok, după ceva timp 1- 2 zile am inceput să- l plac rău și după 3 zile îmi spune că el ...? (mai mult)
Am trimis un colet prin olx Și îmi apare la AWB,, în curs de plată ‘’ ce înseamnă? Acea pers nu a plătit sau l-a refuzat? Sau urmează să-mi vină bani
Sunt fata si persoana pe care o iubesc este tot fata, am o iubita. Eu am 14 ani iar ea 16 si suntem un cuplu de 6 luni. Ne iubim foarte mult si vedem un viitor impreuna dar familiile noastre nu stiu ...? (mai mult)
Este matematica de la liceu asemanatoare cu cea din gimnaziu? Ma refer o sa se mai faca in clasa a 11 a E(x) de exemplu? O sa imi mai fie de folos formulele acelea din gimnaziu?
Daca m-am inscris pentru ajutorul de somaj dupa liceu in luna iulie si acum in august pe 12 depun al doilea dosar, in septembrie primesc banii pe cele 2 luni? Astept raspuns urgent va rog!
Poti cumpara un vape de pe eMAG fiind minor? Stiu ca, curierul iti cere buletinul la livrare, dar poti cere sa ti se livreze la easybox
Salut, intru in clasa a 8 a si trebuie sa ma pregatesc de simulari dar am o intrebare. La matematica, daca din 3 subiecte fac 2 ce nota se pune?
De ce aproape toți adolescenții/tinerii români nu suporta muzica kpop? De ce trebuie sa îmi fie rușine ca atunci când cineva de varsta mea mă întreabă ce muzica ascult să spun că kpop? Măcar...? (mai mult)
De ce nu mi s-au format sfârcurile?
Hei! Daca am picat bacul la un profil, pot da din nou vara viitoare la alt profil? Spre exemplu, vara asta am dat la materiile de pe mate- info, iar vara viitoare as vrea sa dau la materiile de pe filo...? (mai mult)
Buna TPU, de cand sunt mica sunt blocata intre 2 stiluri pe care nu stiu sa le aleg. Eu sunt fata, in 2022 am decis ca vreau sa incerc sa fiu masculina asa cum am avut eu mereu in cap si m- am tuns scurt,...? (mai mult)
Buna! Am o problema:)Pe piele imi creste destul de mult par.Eu ma epilez dar dupa 5- 6 zile creste iar si nu mai stiu ce sa fac! Am incercat chiar si variante mai scumpe dar tot nu merge:)Mama a zis ca...? (mai mult)
Ba eu cred ca adolescentii de 15- 19 ani exagereaza.Adica saruturi, atingeri si alte din astea la varsta asta.Eu am 16 ani si mi se pare putin cam scarbos si cringe ce fac ei.Bine zic eu care nu am avut...? (mai mult)
Salut TPU, as vrea sa inchiriez un apartament sau o camera de hotel pentru noaptea de revelion sa stau cu iubita mea. Faza e ca eu am 16 ani si ea 17. Ne poate acorda cineva pentru o noapte oare daca...? (mai mult)
Buna, am 13 ani si in ziua a 5 de ciclu nu mi- a curs deloc sange si nici in a 6 si nici crampe nu am avut, dar când ma uitam pe hartia igienica era sange, de ce nu a curs? E vreo problema de...? (mai mult)
Eu as vrea sa ma duc la facultatea de informatica, doar ca nu știu dacă contează profilul de la liceu pentru asta, m as duce la mate- info dar e prea multa matematica, eu as fi vrut la stiinte sociale...? (mai mult)
Salut, sunt in clasa a 10- a si varul meu a primit 3 contracte in America, South Dakota pe 5 ani, 14 Mii de dolari pe luna. Cand o sa am 18 Ani o sa termin clasa a 11- a. Merita sa plec in vara 2026...? (mai mult)
Salut. Vreau sa vorbesc despre relația mea de 2 ani. Îmi vine efectiv sa plâng și nu pot să mă abțin. Eu cu iubita ne cunoaștem de 2 ani in care decurs de 1 an jumate am stat în aceeași casă...? (mai mult)
Poate politia sa ma imobilizeze si sa ma duca acasa dupa ce mi-a sunat parintii invocand motivul ca sunt beat?
Salut, locuiesc la etajul 2 si sunt curios cum as putea sa ies pe geam, dar nu am nici o idee cum sa ies in siguranta
Fetele inalte sunt atractive? Ma refer la cele de 1, 75-1,80. Nu imi place cum sunt, ma simt prea naspa cand lumea se uita in sus la mine sau se ia de înălțimea mea.
Îmi poate spune cineva de ce am scurgeri albe lipicioase?
Buna seara! Am avut menstruația din 26 Iunie pana pe 2 Iulie, dar mi- a curs foarte putin și era lichidul maro, acum nu mi- a venit din nou și am scurgeri, ce poate fi? De durut burta, mă doare...? (mai mult)
Bun, deci am o problema cu mama. Eu am 16ani si sunt baiat.Mama ma tot intreaba cand o sa îmi fac si eu o iubita si eu i- am spus ca de abia am 16ani ca sunt mic si nu ma intereseaza dragostea acum.Dar...? (mai mult)
Bună, aș vrea să îmi pun lentile de contact pentru că nu mai suport ochelarii! Nu știu cum să îi spun mamei pentru că mi- e frică de ce zice, am 12 ani și vreau sa le port doar la școală,...? (mai mult)
Bună! Este ziua iubitului meu, ce aș putea să-i cumpăr cadou ca nu am nicio idee, ceva frumos să-i placă și să-i aducă aminte de mine?
Salutttt! Poate cineva să- mi zică și mie care profil de liceu ar putea fi interesant/amuzant? Ceva fără prea mult mate? (ne- am mutat de curând în România și trebuie să intru la un liceu și...? (mai mult)
Recent am observat ca a dat like si un ador la o fată pe Facebook. Mi- a spus ca o știe de la o petrecere și nu are legătură cu ea. Nu vreau să simt ca mă înșeală sau ca urmează să ne despărțim....? (mai mult)
Am o problema foarte mare, am intrat într- o stare foarte nașpa de depresie să zic așa și mi se întâmplă des, nu am cu cine să vorbesc și nimeni nu mă înțelege. nu pot ieșii din stările ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Oameni si realizari
Stii oare cui trebuie sa multumesti pentru internet, telefon mobil, bec sau televizor? Hai sa vedem