Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
E ok daca pun in masina de spalat doar o pereche de pantaloni lungi si o pereche de pantaloni scurti? Ca alte haine nespalate nu am acum de culoare neagra, ca sunt negre astea 2 perechi de pantaloni.....? (mai mult)
Bună, îmi dați niște come back-uri pentru când mă cert cu niște prieteni, mă cert cu o fată care se crede prea mare, se dă la toți băieți, aș vrea niște come bak-uri
Hey TPU, ce părere aveți despre echipa masculina de fotbal națională a Franței? Eu am văzut că sunt majoritatea persoane de culoare. De ce sunt atât de mulți bărbați de culoare, care joaca ...? (mai mult)
Buna TPU am inghitit un cercel de limba acum 3 saptamani aproape ideea este ca nu am verificat fiecare scaun sa vad daca sa eliminat pe cale naturala.Acum in prezent de 2 zile am gatul umflat si ma doare...? (mai mult)
Bună! Sunt eleva in clasa a 10 a, urmez un profil de economie și îmi doresc sa intru la o facultate de arhitectura aici in România sau in Europa. Ce meditații și unde as putea solicita meditațiile...? (mai mult)
Buna am inghitit un cercel de limba acum 3 saptamani aproape ideea este ca nu am verificat fiecare scaun sa vad daca sa eliminat pe cale naturala.Acum in prezent de 2 zile am gatul umflat si ma doare oare...? (mai mult)
Bună, eu am parul saten închis și m-am vopsit cu vopsea semi-permanenta roșie pe care am lăsat-o în par 50 min inloc de 30 dar mi-a ieșit foarte puțin roz bordo. Ce pot face sa imi iasă rosu?
Dau funda! Mai pe scurt ca să înțelegi toată povestea.Pe fata asta o știu de cam un an de la mai mulți prieteni, ea fiind o fată foarte serioasă care până la 22 de ani avut i singură relație...? (mai mult)
Bună, mă puteți sfătui într- o privință, Ce înseamnă când un bărbat spune nu ești genul meu.dar îmi placi mult, îmi face favoruri, mă urmărește pe rețelele sociale.De fiecare dacă...? (mai mult)
Mai e doar o lună de vacanță, trec în a 8 a și am tema de vacanță sa fac 15 rezumate, sa fac un portofoliu cu materia predata de până acum, mai am și la mate o culegere de lucrat, am lucrat...? (mai mult)
Poate că nu-s primul care întreabă, da care-i faza cu violetta aia?
Ar trebui sa imi fie rușine sa umblu cu un baiat care a vorbit si care a fost cu multe fete din oraș? Cum e si invers si se plang unii baieti că le ar fi rusine sa umble cu o fata pe care au avut o ...? (mai mult)
Prietenul meu are 17 ani fara o luna si iubita lui 15 si 3 luni, este ok relația dintre ei?
Sal tpu.ro cum aflu nr de telefon al cuiva un nr necunoscut care nu îl cunosc?
Salut,am 16 ani și nu am aproape niciun prieten, nu ies afară deloc nu am cu cine, sfaturi ce sa fac?
Am 17 ani jumate și am o relație cu un băiat de 18 ani de aprox 1 an părinții lui mă știe și ai mei pe el dar unul din ai mei nu e de loc de acord cu relația și mă închide în casă dacă merg...? (mai mult)
Bună tuturor. Am pierdut cont de 27K și caut baieti / fete cu mulți urmăritori, peste 1000, cat mai mult =))), pentru promovari reciproc pe insta story cu tagg. in prezent am cont de 10, 8 K.
Am un glo hyper x2 air. Si imi arde tigara la mijloc. E incarcat are lumina verde, astept si putin mai mult ca sa se incalzeasca si cand bag tigara si trag o arde la mijloc doar. E prima oara cand folosesc...? (mai mult)
Salut lume cum pot sa am capul tare știu că pare banal dar vr sa am capul tare
Cine vrea sa devina idol kpop (sa fie fata 14-15 ani)vreau pe cineva serios care sa muncim impreuna pentru a deveni idol dar sa fii foarte serioasă și să nu renunțăm
Salutt! Ma poate ajuta si pe mine cineva? Anul acesta am intrat intr- a IX - a si desigur ca se va organiza balul bobocilor. Nu m- am gandit niciodata la el, asa ca nu stiu foarte multe despre el...? (mai mult)
Dacă am făcut baie în cadă cu iubitul(fără nimic pe noi), iar lui i-a curs în apă lichid preejaculator(fără să facem nimic) pot rămâne însărcinată?
Am si eu o problema, habar n am de ce mi se scuala din orice.De exemplu uitandu ma la animale.barbati etc,eu nevrand se mi se scuale, mi se scuala pur si simplu. Posibil sa fiu nebun?
Bună. Aveti vreo părere despre facultatea de administrarea afacerilor în comerţ, turism, servicii, merceologie şi managementul calităţii din cadrul facultății ASE? Ce pot face mai departe?
Bună! Exista postliceale în București cu program tehnica dentara? Sau care ar fi alternativele
Salut tpu.ro cum pot face bani prin postă gen să primesc bani prin postă să merg la postă și să iau plicul cu banii?
Eu am intrat la Facultate în București, dar acum îmi este puțin teamă de mediu, de oameni, de distanta... sunt 6 ore de mers și nu știu ce sa fac. Sa ma mut la Craiova... mai aproape de casa?...? (mai mult)
Salut, pentru început vreau sa spun că sunt un elev de 17 ani. Acum doi ani am prins drag de o fata cu 4 ani mai mică decât mine, și aceasta pasiune a ținut pana in ziua de azi, când ea are 13...? (mai mult)
Bună TPU Deci, cum să vă zic eu vouă Nu știu cum s- a întâmplat.dar de câteva zile am început să vorbesc cu un băiat avem aceeași vârstă deci nu e o problemă, am început să vorbim...? (mai mult)
Hei, vreau sa devin idol kpop, cine vrea sa devina si e foarte serios imi poate da mesaj pe insta va rog, vreau sa ne încurajăm si sa ajungem impreuna idol kpop o sa lucram impreuna până reusim dar...? (mai mult)
Buna! As vrea și eu numere pentru farse la telefon și câteva informații despre persoana (dacă se poate :), va rog nu dați numere de la comapnii etc, ms!
Bună! Aș vrea să știu ce acte sunt necesare pentru a putea călători singur la 17 ani spre România! Menționez faptul ca părinții copilului sunt divorțați, domiciliul copilului este acum la...? (mai mult)
Bună! Aș vrea sa știu ce acte sunt necesare pentru a călători singur spre România la 17 ani! Menționez : părinții sunt divorțați, mama locuiește în afara României, într- o țară din UE,...? (mai mult)
Salut, va rog raspundeti repede.Am avut o reputatie foarte proasta in gimnaziu, urmeaza clasa a 9 a in septembrie, vreau sa fiu sociabil, sa am o viata reala, sa am prieteni, vreau sa stiu cum sa...? (mai mult)
Salut TPU! Voi ați putea trăi fără prieteni? Eu am 14 ani, nu am prieteni și viața mea nu mai are sens. Simt că trăiesc degeaba. Uneori am vrut și să mă s! nuc! d, dar n- am făcut- o. Simt...? (mai mult)
Cum îți dai seama ca te vrea doar pentru sex?
Buna! Am aproape 17 ani iar iubitul meu are 20 și muncește pe șantier și părinții mei nu l acorda sunt agresivi cu mine și ei vor numai bani de la el sa ma lase sa ma văd cu el adică sunt pe interes...? (mai mult)
Salut de curând mi- a murit bunica, și am o mătușă care este din partea tatălui care este sora cu tata, 25 de ani de zile nu nu i- a pasat de nimic, azi după ce mama a Le a facut pe toate, toate...? (mai mult)
Buna, as vrea sa fiu daca folile de la mobilfox sunt rezistente și dacă merita sa iau
Salut am 14 ani și de o lună am o stare de deprimare și anxietate am o amețeală sunt ca și cum nu știu ce e cu mine sunt plictisit și nu mai am chef de nimic lucrurile care le făceam înainte ...? (mai mult)
Sunt clasa a 11 a,doresc să mă transfer de la liceul economic la alt liceu pe filologie, mi e frică de diferența la limba latină. Mă poate ajuta cineva cu un model ceva?
Bună, am probleme cu halitoza permanentă, am incercat multe remedii care sau dovedit a fi de neajutor. Multe amestecuri, ceaiurile. Îmi fac igiena corect, îmi spal dinții de minim 3 ori pe zi ...? (mai mult)
Buna! vreau sa merg la epilare cu laser, imi puteti recomanda un salon in Iasi?
Salut dacă m-am programat la sala și nu am putut sa ajung sa o dau trebui sa mai aștept încă 15 zile iarăși
Am luat 10 gastrolax si nu si au favut efectul in 2 ore. Ce sa fac?
Salutare, când mi- au eliberat diploma de bac de la liceu. Am observat ca scrisul se vede asa mai șters, se vede bine, dar se vede ca și cum ar fi în ceata nu știu cum sa explic. Credeți că ...? (mai mult)
Bună! Am comandat de la mare by society o pereche de pantaloni și un tricou dar mi- a fost livrat doar perechea de pantaloni iar pe factura fiscală apar ambele produse. Pot veni separat? Are cineva ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu te descurci la profilul ales profesionala
AAAAAAAAAAAAAAA, ???? Astazi m- am dus pe afara cu un prieten si ne- am dus la un magazin sa ne luam un suc, dupa ne- am pus pe o banca vizavi de niste fete. Una se tot uita la mine nu stiu de ce Dar...? (mai mult)
Buna am terminat 3 ani de profesionala si m- am transferat la alt liceu in clasa a 11 a, intrebarea e cand ma va anunta daca ma accepta sau nu? ca e trecut de 24 si sunt ingrijorat si la liceu numai raspunde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?