| unknownboy a întrebat:

24 februarie 2011 - Dragobetele... idei de cadouri.idei de petrecut ziua. multumesc big grin

6 răspunsuri:
| aniiledha a răspuns:

14 februarie a fost astaziwinkinghappy

| unknownboy explică:

@paracetamol -> citeste data. scrie mare si frumos 24.nu 14 tongue mersi totusi happy foarte buna idee ai big grin

| unknownboy explică:

@rockstar -> da sunt baiat dar nu crezi ca e totusi prea mult pentru un baiat de 16 ani? gandesc foarte bine si nu ma refer ca sunt tocilar ci prin simplul fapt ca am o logica buna.as vrea sa fie asa happy dar din pacate nu locuiesc singur laughing big grin mersi anyway

| mumushika_9156 a răspuns:

Sar putea sa eshitzi cu asa zisa jumatatea ta la un suc, da pe post de cadou s-ar putea o poza unde sunteti ambii

| Rockstar_9495 a răspuns:

Daca vrei o noapte tare cumperi niste trandafiri schimbi lenjeria patului in rosu cu negru pui petale pe pat iei o sampanie si niste capsuni cu frica apoi daca poti sa faci lumina rosie in camera niste beculete de craciun de exemplu ma rog si o sa fie totul tare, sua un film comedie roamntica, plimbare in parc sa va simtiti bine si numai ca e cu tine o face fericita 9intrebare: esti baiat? )

| sysygame a răspuns:

Tinand cont ca 24 februarie a trecut, ew o sa iti dau cateva idei pentru la anul.Poi in primul rand daca yesi cu prietenii ducetiva undeva in oras la un suc, daca ye frumos afara luativa prietenele facetile cate un cadou si distrativa oriunde ati fi. O alta idee ar fi daca ti.ai lua prietena si daca esti genul ala romantic duo undeva intr.un parc si dai cadoul cumparat,daca nu, scoate.o la un suc si dai cadoul acolo.CE cadow sa.i dai? Cum am spus daca esti romantic dai un colier... ceva in genul asta o bijuterie si un trandafir... daca nu esti genul romantic dai ceva simbolik cum ar fi o bratara luata de undeva, dintr.un magazin mai special sau o pietricica"norocoasa" ma rog sper ca ti.am fost de ajutor :*:*