Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU! Băi băieți am o problemă mare.Am un prieten mai mic nițel vreo 14 ani care a căzut în aceași plasa că mine....Nicotina.Eu am fumat vreo 1 an jumate dar după am realizat că nu merită...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva luni m- am despartit de prietena mea din propria mea initiativa, dupa despartire o inceput sa- mi placa de sora ei care e o fata mult mai pe placul meu si cred ca ma potrivesc mult...? (mai mult)
În 5 zile o să încep liceul și o să am colegi noi. Mi- e frică să fiu judecat de ei, deoarece eu sunt de statură mai mică(am o afecțiune), puțin grăsuț(din cauza faptului că nu prea mâncam...? (mai mult)
Bună, am nevoie mare de ajutor …eu m- am vopsit cu vopsea negru, acum 2 săptămâni fără amoniac.și a început să se ducă vopseaua, și am multe șuvițe șatene, și în partea de sus am ...? (mai mult)
Bună tuturor, eu m- am mutat pe științe sociale, liceul respectiv mi- a acceptata transferul și cel vechi a trebuit să- mi dea un aviz: pozitiv sau negativ. Mi- au dat negativ, bine oricum nu m-...? (mai mult)
Buna ziua! Daca nu am trecut primul an de facultate si trebuie sa il repet, facultatea(etti) va trimite o instiintare acasa sau doar un mail?
Poate o sa ziceti ca sunt prost, da m- a luat boala asta sa incerc tigari. Nu doresc sa devin fumator, pana la urma o tigara nu strica, multi au ajuns dependenti de nicotina doar de la prima tigara...? (mai mult)
Salut, Când aveam 16 ani, mi- am instalat tot felul de aplicații pentru a- mi face prieteni, iar pe una dintre ele am întâlnit o fată de 13 ani din alt oraș. Am devenit prieteni și vorbeam...? (mai mult)
Ați făcut ceva studiu scolar in vacanța asta? La ce materii?
Va rog să mă ajutati (va rog să citiți tot multumesc). In curand începe noul an scolar, întru clasa 10a. Anul trecut, inainte să incep clasa a noua, nu stiam ca s- a facut grup pe insta și...? (mai mult)
Bună! Dacă vreau să mi retrag dosarul de la facultate o pot face oricând? Trebuie să plătesc ceva?
Salut,dacă stau într-un internat scolar, și vreau sa plec acasă în timpul săptămânii cum trebuie sa procedez? va mulțumesc!(clasa 9)
Buna! De cateva zile am inceput sa ma simt foarte foarte rău psihic, credeti ca sunt niste episoade depresive or just a phase? Also vreau sfaturi de ce as putea face sa ma relaxez si sa uit de anumite...? (mai mult)
Bună ziua! Ce program de lucru are un supraveghetor de săli de jocuri?
Buna, as vrea sa ma transfer la un alt liceu e teoretic, ce teste dau? Daca intru la filologie sau bilingv -engleza? Ce teste dau? Va rog rapid si cat mai multe detalii pls
Bună ziua! Sunt primul an la facultate și vreau să știu dacă este obligatoriu să mergi la toate cursurile? Nu mai intru în sesiune dacă nu mergi? Întreb deoarece în paralel am un loc de muncă...? (mai mult)
Salut! Verișoara mea (14 ani) trebuie să își reînoiască abonamentul tursib pentru acest an dar nu are carnetul de elev. Poeate folosi si carnetul digital?
Buna! Daca am un semn de nastere( mic si negru) intre sani pot sa il acopar cu tatuaj? A incercat cineva?
Bună. Vreau să învăț mai bine cuvinte, expresii și accentul din Moldova. Mă puteți ajuta cu cateva cuvinte sau expresii? Vă rog❤
Salut, am intrat pe profilul de stiinte la un liceu din oras, cand se poate afla in ce clasa am intrat si cu ce persoane sunt in clasa? Sunt foarte curios si tot astept de ceva timp, dar nu stiu daca...? (mai mult)
Ce să fac să nu mai facă figuri ecranul telefonului (deschide lanterna singur, intră singur în alte aplicații, șcrie singur și multe altele) De fiecare dată trebuie să îl închid și să îl...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă bei suc Fanta expirat de o săptămână?
Salut tpu.ro, am cumpărat pachetul de carte Dacă n-o Seduci Seduce scrisă de Taher Sonu ar fi rău dacă aș începe să agăț după sfaturile de acolo? Eu consider că nu, voi?
Bună dimineața, mai pe scurt, doresc să mă mut la cămin, doar o întrebare vă pun. Ce acte îmi trebuie pentru a mă caza la cămin de la liceu, bineînţeles și ce condiții sunt acolo, dacă...? (mai mult)
Buna! Incep liceul saptamna viitoare, fiind internata la camin deja (traiesc la 50 kilometri distanta de liceu, transportul public ar fi futil) si ma intreb care sunt esentialele de care am nevoie. Mesele...? (mai mult)
Buna seara! Am 19 ani, aproape 20 si urmeaza sa ma mut in Bucuresti la iubitul meu, simt ca nu ma retine nimic in afara de mama, ea spune sa plec, dar mereu am fost foarte atasata de ea si imi este...? (mai mult)
Cum să ai spun ca îmi pare rău? Ne-am certat, va rog să-mi spuneți cum pot să mă exprim?
Mi- am achiziționat un bilet de tren dus- întors Brașov- Câmpina. Ajung dimineață în Brașov, având în plan să iau trenul la prânz spre Bușteni. Dacă rămân până seara în Bușteni, cum...? (mai mult)
Salut Am trecut în clasa a11- a și urmează începerea unui nou an peste o săptămâna? Ce materie vii face la profil uman, științe sociale, intensiv engleza dintre Economie și Filozofie și ce...? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie mare de ajutor. I- am făcut cadou o carte personatizată, unei persoane foarte dragi și urmează să ridic coletul și să i- o dau. Chestia că pe lângă carte aș vrea să- i...? (mai mult)
Am o problema mare care ma streseaza rau. Anul acesta o sa incep clasa a 10a si sunt la profilul mate- info.Am intrat cu media 8.30(romana) 8.55(matematica) media celor doua find (8.42) si sunt penultimul...? (mai mult)
De ce băiatul pe care l plac ma evita? Spre exemplu când a trebuit sa ne dea ceva mie și colegilor mei (el e colegul meu de clasă) ne a anunțat etichetand pe fiecare în conversația de pe insta, ...? (mai mult)
Guys cum se numesc tigarile alea care au filtrul roz. infara de dunhil roz.
Bună, am nevoie și eu de ceva sfaturi. Sunt la liceu, intru în clasa a 10a, clasa a 9a am făcut- o la oraș deși stau la sat, la liceu vocațional. Apreciez ca părinții mei m- au susținut ...? (mai mult)
Dacă un băiat se întâlnește cu mai multe fete. Și de fiecare data stă în fața mea și vorbește cu ele sau se da mai într- o parte unde mă uit eu Sau alte ori le ea în brațe și întoarce...? (mai mult)
Salutare, când mi- au eliberat diploma de bac de la scoala, am observat ca pe partea stângă am emblema romaniei, credeți că este o problema? Mi- o arătat- o și un prieten pe a lui, și alui...? (mai mult)
Am nevoie de un sfat, vreau sa ma fac arhitect dar nu stiu ce profil sa aleg. La matematica pot sa spun ca is buna, am luat 9, 65 la E.N, dar is pasta la info si imi place geografia si istoria.
Este diferență mare între o partidă de *** Și frecatul? Adică se simte diferit? Nu am făcut niciodată *** Am 28 ani. Sunt băiat. (!) vreau răspunsuri serioase, nu la bâză.
Buna seara, cum si cand se face transferul de la un liceu la altul? Ce probe trebuie sa dai pentru a te transfera de la economic la pedagogie?
Salut, am nevoie de cateva sfaturi.O fata care tot venea pe la mine prin clasa la vara ei si eu cum sunt prieten cu vara ei ne am împrietenit, ea mi- a data fallow pe insta si de atunci ne am mai răspuns...? (mai mult)
Bună ziua! Am intrat anul 1 la facultate (FEAA) la distanță datorită unor probleme, dar acum aș vrea să fac cursurile la zi, se poate să mă transfer de la ID la IF?
Dacă mă uit la tv la știri are ceva? întreb pentru că pe 28 August a decedat bunica mea la 87. De ani
Mai este cineva la mare acum? Cum este vremea? Menționați și în ce stațiune sunteți
Daca comanzi ceva de pe zalanfo iti vine comanda sau iti trit altceva fata de ceai comandat?
Hello, m-am transferat după profil mecanic la mate info, și mă întrebam dacă puteți să îmi dați câteva exemple din materie la probe, vă rog e urgent
Dacă m-i s-a astupat gaura de cercel și m-a doare,poate doctorul sa îmi facă alta tot acolo sau trebuie sa fie în alt loc. Pot încerca săimping cercelul eu pana întra de tot? Dacă nu, de ce?
Buna, vreau să mă stabilesc cu serviciul in Germania, pentru asta trebuie sa iau și fetița cu mine și cu soția. ce trebuie sa fac sa o înscriu la o școală de acolo. În orașul Lunen de lângă...? (mai mult)
Buna! intrebarea asta este adresată in special fetelor Ce folosiți la rochite sa va ridicați sânii? am o nunta și nu stiu ce sa fac ca am mai purtat sutien fără bretele și nu funcționează așa...? (mai mult)
Bună. Sunt clasa a 12 a la bio chimie câte ore se fac pe săptămână?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!