Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Pentru cei care nu purtati boxeri, ce simtiti? :)) Multi zic ca s-au luat dupa Dorian Popa si ca e mai confortabil :))
E adevarat ca acum cu anularea alegerilor pot fi atacuri in toata Romania? Si suntem in pericol cu totii care suntem aici in Romania?
Buna seara, cum se procedează în cazul în care elevul și-a pierdut buletinul și cartela de metrou abonament și dacă se poate sa se facă cu copia de buletin?
Ce note și ce medii trebuie să am în clasa a8-a pentru a intra în examenul de Evaluare Națională (EN)? Ajutați-mă vă rog! Dau FUNDĂ
Dacă sunt în clasa a8-a și am luat o notă de 3 la o materie, mai pot să intru în examenul de Evaluare Națională (EN)? Dau FUNDĂ
Buna TPU! Rog fetele sa imi dea si mie cateva idei despre cum sa ma machiez la banchetul de clasa a 8 a vreau ceva sa nu fie nici prea discret dar nici prea tipator. Muchos gracias!
Bună, TPU! Mâine am o nouă întâlnire cu iubitul meu, iar el își dorește de ceva timp să mă sărute, dar nu prea am fost pregătită, așa că mâine o să îl las să o facă… :) Poate...? (mai mult)
Ce pot sa fac daca ieri mi s-a rupt ata penisului, a curs foarte mult sange. Ce pot sa fac
Va rog un sfat, nu înțeleg de ce mă simt confuz un unele situații, nu știu cum ar trebui sa reacționez un unele momente, mă blochez foarte mult, îmi este teama sa nu știu ceva greșit și ...? (mai mult)
Salutare! Am cunoscut o tipă recent de cateva zile si astăzi sa supărat pe mine pentru ca un prieten de al meu l- a bătut pe colegul ei de navetă cu care ea se înțelege bine pe nume Edi, din cauza...? (mai mult)
Sunt în clasa a8- a și nu prea știu engleză absolut deloc, iar anul viitor urmează să merg la liceu. Eu aș vrea să merg pe filologie, dar nu sunt sigură. Cum nu mă pricep la engleză aș vrea...? (mai mult)
Salutare! Am cunoscut recent o tipă si azi s- a supărat pe mine din cauza faptului ca un prieten l- a batut pe colegul ei de navetă pe nume Edi cu care ea se înțelege bine. Ea presupune ca eu sunt...? (mai mult)
Sunt în clasă a8- a și nu prea știu engleză absolut deloc, iar anul viitor urmează să merg la liceu. Eu aș dori să merg pe filologie. Dar cum nu mă prea pricep la engleză aș vrea un liceu ...? (mai mult)
Pe care ati alege-o? https://drive.google.com/file/d/13opqRftHt6MeujZ1cYUl3GgX4t4pIk6-/view?usp=drivesdk
Salut, vreau sa va cer părerea mea în legătură cu ceva. Deci la mine în clasă facem Secret Santa și mie mi- a picat să- i fac la o fată cadou. Am stabilit in clasă cu domn diriginte cadoul să...? (mai mult)
Tereaul din iqos se termina mult prea repede cand inca am 2 linii deja nu mai iese nici un pic de fum
Buna TPU! Ar putea sa imi zica cineva cum se desfasoara un banchet de clasa a 8 a si daca e obligatoriu sa se danseze in perechi? Si credeti ca as putea sa imi iau o rochie mulata sau as parea indecenta?...? (mai mult)
Când se incarcă cardurile educaționale pentru cei ce am pus dosarul în septembrie Precizez că cardul mi lo dat și a spus că în 10 zile îmi va pune bani și a trecut cele zece zile și încă...? (mai mult)
Salut. Vreau să mă ajutați cu ceva va rog. Sunt baiat, am 18 ani, sunt clasa a12a și nu am instinctul acela de a pune piciorul în prag. Toată viața am fost un tip mai retras..nu mă bat..nu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, am 12 ani, ma masturbez odată pe săptămână și nu mi se mai scoala, e rău?
Salut, vreau sa imi cresc dioptria dar nu știu cum, va rog nu spuneți ceva contra pentru ca o sa ignor, dacă știți cumva cum as putea creste dioptria va rog sa îmi spuneți ( dau funda )
Salutare! Am la mana dreapta dermatita de contact(se inflameaza pielea de obicei de la detergenti si sapunuri). Am avut in zona incheieturii mainii (mi- a trecut prin septembrie nu stiu sigur) si mai am...? (mai mult)
Bună. Sunt la liceu, clasa a 9a. Sunt internată în spital de două săptămâni, iar în timpul acesta colegii mei au dat 6 sau 7 teste la diverse materii. Nu știu sigur când voi ieși, dar voi...? (mai mult)
Bună seara! Am tot avut întrebare asta in minte de luni bune, doar acum m- am decis să întreb. Cu ce ajuta examenul la lb engleza/franceza/etc pentru admiterea la liceu? Afecteaza cu ceva media evaluarii...? (mai mult)
Ce părere aveți de cureaua asta? Mi- am dat comanda azi de pe temu de mai multe chestii și m- am luat și o curea, încă foarte ieftin am dat 14 lei pe ea și arata cel puțin în poze foarte calitativ....? (mai mult)
Bună! Am 18 ani si când îmi fac baie pe cap, bag mana prin par și când o scot am vreo maxim 20- 30 fire de par pe mana.Si când ma pieptăn tot la fel îmi cad vreo 10- 15.Cred ca și noaptea îmi...? (mai mult)
Buna Seara TPU. Cer si eu o parere despre ce s- a intamplat in clasa a 8a in luna martie. Mai pe scurt in martie un grup de 4 colegi de la mine din clasa a inceput sa si bata joc de mine sa ma umileasca,...? (mai mult)
Am nevoie de o părere! de cateva zile pe drum spre liceu ma tot intalnesc cu o fata.Este chiar drăguță si maine as vrea sa ii cer Instagramul, sa fac pasul acesta?
Salut.Am nevoie de o mica parere.Eu si cu o colega de clasa suntem foarte apropiați inca din a 9a si i- am zis atunci ca o plac si i am marturisit sentimentele mele pentru ea si am aflat ca ne placeam...? (mai mult)
Fetelor poate râdeți de mine dar vreau urgent părerea voastră…pentru prima dată în 24 de ani iau și eu anticoncepționalele karissa, am fost la doctorul ginecolog unde am și născut cu dansul,...? (mai mult)
Hei. Sunt foarte curios cum e sa fumezi. As putea dar toată lumea îmi spune ca nu e o idee buna ca să nu devin dependent, chiar dacă nu asta e intenția. Ce părere aveți? Btw am 15 ani
De ce unele fete cand sunt indragostite ignora baietii pe care i- a placut si pe ei? Adica ii intalneste pe strada si efectiv ii ignora, nu le mai raspund la salut samd. De ce fac asta? Din motivul ca...? (mai mult)
Am o intrebare: M- am înscris la un curs de "asistent", dar nu înțeleg cum se dau examenele finale. Ele au loc precum la facultate? Prezenta nu prea am, fiind cu taxa. Însă, de fiecare data dam...? (mai mult)
De ce nu sunt legalizate toate formele de ură? De exemplu, bărbații misogini au dreptul să își exprime public ura pentru femei, fără ca nimeni să- i judece ( eu sunt femeie și nu am nicio problema...? (mai mult)
De ce sunt permise căsătoriile dintre persoane de culoare și oameni albi? Nu este o întrebare rasistă, eu doar sunt curioasă de ce societatea permite asemenea căsătorii.
Merita sa iti sacrifici o parte din fericire pentru a "mentine pacea" si sa diminuezi barfele despre tine prin faptul ca te afisezi altfel fata de cum ai vrea? Adica eu vreau sa ma imbrac/machez in x ...? (mai mult)
Cadou de secret santa baiat clasa 10-a
Salut, am o mica întrebare! Am imprumutat acum o lună o cartea la biblioteca județeană doar că eu mâine nu am cum sa o duc înapoi deoarece programul meu de facultate nu- mi permite timpul necesar...? (mai mult)
Salut TPU am nevoie de idei secret santa la un baiat cu care nu prea vorbesc cu el suntem clasa Xa. Ideii ba rog!
Bună, unde se află codul pe dispozitiv Glo Hyper x2 air
Salut,am văzut pe internet ca dacă cineva îți are cnp ul,îți poate falsifica documentele(casa),furt de identitate,etc, este adevărat?
Salut.Daca cineva îți are cnp ul, se poate intampla ceva?
Bună, vorbesc cu un băiat de 2 zile pe insta de la liceu la mine, și luni vrea să ne vedem, el m- a văzut doar în poze și când mă vede în real sigur nu o să i placă de mine ..ma simt foarte...? (mai mult)
Salut! Daca aș vrea să intru la un profil de filologie la Ecaterina sau Spiru in Targu Jiu cu ce medie pot intra?
AM NEVOIE DE AJUTOR! vreau sa vorbesc cun un elev din COLEGIUL MILITAR STEFAN CEL MARE cum sunt conditiile din camine si cum este proba psihologica, adica ce contine. MULTUMESC!
Daca o femeie a decis sa nu va mai intalniti pentru ca nu i ai spus niciodata ca o iubesti atunci nu o sa mai poti iesi niciodata cu acea femeie ca nu va mai accepta niciodata sa va mai intalniti? Sau ...? (mai mult)
Numele adrian sau adriana se poate sarbatori de sf Andrei?
Nu stiu ce sa fac toți mă numesc poser eu sunt rockerița mai exact grunge ascult cel mai mult Nirvana și mă îmbrac mai grunge toată lumea mă numește poser dar eu știu cei aia poser dar nu stiu...? (mai mult)
Buna TPU! Imi poate spune cineva cum sa trimit o cerere de prietenie unui utilizator?
Salut.Fata cu care vorbesc acum care imi este și colega, ne am si pupat am si am tot ieșit mi- a zis azi prin mesaj ca ii dau semnale mixte si ca nu ii place si mi- a mai zis ca zice doar atat ca dupa...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Corina64 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.