Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Februarie 2025 sunt:
Am 16 ani si in 4 luni fac 17ani.E bine la varsta mea sa imi fac o prietena? Nu e bine sa am prietena? Voi ce ziceti ca ar trebui sa fac. Uni zic ca ar fi bine fiindca capeti experienta, altii zic ca...? (mai mult)
Salut! Ma numesc Andrei am 16 ani aproape 17 si am multe probleme. Niciodata nu am vorbit cu o fata stau toata ziua si ma joc pe calculator chiar pierd banii bagand banii in jocuri si sunt si gras. Am ...? (mai mult)
Salut, sunt clasa a X- A si parintii mei imi dau lunar 300 de lei cu care sa ma descurc sa imi iau de imbracat, mancare la scoala etc. S- a lansat ceva joc nou si am bagat toti banii in acel joc pe urma...? (mai mult)
Buna seara! Am si eu o intrebare legata de bautura alcolica, am fost azi la un majorat la un prieten drag, am consumat cam un sfert pahar de Alexandrion de 37, 5% niste vin alb si rosu si 2 beri,...? (mai mult)
Recomandri biciclete mai de buget,sa poate merge și pe deal și le drum, ms
La transferul la alt profil poți alege clasa? gen prima sau a doua?
Buna TPU! am 17 ani si imi este destul de greu sa invat, raman focusat pe un lucru anume, imi aduc aminte lucrurile extrem de greu, in fiecare zi ma simt obosit, nu am rabdare, cedez destul de repede cand...? (mai mult)
Bunicul meu spune ca nu are ce cauta apa pe incaltaminte niciodata si doar laveta uscata si perie de incaltaminte, ca spune ca apa strica, chiar asa e sau?
Buna TPU! Ma numesc Ade. Probabil ma veti intreba daca asta nu e contul altcuiva, insa verisoara mea mi l- a dat, ea fiind cam satula de unele raspunsuri de aici. Alaltaieri m- am certat rau cu ai ...? (mai mult)
Iubita mea spune ca nu poate face diferența între un bărbat frumos sau urat, la fete la fel … doar pe mine ma văzut frumos și la fel doar pe mine mă vede, eu cred ca minte grav :)) a și da, ...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre stirile care sunt acum despre puff daddy? Sunt adevarate sau false? Ce parere aveti voi?
Bună ziua! Unde se afișează rezultatele la competențele lingvistice și digitale? Vă rog să-mi dați un link de unde le pot accesa. Pe site-ul scolii nu sunt afișate. Mulțumesc!
Ce părere aveți de costumul asta de baie? SHEIN Swim SPRTY 2025 Costum de baie pentru damă, vacanță la plajă, cu imprimeu Tie- Dye Am descoperit produse uimitoare pe SHEIN.com, vino să le ...? (mai mult)
Fata mea de 17ani si-a facut belciug in nas. Ar trebuii sa o duc la pshiholog?
Bună ziua, am 17 ani peste câteva luni fac 18, am vorbit să mă angajez la kaufland și mi- a spus să merg mâine la un interviu, nu mă întrebat vârsta nimic, credeți ca angajează minori? ...? (mai mult)
Am pe burtă și pe picior o pată de naștere, pe picior e foarte mică dar totuși se observă și nu vreau să port. Costum întreg cu pantalon scurt mă fac de ras cum scap de ele
Salut! Imi puteti spune,doar din curiozitate, la ce varsta au majoritatea parintilor incredere sa lese copiii afara dupa ora 9 sau 10?
Salut, unde gasesc un server de discord unde sa taie oameni la vene cu lama? dau funda
Nu știu dacă am ales bine categoria. Situația e următoarea: am fost extrem de prost și mi- am notat data examenului gresit. Nu l- am dat că am crezut că e în altă zi și îmi vine să îmi fac...? (mai mult)
Nu înțeleg de ce de multe ori mi se ia de școală de viata mea și de aceeași zi încontinuu la liceu când nimeni nu mă baga în seama și stau în banca toată ziua si prin pauze nu prea ies și...? (mai mult)
Care e problema unor oameni ca nu mi am început eu viața intimă? Nici nu știu ce să le mai răspund ca să mă lase cu miștourile lor.
Voi ce spuneti cine are dreptate bunicul meu sau eu am dreptate cand ii spun ca daca ma iubeste cum spune si asa mai departe e atent si are grija sa ma simt bine ca el ma face sa ma simt prost deci, ca...? (mai mult)
Bună! Deci am dat o comandă astăzi la ora 17:25 a fost confirmată, iar la ora 19:04 a fost expediată! Întrebarea mea este o să ajungă coletul mâine?( Ei zic ca timp estimat de livrare 1- 2 zile...? (mai mult)
Am o pată de naștere albă pe burtă, mă deranjează foarte tare când merg la piscină, cum pot scăpa de ea? Acasă sau undeva? Se poate folosi laserul am deja 13 în câteva zile
În cat timp ajunge conmanda dacă e în tranzit
Buna seara! cat costa o amenda daca am un studio foto la negru si ce pot pati?
Buna seara! stie cineva cat e amenda ca ai un studio foto ilegal si daca il bagi in spital pe unu dupa? mentionez ca am cerere de la anaf si pot sa intre peste tine sa ti confiste tot?
Mi-a fost suspendat Facebook marketplace-ul in mod nedrept. Ce pot face sa il primesc inapoi? E adevarat ca revine de la sine?
Bună! Cum să-mi dau seama dacă o fată mă place?
Am o problemă, de fiecare dată când plac o fată, dacă incepe și ea să mă placă nu o mai plac eu. Dupa, când nu mă mai place ea încep eu să o plac din nou.Asta mă afectează pentru ca nu ...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat Astazi am plecat catre liceu si prietena mea so suparat ca nu am asteptat o si toata ziua o facut contra mea adica:Sa suparat, vorbea urat si am zis ok. Am chemat o in pauza afara...? (mai mult)
Bună astăzi coletul meu este în tranzit la 1:50 la cei de la FAN Courier interesarea este e posibil să ajungă astăzi?
Bună! Eu împreună cu iubitul meu suntem de app 2 ani ilp dar ne- am despărțit acum 3 zile, m- a înșelat de multe ori și n am mai putut accepta, se racise rău relația și nici nu cred ca îl...? (mai mult)
Hello.Îmi poate spune cineva un centru de adopție de animale din Mureș?(câini și pisici)
Bună! Am făcut în urmă cu 3 luni vaccinul de 14 ani și după câteva zile mă durea mâna destul de tare, durerea s- a dus în urmă cu 2 luni m- am trezit cu 2 zile în urmă cu o pată albastră...? (mai mult)
Salut tuturor oamenilor care vor sa ma ajute. Înainte sa adresez intrebarea vreau sa va spun ca posibil sa am autism sau ceva deficiențe din punct de vedere emoțional (nu știu cum sa descriu mai exact...? (mai mult)
Cum să nu își dea seama cineva ca am băut? Am dat cu o fată shoturi și după când m-a luat mama cică ai băut, de la miros? Serios miroase :))) de a alcool?
Salut, nu am mai folosit TPU și am văzut ca poate fi de ajutor și am nevoie de un răspuns. Vreau să dau de permis dar ceilalți rad de mine și spun ca nu o iau ca nu sunt in stare, ce pot să ...? (mai mult)
Salut,sunt clasa a 9 pe stiinte ale naturi si ma gandesc sa merg pe filo, pareri?
Bună! Am o problemă mare pentru mine, am șters din greșeală niște poze definitiv din iPhone care erau importante și am nevoie înapoi de ele urgent ‼️ întrebarea mea este pot să recuperez...? (mai mult)
Părinții sunt de acord sa ma plimb cu trenul, dar istoria lor de mințit și abuz și trădarea încrederii pentru a ma rani mă face sa fiu foarte suspicios asupra lor. Acum mi- au propus sa îmi ...? (mai mult)
Salut TPU! Am auzit ca Naruto are 9 cozi. E adevarat?
Buna! Stie cineva cum ma pot ingrasa? Acum un an și ceva aveam 55kg, dar din cauza ca m- am apucat de fumat am slabit usor, usor si am ajuns la 42kg.In timp ce fumam am luat tot felul de vitamine ca...? (mai mult)
Buna. Azi am luat primul 4 din viata mea, l- am luat la fizica pe o problema, nu mi l- a trecut in catalog, insa profesoara s- a uitat cam urat pe mine si nu se astepta la asta din partea mea, pentru...? (mai mult)
Imi poate spune cineva (⚠️doar cei care sunt pasionati de urbex si de rooftopping⚠️) un tutorial pentru a ajunge pe acoperisul unei cladiri de 10 etaje? Ca e un spot foarte frumos acolo pentru ...? (mai mult)
Am o pereche de boxeri negri care de fiecare data cand ii port mi se face penisul negru de la ei, ce sa fac ca sa nu mai patesc asta? Sau nu pot sa fac nimic?
Salutare! Această întrebare este mai mult adresată elevilor de a opta...voi cum faceți față presiunii examenului? (sau, mai bine spus, vă stresați în legătură cu Evaluarea?) De asemenea,...? (mai mult)
Am 45 de absențe deja la școala voi ce ziceți rămân repetentă până la sfârșit?
Buna, am o mica problema, astazi cand m-am trezit si m-am dus la baie am vazut ceva cremos si alb pe chiloti, inca nu mi-a venit menstruatia, am 14 ani, stiti cumva ce este?
E adevărat ca liceu tehnologic Valeriu braniste e cel mai prost liceu din Lugoj? Mi- a zis un profesor ca el preda acolo și e cel mai naspa liceu și ca liceu acela e numai pentru copii prosti și stricați...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!