| Ayumha a întrebat:

3 Funde(raspundeti de inca doua ori la inrebarile mele si va dau fundele)! (intrebare pentru baieti) Conteaza pentru voi baietii daca fata este m, ai tocilara asa, si ce v-ar impresiona la o fata? astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza daca tocestelaughing Conteaza ca o fata sa stie cum sa se comporte, fara fite si chestii de genul, sa fie sincera si atragatoare si atunci cand gresim sa trecem peste fara cearta, in concluzie sa lasam unul de la altul dar nici peste masura.

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Salut. Normal. Conteaza daca este tocilara. Daca este, nu are timp de pierdut cu noi. Daca este tocilara, nu are timp de pierdut. Daca este tocilara, nu le are cu dragostea. Iar referitor la impresii: O atitudine, normala m-ar impresiona. Un bun simt, la fel. Cei sapte ani de acasa idem. Prea putin conteaza daca este tocilara, daca este numarul 1, la invatatura. sau daca este cea mai frumoasa femeie din lume. Totul se rezuma la cinste, demnitate, atitudine, si loialitate. Pa

| cornel a răspuns:

Pe mine o fata m-ar impresiona prin atitudinea ei.

ochii imi plac foarte mult la o fatahappy

| FanMJJ a răspuns:

Sa domine partenerul rolling on the floor, imi place asta la o fata

| cristi1995 a răspuns:

La fel ca myhaytza si mie imi place o fata fara fite, care stie cum sa se comporte, care este sociabila si conteaza si frumusetzea tongue