Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună! Am comandat de la mare by society o pereche de pantaloni și un tricou dar mi- a fost livrat doar perechea de pantaloni iar pe factura fiscală apar ambele produse. Pot veni separat? Are cineva ...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu te descurci la profilul ales profesionala
AAAAAAAAAAAAAAA, ???? Astazi m- am dus pe afara cu un prieten si ne- am dus la un magazin sa ne luam un suc, dupa ne- am pus pe o banca vizavi de niste fete. Una se tot uita la mine nu stiu de ce Dar...? (mai mult)
Buna am terminat 3 ani de profesionala si m- am transferat la alt liceu in clasa a 11 a, intrebarea e cand ma va anunta daca ma accepta sau nu? ca e trecut de 24 si sunt ingrijorat si la liceu numai raspunde...? (mai mult)
De ce nu e trecuta cu rosu sarbatoarea de astazi? Care e explicatia adica?
Deci, chiar e adevarat ca daca speli penisul cu apa rece si atat adica fara sa il speli si cu apa calda doar rece il speli degeaba? Sau e ok si doar asa cu apa rece sa il speli ca te ajuta? Numai sa nu...? (mai mult)
In septembrie ma duc la primul meu majorat si nu stiu cum sa ma comport si etc.De dansat nu stiu sa dansez, pe scurt am 2 picioare stângi.Lipsa de experiență își spune cuvantul daca nu am fost niciodată...? (mai mult)
Am 16 ani sunt împreună cu un coleg de clasa el tot 16 are vin clasa a 10 în toamna.Credeți ca e bine să am relație la vârsta mea? Și cum sa mențin o relație sănătoasă cu el? Avem o relație...? (mai mult)
Hey TPU, eu urăsc bărbații/ băieții, pentru că și ei mă urăsc pe mine, toată viața mea, am avut experiențe negative cu ei. Cum aș putea să nu- i mai urăsc pe toți? pentru că nu este...? (mai mult)
Bună. M- am înscris la liceul seral profil - tehnician mecanic pentru întreținere și reparații (era singura clasa) și am înțeles ca se dau niște examene de diferente. Imi poate spune cineva...? (mai mult)
Salut am întrat la un liceu cu specializarea mecanica Și profil tehnic oare ies de acolo cu permis?
Bună, pot merge la Facultatea de dressing vestimentar dacă sunt la un liceu cu profilul "Resurse și protecția mediului"?
La ce materii se dau examenele de diferente, daca la inceputul clasei a 11a (in vacanta de vara), vreau sa ma mut de la profil tehnologic la mate-info. Ce programa va fi la aceste examene?
Salut, astazi am completat fisa de inscriere pentru liceu, iar din neatentie am pus la limbi modrrne romana si engleza, o sa am probleme? Voi pierde locul?
Exista cumva operatie de schimbarea vocii? Sunt fata si vocea mea normala este cam groasa(am 18 ani) Nu mi place vocea mea, nu e feminina si nu, n ar trebui sa mi pese e parerea celorlalti dar ma simt...? (mai mult)
Buna! Ce materii se fac la Mihail Kogălniceanu focsani clasa a 9-a pe turism si alimentatie?
Bunaaa …eu vorbesc cu un băiat pe insta.și mi e frică ca când o sa mi propună sa ne întâlnim nu o să mă placă în real …( ce sa fac? sunt și foarte stresată și cred ca nu o sa fiu calmă...? (mai mult)
Buna, astazi cand am completat fisa de inscriere mi sa cerut 2 limbi moderne, iar eu am trecut romana si engleza in loc de engleza si franceza, este asta o problema?
Bună TPU, vreau sa va cer un sfat în legătură cu fostul meu iubit care m- a lasat pe motiv ca nu am putut intra la liceu in orasul in care este si el. Pe timp cat am fost impreuna i am promis ca voi...? (mai mult)
Hei A aflat mama ca vorbesc cu un baiat și acum ma întreabă mereu de el.Dar eu nu prea vreau sa vorbesc cu ea deoarece îmi este rușine.Ce sa fac?
Hello! Vă rog din suflet ca cine are răbdare să citească tot și cine crede ca ar înțelege să răspundă. Trec printr- o situație foarte dificilă și nu am pe nimeni apropiat sau vreo prietenă...? (mai mult)
Salut TPU! Vreau ma transfer la Liceul Elena Cuza din Craiova pe profilul mate info, sunt la Liceul militar de acolo, trec in clasa a 11a, vreau sa ma transfer pentru ca nu mai vreau sa urmez o cariera...? (mai mult)
Salut, la toamna încep liceul și am 3 "obiective" sa zic asa:1)sa îmi fac prieteni adevărați cu care pot ieși. 2)sa iau note mai bune ca în generala, în clasa a 8 am luat note peste 8 cu mici...? (mai mult)
Am Sindromul obsesiv compulsiv si nu stiu ce sa fac. Sfaturi? Credeti ca se poate trata si fara medici?
Bună! Ce părere aveți despre Colegiul N.V. Karpen din Bacău, e bun? Sunt la economie
Dacă am printre ultimele medii la liceul meu și am trecut că vreau să optez pentru Mate- Info Intensiv Informatică, pot fi în clasa aceea, ținând cont că poate mai mulți cu note mai mari trec...? (mai mult)
Salut. Sunt intr- o relație de 2 luni de zile. Am 19 ani si n- am avut pana acum nicio relatie serioasa, doar incercari esuate, iubita mea e minunată, as vrea- o toata viata alaturi de mine, in schimb...? (mai mult)
Deci e ultima oara cand mai pun intrebari legat de spalatul hainelor.. Ca intr adevar chiar nu e ok sa tot repeti. Deci ca sa inteleg si eu si sa ma lamuresc odata pentru totdeauna, daca pun numai haine...? (mai mult)
Heey! Programul Tik Tok Creativity Beta este disponibil și la noi în România? Dacă da, unde ma înscriu?
Voi ce ați face daca aveați un tata bețiv și un frate bețiv și nu ați avea unde să mergeți și o mama bolnava care lucra din greu? Și sunt stresata tot timpul am 17 ani, ce as putea face sa ...? (mai mult)
Salut, am o întrebare privind colegiul economic fs nitti din timișoara. Am fost admis din prima la acest liceu dar aș avea o oarecare problemă, o sa fiu navetist si am orele de la 11 la 17. Voi ...? (mai mult)
Salut! Am dat si ultimul examen pe acest an, admiterea, iar in acest punct al vietii mele doresc sa am o sursa de venit, chit ca ar fi part time. Ce mi se poate recomanda? Cel mai bine m- as descurca...? (mai mult)
Dacă sunt în plasament și nu mai vreau sa ma mai duc la școală, sau refuza sa ma duc la medic se poate?
Bună! Aș vrea câteva sfaturi, am intrat la liceu la economie. Pe care materii să pun cel mai mult accentul? Credeți că a fost economia o alegere bună?
Daca iubitul meu are 27 de ani și eu 16 ani și suntem împreună de 2 ani, și eu fiind în plasamnet ar putea sa ma adopte el?
Buna! Acum intru in clasa a 9- a si am foat repartizata la un liceu din alt oras, am fost la liceul din orasul meu si m- au chemat poimâine sa sunam impreuna cu directoarea la liceul la care am fost ...? (mai mult)
Recent am fost la o tabără care nu a durat foarte mult dar am legat multe prietenii. Însă și acum mă tot gândesc la o persoană de acolo care era un voluntar. Nu am simțit niciodată ce înseamnă...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, Kretzulescu este un liceu bun? Totodată cum sunt profesorii și cât de strict e liceul?
De ce românii ignoră faptul că țiganii sunt principalii vinovati pentru imaginea pe care România o are? De ce statul român nu ia nicio măsură, când am văzut ce s- a întâmplat în Leeds, nu...? (mai mult)
Buna! Urmeaza sa merg la liceu in clasa a 9 a si o sa stau la internat. Vreau sa va intreb daca se poate sa aduc lucruri personale de exemplu: patura, perna, uscator de par, placa de par etc. si ce nu...? (mai mult)
Salut, este bun uleiul de argan pentru barbă?
Am 14 ani. Cum mă las de mas turbare?
Am 14 ani. Cum mă las de masturbare?
Sunt o tipă cu adevărat urâtă. Îmi dau seama că nu pot fi iubită, dar cum aș putea scăpa de dorința mea de a avea un partener?
In general cam ce inseamna daca ca si baiat esti strigat de catre fete care te cunosc? Cand te vad asa pe strada? Ce inseamna de cele mai multe ori adica. Dar de cele mai putine ori? Ce inseamna?
Stie cineva cand poti sa te inscrii la internatul Laurian din Botosani?
Salut TPU, Mi- a promis o fata ceva foarte important si a scris [promit.] cu punct. Tin sa precizez ca nu suntem impreuna, dar ne iubim, adica eu o iubesc si ea imi spune la fel dar nu simt ca este ...? (mai mult)
Dacă deja am dus dosarul pentru liceu când m-am înscris ( adică am dus toate documentele ) acum când sunt admisă trebuie să le duc din nou?
Salut,am și eu o întrebare ca operator social media,care sunt treburile pe care sa le faci,trebuie sa te postezi pe rețele de social media, sau te ocupi de gestionarea conturilor?
Săptămână trecută m- am întâlnit cu o fata de la 12 noaptea până la 1'dimineata. Am întrebat- o dacă e surprinsă, a zis că nu. M- a întrebat ea cum de m- am gândit să ne vedem după 8 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!