Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună seara! Mi-am cumpărat o pereche de papuci (slapi) rechin de pe shein și-mi sunt lati, ce as putea sa fac ca să ii mai micșorez?
Am picat orașul spre rușinea mea. A fost prima dată, în care îmi asum întreaga responsabilitate. Mi- e ciudă că am realizat toate indicațiile corect, de la parcare la pietoni, sens giratoriu,...? (mai mult)
Bună, am o întrebare. Deci eu am intrat la un liceu vocational(pe arhitectura) (am trecut clasa a9a)si vreau sa ma transfer la un liceu real (media de admitere cea mai mica a lui a fost 6.75 si eu am...? (mai mult)
Bună! Am vrut să știu dacă este neaparat la depunerea dosarelor de admitere în liceu, să fie prezent elevul
Am intrat la N. V KARPEN pe electronică automatizări, știe cineva ce voi face pe acest profil in cei 4 ani de liceu
Bună! Vreau să intru la postliceală sanitară Fundeni și aș dori niște sfaturi sa învăț mai ușor că am acuș admiterea și cei care au fost daca pot spune cum este sau cum a fost experiența...? (mai mult)
La liceu am nevoie pentru dosar de fișa medicala cu dovada vaccinărilor, eu am primit de la liceu fisa medicala dar nu am vaccinările pe ea, ce pot face?
Salut TPU, vreau sa-mi fac un tatuaj pe brat, sunt mai slabut, intrebarea mea este daca ma apuc de sala si pun pe mine tatuajul se va dilata, se va deforma oare de la intinsura pielii etc?
Bună! Ce trebuie sa fac sa ma transfer de la liceul Anghel Saligny - estetica la Cuza pe filo?
In urma cu doua săptămâni mi- am dat întâlnire la mall cu aceeași fata de o luna de zile cu care vorbesc, cănd ne- am văzut a fost surprinsă că era multa lume la cafenea. Săptămână trecută...? (mai mult)
Am intrat la Victor Babesi la mate info. Pareri liceu? E bun, nu e, nu se invata? Intreb sa stiu la ce sa ma astept
Salut TPU, dacă am fost repartizat la un liceu mai trebuie să semnez niște acte?
Bună. Am fost admisă la o facultate și scria ca pot confirma online dacă am actele la secretariat. Am completat acel formular Google, trebuia să atașez o dovadă la ceva anume și am atașat alta...? (mai mult)
Bună dimineața, anul acesta am terminat liceul şi am intrat la facultatea de Geografie, specializarea Geografie pură.Eu mi- am ales limba de predare limba romana, dar problema este că am văzut pe...? (mai mult)
Ca grad de rudenie, cine este mai important ginerele/nora sau nepoți(nepoții fiind copii a unui frate dintre socru/soacra.)
Daca am inceput clasa a 8 a in Romania si am terminat o in Anglia unde am fost in yr 9 (considerata clasa a 8 a in Romania) si vreau sa ma intorc inapoi trebuie sa repet clasa a 8 a sau pot merge la...? (mai mult)
Ok, deci vreau sa fiți sinceri cu mine, vreau sa va povestesc despre viata mea și sa îmi ziceți voi dacă e normala sau pur și simplu ce părere aveți. Bun deci încep de la început, eu de mica...? (mai mult)
Hello! Am nevoie de vot pentru ca nu stiu o sa para ca sunt nebuna sau ceva dar nu stiu cand merg pe strada efectiv parca creierul imi zice sa calc pe niste linii sau pe trecerea de pietoni sa calc doar...? (mai mult)
Sincer sunt o ciudată și sincer mă macină gândurile în urmă cu un an am avut o relație toxică care a durat ceva vreme și care s- a terminat destul de urat, cu tentative de viol și mers la ...? (mai mult)
Bună, am o poza și vreau sa vad ce este scris pe ea doar ca este desenat peste scris dacă se pricepe cineva sa o editeze sa vad ce este scris acolo va rog sa îmi spuneți va las ig meu pentru a va...? (mai mult)
Salut, dacă este cineva care știe domeniul CFR. Mecanic de locomotiva vs impegat de mișcare. Are același salar, același grupe?
Salut, sunt student anul I ( urmeaza sa trec anul II) si vreau sa va intreb pe cei din ani mai mari care au primit bursa sociala, pe timpul verii ati primit bursa?
Motanul meu a sărit de pe balcon de la etajul 4 l-am căutat peste tot și nici urmă de găsit, am scos și litiera afară degeaba, sper să se întoarcă
Buna, trec a X- a si as vrea sa ma transfer la un profil uman de la unul real si am de dat diferentieri la limba latina, muzica si desen. Daca imi poate spune cineva ce fel de probe si ce contin...? (mai mult)
Bună ziua, am și eu o relație de 5 ani cu o fată, de ceva timp nu mai ține cont de nimeni vorbește foarte urat de față cu toată lumea, reacționează urat când glumește cineva cu ea, se ...? (mai mult)
Buna TPU! As vrea sa imi fac o gagica, sa gasesc o fata pe insta si sa vorbim ca mai apoi poate sa ne bagam impreuna. Dar nu stiu daca sunt luate deja sau nu. Cum as putea sti pentru ca barfele circula...? (mai mult)
Buna ziua, cererea de înscriere pentru un liceu, o iau de la liceul la care am fost admis? Adica cand ma duc sa depun dosarul cu acte, o voi primi de la secretariat? Multumesc.
Am aproape 15 ani și 1.76, sunt fata, este normala înălțimea? Părinții mei au 1.72 ambii, dau funda
Știți dacă la Colegiul tehnologic Grigore Cerchez se mai cere uniforma?
Bună! Am o mica mare problema. Îmi place de un baiat. El nu știe asta. Nici eu nu știu dacă ma place. Am tot zis ca îi spun, ca fac, ca dreg, pana când a plecat. În Grecia. El s- a născut ...? (mai mult)
Știe cineva de prin Suceava unde pot găsi un notar sa fac o procură pentru un copil minor, ce acte sunt necesare și un preț va rog? Multumesc
Buna, am 17 ani si tatal meu e disperat si obsedat dupa Sosoaca si S.O.S. Posteaza mereu pe Facebook tot felul de mizerii precum: "O familie tradiționala fericita", "O familie fericita de sosocari",...? (mai mult)
Heii. Aș vrea și eu să aflu ce Doamne iartă- mă se intampla cu mine, pentru că pare absurd da nici eu nu știu.Am o anxietate sociala severa care după părerea mea nu se poate vindeca. Vorbesc ...? (mai mult)
Buna TPU! Am intrat a treia la o specializare din cadrul UVT, am o medie mare, credeți ca pot primi bursa cu aceasta medie?
Buna! Am 13 ani si am auzit ca daca lucrezi cu greutati ramai pitic, dar eu lucrez rareori pentru piept si mai mult la brate. O sa raman pitic daca lucrez cu greutati? ( 1.75, 78 kg )
Hey, caut o melodie din care am reținut doar "don't waste my time, stop waisting my time, ding dong" dau ceva de genul? erau și versuri in spaniolă și cânta o femeie
Hello! Cum e la jurnalism? Tocmai am fost admisa la fspac.
Ca sa ai mereu numai haine de calitate atunci trebuie sa cumperi numai haine care sunt asa mai scumpe? Adica na, pot fi si la sh haine de calitate dar acolo daca nu stii care sunt alea de calitate e mai...? (mai mult)
Bună tuturor! Dacă am media 9.05 la UVT, am șansă să iau bursă? Sau o iau cei cu medii foarte mari? Eu am intrat a treia la o specializare din cadrul PFC- ului și am citit pe site ca s ar acorda...? (mai mult)
Bună, eu am menstruații de obicei care durează 7 sau 8 zile și sunt abundente dar vin pe aceeași data în fiecare lună, dar lună asta mi- a venit cu 10 zile mai devreme și a durat 3 zile. ...? (mai mult)
Buna, am 19 ani si vreau sa plec la iubitul meu. Am terminat liceul, am luat bacul si tot ce aud este: nu poti sa faci aia, nu poti sa mergi acolo etc, de la parintii mei. Daca ma mut la el si ei apar...? (mai mult)
Bună! Are cineva idee dacă liceul "Grigore Antipa" din Botoșani are internat
Salut băieți, am o nedumerire in legătură cu o fata ce forțează să mă văd cu ea dar nu prea vreau pentru că ea are un frate, iar la fratele ei vine unu care ea spune că nu îl consideră mai...? (mai mult)
Pareri despre caminul 6 din Sibiu?
Bună ziua! Am făcut un an de tehnica dentara și anul doi am intrat și la medicina dentara generala. Întrebarea mea este daca le pot continua pe amândouă in paralel? Tehnica anul 2 iar generala ...? (mai mult)
Salut TPU. Am cunoscut un băiat prin intermediul online și ne- am certat. N am vb 3, 4 zile, ieri a dat block. Aș vrea să încerc să reparăm ce am stricat, credeți ca pot? Mă gândeam să ...? (mai mult)
Buna TPU, am observat în ultimul timp că actuala fostului mă copiază în ce fac cu viata mea, ea ma avea la block dar ma deblocat dintr- o dată, eu m- am îmbrăcat in rosu pe story se îmbracă ...? (mai mult)
Daca am spalat la masina numai haine negre deci pantaloni tricouri sosete toate negre, si s- au facut putin cu alb sosetele dar si pantalonii, poate sa fie din cauza ca am pus si tricouri negre cu ...? (mai mult)
Niste servetele captatoare de culoare care sa fie si pentru haine deschise dar si pentru haine inchise? Adica universale, sa nu mai cumpar si pentru haine inchise si pentru deschise
Salut, De ce unii barbati dispar cand iti este lumea mai draga si apoi apar din nou?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!