Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Am un copil în plasament care îmi face probleme, trebuie sa ma duc la centru sa fac cerere cum ca nu-l mai vreau! Ajutați-mă cum sa fac cererea va rog
Mereu cand sunt in acea perioada a lunii plang si ma inchid in camera. Ai mei spun ca nu e deloc ok cum ma comport, simt ca nimeni nu ma intelege si sunt foarte depresiva.
Hei! Știe cineva de ce atunci când ma inteleg bine cu o persoana, suntem prieteni și ieșim des, am o perioada în care din senin începe sa ma dezguste numai gândul de a ieși cu ea? Nu face nimic...? (mai mult)
Simt de o vreme o durere usoara in talpa piciorului stang, dar asta doar dimineata dupa ce m- am trezit, oare inseamna ceva? Daca da despre ce e vorba? Deci doar dimineata si dispare foarte repede, ...? (mai mult)
Puteti va rog sa imi spuneti exact unde se afla sala scorpions din Iasi si cam ce pret are un abonament la kick- boxing? Am nevoie de ceva anume inainte sa incep? Din cate m- am interesat am nevoie de ...? (mai mult)
Am 17 ani, in august fac 18. Iubita mea e clasa a 9-a, dar face 15 abia in octombrie. E ok o relatie de genu avand in vedere acele 2 luni in care ea va avea 14 si eu 18?
Cum sa impresionez o fata din Slovacia?
Hello, sunt in dubii cu intrebarea "dacă doctorul ginecolog poate vedea la un consult daca mai esti virgina sau nu", am citit pe mai multe site uri despre subiectul acesta si unii spun ca se poate vedea,...? (mai mult)
Pot sa retrag banii din balanta pe betano daca nu fac verificarea profilului dand poza cu actu de identitate si restul? Stiu ca am 30 de zile la dispozitie da vreau sa stiu daca ma lasa sa ii retrag fara...? (mai mult)
Hei. Dacă dosarul meu a fost verificat la facultate și nu am media și nici nu scrie admis/respins. Ce inseamna?
Dacă am ales 2 opțiuni pentru facultate, pot intra la a doua? Dacă la prima am fost respinsa?
Buna TPU…Va rog frumos sa ma ajutați. Părinții mei nu ma lasă sa vorbesc cu un băiat doar pentru ca ei considera ca îmi face rău. Mama a renunțat sa îmi mai impună sa nu ma mai văd cu el pentru...? (mai mult)
Bună! Nu prea pun întrebări, dar acum chiar am nevoie de o părere. De la toamnă încep a VIII- a și mă gândeam să dau la liceul militar de la Breaza (, , Dimitrie Cantemir") și mai apoi la ...? (mai mult)
Am o întrebare legată despre liceu. În funcție de ce profil ai ales spre exemplu mate info cei care se duc la acest profil vor fi în clasa A? Dar cei care sunt în clasa y F, pe ce profil au...? (mai mult)
Hey,stiti cumva daca se mai pot face teste la ginecolog pentru a afla daca mai esti virgina sau nu?
Bună ziua. Daca un elev a absolvit decât la o materie pentru bac și vrea să se înscrie anul acesta pentru sesiunea din toamnă la celelalte două materii, poate sa se înscrie la alt liceu pentru...? (mai mult)
Salutare TPU, am tot văzut conversați aici pe UPU în care se spune ca vaginul are între 10- 12cm etc, înțelegeți voi, cum vine asta atunci dacă eu fac sex cu iubitul meu (20cm) și intră tot...? (mai mult)
Salut,caut și eu un job online de acasa,care nu necesita multe chestii,și sa fie decent, mersii
După ce am făcut extracția de molar, după câteva ore, pot bea cafea, dar nici prea rece sau fierbinte?
Hei tuturor. Am o situatie din care nu stiu cum sa ies, nu stiu cum sa o continui mai bine zis. Acum o saptamana m- am cunoscut cu un tip pe o aplicatie random dar fara sa cautam ceva anume, am inceput...? (mai mult)
Heyy! Dupa vacanta asta de vara m- am inscris la un liceu de profesionala care are legatura cu continental (m- au acceptat) si voiam sa intreb daca am voie cu piercinguri faciale la profesionala? Gen la...? (mai mult)
Bună! Cine ma poate ajuta cu recunoasterea unui anime care era la televizor pe animax? Imi amintesc doar ca era o fata si un baiat, iar baiatul se transforma in coasa pentru a fii folosit de fata.
Buna! Mi am cumparat un ser pentru cresterea genelor, si vreau sa ma asigur ca nu sunt alergica, mi-am pus o cantitate mica pe mana, cat ar trebui sa astept pana sa ma asigur ca nu sunt alergica?
E adevarat ca e mai bine sa ai bicicleta cu cauciuri subtiri pentru ca rezista mai bine decat alea groase?
Salut! Vreau sa imi fac si eu o iubita, pentru ca m-am saturat sa mai fiu singur si nu stiu pe unde sa mai caut. Am incercat pe insta si nu am gasit. Niste sfaturi va rog? P.S: am 18 ani
Bună tuturor! Am și eu o întrebare, eu săptămâna aceasta trebuie să mă înscriu la facultate și singura fișă care îmi lipsește ar fi adeverința de la medicul de familie, însă medicul ...? (mai mult)
Hey TPU, poti face entorsa la genunchi de la o activitate sexuala? Iubitul meu are acest diagnostic si sunt sigura ca m-a inselat cu alta si a ajuns in aceasta situatie. Stiu ca pare amuzant dar nu e
Salut. Ma poate ajuta cineva sa inteleg de ce nu mai simt iubirea (cand te indragostesti de cineva) si nici bucuria dar simt tristețea?
Cu cat timp inainte se dau invitațiile de majorat?
Voi ce parere aveti despre tentativa de asasinat a lui Trump, a fost pe bune sau teatru precum zic unii oameni? Daca a fost pe bune s- ar putea intampla sa se mai incerce asasinarea lui si sa reuseasca...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Am achizitionat un bilet pentru beach please 2025 dar nu mi- am folosit numele de familie. Este vreo problema? Daca este o problema se poate rezolva? Mi- am folosit al doilea prenume...? (mai mult)
Bună ziua, am o mica problema la ont. Mama mea a facut curat la mine în camera. Și după mama mea a maturat praful și cablurile unde a instalat muncitorul fibra optica. Și după nu a mers semnalul...? (mai mult)
La care magazine din mall-uri se găsesc mousepad-uri?
Buna, deci eu cu prietenul meu suntem impreuna de 2 ani din care de 1 an stam in aceeasi casa cu parintii mei, eu am varsta de 17 ani iar el 23. Ai mei au fost de acord cu relatia ca doar locuim împreuna...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de cineva care a fost la școala de vară la UAIC în Iași în anii precedenți. De preferat dacă au fost la INFORMAT. Mi- ar plăcea să știu ce fel de activități s au organizat, ...? (mai mult)
Buna! Este cineva la liceul Mihail Sadoveanu? Cum este? Trebuie sa stii chineza de la inceput sau te ia ca incepator? Multumesc
Mereu sunt sensibil, romantic, empatic. In urma cu multi ani am incercat sa cuceresc o fata miniona, dar nu a vrut să iasă cu mine in oraș deoarece a crezut că oamenii se vor rade de noi. De câteva...? (mai mult)
Daca imi iau lentile de contact pot purta si gene in acelasi timp?
Salut, Tpu.Tocmai ce am terminat clasa a opta, cu tot cu examene cu tot și acum câteva zile am fost să pun opțiunile pentru liceu.Am pus prima opțiune mate info la cel mai bun din oraș și intru...? (mai mult)
Vreau sa imi iau bilet la beach please pentru 2025 (9-15 iulie) stie cineva cand se va da bacul si a doua sesiune?
E adevarat ca noaptea chiar si daca ai luminile aprinse la bicicleta si vesta reflectorizanta tot poti sa fi calcat de masina de oameni beti si etc? Sau pot sa stau linistit daca am vesta si daca am luminile...? (mai mult)
Salut, am și eu o dilemă, sunt la facultatea de geografie, am 21 de ani și vreau să mă las de facultate, nu am o situație financiară foarte strălucită acasă și nu aș vrea să pun în spatele...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg la parcul acvatic, divertiland, intrebarea mea este daca au o problema cu pachetul de tigari. Nu bricheta, aia nu e o problema, dar pachetul il vor oprii?
Hey! Am un crush ce l-am cunoscut într-o tabără și ma gândesc doar la el de aproape un an. Ce pot face? Nu e în școală cu mine și nu pot lua legătura cu el.
Inainte de a ma apuca sa curat masina de spalat trebuie doar sa nu fie in priza masina si atata tot? Sau trebuie si de la masina de Spalat sa scot ceva afara de acolo din spate sau ajunge sa nu fie bagata...? (mai mult)
Buna TPU! Am mari probleme în a mi găsi o facultate potrivita. Ce teste de cariera recomandați? Sau cum as putea sa identific o specializare potrivita? As vrea sa merg în special la Timișoara sa studiez...? (mai mult)
Bună ziua! TPU mă aflu în situația ca am rămas repetent de două ori în generală și aș vrea să știu dacă pot intra la liceu la zi dacă am 17 ani
Am o întrebare legată despre liceu. În funcție de ce profil ai ales spre exemplu mate info cei care se duc la acest profil vor fi în clasa A? Dar cei care sunt în clasa y F, ce profil au ales?
Chiar e adevarat ca se pot strica chilotii daca i speli in masina de spalat? Ca cica se strica am citit, si ca ar trebui atunci sa fie spalati de mana, chiar asa e sau?
Mai primesc alocația dacă am rămas repetent din cauza a 80 de absente
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.