Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Mai primesc alocația dacă am rămas repetent din cauza a 80 de absente
Bună TPU, am o intrebare, mi am cumparat bilet la Beach, Please! mi am trecut numele de fam si un prenume, doar Alina, pe mine ma mai cheama si Maria, credeti ca este o problema? am dat email si...? (mai mult)
Salut chat.De la o vreme simt pur și simplu ca ma pierd.Simt ca nimic nu prea mai îmi iese, de viata sociala ce sa mai zic ca e cam jale.Cu mulți tovarăși nici nu mai vb pe alții încerc sa i reîntâlnesc...? (mai mult)
Simt ca innebunesc. Am o relatie de 1 an jumatate aproape, un an jumatate care am tratat- o pe partenera mea oribil, numai acuzatii, numai jigniri, au fost foarte multe tratari ORIBILE. Mereu am primit...? (mai mult)
Salut, am nevoie urgent de un sfat/răspuns, am avut primul contact sexual cu iubita mea, atat al meu cat si al ei, iar după vreo 30 minute- 40 minute a început sa ii fie rau si sa aiba stari de ...? (mai mult)
Păreri Glassagram. Poți vedea mesajele unei persoane? Funcționează? Ce poți vedea despre un anumit cont?
Top camine Bucuresti?
Hei! Am șanse să intru la media digitala (fspac) cu media 9? S-au intrat și cu medii mai mici în ultimii ani?
Bună TPU ☺️, pe data de 15- 19 ma duc intr o mini vacanță. Problema e alta, ultima mea menstruatie a fost pe data de 21 iunie, iar pe aplicație îmi arată ca trebuie să vină pe data de 19...? (mai mult)
Exista vreo diferenta dintre tren si autocar? la cum simți drumul ma refer
Salut tpu.ro prin poștă nu merge să faci bani pe tik Tok?
Săptămânile trecute luasem pe mjne o cămașă albă, o fata de care îmi place a zis că arăt că spicul de grau, am întrebat- o ce vrea sa spună cu asta și a zis că sunt că florile de gradina....? (mai mult)
Buna ziua am o intrebare am 16 ani si 182 cm si kg 74 ce sa fac sa-mi creasca penisul ca am doar 11 cm ajutați-mă …
Salut TPU! Sunt a 8- a, am dat examenul, sunt din Brăila apropo, și trebuie să intru la liceu. Eu inițial am vrut la liceul Ana Aslan, dar media mea a fost 7, 90 la EN, și anul trecut ultima...? (mai mult)
Exista slujbe online pentru minori și dacă da care?
Buna am 17ani si iubita mea vrea sa stea cu minwnsinia are tot 17 ani si suntem impreuna de 2 ani si ceva poate politia sa faca ceva in caz ca ia nu vrea sa mearga acasa?
Putem călători cu avionul dacă avem iqos?
Ce sa fac dacă îmi place de prietena mea cea mai buna?
Buna seara, este cineva la liceul privat Atlas din Bucuresti? Daca da, as vrea sa intreb daca se face ceva acolo sau se plateste degeaba =))
Salut, fac 15 ani și îmi doresc sa îmi las goatee (cioc), pot sa spun că mi- a crescut mustață cat de cat dar la bărbiță foarte puțin. Oare daca dau bărbița jos o sa crească mai des sau ...? (mai mult)
Bună! Mâine este ziua de naștere a prietenei mele. Nu știu ce să îi dau cadou. Având în vedere că nu îmi permite portofelul sa îi cumpăr o bijuterie de argint sau de aur, mă gândeam să ...? (mai mult)
Cu media de la evaluări aproape 5 (fără aprox. 10 sutimi) am șansă la profesională? Și media 5-8 este 8.50/8.60
Salutare TPU, m- am înscris la profilul constrctii, instalații și lucrări publice (dual) au contract cu o companie de gaze. Întrebările mele sunt următoarele: Fiindcă suntem prea mulți elevi...? (mai mult)
Dacă eu merg la muncă în vacanțele de la școală.Ai cui sunt bani ai mei sau a părinților? Am 17 ani și părinți când vreau să îmi cumpăr ceva pe bani care am muncit eu nu sunt de acord
Buna, am 16 ani in 4 luni voi face 17, de când mă știu am probleme in familie din cauza tatălui meu. In principiu mai am o soră mai mică, mereu stăm cu frica de el, ne tratează ca pe niște...? (mai mult)
RELAȚII Am 15 ani, sunt fată și acum câteva luni un băiat care locuiește la 40 min distanta îmi scrie foarte direct "ce frumoasa ești baby". E cu un an mai mare ca mine. Am vorbit doar puțin....? (mai mult)
Buna! Cand ma inscriu la facultate are ceva daca platesc taxa de inscriere cu cardul altei persoane? Sau trebuie neaparat sa fie pe numele meu?
Iuliana Beregoi e rea sau sunt doar speculații? Multi oameni zic că este rea cu fanii si etc. Eu zic că este buna la suflet. Spuneți-va si voi parerea.
Știe cineva cum pot vedea un cont privat de insta? Acea persoana nu accepta cereri dacă îmi fac alt cont.
Salut TPU, tocmai ce am terminat clasa a opta, iar astăzi trebuie completez codurile pentru a mă înscrie la liceu.Totusi a apărut o mica problema, o fata din clasa la mine pe care nu o suport(mai ...? (mai mult)
Buna ziua, am 12 ani si ma ingrijorez pentru viitorul meu deoarece doresc sa devin programator IT, dar in judetul Tulcea nu exista liceu de informatica. Am auzit ca pot deveni programator cu un liceu...? (mai mult)
Am cumparat un vape de pe vozol si nu am implinit inca varsta legala. Imi va cere curierul buletinul?
Trec clasa a 9 a și vreau să dau la Colegiul Economic Buzău, dacă stie cineva..liceul are cămin? Uniformele sunt obligatorii? ..Profesorii cum sunt?
Știe cineva unde pot găsi poze cu internatul Colegiului Național Bănățean din Timișoara(în interior), nu găsesc pe site-ul lor si niciunde altundeva.
Buna, trebuie sa completez fisa de admitere la liceu insa am niște rețineri. Am media 8.95 ( locul 252 pe judet), prima optiune o voi pune stiinte ale naturii (ma pricep la chimie(olimpic) si la biologie)...? (mai mult)
Bună! Dacă am cumpărat un bilet de tren cu carnetul de elev, însă îl uit acasă și urc în tren doar cu biletul, ce se întâmplă?
Daca vreau sa ma inscriu la 3 facultati de la ASE trebuie sa fac 3 discursuri motivationale sau doar un discurs motivational pentru prima facultate pe care o vreau eu de la ase si pentru celelalte 2...? (mai mult)
S.o.s FRAȚILOOOOR@! V- am spus eu. Ghiciți, jigodia s- a întors. Fostul meu toxic tocmai m- a deblocat și a dat mesaj. Și bineînțeles că nu știe cum sa se bage în seama cu mine, a zis că ...? (mai mult)
2 ani diferență intr-o relatie la adolescenți este bine?
Salut, vreau să urmez facultatea de construcții din Cluj UTCN pe construcții civile și totodată să fac si profilul pedagogic, ce materii aș putea preda ca profesor? Pot să intru în învățământ...? (mai mult)
La ce facultate și la ce profil aș putea intra cu media 6, 66 în Timișoara?
Hello, hello TPU! Ce parere aveti despre fetele/baieti care se ataseaza repede de persoana de langa intr-un timp scurt?
Salut tpu.ro, dacă vreau să fac bani pe tik tok se poate și cu card bancar?
Bună. Am și eu o nelămurire și încă n- am găsit un răspuns. Am terminat liceul în iunie, mai primesc alocație în iulie, ținând cont ca eu am terminat pe 5 iunie liceul? Alocația vine mereu...? (mai mult)
Salutare tuturor, sunt oameni care nu își pot imagina chestii din trecut? Există astfel de persoane? Când își aduc aminte o secvență dintr- o amintire nu și- o pot imagina …. Mi- a spus cineva...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si am terminat clasa a 8a, Parintii mi au spus sa urmez un liceu profesional dar eu pur si simplu nu mai doresc sa fac chestia asta, vreau sa ma axez pe munca si sa ma intretin singur,...? (mai mult)
Urmează să am proba practică/orașul pe 24 iulie. Sala am avut- o în iunie, astfel de atunci nu am mai avut tangențe cu traseul. Mi- am luat două ședințe în următoarea săptămână (posibil...? (mai mult)
Olla! Cum ati reactiona daca persoana cu care vorbesti va trimite poze provocatoare?
Pot sa ma mut de la un liceu sportiv în timpul anului școlar la un liceu economic?
Ieri m-am bronzat pe spate si ma ustura foarte tare pielea incat imi e greu sa tin ceva pe mine și sa ma deplasez. Exista vreun remediu pentru chestia asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?