Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Heiii! am pus o comanda pe trendyol și îmi arata ca trebuie sa ajungă între 6- 9 aproximativ (decembrie) și acum după ce au livrat o din Turcia îmi spune ca ajunge între 19- 21(decembrie) la voi...? (mai mult)
Bună ziua, când este următorul vot?
Salut Știe cineva cum aș putea afla locuitorii unui bloc daca știu numărul și blocul respectiv? Am nevoie urgent
Referitor la întrebarea anterioara cu mașina de spălat, am observat ca are și un scurt circuit. Am sunat pe cei de la firma, am o garanție la ea.iar ei au spus ca o sa vina " x ' pentru a ma ajuta....? (mai mult)
Daca ești clasa a7 și ești exmatriculat din cauza aparențelor nemotivate mai iești primit în altă școală la simestrul 2
Bună! Ce se întâmplă daca refolosesti un stick glo? Nu știu dacă este sigur sa fac asta
Ar fi o idee buna sa ma calugaresc si sa devin saolin? La scoala se ia toata lumea de mine si o data au intrat peste mine la toaleta si mi au facut poza si au facut o publica... As vrea sa ma apuc de kung...? (mai mult)
Bună! Am o curiozitate ..am o mașină de spălat și mi au rămas rufele înăuntru blocate. Cei care vin, o pot desface? Eu vreau sa o returnez
Bună, am și eu niste nelămuriri. De ce unii oameni au ceva cu tine și nu te suportă fără măcar să le faci ceva? Adică eu nu prea mă înțeleg cu nimeni, toți mă înjosesc, își bat joc ...? (mai mult)
Hei,am tras 2 linii, aveți idee de ce ma ustura gatu?
Cum sa numesti o persoana care rânjește cand trece pe langa tine fara motiv, care atunci cand o intrebi de ce ranjeste el isi continua drumul ignorandu- te, care face misto de tine intr- un mod prostesc...? (mai mult)
Bună! In legatura cu alocatiile elevilor ce au implinit 18 ani. Eu am facut cerere la liceu impreuna cu colegii pentru a primi alocatia. Colegilor le- a venit la poșta luna aceasta insa mie nu mi- a ...? (mai mult)
Unde pot sarbatori anul nou?
Salut! Ce se întâmplă dacă îmi țin penisul presat sau cu capul în jos când trebuie sa mi se scoale?
Pot lua ban la cont dacă ma joc de pe emulator și fac boog uri Sau nu neapărat dacă fac boog uri Pot sa îmi iau?
Pentru recedaniel1 : cand ma refer la adresa ta ma refer la emailul tau nu unde stai :) acum te-ai prins?
Hey imi poate da cineva sfaturi despre cum sa fac sa imi intre in cap mai bine materia care o am de invatat pentru evaluarea nationala?
Dacă nu vreau sa miros a transpirație trebuie sa folosesc deodorant sau antitranspirant?
Imi place de un băiat (din clasa mea )am avut multe momente romantice și chestii dar simt ca o colegă (cu relație)se tot bagă și la început de an mi- a spus ca e frumos …ei sunt mai apropiați...? (mai mult)
Daca am 13 ani si sunt impreuna cu o fata cu un an Mai mare decat mine si parinti eu si ai ei nu ne lasa sa fim imp findca spun ca nu pregatiti sa avem O relatie(suntem impreuna de un an pe ascuns)ce sa...? (mai mult)
Buna! Într- o zi am stat împreună cu un coleg și o colega de clasa de vorba. Colega mea l- a pus să facă un top al persoanelor cu care arata cel mai bine la bust. Eu eram printre ultimele, iar ...? (mai mult)
Vreau sfaturi de la profeșioniști. Sunt puțin răcită, m- am rugat mult de mama sa mă lase să stau azi acasă, dar mâine nu știu dacă mă va lăsa, eu inca nu mă simt ff bine, dar nu vreau...? (mai mult)
Salut sunt cu o fată împreună, i- am dat cadou o pereche de căști, nu scumpă, undeva la 100 de lei, și la câteva luni, a scris pe ele cu pixul nu îs deloc întreținute, părere ce aș putea...? (mai mult)
Am auzit ca la fiecare sfârșit de lună din an școlar se trece un număr generală de absente.Eu am scutire medicală în ultima săptămână din această lună și dacă duc scutirea la începutul...? (mai mult)
Am o întrebare. Am 1.60 aprox și 64 kg. Tatăl meu îmi zice că is obeza și totuși când vorbesc cu prietena mea ea zice că is foarte ok. Pentru că am și forme și na... Dar eu am impresia că ...? (mai mult)
Neata TPU! Stie cineva cate distinctii trebuie sa iau ca sa ajung la statutul de senior?
Bună seara, vă scriu de la ora 01:48 și aș vrea să vă intreb, am făcut o comandă pe Notino. Și am plătit cu cardul ora 00:45 ceva de genul îmi spune ca totul a fost un succes și să intru...? (mai mult)
Am dat o comandă pe Notino la ora 00:30 și am plătit cu cardul, mi- a apărut ca a fost totul cu succes mi- a zis să revin pe pagina principală ca este în așteptare plata, dar încă nu mi- a ...? (mai mult)
Bună am o întrebare și vreau răspunsuri sincere, sunt la liceu trebuia să fiu a 10a dar am rămas repetentă, nu m- am mutat din liceu profesori nu mă mai suportă rămân și anul ăsta din cauza...? (mai mult)
Salut TPU! Deci eu locuiesc împreună cu părinții într- un apartament cu trei camere (sufragerie, dormitor mare, dormitor mic) înainte să mă nasc eu părinții mei au demolat peretele care unește...? (mai mult)
Hey am 2 probleme : unu: am incercat sa vorbesc cu un utilizator in privat dar imi zice ca cei care au categoria de junior nu pot face asta. doi: imi zice ca utilizatorii cu emailul neconfirmat nu pot ...? (mai mult)
Buna TPU! Am si eu o intrebare pentru fete: ce as putea face sa reduc simptomele din prima, a doua si a treia zi din acea perioada a lunii?
Salut TPU! Am vârsta de 20 ani și am dilema pe care am avut- o toți. Ce fac eu cu viața mea? Muncesc în prezent ca ospătar/barman produc, sunt student la Ase dar nu îmi place deloc. Nu vreau să...? (mai mult)
Bună ziua, am niște probleme cu niște colege, ar vrea bataie, am făcut kickbox nu mi- e frica dar tremur la nervi, este de bine? Dar în același timp par o fricoasa în fața lor, cum sa ma...? (mai mult)
Buna ziua! Sunt și eu curios dacă am pieptul puțin iesit in față (Pectus excavatum) Știu că multe cazuri au pieptul înfundat dar eu îl am iesit putin in față. Întrebarea mea este, pot să...? (mai mult)
Salut,am o problema sa zic asa. Fac exerciții pentru fese de vreo 5 luni si nu văd rezultat ar trebui sa mai continui?
Buna TPU! As vrea sa imi cititi povestea iar apoi sa- mi dati un sfat pentru ca efectiv sunt disperata...in fine. Momentan sunt in clasa a 8a iar in clasa a 7 a mi- a placut la nebunie de un coleg de- ...? (mai mult)
Am scris și eu o carte este interesanta o las și eu aici poate se uită cine...? (mai mult)
Bună seara! Am o întrebare poate sa îmi intre în contul bancar alta persoana in afara de cei de la banca și sa îmi vadă tranzacții efectuate și încasările
Salut la toti tovarasii de pe TPU! Am o mica problema, sper sa nu fiu luata in ras pentru asa ceva, insa cred ca sufar de ADHD. Am probleme cu concentrarea si memoria, simt ca nu pot "intra" in materie...? (mai mult)
Pot spune ca am depresie fara sa- mi confirme un doctor? Nu vreau sa par o de aia care- si pune diagnostic singura, dar am faze cand plang zilnic saptamani la rand si asta nu am patit o data, de 2 ori,...? (mai mult)
Hey guys, credeti ca daca m-as sinucide fostul meu iubit ar plange?
Buna TPU, Am văzut multe adolescente in filme/ in realitate cu piercing facute chiar de ele insusi, as vrea si eu sa- mi fac singura, dar nu stiu unde pentru ca nu vreau ca mama sa stie. puteti sa-...? (mai mult)
Buna! Cer si eu un sfat. Timp de cativa ani am avut o mentalitate gen "daca nu esti independenta esti proasta". M am obisnuit sa imi rezolv problemele singura deoarece nu am avut o relatie prea buna cu...? (mai mult)
Buna ziua, am o problema. Ieri a fost fix ziua ovulatiei si de ieri a inceput sa imi curga sange dar nu este deloc ca si cel de la menstruatie, ieri a fost un rosu spre un maro inchis iar astazi deja...? (mai mult)
Salut! Nu imi mai suport parintii.De ci pe langa ca ma chinuiesc sa am 10 pe linie, iar ma compara cu sora mea, ca eu sunt o proasta care nu are nici o motivatie, iar sora mea face liceul in alta tara.M...? (mai mult)
Salut! As vrea sa stiu unde pot cunoaște băieți gay din Timișoara și împrejurimi.
Voi când v ati dat demisia și v a dat să semnați contractul de încheiere ați primit și acasă un exemplar? Eu nu am primit și vreau să știu dacă are vreo relevanta că nu am
De ce nu pot instala Mesenger pe telefon?
Pareri despre mate-info
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
GeogG23 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Corina64 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Civilizatii disparute
Au fost cele mai mari civilizatii ale planetei. Hai sa vedem daca stii ceva despre inaintasii nostri.