Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Bună! Am o problemă... De ceva timp primesc amenințări pe Facebook de la un străin, a spus că are numărul meu de telefon și poze cu mine. Încearcă să îmi spargă contul de Facebook primesc...? (mai mult)
Deci treaba asta cu bacul din 2027 e reala? Eu sunt in clasa a 10a acum si sunt la mate info. Poate sa imi spuna si mie cineva cum voi da bacul? Si daca informatica va fi obligatorie la bac? Eu nu stiu...? (mai mult)
Dacă am contul blocat de Instagram temporar și încerc să îmi fac altul și tot jl blochează ce înseamnă?
Buna, am o pata pe burta alba in partea dreapta, o am de cam 6 ani și tot nu dispare, cum pot scăpa de ea? Ce poate fi?
Ce părere aveți despre colegiul național Ion Luca Caragiale din Ploiești?
Este normal ca partea de jos a abdomenului sa fie mai umflata sau nu?
Cum se spune la "mai bine rămân singur de cât cu una" in țigănește
Ce recomandați între comerț și bucătar? (La profesională )
Bună tuturor! Am o problemă la job! Totul a început cu o răceală, m- am simțit foarte rău, slăbită, febră apoi am leșinat într- una din zile și de atunci am amețeli și ma simt rău.( Am...? (mai mult)
Salut, mai am 10 zile pana dau sala la scoala de soferi, si simt ca nu imi intra nimic in cap, imi puteti da ceva sfaturi cum sa tin mine intrebarile?
M am jucat Roblox, mi-am pus vc cu pașaportul prietenei mele ea are 11 ani, ce pot face ca să pot confirma iarăși, trebuie să contactez suportul?
Salut, un site de unde pot descarca sa completez pe telefon o scrisoare de intentie? Mulțumesc
As avea și eu o întrebare mai exista fete cărora le plac poeziile în 2025. Adică am încercat sa le fac poezii mai multor fete crezand ca acest mod de abordare ar fi mai adecvat voi ce considerați?...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt student la Brasov si recent s- a dat acea lege cum ca nu mai poti procura bilete online cu reducere 90%. Problema e alta… eu am domiciliul in localitatea slatina iar trenul il iau din...? (mai mult)
Hei, tot eu în același loc în întrebarea anterioară am spus ca pe 30 decembrie am avut o scurgere maronie, pe 11 decembrie trecându mi menstruatie scurgerea aceea maronie a tot oscilat la un ...? (mai mult)
Bună! La profil ospătar-bucătar sunt mai mulți băieți sau fete? Și la comerț sunt mai multe fete sau băieți?
Bună seara’m! Urgent vă rog sunt în primul an la tehnică dentară și acum o lună am făcut partea de sus cu tot cu dinți model din ghips și mi s- au spart doi dinți din modelul de ghips cu ce...? (mai mult)
Salut am o întrebare am o iubita iar ea a avut doar un singur băiat înainte ea la înșelat cu prietenul ei cel mai bun odată făcând și sex iar după ce s- a despărțit ce acest iubit a făcut ...? (mai mult)
Vreun playlist pe spotify și yt cu melodii vechi trapp? Gen ocult, ian, nane, amuly, satra, killa, oscar poate și rava
Cum pot slăbi 5 kg într-o lună la 12 ani? Și ce ar trebui să mananc?
Salut TPU, acum 2 luni m- am uitat la un film de groaza mai exact The Conjuring 2 și mi- a rămas numele acelui Demon sau ce era, și tot îmi sta în cap, iar de când m- am uitat la acel film ma trezesc...? (mai mult)
De la ce vârstă poți da la voluntariat pe smurd? Și ce ai nevoie pentru a te înscrie?
Bună! Am o întrebare, credeți ca merită să îmi cumpăr iPhone 13 mini de pe Flip având în vedere ca suntem în 2025?
Dacă am luat cartonul de la ciocolata măgura l-am băgat în gură și i-am dat foc fumul acela pe care a intrat puțin în gură dar după l-am suflat repede afară înseamnă că am fumat?
Am o mare problemă și nu știu ce să fac.Era ziua de naștere a verișorului meu el inplinise 18 ani. Părinți lui au invitat cele mai apropiate persoane acolo eram eu și familia mea și două verișoare...? (mai mult)
Salut! As vrea sa știu unde te poți angaja la 14-15 ani?
Buna TPU. peste 6 luni dau evaluarea nationala si stiu cat de cat materia si cred ca iau vreun 7 8 dar eu vreau sa ajung la 9. are cineva sfaturi cum sa mi organizez mai bine timpul astfel incat in aceste...? (mai mult)
TPU: Am o problema foarte mare. Eram la școală și ieșeam din toaletă, eu am deschis ușa dar un băiat din clasa 12 a stătea lângă ușă și fără să spună nimic mă luat de talie strâns ...? (mai mult)
Bună am și eu o întrebare, ce părere aveți de liceul tehnologic Valeriu braniste din Lugoj? Pe profil ospătar- bucătar sau comerț(comerciant vânzător) cum sunt copii acolo? Sunt copii cu anturaje?...? (mai mult)
Bună am și eu o întrebare, ce părere aveți de liceul tehnologic Valeriu braniste din Lugoj? Pe profil ospătar-bucătar? Cum sunt copii acolo, cum e liceul? Dau funda!
Sunt nou aici asa ca nu ma luați în seama, de curiozitate... care ar fi varsta ideala pentru o relație? Undeva între 3-4 ani sa aiba?
Buna! Am o mica problemuta si as vrea sa aud si alte pareri. Nu as numi- o chiar o problema, acum fiecare cum priveste. Am intrat de curand intr- o relatie, e o persoana foarte dulce, dar ma deranjeaza...? (mai mult)
Bună dacă am pierdut un portofel si stiu exact cand unde si la ce oră, poliția locală se poate uita pe camerele se supraveghere sa vadă cine l a luat? Am inteles ca nu se poate dar nu inteleg de...? (mai mult)
Uneori ma simt ireal de parca tot ce fac nu e făcut de mine cum pot face să se oprească
Sti cumva cum as putea sa-mi transfer contul de pe Facebook.com pe Facebook.de?
Cum pot afla cine mă înjură de pe un cont Facebook?
Ce se întâmplă dacă dețin pumnale ca minor dar nu le folosesc doar in caz de apărare?
Pentru la facultate contează mai mult notele de la școală sau de la liceu?
Buna! Daca cineva reposteaza un story si dupa ce il vad intru pe profilul persoanei care a postat story ul original si ii dau block mai apar pe lista de vizualizari a persoanei care a repostat story...? (mai mult)
Bună ziua am și eu o nelămurire ce fel de bărbat este cel care te lasă pentru o prostituată, prima zi de Crăciun am fost la fostul la poartă și el era cu una de la puf.cum poate acest om ce am...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva cu un cod de invitație pentru Anime Nexus?
Buna, acum câteva luni mi am făcut a treia gaura in ureche (salon bineînțeles ) doar ca de ceva timp am o crescătura lângă Cercel, mai mare ca el. Pare ca ar avea sânge înăuntru. Ce pot sa ...? (mai mult)
Mai exista teste de virginitate in 2025?
Bună tuturor! Deci eu vorbesc de ceva timp cu un băiat și el azi mi- a zis că mă place și eu i- am zis că îl plac in sensul de prieten doar... adică fără sentimente romantice. după am mai vorbit...? (mai mult)
Am o dilema sa va povestesc va rog mult seriozitate chiar nu stiu ce sa fac! Tatal meu este foarte strict cu mine si mi- a cerut sa fiu virgina pana la 18 ani....mentionez ca am 16 si am un iubit de care...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog daca la profilurile intensiv engleza se da admitere la engleza? Mulțumesc!
Bună! Cum aș putea să îi spun mamei mele ca vorbesc cu un băiat? Știe de majoritatea prietenilor mei ca au relație și judecă restul adolescenților pentru asta, ceea ce mă face să îmi fie ...? (mai mult)
Bună. Acum 2 zile am făcut peering cu prietenul meu, el doar m- a atins fără să facem ceva. Și- a atins puțin penisul însă doar m- a atins, nu mi- a băgat degetele în vagin. Sunt șanse să...? (mai mult)
Cat ar costa să faci liceul în New York și să mergi acolo cu avionul, pot merge la 15 ani singură?
Salut, de unde pot cumpăra și eu un iPhone original și bun la mâna a doua, de pe ce site-uri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Roxette909 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Mihai473736 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a