Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Am pus acum la masina de spalat numai haine negre doar ca unele au scrisuri de alea care sunt de alte culori.. Atunci e posibil sa se strice vreo haina? Sau daca sunt negre nu mai conteaza ca au scrisuri...? (mai mult)
Buna Am vorbit cu cineva si i-am trimis o poza cu acest mesaj:,, te-a sedus si s-a dus,,, iar raspunsul lui a fost doar ca s-a dus pana la piata, sa nu ma panichez. Ce credeti voi?
Trebuie sa fiu legitimată la un club sportiv obligatoriu pe parvursul anului in acel liceu sportiv daca eu am luat probele la acel liceu?
Bună, eu am luat media 7, 60 iar media liceului pe care il vreau este de 7, 77. Am șanse sa intru la acest profil?
Bună, eu sunt într- o dilema foarte mare, eu am luat 7, 60 la evaluare națională și vr sa intru la un liceu care are media de 7, 77 și nu știu dacă am șanse. Poate cineva, va rog sa îmi...? (mai mult)
Bună! Vin din nou cu o întrebare. Deci, eu am 17 ani și vreau să îmi dau o comandă de pe DM deoarece în magazinul din mall nu găsesc aceleași produse iar unele sunt mai ieftine pe site, trebuie...? (mai mult)
Am luat la evaluarea nationala la romana 7, 60 si am decis sa fac contestatie fiindca stiam clar ca am facut de mai mult de 8. Si cand sa ma uit vad ca am luat 6, 65. Se maj poate face ceva in...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva daca mai pot merge gratuit cu trenul chiar daca am terminat clasa a 12a? Mentionez ca am ID-ul acela valabil pana in septembrie.
Bună ziua, vreau să schimb niște bani la un curs valutar. Se poate dacă am 16 ani?
Bonurile de preturi pot fi folosite și în alt oraș, dar la același supermarket?
Salut, TPU! Am o dilemă, aș vrea să mă înscriu la media digitala, Cluj, doar că ultima medie de admitere a fost 8, 95, iar eu în bac am luat 9, 00. Credeți că am șanse să intru? E de...? (mai mult)
Buna! Sunt fata am aproape 14 ani si sunt din bucuresti.Este vreun baiat(14-15 ani) interesat? va dau instaul si vb mai multe acolo????
Salut! Dupa cat timp pot sa primesc diploma de bacalaureat? Trebuie sa merg din nou la liceu sa depun o cerere pentru eliberarea diplomei sau doar trebuie sa astept un anumit interval de timp? Va...? (mai mult)
Mi am comandat aparat de ras de la shav si l am folosit si m- am taiat, si daca citesti acolo pe site la ei scrie ca nu taie aparatul asta, atunci eu nu inteleg, cum de m- am taiat? Ori au mintit ca...? (mai mult)
Buna Astazi m-am dat cu placa cu parul 95% umed doar cateva fire mai erau ude. Credeti ca parul meu se arde? Tinand cont ca eu ma dau cu placa o data la cateva luni Mulțumesc!
Salut, pot să mă angajez fără diploma de clasa a 8-a? Am diploma de Liceu, dar aia de 8 clase e la Liceu unde am terminat.
Buna! Va rog sa ma ajutati cu pareri despre liceele Benjamin Franklin/Dante Aligheri/Victor Babes. In ce ordine le- ati pune pentru admitere la liceu? Ma intereseaza mai ales sa fie o atmosfera buna, ...? (mai mult)
Salut, daca am media de la Evaluarea Nationala aproape 5(peste 4, 50), intru la Grigore Ghica Dorohoi pe Stiinte Sociale sau Filologie? Sau la Regina Maria pe Stiinte Sociale, Filologie, Estetica,...? (mai mult)
Am o intrebare mai ciudata. Deci recent am fost chemata la piscina de niste colege si un coleg.Mama nu ma lasa nici cum si nu mai insist.Prietenele mele credeau ca nu vin ca nu vine nici iubitul meu(suntem...? (mai mult)
Puii mei de avicola au păduchi, ce boabe sa bag in ei?
Bună seară am 25 de ani și vorbesc cu o fata de 16 ani si tot vorbind am început să ne placem. Și avem o relație de 2 luni. Și părinții fetei nu este de- acord cu relația noastră și am căzut...? (mai mult)
Bună seară am 25 de ani și sunt îndrăgostit de o fata de 16 ani și vreau să mă mut cu fată respectiva ce pot păți dacă fac acest pas și fată nu e luata cu forța și vine de bună voie
Salut Am 17 ani și de curând am fost la un interviu la mc, l- am luat fără nicio problemă și trebuie să încep munca peste câteva zile. Știe cineva ce fac mai exact la mc ca minor? Nu mi ...? (mai mult)
Tocmai ce am primit rezultatele la Evaluarea Nationala si am luat 7.00. Si vreau sa vad parerile voastre. Nota e slaba, E ok, sau E bunicica:)?
Ce ar trebui sa inteleg cand un baiat imi raspunde la mesaje si vorbeste cu mine numai cand are el chef? La inceput nu era asa
Salut, poti sa intri la liceu cu media 5.40?
Am 16 ani și am multe carente in educatie, viata și intelect, cum rezolv asta?
Eu (18) si iubitul meu (18) suntem impreuna de 1 an si 9 luni, ne vedem maxim o data pe saptamana, o data la doua saptamani sau chiar mai rar. Eu mereu ies cand el imi zice sa iesim, dar el niciodata...? (mai mult)
Salut daca sunt pe profil stii te sociale si vreau sa ma mut pe profil de filologie intesiv engleza trebuie sa mai dau ceva diferente(trec a 10a si am chambridge b1)
Am o intrebare, daca am 17 ani fara 2 luni si sunt împreună cu o fata de 15 ani este normal?
Salut, cine a fost în ultimul timp în vacanță în Turcia, am și eu o întrebare, la vamă ți se face control si în portbagaj si inclusiv in bagaj?
Ce parere aveti de noul pall mall classic?
Buna TPU! Fac des greșeli, am doar 15 ani. Îmi dezamăgesc mereu părinții și se plâng de mine ca nu m- am maturizat cum ar fi trebuit sa o fac și calc din greșeala în greșeala. De când ma știu...? (mai mult)
Buna ziua! Scuzati- mă că vă deranjez, va rog să îmi răspundeți, aș avea o întrebare, au venit în curte la mine mai bine de o luna 6 caini, și nu pot scapa de ei doua catele au fatat cate...? (mai mult)
E bine 16 ani cu 14 într-o relație?
Mâine aș vrea să ies cu un prieten de al meu în oraș să i au putina aer și să mă plimb dar părinți mă lasă prea puțin vreo 2 ore sau 3 am 16 ani e ok așa?
Hei, TPU! Nu înțeleg chestia cu admiterea online la facultate, deci trebuie sa depun documentele online și când mă admit ei, trebuie să merg fizic sa mi confirm locul și sa depun dosarul fizic?
Bună! Ieri l-am visat pe băiatul de care îmi place că îmi spunea ceva și mă ținea de mâini, era ceva mai romantic.De menționat că nu e prima oară.
Cum ma transfer de la un liceu la altul si trebuie sa dau un examen ca pe clasa a 8 sau se tine cont de media din anul acela. (clasa a 9)
Hello TPU! De ceva timp tot conversez cu cineva, discutia noastra pare de multe ori ca si cum am fii impreuna desi nu suntem, doar ca recent a pus brusc pauza si nu inteleg de ce. Nu mai vad cand este...? (mai mult)
Bunaaa sunt clasa 8a si pe data de 8 iulie dau corijenta la mate, am incercat sa invat dar nu inteleg absolut nimic, dna a spus ca ne va trece oricum dar imi e frica ca nu se va tine de cuvant, aveti...? (mai mult)
Am nevoie de mare ajutor.Implinesc 6 luni de relatie cu iubitul meu, amandoi avem 14 ani si nu am nici o idee ce am putea face.Ce i ar placea unui baiat sa faca? El zis ca avea o idee doar ca nu vrea ...? (mai mult)
Daca raman cu situatia neincheiata si nu trec de testul acela si raman repetent intr-un liceu, mai pot sa ma transfer la alt liceu daca raman repetent intr-un liceu?
La aniversarea unui copil de 12 ani, este în regulă un parfum cadou cum ar fi calvin klein CK one sau Davidoff cool water?
Ce părere aveți despre liceul Mihai Viteazu din București? Sunt clasa a opta și ma gândesc sa ma duc acolo.
Știe cineva dacă liceul Mihai Eminescu din Suceava are cămin pentru cazarea elevilor? Și cât costa sa stai la cămin? Multumesc
Bună ziua un tractor fiat someca 640 și merge greu maneta de la ridicarea, adică când vreau să ridic sau să cobor longeron, parcă-i strânsă care ar fi problema?
De ce unii baieti/barbati prefera sa nu isi ia boxeri ci doar pantaloni scurti fara nimic? am niste prieteni care nu poarta deloc boxeri si cand ii intreb de ce raspunde doar cu "e mai lejer"
Cum pot ca eu cand fac o poza sa intre doar in galerie nu si in Google foto?
Salut, nu stiu daca sa fac o profesionala sau liceu, am media 5.40 si nu stiu. Unii spun sa fac profesionala ca ies cu diploma si pot sa- mi iau job calificat, iar altii spun ca mai bine ma duc la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?