Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua un tractor fiat someca 640 și merge greu maneta de la ridicarea, adică când vreau să ridic sau să cobor longeron, parcă-i strânsă care ar fi problema?
De ce unii baieti/barbati prefera sa nu isi ia boxeri ci doar pantaloni scurti fara nimic? am niste prieteni care nu poarta deloc boxeri si cand ii intreb de ce raspunde doar cu "e mai lejer"
Cum pot ca eu cand fac o poza sa intre doar in galerie nu si in Google foto?
Salut, nu stiu daca sa fac o profesionala sau liceu, am media 5.40 si nu stiu. Unii spun sa fac profesionala ca ies cu diploma si pot sa- mi iau job calificat, iar altii spun ca mai bine ma duc la ...? (mai mult)
Salut TPU, Fac 18 ani la sfarsit de Septembrie si as dori sa dau de carnet si sa- mi iau si o masina. Dar simt ca nu pot sa invat sau sa am motivatie in aceasta perioada ''ciudata''. De vreo 2 saptamani...? (mai mult)
Am o nelămurire.Am Dat proba spaniola..bun..Ca sa întru la Regina Maria la spaniola.ce trebuie făcut? trebuie sa bag dosar inainte acolo? și îmi spune dacă sunt admis sau nu? cineva zicea ca depun...? (mai mult)
Dc fetelor le plac pantaloni gri lungi la băieți?
Banii se fac ușor sau greu? Mi se pare destul de mare această inconsecvență. Dacă se fac greu, atunci de ce unii îi fac ușor? Iar dacă se fac ușor, atunci de ce unii îi fac greu? Notele de ...? (mai mult)
De ce se pune o presiune atât de mare pe adolescenții din ziua de azi? De exemplu, părinții le indică copiilor viitorul, cum ar fi că, dacă nu iei nota 10 și nu intri la medicină, te dau afară...? (mai mult)
Hei. Am facut un punct de vedere, la bac, si nu stiu daca e ok. Un punct de vedere referitor la actiunile militare desfasurate in anul 1916, potrivit sursei date este acela ca România era obligată...? (mai mult)
Salut! Cum fac sa par mai matura.Am colege care par mai mature si chestii.
M- am saturat am tot un vis in care sunt captivă în casă în timpul unei apocalipse zobii dar nu sunt prisa singura și cu mama mea o sora și un frate și mai nou a apărut în vis și sora mea mai...? (mai mult)
Daca mi s au imprimat date le pe pagina 3 la bac se poate considera semn? Supraveghetorii mi au sters cu radiera au spus sa nu-mi fac griji ca nu va fi considerat semn, ce credeti?
Salut.Am o intrebare.Atunci cand avem un act sexual, prezervativul se pune doar cand penisul e decalotat sau si nedecalotat? Am vazut ca daca il pui cand e nedecalotat se poate rupe.E adevarat? Astept...? (mai mult)
Salut! Daca vreau sa intru la filologie, cu bilingv franceza dar nu am dat examenul de bilingv, mai pot intra?
Salut tuturor, in 8 iulie am prima mea corigenta din viata mea ( cls 9 matematica). Chestia e ca nu pot sa invat, am tot incercat dar nu reusesc de cand am invatat pentru ridicarea mediei. Stiu ca ...? (mai mult)
Salut TPU, va rog am nevoie de parerile voastre de la toti care vedeti asta, sunt foarte nedumerit cu liceul in sensul ca am luat la Evaluarea nationala 5.65 si am doua profiluri la care sa aleg si ...? (mai mult)
Fetelor săptămânile trecute mi s- a întâmplat niste lucruri interesante : m- am plimbat cu o fata și în momentul în care am tinut- o de mana i- am simțit pulsul și ii bătea inima asa de tare...? (mai mult)
Daca am picat bacul la logica in iulie, am oportunitatea de a ma schimba pe geografie in sesiunea din august?
Salut! Vi s-a întâmplat să vi se oprească inima apoi să bată(de 3 ori tot asa) si după să bată normal?
Bună! La Evaluarea Națională, la simulare, am luat la română 5, 55 și la matematică 3, 65, iar la examen am luat 8, 05 la română și 8, 70 la matematică. Crezi că este bine?
Servuss! Nici nu stiu cum sa incep, pentru ca e destul de ciudat si mai ales aplicatia nu stiu daca e cea mai potrivita dar va rog sa mi acordati seriozitate. Bun, am 16 ani, si efectiv nu stiu, imi...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare... facultatea de inginerie alimentara iti permite ca și timp sa ai un job part time? Adică sa mergi si la cursuri și după terminarea lor sa poți merge și la job? Și...? (mai mult)
Buna TPU, azi am primit rezultatele de la En. Am fost convins de faptul că voi lua peste 8 la limba română, dar am luat 7.20, am discutat cu profesoara de la clasa și mi- a corectat și ea peste...? (mai mult)
Bună! Am terminat clasa a VIII- a cu media 9.90 la examen. Nu știu ce doresc să fac după liceu, însă mă gândesc la drept, dar voi alege profilul de științe ale naturii. Bănuiesc că ar fi ...? (mai mult)
Salut! Daca eu sunt la liceu tehnic pe profil protectia mediului si vreau sa ma transfer la un liceu teoretic pe profil mate-info intensiv info, la ce trebuie sa dau probe de diferenta?
Am luat 9.80 la evaluare la română și eu ma asteptam sa iau mai mult. Nu stiu daca să ma risc și să depun contestatie. Nota e și asa destul de mare și mi- e să nu imi scadă în loc să imi crească....? (mai mult)
Fetelor daca un băiat v-ar pune covorul roșu ( un material roșu improvizat că și covor ) la picioare în fața școlii sau undeva într-un loc public că în filme, cum ați reacționa?
Salut, știe cineva, unde pot găsi locuri de munca ca mecanic locomotiva, sau când se scot locuri libere. Când se scot locuri libere se va face și scoala de mecanic locomotiva sau cum e?
Ce credeți că va pica la anatomie la bac? Am văzut că sesiunile speciale seamănă cu bacul
Salut, am și eu o întrebare, vă rog frumos, care doriți să răspundeți și care ați fost în Dubai, ce limbă se vorbește cel mai mult?
Credeți că ar merita să mai dau la mate info daca la examen am luat 7.50 la mate? In principal vreau sa dau la mate info pentru orele de informatica, deoarece sper la un loc de munca in domeniul IT
Salut, imi puteti spune si mie la ce licee din Craiova se fac orele de dimineata? La voltaire de exemplu se face de dimineata sau dupa masa?
Salut, media de intrare a unui liceu reprezinta cea mai slaba medie cu care s- a intrat sau media)(adica media aprox. de care ai nevoie ca sa intri). Eu vreau sa intru la un liceu care are media 2023 de...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a 8- a si imi doresc sa dau la liceu pe profil mate- info, informatica intensiv. Întrebarea mea este, se sustine examen de admitere la liceu sau intru pur si simplu cu media de la ...? (mai mult)
Vreau sa fac contestatii dar imi este frica, este cineva care a făcut? V-a mai scuzut/plusat?
Buna! Am depus dosarul la probele de aptitudini, am fost admisă. Cum se procedează în continuare? Ce trebuie făcut?
Buna, ar trebui sa fac contestație la mate unde am luat 9.30 (eu cred ca am facut de 9.50) si am media 8.95? La liceul care vreau sa intru ultima media de anul trecut a fot 8.70. Sa risc sa fac...? (mai mult)
Cum fac sa chiulesç fara sa chiulesc?
Care e cea mai bună diferență de vârstă intr-o relație la adolescenți?
Bună, azi am aflat notele de la evaluare națională și media o am 8.12 Iar la liceul care vrei eu să intru ești 8, 17,profil mate info ..credeți ca am șanse?
Buna! Am nevoie de ajutor, sau cel puțin de câteva sfaturi. Îmi este frica de notele de la evaluarea Națională. îmi este frica sa nu idezamăgesc persoanele din jurul meu. Tatăl meu mi- a spus ...? (mai mult)
Cum e prima oară când dormi dezbrăcat de haine și de boxerii(sau doar cu boxerii)?
Bună seara! Noi avem 2 case în aceeași curte și eu dorm singura în una din ele pentru ca în cealaltă nu mai era loc de încă un dormitor.Totul a fost bine pana în martie când am început sa am...? (mai mult)
Ce insemna gng? Adică într-o conversație pe insta
Salut, am 15 ani împliniți curând și am înălțimea de 1.82- 1.84m. Am o curiozitate, poate voi sunteți în aceeași situație. Am 70 de kg dar totuși sunt gras. Adică am foarte multă grăsime...? (mai mult)
Salut.Deci eu am 17 anii si cred in orice ce, unii prietenii zic ca vin sa ma bata si eu cred, am inca mintea de a crede in orice la 17 anii, ma gandesc pe viitor ca nu o sa se uite nicio fata la mine...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, urmeaza sa împlinesc 18 ani si vreau sa dau de permis categoria B.Problema este ca am vederea extrem de slaba pe un ochi, nu pot citi cu el, iar pe celălalt nu vad bine la distanță,...? (mai mult)
Buna! Am și eu o mica nelămurire în legatura cu ce mi se întâmpla mie. Am 15 ani și am făcut marea greșeala ca acum 1 an de zile sa încep sa vorbesc cu un băiat care la început părea destul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?