Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salutare, știe cineva unde e mai bine? Subofiter jandarm, sau subofiter în armata romana? Ce salarii sunt? Plusuri și minusuri?
Azi m-a intrebat tata daca vreau tatuaj, ca ma lasa sa am unul.Eu am zis ca nu vrea, ca mi-a fost frica sa ii zic ca vreau.Acum nu stiu cum sa ii spun ca vreau.
Bună ziua, am o problema și nu știu cum sa scap de ea. Transpir foarte mult în zona subrațului, chiar daca nu fac efort, dar si iarna. Si vreau sa mi spuneți un doctor la care pot merge( dacă...? (mai mult)
Cum pot să acopăr un semn de pe burtă atunci când merg la plajă? Nu-mi place cum arată și este și un pic ieșit în relief. Soluții?
La ce vârstă ați avut voie de la părinți, să consumați bere?
Dacă am antecendente penale pot sa întru la scoala Profesionala kronstadt din Brașov?
Fratele soțului mătușii mele îmi vine neam?
Buna. Am o prietena de la un alt liceu cu care ies in parc, desi e mai complicat oarecum. Cititi ce i s- a intamplat. Ea e genul de om mai pe o ureche oarecum, iar acum o luna plecase de acasa noaptea...? (mai mult)
Bună seara! Am luat 2 amenzi pe tren în Franța. Vreau să știu dacă o să am probleme aici sau în România la taxe și impozite
Hay, dacă dorești zi-mi povestea ta (coming out) despre orientarea ta sexuală, pentru canalul meu de YouTube (toate vor fi anonime) și nu vreau homofobi!
Bună, am 15 ani, sunt în plasament la bunica mea. Ambii părinți au decedat, suntem de etnie romă, am un iubit de 21 de ani, ne iubim mult, suntem împreună de mult timp. Oare daca facem dragoste...? (mai mult)
Sunt minor si vreau sa0mi comand vape de pe eMAG si imi cere daca am peste 18 ani. O sa-mi ceara buletinul sau primesc ceva amenda?
Dacă mă gândesc mereu la el sa fie bine și cum sa fac sa îi fie mai bine el și sa fie fericit este obsesie sau iubire? (ne-am despărțit de 4 luni)
Bună! Cred ca am mai venit cu problema asta pe forum de mai multe ori dar...mai am nevoie de sfaturi. Este vorba despre o fosta bff, am fost bff cu ea în clasa a cincea, când pentru mine nu contau...? (mai mult)
Am 13 ani și am băut cam 200ml de palinca, mi se poate întâmpla ceva? :))
Salut, tpu.As vrea un răspuns bun de la o persoana serioasa.Sunt supărat, dar al naiba.Acum ceva timp, un băiat mai mic cu doi ani decât mine, 13 ani și eu am 15, e de 5 ori mai mic ca mine, ...? (mai mult)
Cum pot sa fac sa visez un vis de doua ori?
Mai este cineva care se zbate sa înțeleagă tabla înmulțirii și adunări și scăderi cu trecere după vârsta de 18 ani? Am încercat totul dar nu le pot înțelege! Ce dizabilitate am dacă nu înțeleg...? (mai mult)
Buna,as dori o parere de la fete... Ati folosit dipozitiv pentru urinare? O amica a zis ca e oke pentru ea mie mi se pare mai ciudat...(adica din ala sa faci pipi din picioare ca si baietii)
Salut TPU, am o relatie de 2 ani si in curand urmează sa merg la facultate, in acelasi oras vine si iubita mea si ne- am gandit sa ne mutam impreuna, unde putem trece peste aceste schimbari ale noului...? (mai mult)
Salut, la evaluarea națională la matematică mi- a alunecat pixul pe foaie la subiectul 1 si s- a facut o linie subțire in colțul de jos, directoarea mi- a zis că nu ar trebui să anuleze lucrarea,...? (mai mult)
Buna, știu că e o întrebare ambigua dar credeți că bacul de anul acesta va fi greu?
Da cineva leak si la bac ul de anul asta?
Am pus un story pe ig cu "vb?". La notificări (inimioara din dreapta sus) mi- a apărut că o fată a dat like, dar când dau pe story sa vad cine mi- a văzut sau apreciat, ea nu apare că a dat like....? (mai mult)
Buna! Vreau să știu și eu repede cum sunt țigările dunhil mov? Sunt mai slabe? Sau puternice?
Buna, saptamana asta am dat examenele de clasa a 8 a, dar la mate am cam dat cu bata- n balta, presupunand ca imi iese aproximativ nota 7. In schimb, la romana, aprox. peste 8.50. Problema e ca eu...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare despre fumat. Daca tragi fumul in plamani, faci caner la plamani, daca nu tragi la plamani faci cancer la gat.Intrebarea este, face cancer la gat mai repede ca la plamani? Adica...? (mai mult)
Salut, am 14 ani si cred ca am fimoza cand penisul este in stare flasca pot sa il decalotez la fel si cand este in stare de erectie dar ca simt o durere foarte mica. Dar cred ca daca fac niste exerciții...? (mai mult)
Bună ziua! Am câteva zile de când mi- am dat piercing în buric și a început sa se facă roșu și puțin sa se învinețească, mi s- a recomandat apă cu sare și baneocin pudră. În schimb ...? (mai mult)
Bună, recent iubitul meu s- a despărțit de mine deoarece ne certăm mereu din lucruri banale și copilărești, el este in afara, m- am rugat ieri de el și l- am rugat și implorat încontinuu să...? (mai mult)
După liceu plănuiesc să dau admiterea la facultatea de medicină, problema este ca părinții mei sunt niște oameni dificili și mi- au spus ca nu vor sa ma susțină financiar pe durata facultății....? (mai mult)
Salutare, voi ce ați alege sa mergeți? Jandarmi, armata sau mecanic locomotiva?
Gresesc sau am dreptate cand spun ca nu e ok sa mananci produse neambalate pentru ca nu e igienic? De exemplu branza de burduf hanul boieresc, nu e ambalata deci nu s- a pus in nimic si se vinde asa, ...? (mai mult)
Intr-o clasa pot fi elevi care au diferența de 2 ani la vârsta? Adică de exemplu un elev sa aiba 14 iar altul 16?
Bună ziua. Abia am terminat clasa a 12 și urmează examenul de bacalaureat, problema este ca nu am simt pregătită pentru el și am vrut să- l dau în a doua sesiune în August. Problema este că...? (mai mult)
Cat de scumpe sunt lucrurile la beach please? (mancare/bauturi) cam cati bani ar trebui sa iau la mine pe zi?
Luni și marți am bacul la română, respectiv istorie. La a treia materie știu că îl pot lua cu ușurință (dau la geografie), dar la română și istorie așa destresată sunt. De o săptămână...? (mai mult)
Help! iPhone 11 Pro Max a căzut aseară în apă și se aprinde apoi se stinge! Ce e de făcut? mentionez ca până miercuri nu pot sa găsesc o asistentă Apple pentru ca nu sunt în țară
Bună ziua! Pun aceste întrebări din lipsa de informati. Iubita mea a rămas însărcinată la apr.14 ani și va naște la 15 ani. Care sunt riscurile? Am auzit ca voi fi luat la pușcărie pentru...? (mai mult)
Ce le place fetelor la băieții mai mult? Cum se îmbracă sau cum arată și se comportă cu ele? Sau personalitatea? La liceu ar trebui imbrac cumva anume sa impresionez?
Am o a doua relatie si mi-as dori sa stiu ce sa fac. Multumesc
Mai există oameni care au părul creț doar pe dedesubt? Deci eu am părul pe deasupra normal și drept, dar dedesubt am efectiv bucle și îs așa de frumoase, mi și milă să le îndrept. Am cum să...? (mai mult)
Am o întrebare ce să fac când auzi voci care îți strigă numele și animale și alte voce adică Cf etc și ultima dată (acum5) am ieșit cu niște prieteni afară și am fazt pe stradă un caine...? (mai mult)
Buna mă numesc Giulia am 13 ani și eu vreau să îmi fac rinoplastie dar părinți mei nu sunt de acord deoarece spune că sunt prea mica.Mai pe scurt, știți cum sa ii conving să mă lase?
Bună zziuaaa, duminică fetelor vreau să ies si eu prin lume, adică prin sat cu prietena mea. după examene și atâta școală …eu aș avea O SINGURĂ întrebare, am o pereche de blugi negri care...? (mai mult)
E ok o relatie cu 2 ani diferență? Adica eu am 17 fara doua luni iar ea are 15
Ce facem când pur și simplu ne plictisim in vacanța de vară?
Bună, am 13 ani(știu îs mica) dar îmi cam place de un băiat de anul trecut de prin Mai anul acesta so aflat ca- l plac și sau făcut numai mistori dar la sfârșitul anului fiind a 8 a o colega de...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare puțin mai ciudată sper ca mă puteți ajuta cu un sfat sau cu un răspuns bun. Sunt o adolescentă de 17 ani și am o anumită problemă legată de sânii mei, aceștia fiind,...? (mai mult)
Hey, am dat examenul de clasa a 8 a si vreau sa ma duc la un alt liceu dar nu din localitatea mea. De exemplu daca esti din Fetesti si vrei sa te duci la un liceu din Țăndărei, iti mai trebuie transfer...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!