Hey, am dat examenul de clasa a 8 a si vreau sa ma duc la un alt liceu dar nu din localitatea mea. De exemplu daca esti din Fetesti si vrei sa te duci la un liceu din Țăndărei, iti mai trebuie transfer...? (mai mult)
Buna tuturor, cum as putea sa- i zic bărbatului fostei mele prietene pe ascuns că ea îl inseala cu toți și el nu vede, nu de alta dar se da la soțul meu când era prietena cu mine, venea în fustă...? (mai mult)
Dacă sunt pe profilul comerț la ce trebuie să dau diferențe pentru a ajunge la filologie?
Dacă sunt pe profilul turism și alimentație / comerț / economic la ce dau bacul?
Cat câștigă un kinetoterapeut?
Buna, părere despre liceul Nichita Stănescu as vrea și eu va rog. Multumesc!
Cel mai bun remediu pentru cosuri?
Salut, am permis de 3 luni, si conduc in fiecare zi de cand l- am luat, la munca, plimbari si etc, si uneori simt ca nu conduc bine adica mai gresesc vreo iesire pe gps sau ceva de genu, nu am probleme...? (mai mult)
Salut, sunt inceptor, am permis de 3 zile si uneori simt ca nu conduc bine, adica mai gresesc cate o iesire pe gps sau ceva de genu, nu ceva grav, dar ma intreb daca si voi aveti zile d- astea mai...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu nevoie de părerea voastră.In 2 luni fac 17 ani, care credeti ca ar fi vârsta minimă a unei fete pentru a ma cupla cu ea?
Buna, va rog urgent, pe filologie bilingv engleza cum se calculeaza media de admitere cu cea de la evaluarea nationala? Se face din nou media aritmetica?
Salut TPU, am si eu nevoie de părerea voastră.In 2 luni fac 17 ani, voi care credeti ca ar fi vârsta minimă a unei fete pentru a ma cupla cu ea?
Bună ziua, de ceva timp am probleme cu stomacul, am fost mi am făcut toate analizele la Colon, de ceva timp merg la toaletă de 2 3 pe zi, după ce mănânc la 20- 30 min aproximativ mă duc la toaletă,...? (mai mult)
Dacă am media 9.23 e bine sau e puțin? Mie mi se pare ca e cam puțin și ca puteam mai mult...
Din ce pot face eu o matrița pentru ceară? Din lut? Carton? Am nevoie de o figurina din ceară și vreau să o fac eu. Ceară am dar nu și matrița. Merge plastilina drept matriță pentru ceară...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă nu mai plac pe cineva?
Salut TPU, am o intrebare legata de admiterea la liceu/profesionala, aceasta se face cu dirigintele la scoala dupa evaluarea nationala care este acum de pe 25- 27?, daca nu, trebuie mers la fiecare...? (mai mult)
De pe ce site pot cumpara vape dar sa fie livrat prin EasyBox ca pe eMAG nu merge?
Eu am 17 ani si nu am deloc sani ..credeți ca mai este vreo sansa sa creasca nu vreau minuni doar vreau și eu macar putin putin ..acolo sa nu ma simt ca un baiat
De cand a inceput vacanta de vara eu si iubitul meu nu prea mai iesim la fel de des, ba sunt eu plecata undeva, ba el e plecat, eu voi pleca cu parintii intr o alta tara pe o perioada mai lunga de timp...? (mai mult)
Deci am 16ani si am avut o iubita.Ea are 15 ani si e in clasa cu mine. Faza e ca e destul de nebuna. Vrea neaparat sa faca sex cu mine, desi eu nu vreau ca suntem EFECTIV PREA MICI SI NU E NORMAL LA...? (mai mult)
Bună, știe cineva care este media necesară pentru admitere în clasa 10 la liceul cu profil sportiv gloria? (Din Chișinău)?
Daca pana acum am 9 puncte ce nota este?
1,000,0 euro se citeste un milion de euro? Spre exemplu 1, 026,5 euro... Mulțumesc
Buna. De aproape 2 luni vorbesc zilnic cu un baiat, insa nu ne- am vazut pana acum. Mentionez ca este foarte ok cu mine, nu imi vorbeste urat, ma intreaba mereu daca sunt bine daca am mancat, imi ...? (mai mult)
Ce se întâmplă ceva daca am făcut semn din greseala pe foaia de evaluare națională?
Bună, ieri am avut examen de a 8 a la română și vreau să vă spun, ca am făcut la exercițiul în care îmi cerea un element comun, totul bine, adică am ales ca element comun manacarea.da banal…dar...? (mai mult)
Eu am sunat o colega cu număr privat, si a raspuns mama ei. Eu nu am zis nimic si am inchis. Eu fac farse de astea destul de des o data la o luna. Credeți că se poate duce la poliție sa primesc...? (mai mult)
În viața reală nu prea vorbesc, mă sperii când cineva mă bagă în seamă, dar aici pe TPU, pun multe întrebări, îmi place când primesc atenție. De unde nevoia mea de atenție? Simt că...? (mai mult)
Bună,problema cu acel bărbat continua, nu știu ce e cu el mereu cand ma vede prin preajma rămâne cu privirea fixata pe mine, nu vorbeste cu mine, a avut ocazii dar nu o face, e psihopat ceva?
Bună, îmi puteți spune cum pot sa ma înscriu la examenul de bacalaureat, pentru sesiune din toamna, și vreau să- mi mai spuneți dacă acele cărți de pe internet sunt de ajutor, că să obțin...? (mai mult)
Bună, sunt a 10a pe parte de profesională și aș vrea să mă las. Mi- a zis dirigintele că nu mi se dă diploma de 10 clase că sunt obligatorii 11. Dar am cautat pe net și am văzut că doar 10...? (mai mult)
Bună! Deci eu am o problema, nu știu nimic! Am 20 de ani și nu știu nimic! La scoala m- am dus ca să trec clasa și nu am avut niciodată medii mai mari de 6! Iar la liceu nu m- am mai dus deoarece...? (mai mult)
Salutare TPU, o persoană care nu se crede frumoasă deloc deloc, nu are stimă de sine … gen e non- narcistita … face tik- tok uri cu buricul la vedere sau filmându- și corpul, fața pe anumite...? (mai mult)
Bună, cred că am luat între 8 și 8, 50 la Evaluarea Națională la română.Eu vreau la intru la un liceu ce are media de 7, 40, cum fac să iau măcar 7 la matematică având în vedere că eu...? (mai mult)
Cunoaște cineva o aplicație pe Apple pentru înregistrare apeluri/ convorbiri? Dar o aplicație să fie gratuită și valabilă. Tot ce am găsit sunt cu plată …
Poate sa îmi spună vreun copil de a 8 a care tocmai a dat examenul la romana dacă se considera semn ca am mazgalit fix la ultimu cuvânt care l am scris la compunere(in afara de asta am tăiat tot orizontal...? (mai mult)
Cum să agăți o fată, chiar dacă te îndrăgostești de la prima vedere?
Buna! Deci vorbesc cu un baiat care efectiv nu are personalitate, na si m- am cam atasat de el si in ultima perioada da semne ca nu mai e asa interesat si cand am vazut ca e asa efectiv am inceput sa ...? (mai mult)
Ce părere aveți? Subiectele de la simulare la istorie sunt asemănătoare cu cele de la bac? Și ce credeți că pică anul asta la bac la istorie, ce capitole?
Hey! Daca mie imi place de un baiat, dar el este indiferent fata de mine si nu are totusi alta prietena...ar trebui sa renunt sau sa incerc sa fac ceva? si daca ar trebui sa fac ceva atunci ce?: ))
Sunt a 8 a și după ce am luat vacanta mi-am făcut pierce in nas (nară) și mâine am evaluare nationala, are ceva dacă ma duc cu piercing-ul in nas? dau funda
Am voie cu boxa portabila la liceu? Si dacă ma vede directoarea cu ea o poate confisca de tot?
Bunăă! Trec clasa a 11- a și aș vrea să mă transfer de pe profilul filologie pe științe ale naturii. Știe cineva ce diferențe ar trebui să dau? Și cunoașteți cazuri care s- au transferat ...? (mai mult)
Dacă vin cu boxa la liceu și ma vede directoarea cu ea mi-o confisca de tot? Și încă ceva am voie cu boxa la liceu gen portabila?
Unde pot sa vand un bilet de neversea? Il vand pe 300 de lei general access under 25. Pe olx mi-l sterge.
Vin iar cu o întrebare de tot rahatul :)) am 18 cm și grosimea aproximativ ca o sticlă de bere 0, 33 (nu am măsurat circumferința) iubita mea a fost virgină, am simțit- o strânsă în vagin ...? (mai mult)
Dacă fac sală la 12 ani și iau vitamina d3 care ajută la creșterea inălțimei.pot crește normal?
Salut, am nevoie de niște păreri ce pot face, vă rog fără hate. Am 16 ani iar eu încă nu mi cunosc sexualitatea, câteodată mă simt gay și mă simt atras de băieți și îmi vine a face sex...? (mai mult)
Am primit un mesaj care cica e de la posta romana si spune ca un colet (despre care eu nu stiu absolut nimic ceea ce inseamna ca nu e al meu), e supus unei taxe de 5 lei. Oare o fi greseala atunci sau?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?