Bunaaaa! În toamnă trec a 11- a și aș vreau să mă transfer la științe ale naturii de la filo. Știe cineva ce diferențe se dau și dacă sunt grele (adică dacă chiar se dau pe bune sau doar ...? (mai mult)
Salut. Am 15 ani si am o colega de liceu pe care o plac mult. Acum ca s- a term liceul nu am prea vorbit si as vrea sa- mi ziceti cum pot sa incep conv cu ea fara sa par un ciudat sau cum sa ii dau semne…. ...? (mai mult)
Daca investesc in crypto, 1000- 2000 euro sunt șanse să câștig, 50- 100 de mii? Sunt la fel și șanse să rămân cu 100 euro? Sau cu nimic ...care e treabă cu crypto dacă ești începător? Vreau...? (mai mult)
De ce simt că parcă nu mă mai înțeleg cu nimeni?
Pentru cei din Iași. De unde îmi pot lua un septum?
Buna vreau sa intru la liceul Benjamin Franklin am luat nota 9 la aptitudini ce nota trebuie sa iau la evaluare ca să pot întra va rog ajutați-mă. Mulțumesc frumos
Bună ziua, Există grupuri pe telegram unde poți trimite poze cu o persoană și să o poți găsi? Spre exemplu să să fie un grup mare de persoane care asta să facă, schimb de informații...? (mai mult)
Ce parere aveti de persoanele alea care te judeca dupa stilul vestimentar/gusturile muzicale/serialele care iti plac? Eu una nu ii inteleg deloc, daca nu iti place un anumit gen de muzica, mai bine tine...? (mai mult)
Ce parere aveti voi de temperaturile astea prea mari vara care fac in asa fel incat sa nu poti sa stai afara la cat de cald e, sunt niste temperaturi anormale sau sunt absolut normale si astfel de temperaturi...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă investesc 8000 euro în Crypto
Cum să încep o conversație cu o tipă?
Eu la anul vreau să mă transfer. Și întrebarea este că dacă eu atunci când poate nu sunt admis la liceul unde vreau să mă mut, în acel timp locul meu de la liceul vechi este ocupat de altcineva...? (mai mult)
Cum îmi pot convinge părinți să-mi vopsesc părul
Nu știu cum să mă comport, într-un fel sa îl atrag pe iubitul meu, am 13 ani și el 12, va rog ajutati-ma urgent
Salut, aș vrea să îmi dați niște idei de joburi online pentru adolescenți și câte ceva despre ele dacă este posibil, mulțumesc anticipat.
Salut Am 17 ani și aș vrea să mă angajez și eu pe timpul verii la mcdonald s. Știe cineva cam care sunt salariile pentru 6 ore ca începător? Mulțumesc!
Buna! sunt a 8 a, daca intru la un liceu la care nu am vrut, care este procedeul de a ma muta la altul? cat dureaza? ce teste dai?
Bună! Recent mi- am cumpărat niște cărți și eram foarte incantata de ele, ca să aflu că la școală profesoara de romana a zis de ele ca sunt de copii mici. Cărțile sunt: Insula orfanilor, ...? (mai mult)
Doare foarte tare trasul de urechi întoarse? Dar trasul de păr?
Adn din pupat ramane chiaf daca nu s-a facut schimb de saliva
Cum mă pot conecta la Instagram dacă știu parola o pun și mă pune sa pun codul backup și nici prin Gmail nu mă pot conecta doar prin codul backup și numărul de telefon care nu-l am
Daca noi nu putem respira sub apa dc peștii nu pot respira la suprafață? (Întreb pentru un prieten )
Bună ziua, am o întrebare dacă ai un 2 la un examen,îmi va da atestatul dacă la celelate am 5, și numai pot depune contestație?
Salut aș vrea să știu dacă termin liceul sportiv după pot învăța de orice profesie de exemplu advocat sau doar de antrenor sau profesor de educație fizică
Am 16 ani si îmi place foarte mult de o colega. Am impresia ca si ea ma place dar nu stiu exact daca simte ce simt si eu. Sta doar cu mine si vorbeste foarte frumos, iar în mai multe zile aceasta se...? (mai mult)
Buna seara sucul noni este bun pentru o persoana cu diabet tip 2, trebuie sa mai ia si probiotic?
Cum se face french kiss-ul? Ce ar trebui sa fac ca fata, din cate stiu sarutul e cu limba dar cum trebuie sa procedez? Cand te saruti asa nu e prea multa saliva pe buze si in jurul lor? Help
TPU, băieții de ce vă purtați așa de urât cu unele fete, le cuceriți si după le lăsați balta? Vreau sa știu și eu de ce
De ce nu simt plăcere în a vapa? Înainte nu aveam problema asta
Bună,pe 18 mai am dat testul cambridge, cam în cât timp vine rezultatul?
Cum as putea sa reincep o relatie cu un baiat, dupa ce eu m-am despartit de el prosteste acum cateva luni?
Dacă trimiți cuiva poze creppy iei maxim o amenda? Dar dacă fac puțin atmosfera creppy la un concert rock? Unde pot verifica daca iei doar o amenda? De ce sa îți dea mai mult daca nu faci...? (mai mult)
Dacă sunt în a 11a, ma pot transfera la alt liceu?
Salut, am o intrebare, de ce mereu in realitate adolescentii cu tulburari din spectru autist au mereu probleme cu bullyingul social la scoala si la liceu, majoritatea colegiilor il resping, majoritatea...? (mai mult)
Când sunt competentele la engleză,în ce zi dau dacă sunt ultimul la catalog? trebuie sa știu ziua ca sunt plecat, mulțumesc!
Salut,vreun baiat care ma poate ajuta cu un cont la o aplicatie? dati mi mesaj in pv care vrea sa ma ajute
Buna tpu.Am venit de curand la fel cum se si vede in profil.OK deci am o intrebare destul de interesanta.De la mine din clasa este un baiat.Il plac destul de mult.Noi doi suntem foarte buni prieteni.Nu...? (mai mult)
Bună TPU! Mie îmi place de un băiat de 4- 5 ani și înainte chiar îmi plăcea mai mult.Nu am avut niciodată curajul să vorbesc cu el, când l- am cunoscut nu avea iubită dar acum are. Oricum ...? (mai mult)
Salut tuturor, Cum să mă pregătesc pentru o despărțire de o persoană cu care am stat în casă un an, pur și simplu mi- a greșit, nu pot ierta, am momente când îmi e ciudă pe ea și momente...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare dacă știe cineva răspunsul: Dacă am absolvit clasa a12a cu media 9, 71 care in mod normal ar fi eligibila pentru bursa de merit, o mai pot primi având in vedere ca am terminat...? (mai mult)
Salut, de ce unor persoane smegma li se pare atractiva si excitanta?
Heyy! Pentru vacanta aceasta am de lucrat o culegere de 200 de pagini la matematica și de citit 20 de cărți minimum. Va rog sa ma ajutați cu un plan astfel încât sa reușesc sa termin toate temele...? (mai mult)
Bună TPU! Maine am festivitatea de premiere la școală, și am foarte mari emoții. Dea lungul anului am obținut doua mențiuni judetene la olimpiade și un premiu la un concurs și trebuie sa ma strige...? (mai mult)
Daca am media 9.59 iau bursa? Am auzit ca primii 30% din elevi si cei care au media peste 9.50 iaubursa asta inseamna ca iau si eu sau nu?(am colegi cu medii mai mari)
Deci din septembrie o sa fiu in a 11 cum fac sa ma dau la alea de a 9?
Daca ramai corigenta la o materie te lasa cu media neîncheiată sau o încheie cu 4? Ca eu o am neîncheiată, a zis ca se mai gandeste dar vad ca a trecut o zi si nu mi-a mai pus nota.
Hei! Am o prietena care se beseste in continuu langa mine si nu mai pot si eu ii soun mereu sa se opreasca si nu se opreste si nu ma ia in serios si nu mai suport. cum o pot face sa intaleaga si sa se ...? (mai mult)
Am o prietenă care a absolvit clasa a 10a. Aș vrea să îi fac un cadou mic și nu știu ce să conțină cadoul. M- am gândit la o carte, un parfum, o jucărie de pluș și 3 trandadiri. Oare e ok?...? (mai mult)
Daca am participat la un concurs (olimpiada) organizata de isj si am luat locul 2 la etapa judeteana pot lua la anul bursa aceea olimpica? Gen e una de 7 mil de se ia o data
Daca am aflat ca iubitei mele ii place de alt baiat spundand prietenei sale celei mai bune dar oricum tinand la mine si avand o relatie buna are rost sa continui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Desh întreabă:
Adi1987 întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?