Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Daca am aflat ca iubitei mele ii place de alt baiat spundand prietenei sale celei mai bune dar oricum tinand la mine si avand o relatie buna are rost sa continui?
Buna seara! Stie cineva cum se numeste blocul din fata blocurilor portocalii la care se afla in fata o miniparcare si niste cosuri de gunoi?(complex studentesc Timisoara)
Salut! Se aproprie examenul de en, voi ce credeti ca va pica la Romana Si Mate?
Bună seara. Caut un bun prieten din copilarie care a stat pe strada ronda nr 31 din București.
De ce nu pot vizualiza rezultatele la bac din 2020?
O sa raman corigent la mate. Maine dau test la mate pentru cei corigenti. 18/22 copii sunt corigenti, cei 4 care nu sunt, sunt cei care au vrut sa mearga la olimpiada si le- a dat un 10 din burta numai...? (mai mult)
Bună ziua. Am cautat o persoană pe Facebook câteva zile continuu, adică am întrat pe Facebook / instagramul ei, pe pagina, fără sa îl am la prieteni. Am spionat persoana respectiva. Ceva de...? (mai mult)
Buna! Sti cineva ceva despre liceul bulgar Hristo Botev din Bucuresti? Aș vrea sa intru acolo in conditile in care am auzit ca este un liceu bun chiar daca ultima medie de intrare nu este prea...? (mai mult)
Buna! Am avut din intamplare netul deschis la competentele digitale asa ca am cautat pe internet alea de la Sub 2. Dupa am sters history- ul si am inchis eu netul. La final doar mi- a luat folder- ul ...? (mai mult)
Vorbesc cu o fata de o luna aproape, ne- am văzut și ne placem. Ea în august trebuia sa aibă nunta și din spusele ei nu a fost prea sigura ca mai vrea sa se căsătorească. Ca I a făcut mult rău...? (mai mult)
Școli de Vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei: vocație, actorie, filosofie, fotografie și devoltare personală
Cat imi trebuie in examen sa iau ca sa imi iasa media 6, 50 sau 7?
Cum pot face ca când pun tămâie in cățuie miroase mai mult cărbunul decât tămâia ce ziceți sa schimb cărbunii in unii mi-a calitativi?
Buna ziua! Aș dori sa pun următoarea întrebare și motivul său. Daca sunt a XI si sunt inca minora (peste 5 luni fac 18 ani) ma pot transfera la alt liceu doar cu semnatura parintilor? De ce? Pentru...? (mai mult)
Salut, dacă am rămas corijent la 3 materii mai pot face ceva ca să nu rămân repetent?
Dacă raman repetent ce minusuri am în viata, vorbit pe parte de job, permis, etc? (cls 7)
Am si eu o intrebare urgentăăăă! Imi place de o fată de ceva timp, destul de nult timp. Dar in acest timp, ea nu stia ca o plac, pana i- am marturisit ca o plac, doar eu de față cu ea, noi...? (mai mult)
Bună, întrebarea este pentru cei care au lucrat ca sales assistant și nu numai la magazinele tip: Bershka, Pull and Bear, Zara etc. - A fost necesară diploma de bac pentru a vă angaja sau acesta...? (mai mult)
Salut tuturor, Cum să mă pregătesc pentru o despărțire de o persoană cu care am stat în casă un an, pur și simplu mi- a greșit, nu pot ierta, am momente când îmi e ciudă pe ea și momente...? (mai mult)
Cum sa nu mai fiu atat de egoist?
Cum pot să vând o carte. Fizic în bibliotecă dacă nu sunt PFA?
Salut! Imi place mult de o fata...sunt foarte îndrăgostit de ea...și cred ca și ei ii cam place de mine. Chestia este ca eu am 17 ani și ea 13. Fata arata bine pentru varsta ei, este dezvoltata. ...? (mai mult)
Dacă beau 10 baxuri de cola, mor?
Bună ziua! Vreau sa merg la un liceu cu internat începând cu clasa a 9a.Imi poate spune cineva cum pot aplica pentru liceu și toți pașii pe care trebuie sa îi urmez?
URGENT! La handball este un baiat care ma place si se tot da la mine si e foarte enervant ce sa fac?
Bună TPU, credeți că funcționează o relație unde femeia este mereu geloasă? Eu pun mereu story despre un băiat, si iubita lui este mereu geloasă, la fiecare story pe care il pun, ea este geloasă...(...? (mai mult)
Este la liceul Octav Băncilă din Iași nasol? Am auzit că colectivul e nașpa și îți iei bullying. E adevărat?
Salut,pot sa iau bacul cu 5 sau cu 6? Ce probe se dau la bac pe profilul de filologie?
Am și eu o nedumerire! Astăzi, m- am întâlnit cu un prieten, si mi s- a adresat: Ce faci bă lachet, ai o țigare? Tot timpul ne dăm țigari unul altuia, dar, nu știu ce a vrut sa zică, ...? (mai mult)
Am ajuns aici sa fac o postare deoarece am impresia ca iubita mea ar vorbi si cu alti baieti, un indiciu ar fi ca ea pusese un story la highlights(Instagram) de acum 2 zile pe care eu nu il vasusem la...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu un sfat? De ceva timp ma trezesc mereu la 03:00 fix, mereu chiar si in seara asta. Problema e ca atunci cand incerc iar sa ma culc in momentul in care atipesc putin mai ceva ca...? (mai mult)
Mi-am facut piercing in buric in 20 martie si ma intreb daca mi l-as da acum jos ținând cont ca il am de 3 luni si e vindecat, imi ramane semn cum l-am avut?
Hei, sper să primesc un răspuns. Menstruatia mea a trecut pe data de 14 iunie, a fost mai normal de data aceasta, în general aveam dureri foarte mari dar acum a fost decent, astăzi am văzut pe hârtie...? (mai mult)
Salut! Știu ca o sa fiu foarte judecat pentru întrebarea aceasta. Am 17, sunt foarte pasionat de mașini, sunt pasionat de mașini, dar atenție! Nu de viteza, sa nu se înțeleagă greșit....? (mai mult)
Buna TPU! Am o întrebare! De ceva timp îmi place de un baiat și a cam aflat școala mea... chestia e ca și prietenul lui știe. Și de fiecare data cand sunt prin preajma lui il cheama și zice ...? (mai mult)
Nu stiu ce am făcut cu buletinul, mâine am de susținut competențele, ar fi în regulă să mă prezint cu copia de la buletin?
In ce consta exact proba eliminatorie(orala) de la facultatea de psihologie si stiinte ale educatiei din Bucuresti? Multumesc!
Bună! Nu știu dacă mai țineți minte din ceea ce- am povestit cu acea fată la care și- a luat bullying într- un autocar, dar de ceva timp e dispărută. Am căutat- o și nu e găsită deloc. Atunci...? (mai mult)
Băieți, cât timp credeți că este nevoie într-o relație pentru a ajunge la sex?
Are cineva un grup de promotii pe whatsapp?
Salut, sunt clasa a 9 a la liceu, se poate încheia media doar cu 3 note ( am 2 ore pe săptămână la disciplina respectivă )?
Buna, astazi am dat test la mate pentru marirea mediei. Nu prea am stiut, intrebarea mea este ca aceste note se trec sau doar daca doresc?
Am trecut clasa a 9-a și vreau să mă transfer la alt liceu, cum fac?
M-am epilat pentru prima data, părinții au aflat abia acum și sunt foarte supărați, cum pot sa-i calmez?
Am observat ca am soldurile mai latite puțin fața de partea de abdomen... Nu știu cum sa explic da cred ca nu sunt normal dacă va spun asta adică nu le am egale sau la abdomen sunt slab și mai jos...? (mai mult)
Dacă am note suficiente pentru a trece clasa dar am și o dată pot trece clasa?
Vreau să mă angajez peste vară. Ce sfaturi aveți? (Am terminat clasa a 11a)
Salut, Sunt fete virgine care nu au avut contact sexual și nici nu și- au introdus nimic in vagin, și au himenul dilatat. Adică mă refer la deschiderea vaginală și au himenul dilatat... Și nu...? (mai mult)
Buna, când ma uit la un serial sau film nu pot citit subtitrările si unele cuvinte parca nu le inteleg si nu inteleg nici filmul si ce trebuie sa faca actorii in film, adica cand intra o scena unde...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, am terminat clasa a 9a însă vreau să mă las de școală, nu- mi place profilul, un director foarte strict și nu vrea nici să audă de transfer la alt liceu, plus că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.