Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Ce se întâmplă dacă bei mai multe pastile deodată? (Orice tip de pastile)
URGENT Buna TPU! Iubitul meu crede ca il insel fara nici un motiv.Nu- i dau motive gen sa vorbesc cu altii sau orice asa dar sa spunem ca am avut un trecut mai urat in care vorbeam cu multi.In momentul...? (mai mult)
Am o problema cu maicamea si cu sora mea, au existat intotdeauna diferente, pe ea o dat- o la facultate, o intretine, îi da bani, pe mine nu ma lasa sa plec de acasa sa ma mut. Vrea sa lucrez si ...? (mai mult)
Buna TPU, iubitul meu crede ca il insel desi nu o fac. Suntem intr- o relatie destul de lunga iar el tot crede asta.Sa spunem ca nu am avut un trecut foarte curat (vorbeam cu mai multi baietii, dar nu-...? (mai mult)
Am 13 ani și 6 luni și din câte am citit sperma da după un an după mărirea penisului, dar am spermatozoizi de un an și o am tot ca de copil (12cm în erecție).
Bună, am o întrebare! Menstruaţia mea durează 5 zile, uneori îmi vine şi mă ține 2- 3 săptămâni şi am foarte multe cheaguri şi este foarte abundentă, chiar sunt speriată şi nu ştiu...? (mai mult)
Atunci când ești în paralezie în somn, poți închide ochii?
Cum ma pot transfera la alt liceu? Ex:Sunt la Alexandru Ioan Cuza si vreau la Miron Costin sau Dimitrie Cantemir
Am și eu o întrebare. Daca am spart geamu la grădiniță din greseala cu mingea ce pot păți? Țin sa precizez ca am 16 ani
Daca i-am spart telefonul cuiva si l-am dat pe al meu si al lui este la mine, poate sa nu mi-l mai dea inapoi?
Bună, am 19 ani și am fugit de acasă și mi- am plătit o cameră de hotel dacă părinții mei sună la poliție sau se prezintă la hotel, hotelul are voie să zică ca sunt aici sau să zică în...? (mai mult)
Salut grup, cine ma poate ajuta un o întrebare, de curând l-am visat pe Bunicul meu decedat care statea într-un pat si tremura de frig... în vis am văzut ca avea ciorapi dar din aia fff mici.
Salut.Am 14 ani 1.63- 1.65 inaltime si am 86 de kg.Am nevoie sa slabesc.Nu mai suport sa isi bata colegii joc de mine, copiii pe afara. Uneori imi vine sa ma inchid in casa de rusine. Vreau o metoda de...? (mai mult)
Imi place la el că e deștept și invata carte, problema e că nu- mi răspunde la mesaje ore și zile intregi și spune că nu- mi răspunde pentru că invata. E scuza de rahat sau ii dau benefit of...? (mai mult)
Sunt de o săptămână de zile impreună cu o fată. Treaba e că mai mulți oameni mi- au spus lucruri rele despre ea, ea mi- a spus că nu e adevărat, să am incredere in ea și că se va schimba pentru...? (mai mult)
Ați auzit de jocul biscuitul umed? Eu am dat un research și efectiv am avut nevoie de clor după aia:)))
Vreau sa intru in domeniul IT si am doua optiuni, UBB info si UTCN calculatoare. tin sa mentionez ca am participat in aprilie la simularile de admitere la ambele facultati si am luat note foarte bune,...? (mai mult)
Ma plictisesc rau de tot n am cu cine sa vorbesc
Bună! Am 13 ani și am sâni destui de mari dar nu am ciclu și din cauza asta mama spune ca sunt o copilă și ca ei nu i se pare normal să port costum de baie la plaja, m- am ținut de capul ei ...? (mai mult)
Vă rog, scrieți- mi dacă sunt bătută în cap și greșesc în privința următoare. E normal ca geamul să fie lăsat deschis, sau rabatabil ca să nu exagerez, în perioada nopții pe timpul ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de un răspuns urgent, mi am schimbat placa de bază începând de la procesor cat și placa video, problema e alta. Aceea fiind când căștile în pc nu mi apare nicăieri căștile...? (mai mult)
Dacă un elev de clasa a 6 a are referate pentru purtare poate fi lăsat repetent?
Buna! Am o problema care e destul de mare pot spune! Îmi dau seama unde am greșit dar totuși mereu am avut nevoie de "Răul" ăsta. De la vârsta de 13 ani cam așa am început sa simt nevoia de prezența...? (mai mult)
Știți cumva niște siropuri sau alimente pentru creștere in înălțime?
Ce va place mai mult: coca cola sau fanta?
Bună! Astăzi am găsit pe ciment un pui de randunica dar nu ciripește, ce trebuie sa ii dau de mâncare când și cum și nu pot să- l duc la veterinar sau petshop findca sunt minora și familia ...? (mai mult)
Salut, am si eu o întrebare. Daca acum la 15 ani am 1.71 înălțime, o sa mai cresc?
Cel mai frumos mesaj de împăcare pentru cea mai bună colegă de a mea din clasă.
Dacă iau la examen 7 6 sau 8 intru la filo
Buna, am 16 ani si am o problema, eu in fiecare dimineata inainte de liceu mananc pentru a nu mi se face foame la liceu insa chiar si dupa prima ora incep sa imi ghiortaie matele si sa ma roada stomacul,...? (mai mult)
Cum ii spun unei fete că o plac dar mi e frica de răspuns și că vor rade prietenii mei de mine
Buna seara! Aveti vreo idee cum fac niște puncte? Eu acum m-am înscris pe acest site
Mama lui hao unde se afla în shaman king flowers
Buna,va rog să-mi spuneți ce sa fac sa mă îngraș și să îmi crească sânii, am 13 ani 154 cm înălțime și 33 de kg, toți râd de mine! Ce pot face?
Ce parere aveti despre site-ul fruugo? Ati comandat vreodata?
Bună! am 22 ani, recent mi- am început viața sexuală și nu știu ce se întâmplă cu mine...am încercat cu prietenul meu și simt ca nu ma pot "potoli", la el durează foarte puțin sa își dea...? (mai mult)
Daca am strans media de 7.85 la simularea de evaluare nationala, si as strange media asta si la evaluarea nationala in sine, as putea sa intru la un profil de liceu care are 26 de locuri disponibile ...? (mai mult)
Ce sa fac daca m- am indragostit de o fata desi eu nu vreau sa am o relatie acum si nici nu vr sa îmi placa de aceasta fata dar mintea mea e cu gandul la ea. A inceput sa imi placa de ea pentru ca cred...? (mai mult)
Bună luna trecut menstruația mi-a venit pe 10 acum suntem 14 iunie și nu mi-a venit am facut un test digital și mia apărut no l-am descris și erau 2 liniuțe Ce inseamna
Salutare am jucat ieri fotbal și m- am accidentat la testicule cu minge și s- a umflat unu rău de tot și a apărut o pată mov Azi dimineață nu mai era așa umflat dar acum îmi este tot mov testiculul ...? (mai mult)
Bunaaa, aseară am pus un story și am primit doar complimente "ce superbă, frumoasă ești" șiiii mie nu mi plac astea deloc …dacă eu nu ma simt bine în pielea mea și mă simt atât de urata, ...? (mai mult)
Salut, ma numesc Cipri am varsta de 17 ani facuti pe 25 ianuarie si asta e povestea mea. Viata mea a fost foarte normala si frumoasa pana la varsta de 4 ani =(( ai mei se certau zilnic si la un moment...? (mai mult)
Ce înseamnă gyat? Colegii mei tot striga asta cand trec fete prin fata lor
Bună ziua! Din greșeală am cumpărat două bilete la beach please cu același nume și pe același date.Cum pot să fac ca unul dintre bilete să aibă alt nume sau cum procedez în această situație.Am...? (mai mult)
Pot sa trec clasa cu media 4 50 în clasa 9
Acum ceva timp vorbeam cu o fata pe Instagram si mergea foarte bine totul si intr o zi ma trezesc cu block pur si simplu cu o scuza proastă. Cam ma asteptam ca ea se purta cam ciudat si o prietena mi-...? (mai mult)
Va salut! am facut sex neprotejat cu iubita mea, dar foarte putin, doar am intrat de 3- 4 ori si nu de tot, nu era la ovulatie(in 6 zile îi vine menstuatia), si nu mi- am dat in ea, nici nu eram...? (mai mult)
Dacă urmează să susțin examenul de corigenta la lb.rom in Iulie, când voi da competențele?
Daca am doar două note la o materie pot sa ramân cu media neîncheiată? Sau o să fie că anul trecut unde am nevoie doar de doua note?
Salut, tpu.Este un elev din scoala, care face mișto de mine pe unde ma vede, când trece pe lângă mine se da ca da cu pumnul.Adica, mai pe scurt este un elev problematic, eu având varsta de 15 ani,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?