Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut, tpu.Este un elev din scoala, care face mișto de mine pe unde ma vede, când trece pe lângă mine se da ca da cu pumnul.Adica, mai pe scurt este un elev problematic, eu având varsta de 15 ani,...? (mai mult)
Vorbesc cu un baiat de o lună jumate, am iesit de vreo cateva ori, dar nu stiu, mie imi place de el, dar el e genul ala de baiat care vorbeste cu mai multe fete, care minte, etc. Nu stiu, intuitia...? (mai mult)
Am 15 ani și vreau să mă apuc de sala... până acum făceam sport acasă însă nu vedeam niciun rezultat...ce ar trebui sa fac am 38 de kg ( pe acolo) și 152
Buna! Am o dilema, profesoara mea de mate (diriginta mea) se ia din mine si imi reproseaza despre un membru al familiei decedat, ce as putea face in privința asta? Ministerul educației ar putea sa ...? (mai mult)
Hei! Exista o cale sa îmi fac profesoara sa ma primească din nou la ore? Mai e doar o săptămână și ni se vor încheia mediile și eu nu am note suficiente și nu vrea sa ma primească! I- am cerut...? (mai mult)
Buna, daca am facut liceu industrial, l am terminat acum 7 ani, ma pot inscrie sa dau bacul? Care sunt procedurile?
Salut! Urmează majoratul cumnatei mele și nu prea am idee de ce i- aș putea lua cadou. Vreau ceva de care să se și folosească, și tocmai de aceea îmi e greu să mă decid. O idee mi- ar fi ...? (mai mult)
Dacă am doar 2 absențe pe tot anul școlar dar media îmi iese mare și am note bune, mi se aprobă transferul sau nu? mă stresez pentru atâta lucru:(
Buna TPU, îmi puteți spune va rog frumos vreo câteva licee cu profil umanist? Mulțumesc!
Cum sa abordez o fata în autobuz? Zilnic atunci când ma întorc de la liceu acasă, de fiecare data cel puțin o fata frumoasa este în autobuz cu mine, dar problema este ca nu știu cum sa le abordez...? (mai mult)
Dacă te prinde drogat la volan, pe ce perioadă se suspendă permisul?
Buna TPU! As dori sa ma angajez pe vara in Sinaia, am 16 ani.M- ar interesa undeva prin parcul de copii din centru la ceva stand cu inghetata, clatite, gogosi, etc. Dar nu gasesc pe internet informatii...? (mai mult)
Nu Mai vreau sa ma duc la UN majorat din cauza unor probleme, ce sa fac?
Pana in ce luna primesc alocatie daca sunt clasa a 12 a si am bacul acum? Sunt pe 2 mai nascut.
Bună! Stie cineva unde as putea găsi o mini camera care sa transmită live?
Dacă scrie(cu ocazia absolvirii liceului îți urăm in continuare, pe drumul cel vei alege!) Însemna că am trecut?
Am o poza care am făcut o la banchet și nu înțeleg de ce corpul meu se vede ciudat... Pare ca de la cămașă în jos sunt mai gras ca de obicei ca o bila mare... Nu știu cum sa explic dar eu sunt...? (mai mult)
Bună, să vă fie inima. Am finalizat proba teoretică/sala și sunt programată în următoarea lună pentru examenul practic de conducere/orașul. Întrucât nu sunt din județ, mi- am făcut viză...? (mai mult)
Hey tpu.Am si eu o probleme pe care nu stiu cum o pot rezolva si sunt disperat.Deci fratele meu mai mic se joaca de ani buni un joc numit ROBLOX.In urma cu 4 zile acesta a fost banat permanent fara motiv,...? (mai mult)
Salut TPU, sunt elev in clasa a 8- a si vreau sa dau la liceul Cantacuzino pe stiinte ale naturii (bilingv engleza), am luat probele si as vrea sa va intreb daca a- ți stii cam cu ce medie se intra, ...? (mai mult)
Buna TPU, in fiecare vis al meu exista un bebelus băiețel care rade " nu-l cunosc" de ce?
Salut. Se mai merita sa dau bacul daca nu vreau să mă duc la facultate? Sunt clasa a12a, învăț foarte foarte bine dar nu vreau să mă duc la facultate. Pot face ceva în viața doar cu bacul?...? (mai mult)
Salut! Media generală se calculează și cu Dirigintia? Pentru ca nu am nicio notă la ea
Ce as putea face sa nu mai am parul țepos la spate? Nu mai suport.
Buna seara! In loc sa ma epilez pe spate cum pot sa il transform in par alb?
Salut! Asa cum am zis, am luat iphone. Problema este ca nu imi pot recupera contul de need for speed no limits(eram logata cu jocuri google play) nu stiu cum sa recuperez contul Ajutati-ma urgent!
Bună, o colega de clasa tot comentează la orice lucru care îl fac eu de vreo 2 săptămâni și îmi da bullying..Eu sunt șefa rândului de la perete la ora de engleza, adică le corectez temele și...? (mai mult)
De ce nu am voie să intru în Carrefour neînsoți decât dacă am 16 ani? Bună seara! Mi- am trimis fiul meu de 14 ani să- mi cumpere niște DVD- uri din Carrefour Lujerului (fost Cora Lujerului)...? (mai mult)
Salut, tpu.Am 15 ani, sunt clasa a 7 a, iar la scoala ma enervează un băiat de 13 ani și mult mai scund ca mine, eu având 1.75 cm si 65 de kg, iar el având cred ca nici 1.50, adică este scund...? (mai mult)
De ce mai sunt in Romania in 2024 părinți " CRIZATI " dupa rezultate la învățătura? Ale copiilor! Ajungand de multe ori la pedepse sau chiar bătăi? O.K nici sa fie loaza...? (mai mult)
Bună! Azi voi pune mai multe întrebări legat de subiecte asemănătoare, așa că îmi cer scuze dacă o să vă bat la cap pe unii. M- am gândit de- a lungul anilor la diverse facultăți pe ...? (mai mult)
Spuneți-mi va rog tricuri în care poți sa iti cresti dioptria ( dau funda )
Hei! Efectiv vreau sa mor! Nu mai suport viata si o urasc pe mama din toata inima mea, dupa ce ca ma face proast@, tamp! t@, ca nu am creier, ca am sa ajung gunoiera si ca sora mea mai mare e superba, ...? (mai mult)
Poti sa te transferi de la profesionala la liceu teoretic? Daca da, cum? De ce ai nevoie si trebuie sa dai examen de diferenta?
Cum sa le atrag atenția profesorilor sau chiar a copiilor din clasa mea? De ex azi am avut banchetul de sfârșit de cls a 8 a și o doamna care este directoare adjunct i- a invitat la dans doar pe prietenii...? (mai mult)
Bună! Recent am fost operată de apendicită și n-am mai mers la școală de aproape 4 săptămâni iar la unele materii n-am suficiente note(o notă maxim două lipsă). Ce o să se întâmple?
Buna! Sunt baiat si de cateva luni a inceput sa-mi placa de colegul meu de banca, el mereu este foarte flirty cu mine dar are iubita, ce sa fac? Dau funda
Salut. Am o prietena ce termină clasa a 8 a. Stiti ca la sfârșit trebuie cei din alte clase sa le semneze tricourile. Ei bine, eu vreau sa i desenez ceva pe el. Dar nu stiu ce. Vreau sa ma tina minte...? (mai mult)
Salut, astăzi am furat dintr- un magazin chinezesc un tricou în valoare de 39 de lei. Am întrat în magazin cu gândul sa îmi cumpăr ceva și am văzut tricoul fără alarma, l- am luat, am întrat...? (mai mult)
Tocmai am reușit sa duc scutire și sa mi se motiveze absențele la Engleza și Spaniola! Ideea este ca profesoara tot nu ma primește la ore, are voie sa facă asta? Eu știu ca nu, eu știu ca dacă...? (mai mult)
Daca in mai putin de o luna fac 14 ani, pot merge neinsotita la Therme?
Salut, are directoarea vreun drept să nu-mi dea fișa matricolă?
Sunt clasa a 8-a si mi se scade nota la purtare la 7. Ma afecteaza daca vreau sa intru la liceu sportiv? Mentionez ca am luat probele sportive cu aproape 10
Salut, e ceva important pe data de 10.06. 2024 adică astăzi este adevărat ca se fac mai puține ore la liceu? Gen se termină orele de 11- 12? Adică să fie penultima săptămână mă gândesc? Ca...? (mai mult)
Cum pot curata un iqos pe afara deoarece este murdar? Dau câștigător urgenttt iqos iluma azure blue e foarte murdar.
Buna TPU! Deci eu am fost plecată din localitate pentru o saptamana și nu am fost la școală. Le- am zis câtorva colege ca nu vin ca sunt plecată, dar nu la toti. Azi ma trezesc ca și eu si mama...? (mai mult)
Dacă lipsesc în ziua de luni și ma duc la cabinetul medical al liceului în ziua de miercuri, pot sa cer scutire medicala pentru luni?
Buna! Ce fac daca tatal meu se da la mine (am 17 ani)?
Buna! Ce fac cand am o relatie (am 17 ani) si amândoi suntem autisti?
Bună ziua, am și eu o mică întrebare. Aș vrea să lucrez la Litoral dar am doar 15 ani. Știe cineva dacă mă poate angaja cineva la Litoral?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!