Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut, aș vrea sa stiu un camin in Buzau in care aș putea sta pentru ca vreau sa ma transfer la Liceul Agricol din Buzau dar nu sunt din zona, daca stie cineva vreunul si ce preț… va multumesc.
Salutare, la diplomele de bac poate sa difere nuanțele de culoare? Adică Unele sunt mai galbene, altele mai portocalii.
Ajutor! Sunt în clasa a șasea și am avut anul acesta EN (evaluare nationala). Din școală am cele mai mari premii la concursuri de română și din localitate sunt în top. Cu engleză nu sunt prietena...? (mai mult)
Salut tuturor! Am 17 ani si nu am avut vreodata o iubita. Sunt dragut la fata, dar am doar 1.72 si sunt foarte slab, cand eram mai mic toti radeau de mine ca sunt slab dar doar eu stiu cate mese imi...? (mai mult)
Este normal să am cheaguri de sânge la menstruatie?
Buna ziua! Va expun problema surorii mele, ea si sotul ei au impreuna 2 copii o fata de 13 ani si un baiat de 10, tatal nu a prea s- a ocupat de cresterea copiilor, iar acesta s- a comportat intotdeauna...? (mai mult)
Deci azi imi luasem un top la liceu pentru ca a venit vara si eu n- am niciun tricou, insa nu e asa scurt si oricum n- are rost sa- mi dau comanda de tricouri pentru ca intr- o sapt iau vacanta, adica...? (mai mult)
La liceele Dante Aligheri si Benjamin Franklin din Bucuresti se face de dupa amiaza sau de dimineata? Sau unele clase de dimineata si altele de dupa amiaza
Hey TPU, Vedeți eu de 2 luni am început să ies cu o fată, problema e în felu următor, eu sunt fată iar ea este și ea tot fată am ieșit de câteva ori cu ea gen ca prietene, însă după ceva...? (mai mult)
Daca ai dosar penal la varsta de 14 ani influențează la ceva? Nu mai poti merge la unele licee? (stiu ca nu poti da la polite dar la altele nu stiu)
Salutări! Mai este puțin până la evaluarea națională și am nevoie de niște sfaturi... La simulări am luat nota 6.05 la matematică, respectiv 7.75 la română, aș vrea să știu cum aș...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma! Tot anul am avut un calvar cu o profesoara isterica de engleza și spaniola care face crize constant! A urlat in primele ore când m- am uitat un pic pe fereastra la vreme și ea spunea...? (mai mult)
Cum pot creste in inaltime? Am 13 ani și 1.58.
Salut TPU! Dau funda promit. E normal/ciudat ca fetele sa aiba vergeturi in unele zone ale corpului? De exemplu intre picioare, pe șolduri, picioare, etc? Ce parere aveti despre asta?
De ceva timp mama s- a intors acasa dintr- o tara straina unde a stat vreo 10 ani, in timpul in care a fost plecata am stat cu bunica mea. Are deja 8 luni de cand e acasa si ma simt ca intr- o inchisoare.Nu...? (mai mult)
Cum pot afla Nr de programare RAR pierdut?
Salutare! Consum în fiecare dimineață 100 ml de ghimbir cu lămâie. Poate să fie greșit ca folosesc zilnic, îmi poate afecta stomacul? Aștept răspunsuri mulțumesc!
Saut,va plac noii air-force ai lui luca?
Buna! Cum as putea sa o conving pe mama sa mă lase să am o relație la 14 ani? Cu școala stau chiar foarte bine, sunt cea mai buna din clasă, citesc și exersez...Pe tatăl meu știu că nu pot sa...? (mai mult)
Bună..am nevoie de ceva sfaturi, am 16 ani și sunt însărcinată în 4 luni..am încercat să scap de el fără să afle părinții dar nu am reușit nicicum..nu știu ce să fac, lor nu le pot spune...? (mai mult)
Salut! Vorbesc cu o fata care recent m- a urmarit pe ig si eu i- am dat back, dar este foarte seaca si raspunde greu, 100% e si vina mea, am spus doar un simplu "buna", dar pana la urma trebuie sa...? (mai mult)
Salutare, în clubul atmosphere din Timișoara sunt și oamenii gay? Dacă da care are chef sa ne facem o gașca și sa ieșim, ma refer astia de 16-17-18
Am visat aseară ca dormeam și ca aveam o geacă roșie pe mine, eram învelită cu ea (geaca era a babei) și când m- am uitat pe jos în vis era o babă care spunea ca am murit de nunta ta și tu ...? (mai mult)
Bună ziua! Astazi am schimbat din greșeală data de pe adeverința medicală, daca doriți să îmi spuneți ce se întâmplă vă rog frumos ca îmi frică sa nu pățesc ceva.
Știți cumva de ce am coapsele groase și gambele subțiri? Eu în esență sunt slab, adică am mâinile subțiri și gambele subțiri...De ce nu pot fi normal ca toți ceilalți băieți de vârsta...? (mai mult)
E cineva la Colegiul Național Gheorghe Țițeica din Severin?
Dacă am rămas repetent în clasa a 12 a și ma reinscriu din nou, am înțeles ca peste 2 săptămâni ma pot transfera la clasa a 13 a fără frecvență de la doamnele de la secretariat, este...? (mai mult)
Fetelor până la ce ora aveți voie să stați la banchet? Sau fara probleme?
Bună ziua, mă numesc Adrian și am 18 ani, as dori să pun și eu o întrebare. Dacă am terminat 11 ani de școală de profesională la un liceu tehnologic as putea să mă înscriu la un alt lucru...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema cu gandurile atunci cand ma rog, imi apar in minte imagini parca din filmele de groaza si extraordinar de urate, iar apoi ma opresc si ma mahnesc.Nu stiu ce sa mai fac si mereu...? (mai mult)
Sunt dependent de lol si mi-ar trebui o iubita ca sa ma las.Ce sa fac ca nicio fata nu vorbeste cu mine?
Ce inseamna "dabule"?
Trebuie sa invat ca ma asculta (raman corigent oricum) invat si ma duc maine sau stau in casa ca ma doare in gat sunt foarte confuz
Buna TPU! Mama vrea sa ii dezactiveze fratelui meu CONTROLUL PARENTAL de pe telefonul lui. Ea considera ca nu mai este necesar, dar nu stie cum. Adica trebuie o modalitate de pe telefonul ei? Vrea de...? (mai mult)
Hey! Pana la ce varsta v-ati jucat cu papusile/plusurile? Funda la varsta cea mai mare
Hey! Pana la ce varsta tine copilaria? Va rog nu-mi ziceti 12-13 ca eu la varsta asta inca ma mai joc cu papusile si jucarii de plus, nu chiar zilnic dar tot ma joc
Daca am media la purtare 7-8 in clasa a 12 a, un punct il am din cauza absentelor, iar celelalte 2 din cauza unui consiliu nedreptatit, ma afecteaza la facultate?
Salut la toti, am o intrebare, am 16 si sunt baiat si mereu sunt excitat, mi se ridica penisul mereu din orice, de ce se intampla asta?
TPU am nevoie de ajutor, este a 5 a oara cand ai mei incearca sa ma scoata din anturajul meu care aparent este nepotrivit, fumez, mergem in cluburi, la concerte, festivaluri, vapam, injuram etc,...? (mai mult)
As vrea sa știu părere voastră despre băieți care nu au avut relații vreo data.Stiu, pare greu de crezut sa nu ai relație in ziua de azi, dar eu fac parte din acei băieți, am 17 ani si nu am...? (mai mult)
Buna seara, am și eu întrebare, dacă eu am 18 și fata 16 iar mama este de acord, dar tatăl nu, cum fac rost de acordul mamei, trebuie semnătura ceva sau cum se procedează? Vreau sa menționez...? (mai mult)
Salut! Sunt elev de clasa a IX- a si ma gandesc sa ma mut la liceul Tudor Vianu din Bucuresti. Vreau sa stiu daca merita sa merg la bilingv germana. Chiar as vrea sa invat germana la un nivel inalt, dar...? (mai mult)
Salut. Am intrat anul trecut la un liceu pe profilul electric din Bucuresti si as dori sa stiu daca acest profil este de viitor sau sa ma transfer la altul? Multumesc
Bună ziua! Câțiva profesori spun ca dacă nu avem numărul de note nu ne poate incheia media, dar la o disciplina am doar două note și mi-a fost încheiată media așa, ce să cred?
Peste o saptamana fac 16ani si parinții ma tot intreaba de un an de zile cand o sa imi fac prietenă.Eu le- am spus ca inca sunt mic si nu vreau momentan.Eu sunt destul de responsabil și stiu sa ma descurc...? (mai mult)
De ce femeile își înșală iubiții care sunt loiali atenți și cuminți, cu tot felul de bombardieri, analfabeți, drogați, cu tatuaje pe brațe, care le rup cu bătaia?
E o problema daca pana la 14 ani o fata nu a avut niciun prieten? Vad ca toata lumea se lauda cate relatii si cate chestii au facut si ma simt aiurea sa zic ca eu nu am. Ba zic ca am avut demult, ba ca...? (mai mult)
Bună. Am visat ca o trageam de par pe o colega de clasa pe care nu o suport la ora de dirigentie. Ce inseamna acest vis?
Salut... o intrebare cam stupida dar a-s putea merge in pantaloni scurti si tricou la un botez? sau blugi cu tricou? nu suport camasa sau costume in general
Bună Am Implint de Curând 17 Ani știe cineva dacă încă m ai cresc în înălțime dacă merg la înot?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Cristinacrs16 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?