Puteai formula altfel intrebarea, astfel incat să nu ne dăm seama că este tema ta.Ar trebui sa stii raspunsul la genul acesta de intrebari, este ceea ce te inconjoara.
We eu am pus intrebarea asta sa mi se raspunda nu sa ma freci tu la cap ca este tema mea si daca e tema mea ce ai vreo problema? si sa nu imi dai un raspuns din ala luat cu copy si pus cu paste la ce ti-am spus acu ca deja mi-ai facut greata!
Prietenul meu drag si pus pe cearta care esti tu, regulamentul acestei comunitati iti interzice a cere utilizatorilor TPU sa-ti rezolve temele tale mizerabile pentru acasa.Regulamentul spune in felul urmator: *Prin raspunsuri neconforme ne referim la: intrebari prin intermediul carora anumiti utilizatori urmaresc sa isi rezolve temele pentru acasa (de pilda "vreau si eu un referat", "cum se rezolva exercitiul?" sau "comentati-mi si mie strofa asta...". Motivele pentru care nu acceptam astfel de postari le-am enuntat aici ) * asta si multe altele.Sursa? http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente.Deci,data viitoare conformeaza-te.
Doarunaltutilizator întreabă: