Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut! Sunt elev de clasa a IX- a din Bucuresti si as vrea sa ma mut la Tudor Vianu. Vreau sa stiu daca la bilingv germana se iau in serios si celalalte materii (matematica, fizica, chimia, informatica...? (mai mult)
Buna. sunt fata, am 17 ani, 1.76m si 70kg. faza e ca am multa piele lăsată pe brate, 32cm la ambele, cum pot sa scap de ea fara sa merg la sală si cam in cât timp?
Salut…Vreau un sfat Eu peste cateva lunii fac 18 ani si am anuntat ca tin majorat si acum mam razgandit…. niste ideii pentru o zi de nastere ok si ce sa le spun ca mam razgandit?
Salut sunt Andrei și am 18 anii mereu când stau in pat simt un gol in piept cum se oprește inima o secundă și după revine iar am senzația că urmează să sufăr un infarct sau un stop cardio ce...? (mai mult)
Voi ce faceți de ziua copilului?
Fanilor anime, voi azi când întrați pe animeazu.com va apare eroare de script ioncube? Și ce pot sa fac sa nu mai apară la acest site?
Buna dimineata! De cateva luni a inceput sa- mi apara mirosurile urate in zona intima (nu am par pubian, ma spal in fiecare seara, schimb de fiecare data lenjeria). Sunt baiat, am 16 ani. Care este ...? (mai mult)
Ce as putea face in cazul in care mi am uitat incarcatorul de la telefon la munca? Ca l am uitat si apoi numai pe luni il voi putea lua inapoi acel incarcator, ce solutii ak in acest caz ca sa nu stau...? (mai mult)
Salut! Sunt elev de clasa a IX- a si ma gandesc sa ma mut la liceul Tudor Vianu din Bucuresti. Vreau sa stiu daca merita sa merg la bilingv germana. Chiar as vrea sa invat germana la un nivel inalt, ...? (mai mult)
Daca un băiat te săruta înseamnă ca esti frumoasa?
Bună, dacă nu sunt prietena pe Facebook cu o persoana, dar i-am dat like la story, poate vedea like-ul meu?
Buna seara, problema uriasa. Cum fac sa iau examenul de diferenta de la profilul de economic la stiinte sociale, sunt noc cu latina si fizica si nu stiu ce sa fac...
Am baut 2 beri la 750ml acum 2 ore si deja ma doare capul. Ceva remedii sa scap de durerea asta? Am 17 ani am sarbatorit si noi ca vine vara????????
Salut TPU. Am dat un test de toată frumusetea la fizica la care am gresit ca prostul la calcule de clasa a 2- a. Pot sa fac ceva cerere de reevaluare sau sa mai dau testul odata. Am vazut anul asta la...? (mai mult)
Cum aș putea să fac ecranul full screen pe telefon? Mai exact când mă uit pe un site la un film, sau la un meci și întorc telefonul, se vede mai mare, dar sunt cele doua dungi negre in stânga...? (mai mult)
La liceul Spiru Haret din Moinesti se poate intra cu media 9 la purtare?
Stiti locuri abandonate din tg jiu?
Azi am auzit niște discuții în clasă de la fete cum ca am nas ca ciocul de cioara și nu i place la una și mă simt atât de prost.pot sa fac ceva in legătură cu asta, în afară de rinoplastie,...? (mai mult)
Salut, e normal sa iesi afara fara boxeri pe tine, doar cu blugii?
Salut,am 16 ani si am observat ca la alti baieti de varsta mea li se vad penisul prin pantaloni, ca si cum ar fi sculat sau nu stiu, la mine nu se vede ce as putea face sa se vada? :)) :)) :))
Salut baieti, imi puteti da ceva sfaturi pentru cresterea barbii? am 16 ani si imi creste putina mustata, la perciuni si putin pe gat, dar eu vreau sa mi creasca si in barbie, cum pot reusii?
Care este cel mai mic Nr impar din 2 cifre
Ce se întâmpla dacă nu fac atestatul? Nu primesc diploma de 12 clase?
Am inceput sa imi fac mai multi prieteni la scoala si sa stau cu mai multa lume desi observ ca prietena mea cea mai buna se supara pe mine, cel mai probabil din cauza asta, ce ar trebui sa fac?
Am o problemă cu părinții mei. Când eram mic și adolescent, m- au ținut aproape de ei, să fiu cuminte și să nu fac prostii. Nu zic că a fost rău, dar acum vreau să fac chestii care nu le...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să îmi fac o frizura tip Dennis Man ( sper sa nu râdeți:))) ) și ideea este că în această frizura linia este trasa un pic mai jos față de unde o aveam eu trasa. Dar chestia e ...? (mai mult)
Salutare, ce beneficii o sa am dacă mă apuc de box? O să îmi crească stima de sine și o să am o atitudine mai calumea? și o să mă învăț să dau mai bine cu pumnul? Gen m- am saturat sa fiu...? (mai mult)
Vreau și eu să știu o părere despre tig vogue mov dacă sunt tari sau slabe?! Sau ce gust au
Salut, am 17 ani si am o mica mare dilemă.Voi cum începeți o conversație prin mesaje cu o fata? Adica știu ca ii scrii buna ce faci dar de acolo mi se taie firul. Uneori conversatiile mele era buna...? (mai mult)
Salut, incerc de cateva saptamani sa ma las de fumat, am doar 9 luni de fumat si am 17 ani. Cum pot sa ma las?
Elo oameni buni! Sunt clasa a 8a și mno știți și voi trebuie să cântăm să zicem melodii etc și am nevoie de negativul la melodia: la revedere școală dragă! Nu îl găsesc nicăieri, poate...? (mai mult)
Ce este onlyfans? Știu ce este, ca se postează conținut pentru adulți etc. Dar, doar conținut de genul se postează sau și alt conținut? De ex, cum se postează pe insta, diferite subiecte interesante,...? (mai mult)
La un liceu tehnologic cu profil de electrica, esti obligat sa lucrezi pe partea de electrica? Adica eu vreau sa ma duc la el doar ca sa dau bacul si la profile teoretice nu m- as baga si am auzit ceva...? (mai mult)
Am 15 ani si sânii destul de mari, dar cam lăsați, daca m-as pune la niște exerciții i-as putea ridica? Sau cum altcumva as putea face?
Bună, am înţeles ca exista un fel de tratament pentru a reduce efectul fumatului.
Daca se inghite un ciob sa mai multe fiind foarte foarte mici se poate intampla ceva?
Salut. Am nevoie de niste opinii. De vreo 7- 8 luni dorm la iubita mea in weekenduri, bine inteles mereu cu acordul mamei ei si de fiecare data ma faceam sigur sa o intrebe daca e ok, pana cand la un...? (mai mult)
Buna, cer un sfat! Eu am banchetul pe 13 și faza e ca mi- am luat niște tocuri de 7 cm și am 1, 72. Faza e ca mi- e sa nu mă fac de ras pe acolo si as vrea sa schimb când dansez cu niște adidasi...? (mai mult)
Bună, ce pot face dacă sunt răgușit când cant? Adică acum 1 luna am avut infecție în gât și nu îmi trecuse 100% și am început iar să cant, acum nu mă mai doare în gât dar când scuip...? (mai mult)
De ce simt câteodată ca ma misc cand stau intins in pat dar eu nu ma misc deloc?
Mai e careva pe aici sa asculte slipknot si in general heavy metal?
Salut, o intrebare pentru cei care au/avut nota la purtare scazuta, sunt in clasa a 8 a si vreau sa stiu daca la liceu in caz de iti scade nota la purtare mai poate fi facuta inapoi? Adica sa fie din...? (mai mult)
Prietenele mele Daria și Delia sunt supărate pe mine. Daria una dintre surori a crezut că îi spun că este în călduri dar eu nu m- am gândit la prostii ci la căldura de afară, aș avea nevoie...? (mai mult)
Care e faza cu trasul de deodorant pe gura? Tot imi apar pe tiktok tampenii din astea.
Poate un profesor să ne pună notă proastă dacă toată clasa a chiulit de la o anumită oră?
URGENTTTTTTTTT! Pentru fete! Eu fac karate si la karate este baiatul pe care il plac si azi dna ne- a pus sa facem exercitii si mie mi- a venit ciclul si eram patata deja si m- a vazut acel baiat rspectiv...? (mai mult)
Sunt clasa a 12-a, promovez la toate materiile înafara de lb romana unde am media 4, care este procedura mai departe, pot susține bacalaureatul că toți ceilalți sau îl dau in August?
Bună ..azi la școală trebuia să ne alegem un nr de fiecare echipa.1 ne- am spus "noi" până la 4, unde m- am decis să spun și pentru echipa mea și am gândit înainte ce să spun adică "Noi ...? (mai mult)
Salut TPU! Ieri am dat o simulare de scoala la limba și literatura română pentru evaluare nationala 2024 prin care eu nu am fost atent cred ca motivul este ca eu ma gândeam la altceva in care îmi...? (mai mult)
Bună tuturor! Sunt clasa a9a și vreau să mă transfer in a10a. Îmi puteți da mai multe detalii cum se procedează? se apropie vara și mă gândesc că în iulie- august se depun dosarele pentru transfer,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!