Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut! Mai e o lună si trebuie sa dau EN, voi opta pentru o nota de 8, 50- 9 si încă nu știu ce liceu să aleg(Sunt din Iași)Pe mine mă interesează un profil bio- chimie/științe ale naturii ...? (mai mult)
Salut, cand ma duc la școală copiii zic ca miros dar când ma duc altundeva nu îmi zice nimeni nimic. Cei de la școală fac asta intenționat sau nu știu eu ma spal!
Ceva idei de citate pentru absolvirea liceului? Aș vrea să fie amuzante, nu ceva serios
Hei. În trecut eram destul de bună la școală, dar cu trecerea timpului am întâmpinat anumite probleme care s- au adunat și m au băgat rău în depresie, mai ales tot anul acesta. Nu știu, dar...? (mai mult)
Salut…vreau un sfat ca simt ca nu mai pot. Ieri am intarziat la practica, am ajuns pe 8:30 pentru ca am asteptat o prietena asa ca pentru chestia asta o sunat dira pe parintii nostri, pe ai meii si...? (mai mult)
Mi s-a spus de dirginte ca daca am 25% absente motivate si nemotivate din nr de ore pe an ramam cu situatie neincheiata, dar vad ca in lege scrie la 50%.cum e adevarat?
Bună TPU. Ce pot face pentru ca tatăl meu să tacă din gură? De când mama a făcut un accident și a rămas cu câteva sechele adică nu mai poate să gătească, să facă curat și așa mai departe...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani și penisul de 11 cm. Am un coleg în clasă care îl are de 17 cm și are 13 ani. Ce trebuie să fac ca să îmi măresc penisul?
Care este cel mai bun mod să le spui părinților ca fumezi?
Buna, normal menstruația îmi vine pe 15 ieri pe 27spre dimineața mi-a venit un lichid roz, ce ar fi?
Este posibil oare daca ascult psihotrop pentru bac romana la subiectul 3. daca retin ce spune despre opere e posibil sa iau macar un punctaj?
Dacă am media scăzută la purtare în clasa a 9a și în celelalte clase am media 10 la purtare, ma poate afecta cu ceva intrarea la facultatea de medicina?
Bună ziua! Aș avea o întrebare, după un contact sexual, fiind a treia dată când o fac, e normal sa iti vina menstruatia cu 10 zile mai devreme? Poate e vreo dereglare hormonala? Mulțumesc.
Salut TPU. Am 18 ani, sunt clasa a11a și am o problema. Din clasa a 9a până acum nu am reușit să mă integrez foarte bine. Am vorbit cu câțiva colegi dar nu s- a legat foarte multe PS:Eu...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt clasa a 8 a si ma intrebam daca pot sa dau capacitatea dupa ce dau si trec corigenta?
Sal. Cum pot sa adaug un link pe un story pe Facebook? Ms.
Care este diferența dintre mate- info intensiv, mate- info bilingv engleză și mate- info bilingv intensiv engleză? Câte ore de engleză se fac, cere este mai greu? Vă rog frumos, aștept...? (mai mult)
Buna, ma numesc Iulia, as avea o intrebare pentru fete mai ales intr- un fel e si pentru baieti, tin sa mentionez ca implinesc 20 de ani in curand. Iubitu meu vrea sa mergem la piscina sa zic asa si...? (mai mult)
Bună, eu ca bărbat de ce am părul uscat și aspru? Și cum pot îndrepta asta?
De ce sa mai trăiesc atâta timp cât părinții mei fac diferențe vizibile intre mine și fratii mei? Ținând cont ca ei sunt mai mari trebuie sa li se facă mereu pe plac. Revenind la subiect, de...? (mai mult)
Bună TPU! Am mai pus întrebări în trecut la care nu am primit răspunsuri dar sper ca la această întrebare să primesc răspunsuri și să nu fiu luată în derâdere. Nu înțeleg ce se întâmplă...? (mai mult)
Buna TPU! De ceva timp vorbesc zilnic pe Instagram cu un baiat(avem o luna de zile), avem si discutii normale dar si intime, insa nu am facut schimb de numerele de telefon si nici nu ne- am vazut inca...? (mai mult)
De cateva zile plang incontinuu. Adica daca ma deranjeaza ceva oricat de mic izbucnesc in plans. Ce as putea face sa ma controlez?
Salut! As dori sa lucrez in Anglia si vreau sa stiu daca mai e chestia aia cand era covid 19, daca mai e in ce consta?
Am început sa fac meditații la matematică din aprilie, am început să înțeleg câte ceva, am dat și test și luasem un 7.50 și eu am în general note de 5- 6 la mate era destul de buna nota pe...? (mai mult)
Salut, vin cu o intrebare mai ciudata, dar va rog sa raspundeti cat mai ok! Am fost intr- un sat vecin cu grupul meu de prieteni! In timp ce mergeam spre o livada, am vorbit mai urat intre noi si...? (mai mult)
Are voie ca un profesor să nu îți treacă nota din test? Cu toate ca ai luat notă mare. Am luat 9 la un test și din cauza ca un coleg s- a certat cu profesorul, el a ales să se răzbune și să...? (mai mult)
Peste 4 luni fac 20 de ani si pana acum niciodata nu am avut voie sa-mi cheltuiesc bursa, sa-mi iau ce vreau eu din banii mei (macar un suc). Cum sa-i conving pe parintii mei?
Ce sa fac daca parintii nu ma lasa sa cheltuiesc bursa? Spun mereu "lasa-i acolo ca tu nu stii ce sa faci cu banii"
Parintii nu ma lasa sa imi cheltuiesc proprii bani (bursa). Si am aproape 20 de ani, ce argumente as putea sa le dau ca sa ma lase sa cheltuiesc macar o mica parte din ei. Ma gandesc ca atunci cand ma...? (mai mult)
Salut, cat de des trebuie sa schimbi placutele de frana la o bicicleta cu frana pe disc în ansamblu cu discul? Mulțumesc și respect tuturor biciclistilor
Bună, am și eu o întrebare, vorbeam cu un băiat și la un moment dat nu am mai vorbit și azi am aflat ca e cu o fată pe care o bănuiam împreună și aia mi- a dat poză cu ei din pat. Nu știu...? (mai mult)
Buna TPU. Stiti de ce doare calcaiul piciorului? Pe mama mea o doare rau cand calca, daca se pune pe scaun sau unde va jos, cand se ridica 1- 2 minute o doare calcaaiul, dar daca umbla mult de loc ...? (mai mult)
Salut! Am de creat un discurs pentru cei de clasa a 8 a ( eu fiind a 7-a ) ca final de gimnaziu. Ma poate ajuta cineva?(de preferat sa nu fie scurt, sa contina niste glume dar nu glume seci)
De ce în 2024 bărbații sunt obligați sa aibă, mașini de lux case și aspect fizic, ca să fie băgați în seamă de către femei?
Deși știu că e plătit și că acesta este jobul lui, simt nevoie să- mi răsplătesc instructorul auto pentru un efort pe care la depus mai mult pentru mine, față de restul elevilor săi (cunoscând...? (mai mult)
Credeti ca ar fi ok sa merg cu yeezy slides la școală? Am mai vzt colegi purtând anul trecut și nu le-a zis nimeni de rau
Buna! Nu stiu daca imi puteți da un sfat, dar voi întreba totuși. De fel, sunt o fire extrovertita, vorbareața, prietenoasă, care vrea să fie prietena cu toată lumea și desteapta, iar de...? (mai mult)
Buna! Am 16 ani si vreau sa imi conving parintii sa imi ia motor, sunt fata, imi doresc una de cand aveam 13 ani, pur si simplu are 125cmc nu inteleg ce este asa de mult, le am spus ca de inceput ma...? (mai mult)
Hey TPU, de ce bărbații/ băieții nu pot accepta un refuz de la femei? Am observat ca majoritatea considera că lor li se cuvine totul, iar atunci când femeile îi resping, ei încep sa le urască...? (mai mult)
Unde ma pot angajata la 17 ani abia impliniti, in Bucuresti? Ideea e ca peste tot unde am incercat, spun ca trebuie sa am 18 ani, sau sa am nu stiu cati ani de experienta.Ma gandeam ca poate stii...? (mai mult)
Am media 9. Din ce știu la anul este e o bursa noua de la nota 7 în sus. Suntem 16 în clasa. 30% din 16 este egala cu 4.8 eu sunt locul 5. Iau bursa la final de an sau nu?
Îmi poate spune cineva va rog frumos în ce licee din Iasi se învață spaniola?
Buna! pe NGL am primit intrebarea de cine it place si nu stiu cum SA raspund intelligent. Ma poate ajuta cineva? Dau funda!
Daca imi da eroare cand transmit indexul contorului inseamna ca nu am facut eu ceva bine sau? Ca totusi nu cred, daca am scris exact numerele care sunt trecute pe contor... Deci trec numerele alea si...? (mai mult)
Peste 30 de zile voi sustine examenul de capacitate de clasa a 8-a. Nu sunt stralucit la mate Si Romana, credeti ca Imi pot schimba nota in astea 30 de zile daca invat intensiv?
Salut imi puteți recomanda o carte de gramatică cu teoria pentru admiterea la drept (București)? Toată teoria
Bună TPU! Îmi place de un tip, el se uita mereu la mine dar nu vorbim. La banchetul de a 12 a în timp ce se ciocneau paharele, fiecare cu grupul lui de prieteni, se uita la mine parca cu tristețe,...? (mai mult)
Salutare, am si eu o dilema pe snapchat când primesc ba apare rosu ba mov, cum stiu daca snap ul mi-a fost trimis doar mie sau la mai multe persoane? Dau funda!
Buna TPU???? Sunt intr o situatie pe care nu stiu cum sa o gestionez..acum 5 luni m- am despartit de primul meu iubit, pe scurt m- a lasat pentru alta :), in aceste 5 luni noi am tinut constant legatura...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!