Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut am împlinit vârsta de 15 ani și as dori sa lucrez ceva oare ce as putea?
Buna! Am dat examenul de Bilingv Engleza la Vaslui, dar eu vreau sa ma inscriu la liceu la Iasi.In acest caz, ma afecteaza faptul ca am dat proba in alt judet?
Salut TPU! Am o problema la care am mai pus o data acum ceva timp intrebarea. De ceva timp am ganduri urate… parca luate asa din filmele de groaza. Nu mai pot sa mai fac ceva ca imi vine un gand urat...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti de liceul economic Buzau? As vrea sa ma inscriu dar as vrea sa stiu cum sunt profesorii, programul.
Bună ziua am 18 ani și aș dori să vă întreb ceva eu am 11 ani de școală profesională și aș dori să mă înscriu la liceul militar sa mai continui Clasele 11 și 12 la liceu normal adică să...? (mai mult)
Am o problemă. Sunt in liceu și o fată mi- a atras atenția. Am stat cu ea in bancă pentru două ore și m- a întrebat dacă nu vreau să mă mut de tot cu ea in bancă. Colegul meu de bancă însă...? (mai mult)
Se pot cununa religios 2 verisoare primare cu 2 frati? se pot face si exceptii?
Bună! Am dat o proba scrisa la engleză și lângă masa mea era o banca goala care scria ceva în aceeași limbă. Mă poate pica chiar dacă acele cuvinte nu mi erau de folos și am rămas nemișcat...? (mai mult)
Voi ati avut treaba cu tigrul platanului? Ati avut de a face cu el? Daca da si ati reusit sa scapati de el, atunci cum? Ce ati facut? Ca am inceput si eu de ceva vreme sa am treaba cu aceasta insecta ...? (mai mult)
Cum îți pot da seama dacă ești introvertit, extrovertit sau ambivert?
V ați confruntat vreodată cu o mare criză existențială pe o durată lungă de timp în care nu puteați face nimic sau să vă concentrați/ învățați ceva și doar stăteați zile, nu mai știați...? (mai mult)
Bună! Sunt un băiat și vreau să mă ajutați cu o situație! Eu, iubesc o fată, ca să nu dăm numele, folosesc inițiale! Fata pe care o iubesc eu este fata x, și mai e o fată care e fata y!...? (mai mult)
Bună! Enrique Iglesias sau Maluma(mă refer la aspectul fizic)
Se face un sondaj la 1000 pers. 35% sunt multumite, 40% nemultumite, 25% nu declara opinia. Daca se ia o persoana aleator, care e probabilitatea ca ea sa fie multumita stiu ca in probabilitate trebuie...? (mai mult)
Buna. M- am imprietenit cu un baiat acum o saptamana, in autocar in drum spre casa)) si tot in autocar mai stam de vorba in afara de online. Insa majoritatea persoanelor considera ca suntem impreuna...? (mai mult)
Imi puteti da beneficiile si dezavantajele liceului si profesionala auto? Va rog
M- am certat cu prietena mea. Am vorbit cu alta față să stau cu ea din clasa 11. A auzit și cea mai buna prietena a mea și s- a supărat pe mine. E și vina mea, intr- adevar, dar am zis acel...? (mai mult)
Am și eu o întrebare.Eu la liceu și în general sunt un timp vorbăreț, asa ca diriga mea m- a mutat în prima banca și nu e ca și cum sunt singurul din clasa aia care vorbesc aproape în fiecare...? (mai mult)
Dacă la matematică am doi De B Ce premiu iau la sfârșit de an? În rest am la toate materiile FB. Sunt clasa a IV-a.
Bună TPU, as vrea sa ma transfer la final de clasa 9 si am o intrebare, trebuie sa cer cererea de transfer în vacanta, in vara? Sau trebuie sa o fac înainte de vacanță, in timpul scolii? Dau...? (mai mult)
La 155 de absente in clasa a 5-a ramai repetent?
Salut! Ce parere aveti de liceul economic Buzau? As vrea sa ma inscriu dar as vrea sa stiu cum sunt profesorii, programul...
Deci nu mai pot... nu mai pot bro. Nu mai suport panica și frica asta intensă. Am 13 ani, de când aveam 11 ani a început frică și panica asta, dar cu simptome ușoare, doar îmi tremurau usor ...? (mai mult)
Salut, sunt în clasa a 8- a si cred ca voi lua la Examene media de 8, 90- 9.10, întrebarea este că dacă am șanse să plec la Grigore Moisil Iași pe mate info ultima medie de anul trecut fiind ...? (mai mult)
Salut! Îmi poate răspunde cineva despre cum se plătește la KFC pe programul de 6/h, 5/2 zile libere? Am înțeles ca e ceva de genul 1800+600 tinete masă + decont transport 300 lei lunar
Ce parere aveti de Jordan 1 high shadow 2.0?
Am și eu o întrebare. Diriga mea a zis ca la 20 la suta absente la o materie indiferent ca sunt sau nu motivate catalogu viva te lasă cu situația neincheiata.Si eu am 11 absente la o disciplina dar...? (mai mult)
Salut TPU, am 17 ani, aș vrea să știu cu ce ar trebui sa incep pentru a putea ajunge într-o carieră de modeling, orice sfat este bine primit, va mulțumesc mult
Salut TPU! Este real ca protectia copilului vine sa îti ia copilul daca are abandon scolar?
Bună, deci plâng, nu mă mai pot opri … tata e beat și a zis uite ce nas mare are și a ras și atunci am început să izbucnesc în plâns, pentru ca acesta e complexul meu cel mai mare și nu...? (mai mult)
Salut! Aveti idee daca sesiunea de bac din august e mai usoara decat cea din iulie?
Bună, la anul am bacul și dau română, mate și biologie. Și o sa avem de ales dintre biologia de 9- 10 unde este despre plante și anatomie 11- 12, despre tot ce înseamnă anatomia omului. Profesorul...? (mai mult)
Prietena mea s- a supărat pe mine definitiv și m- a blocat pe WhatsApp, ce să fac? Mi- a dat multe șanse pe care le- am încălcat și vreau din sufletul meu sa mă împac ea, pe prietena mea ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare.Catalogul viva poate sa-mi încheie media la o materie pe care o am de 3 ori pe săptămână în condițiile în care la final as avea 4 sau 5 note?
Cum ati invis anxietatea sociala? Din ultima vreme ma confrunt cu ea si simt ca ma inchid in mine. Nu mai suport sa vad oamenii, mai ales cei care ma fac sa simt prost si chestii de genul, nu prea mai...? (mai mult)
De ce râd fără motiv?! Și la școală încep să râd fără motiv. Fără sa îmi amintesc de nimic amuzant sau sa se întâmple ceva amuzant în clasa. Și nici nu sunt fericită/ amuzantă să ...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau să mă ajutați cu o chestie foarte importanta. Am 16 ani..peste 2 luni fac 17 și părinții mă tot bat la cap cu ceva. După ce voi face 17 ani pot sa zic că e ultimul an...? (mai mult)
Buna! Am 19 ani, si nu stiu ce o sa fac cu viata mea. Am luat bacul anul trecut, insa nu am mers la facultate, deoarece mi s- a parut o pierdere de timp, gandindu- ma ca o sa incerc sa intru la politie,...? (mai mult)
De la un timp ma simt inferioara si ca nu sunt buna de nimic. Imi iau si bully la liceu si am devenit o persoana destul de enervanta, ajungand sa ma inteleg cu putina lume. Ce pot face?
Buna. Am si eu un coleg care va merge diseara la prima lui sedinta la psiholog, desi el e super anxios si mi- a spus ora trecuta ca nu are chef sa mearga azi (initial acesta imi spusese ca vrea sa mearga...? (mai mult)
Deci, un baiat m- a injurat despre mama mai exact. Eu l- am luat de o parte si decat i- am pus mana la gat si i- am zis sa se potoleasca. El a dat un pumn in nas si eu un pumn inapoi. Totusi el a iesit...? (mai mult)
Cati din voi au petrecut clasele 1- 8 cu acelasi coleg / aceeasi colega de banca? Cum erai poziționat in clasa? Față, mijloc sau spatele clasei? 2 calități...? (mai mult)
Buna, am o fata de care nu o suport și mai ma face de ras prin liceu cu o emisiune preferata și mai ma face și prin cămin. As dori niște sfaturi, va rog frumos, ca chiar nu o mai suport.
Salut TPU! Vreau sa va zic cat de repede trece timpul, mai ales scoala, din a 5 a am zis ca am timp sa invat si m-am teleportat in a 8 a si dau examen. Voi ce ziceti? Trece timpul repede?
Bună! Cum îi pot da de înțeles unui băiat că îl plac, prin gesturi?
Buna TPU! Sunt in clasa a noua la un liceu foarte bun din orasul meu si colegii mei m- au numit sefa clasei. Astazi, nu stiu exact din ce motiv, mi- am cumparat o sticla mica de vodka pe care am baut-...? (mai mult)
Bună, mi-am inselat iubita și nu știu ce pot face sa-i recastig din nou încrederea și iubirea, ea m-a iertat dar îmi tot spune ca nu vrea sa mai fim împreună, am nevoie de câteva răspunsuri
Salut, am 13 ani și cred ca am autism, iau de 5 luni rispolept care este pentru schizofrenie și din câte am citit și pentru autism, crd ca mama nu vrea sa îmi spună ce am dar eu mi- am dat seama...? (mai mult)
Un nume de echipa pentru socială?
Hey TPU! Efectiv nu o mai suport pe mama! Ma face neinteligenta, ca o sa ajung vanzatoare si ca voi locui pe strazi, imi ia telefonul ca zice ca eu incep certurile si ca stiu doar sa ma cert si ca imi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!