Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Hey TPU! Efectiv nu o mai suport pe mama! Ma face neinteligenta, ca o sa ajung vanzatoare si ca voi locui pe strazi, imi ia telefonul ca zice ca eu incep certurile si ca stiu doar sa ma cert si ca imi ...? (mai mult)
Salut TPU! Vă întreb că poate a mai trecut cineva prin situație similară şi vreau să ştiu cum ați făcut şi ce s- a întâmplat. Am o problemă de sănătate, am stat în spital o lună si...? (mai mult)
Salutare, sunt a 12- a, urmeaza sa dau bacul, sunt la profil MATE- INFO, dau la romana, mate si biologie, si ma astept la o medie destul de ok, zic eu in jur de 8.50, faza e ca nu stiu in ce directie...? (mai mult)
Buna, voiam sa stiu daca mai am sanse sa cresc, am 16 ani jumate si inaltimea de 188cm, am sanse sa ajung la 195?
Bună! Am nevoie de o părere. Îmi place de un coleg de clasă, dar el a spus că o place pe prietena mea când a fost întrebat de un alt coleg.Prietena mea nu îl place, doar îl vede ca pe un prieten.Colegul...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 8a si vreau sa merg la liceul Henri Coandă pe specializarea mate- info. Întrebarea mea este, daca merg pe mate info, voi putea face si eu practica si sa vizitez aeroporturi si avioane?...? (mai mult)
E cineva de la Colegiul Național "Gheorghe Șincai" pe aici? Aș vrea să aflu ceva.
Voi ati avut vreodata treaba cu acele musculite care sunt atrase de hainele de culori deschise? Daca ati avut si acum nu mai aveti si va lasa in pace, ce ati facut ca sa va lase in pace? Ca si eu am problema...? (mai mult)
Buna,daca un profesor nu a pus absente tot anul, poate pune la final in iunie absențele pe lunile trecute în catalog?
Bună! Am nevoie de o părere. Îmi place de un coleg din clasă, dar el o place pe prietena mea.El chiar a recunoscut.Dar ea nu îl place pe el.Aș vrea să mă placă, deoarece am toate calitățile...? (mai mult)
Ce metode ar trebui sa aplice un copil între 8- 14 ani in cazul in care este acostat pe strada de un necunoscut? Cand nu este cu părinții! 1. Sa nu vorbească cu el si sa meargă intr- un loc aglomerat!...? (mai mult)
Salut, ce pot sa fac daca imi place de o fata de la o alta clasa? Ea nu prea iese pe holuri si mie mi- e rusine sa vorbesc cu ea. Nu imi spuneti sa ii cer nr de telefon si din astea ca nu pare genu'. ...? (mai mult)
Functioneaza chiar bine si la haine de culoare inchisa servetelele anti transfer pentu haine de culoare deschisa sau nu chiar?
Salut…Vreau un sfat. Simt ca habar nu am. Am niste prietene si cateodata sunt cam rautacioase, o data la liceu tot am stat si am lucrat si una dintre ele o tipat si am zis ‘SHH MAI INCET’ si o...? (mai mult)
Credeti ca daca v-a mintit o data iubitul o sa va minta mereu? Adica am aflat ca m-a mintit si dupa a recunoscut…ca daca nu aflam eu de la alta tipa nu imi recunostea niciodata. :/ dau funda
4. Discuţiile pe care le- ai avut cu cutarescu, au avut ca scop o relație sexuală? Răspuns NU 7. Din anul 2021, când ai venit din Moldova, în afară de cutarescu, ai mai plăcut pe cineva...? (mai mult)
Ce pot face cei scunzi și nu pot face cei înalți, răspundeți va rog
Jigniri pentru cineva care a trădat / mințit, dau funda
Bună ziua! Dacă am terminat școala profesională și vreau să mă înscriu la liceu la seral, cât durează? Un an jumătate?
Bunaaa, sunt fata, in cl a 8 a și in iunie am banchet pe 13, faza e ca, am încercat sa fac un machiaj de una singură cu negru având în vedere ca sunt șatenă doar ca când pun ochelarii nu ...? (mai mult)
Salut! Un profesor din liceu coordoneaza o aztivitate care se numeste care este similara cu "Românii au talent" și nu sunt decis daca sa particip. As vrea sa ma bazez pe voce, adica sa cant iar eu...? (mai mult)
Destul de des am întâlnit persoane de etnie rroma(no rasism), care ma înjurau pe strada dar înainte ziceau salut deși nu îi cunosc apoi treceam și nu îi băgăm în seama strigau după mine, ...? (mai mult)
Se merită sa contactezi un psiholog online? si daca da imi puteti recomanda niste aplicatii bune?
Salut! Am 16 ani și sunt curioasă ce face un angajat online la Avon! Și dacă ar exista, având în vedere vârsta mea, vreo șansă de angajare
Buna! Am o problema cu mama si pur si simplu nu o mai suport! Mereu cand iau note mici ma face in toatr felurile si zice ca nu sunt capabila de nimic, ca nu am sa ajung nimic in viata asta, iar pe sora...? (mai mult)
Salut TPU! Am 14 ani. Am o problemă. Nu am prieteni. Nu pentru că oamenii din jurul meu ar avea vreo problemă cu mine, ci pentru că nu știu cum să îmi fac prieteni. Voi la vârsta asta cam cum ...? (mai mult)
Buna îmi place de un Baiat de la scoala nu stiu cum sa mă bag in seama cu el…, sugestii?
Salutare tuturor, ajutați-mă cu niște "porecle" pentru oameni falși sau mincinoși :))
Ce materii se studiază la facultatea de geodezie?
Bună dimineața Am o problemă pe care încerc să o rezolv de când mă știu. De fiecare dată când încerc ceva nou. Nu iese nici dacă îl repet Degeaba încerc de atâta timp să fiu bun la ...? (mai mult)
Buna, nu am facut scoala in Romania si vreau sa ma intorc inapoi, insa nu as putea merge la o scoala normala pe stil romanesc, cel mai probabil la una in engleza etc.Dar nu gasesc una in Bucuresti stie...? (mai mult)
Salut am visat ca sotia mea m- a inselat in vis de trei ori cu aceeasi persoana ce inseamna asta? Tin sa mentionez ca am dus- o la biserica si mi- a recunoscut ca a avut același gen de vise erotice cu...? (mai mult)
Salut vreau tare mult sa merg la RAVA LISTENING PARTY: https://www.livetickets.ro/bilete/rava- listening- party Se tine la Nook Club in Bucuresti. Am 17 ani, nu stiu daca imi trebuie acord parental,...? (mai mult)
Buna, sotul meu mă tot stresează ca a visat ca l- am înselat de 3 ori cu același tip si de fiecare dată mi- a explicat visul in detalii, iar lucrul acesta m- a enervat si supărat si am visat si...? (mai mult)
Cum sa îmi data nașterii la google
Mi-am dat comanda de pe temu un smartwatch,vreau sa știu dacă a mai cumpărat cineva și dacă ceasurile vin in limba engleza,nu in chineza, Japoneza etc.Multumescc
Voi credeti in vise, despre semnificatia acestora? Eu de exemplu am visat ca in loc de manechinul de la traseul aplicativ mai era o persoana decedata uhm, m-am simtit toata ziua ciudat hah
Bună! Dacă iau notă mare la proba de la engleza bilingv dar iau notă mică la evaluarea națională mai intru la liceul respectiv?
Dacă ești în ovulație și ai luat pastila de a 2 a zi pastilă își mai face efectul?
Hello, hello..de ceva timp ma tot intalnesc cu cineva doar ca mai mult decat mic gesturi din sprancene nu imi face, pana astazi cand ne- am vazut din nou si m- a intrebat ce fac, iar eu i- am zis ca...? (mai mult)
Ce pot face sa cunosc si eu o fată ca numai stiu?
Buna TPU, am o intrebare.Mai precis adresata baietilor sau fetelor care au mai avut situatia urmatoare: Vorbesc cu un baiat cunoscut prin prieteni deja de aproape o luna. Prietenii mei zic ca el ma place...? (mai mult)
O mama si o fiica naufragiază pe o insulă ????️ Acolo dau de o persoană de culoare După cateva luni de relatii sexuale cu locuitorul acelei insule mama ii spunea fiicei: "verișoara" iar fata...? (mai mult)
Buna! De la ce vârstă pot să fac cursuri de tatuaje ca sa devin tatuator?
Am luat 8, 3 in a8a, respectiv 8, 5 in a7a la olimpiada judeteana de engleza. Am sanse sa iau examenul de bilingv pentru clasa a9a?
Salut, am văzut de când am acces la internet că utilizatorii acestui site sunt serioși (trolli). Nu credeam vreodată că am să pun o întrebare pe această platformă, dar sunt aici. M- am uitat...? (mai mult)
Buna, am o întrebare în legătură cu zâmbetul, cum pot face că zâmbetul meu sa fie la fel în ambele părți? Intr o parte mușchi din colțul gurii sunt tari și se ridică până sus dar în ...? (mai mult)
Salut am visat ca sotia mea m-a inselat in vis de trei ori cu aceeasi persoana ce inseamna asta?
Cum sa imi fac iubita daca eu stau toata ziua pe consola? Am nevoie neaparat de iubita cas dependent de la$a
Vrea cineva să vorbim pe insta, gen ca prieteni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Desh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andra
Stii toate melodiile Andrei si te consideri un fan adevarat? Hai sa vedem cat de multe stii!