Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Vrea cineva să vorbim pe insta, gen ca prieteni?
Buna ziua am si eu o intrebare pentru cine stie legea mai bine, acum o ziam fost cu niste prieteni intr- un bloc si am urcat pe acoperis pe scurt o baba a chemat politia.Eu cu un prieten iesisem din bloc...? (mai mult)
Salut TPU m- am mutat in Anglia acum 2 ani aproape 3 si pot sa vorbesc si sa inteleg limba la perfectie ideea e ca daca vorbesc cu cineva de la liceu spre exp cu care nu sunt prieten sau nu prea ne cunoastem...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare, noi daca invatam pe luna iunie o sa mai luam bursa pe luna iulie?
Mi- a trimis mama niste bani pe card si am dat pe urma pe link ul din mesagerie de la banca de la care am card si a scris ca trebuie mai intai sa adaug un card ca sa pot sa accept banii si am dat si am...? (mai mult)
Am făcut o boacănă, eu stau în centru în Reghin și am mers pe jos cu un prieten mai mic decât mine până la Iernuțeni, Și nu le-am spus părinților, să le spun oare?
Salut.Sunt in clasa a 10 si m- am mutat la alt liceu in vara trecuta adica la cel care sunt acum si din septembrie pana acum nu am bagat in seama pe mine nu am vb cu nmn si oamenii nu vor sa vb cu mine.Ce...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si n am avut nicio relatie pana acum si nici nu imi doresc in viitorul apropiat. Imi plac fetele dar nu simt nevoia de a mi face o prietena, cei drept am vazut si la cei din jur (pe unii...? (mai mult)
Salut TPU, daca eu acum sunt in clasa a 7-a la o scoala gimnaziala,ma pot transfera in aceasta vacanta de vara la alta scoala, si la toamna sa intru acolo in a 8-a?
Salut imi poate spune cineva daca mai am cartilajele deschise sau inchise https://photos.app.goo.gl/kxZ6tcDK3XVCcS439
De ce credeti ca unii oameni se uita atat de mult in oglinda? Sunt la liceu si de fiecare data cand merg la baie cu niste colege se uita foarte mult in oglinda. Adica si eu ma uit asa putin cand ma spal...? (mai mult)
Salutare! Urmeaza in cateva luni sa fac 18 ani si mama mea ma tot intreaba unde doresc sa fac majoratul iar eu nu vreau asta pentru ca am realizat in ultimul timp ca in viata nu toti iti sunt prieteni,...? (mai mult)
Salut, mai am puțin și fac 18 ani, termin clasa a 12a, e normal să mă simt confuz? Îi văd pe majoritatea cu capul în nori, ca și cum ar fi la 15 ani, în timp ce eu mă stresez pentru bac ...? (mai mult)
Salut după 3 luni mai poate sa iese ceva pe plămâni că am fumat de câteva ori vape
Salut! Sunt in clasa a 9 a si am o colega pe care o cam plac de ceva timp. Vorbesc mai mult cu ea pe la scoala insa prin mesaje cam deloc si nu stiu daca simte ceva sau nu... Tin sa precizez ca rade mai...? (mai mult)
Ce înseamnă msf în engleză?
Salut, am 17 ani si n am avut pana acum si nici nu as dori in viitorul apropiat. Imi plac fetele dar parca nu simt nevoia sa imi fac o prietena, cei drept am vazut si in jurul meu ca pe majoritatea ii...? (mai mult)
Salut am 18 ani si am facut o radiografie a cartilajelor de crestere si mi s- a zis: Virsta osoasă similara cu vârsta bilogică (osificarea cartilajelor de crestere la nivelul oaselor carpiene si falangelor)....? (mai mult)
Hei! Am o întrebare! Pentru cei ce ați cumpărat iphone de pe flip, funcționează bine? Sau se strica după câteva zile? Mulțumesc!
Salut baieti, voi cand iesiti afara va mai luati boxeri sau doar pantalonii? am observat mai multi baieti care nu poate nimic pe dedesubt de ce?
Traznaie MARE facuta la bunici la tara *( cine are ) pentru care ei v-au " taxat "? *( pedepsit sau bataita )!
Buna, vreau sa dau probele de la pedagogic si voiam sa stiu, e posibil ca la examen sa imi dea sa fac tumbe gen si cu fata si cu spatele? nu prea ma descurc la cea cu spatele
La voi cum a fost "prima dată"? Vreau sa o fac dar îmi este frica, cum se simte (sunt fată)
Poate să îmi spună cineva care este orarul facultății de arhitectură și urbanism Ion Mincu din București?
Salut TPU, m- am inecat cu mancare in timp ce mergeam si o colega m- a batut dupa gat. Am scos tot din gat si ramasesem fara aer in timpul acela, nu stiam ce sa fac si m- am intors cu spatele catre strada ...? (mai mult)
Buna ziua, dacă renunț după un an de facultate se geografie, vreau sa incerc admitere la alta facultate, mă voi retrage și apoi voi fi reînscris dacă nu reușesc? Și cu bursa socială ce se va...? (mai mult)
Pe 21 dau bilingv ul la engleza si am cateva intrebari legat de el. daca il dau si intru pe profilul respectiv, ma pot duce la orice facultate sau? se da proba orala sau nu, ca profa nu ne a spus nimic...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă într-un joc pe Roblox găsesc un hacker ca mine, oare acel hacker m-a raportat că eram hacker? M-a Banat Roblox pentru o zi.
Salut TPU! Eu sunt în clasa a 8 a și o sa dau prima proba la română intr- o luna și câteva zile și mie îmi este frica la prima proba si in general de ambele probe. La română în general îmi ...? (mai mult)
Salut! Daca am fumat in total in jur de 250 de pufuri timp de o saptmana in toata viata mea o zi da o zi nu, iar acum ma las pentru totdeauna, nu vor exista sanse de cancer sau de a face infarct mai...? (mai mult)
Bună! Cei care ați dat proba de desen la pedagogic mai recent în ce ați avut de făcut natura statică(creion, culori) și cât timp ați avut?
Salut! Daca am fumat doar o saptamana, in total vreo 300 de pufuri, iar acum ma las, cat imi va lua sa revina absolut tot la normal? Plus că am fumat o zi da o zi nu
Salut, aș vrea să întreb Cei din Târgu Mureș sunt clasa 9a la alimenatatie și turism și nu știu unde sa merg, câteva idei?
După 50 de apăsări ale pistonului mic ale unei prese hidraulice pentru presarea fanului, pistonului cel Mare urca 30 cm. Diametrul pistonului mare este de 10 cm.sa se afle diametru pistonului mic, ...? (mai mult)
Deodată ce întrebi de o persoană, nu e logic că îți pasă de acea persoană deodată ce ai întrebat de ea?
Bună TPU, am observat ca în obrazul stâng mi- a apărut o "gropita", sincer nu știu cum e posibil pentru ca nu am avut niciodată gropite dar de fiecare data cand zâmbesc se vede o mica gropita ...? (mai mult)
Bună! Mă gândesc de câteva luni să îmi schimb numele de utilizator pe Wattpad. Am încercat o dată prin 2018 și mi- am pierdut accesul la cartea pe care o scriam atunci, nu știu dacă și acum...? (mai mult)
Salut, am o intrebare, ata de la penis mi s-a rupt si a curs sange si inca ma doare putin nu mult doar daca pun mana, ce sa fac, e ceva rau?
Salut. M- am înscris la simularea de medicină și sunt a 11aa. Problema e ca realizat ca nu știu nimic și merg degeaba, dar deja am plătit. Ce mă sfătuiți să fac? Mai am 10 zile și nici nu mai...? (mai mult)
Am avut o *bataie acum ceva zile* la scoala mai exact. Celalalt coleg a dat primul cu pumnul si i-am dat inapoi. Era vorba sa ma dea in judecata pentru asta. Se poate intampla?
Salut,daca tata are 160 si mama 158 eu pot creste mai mult ca ei, si daca da, care ar fi înălțimea mea maxima
Bună! Este posibil ca un profesor să nu te bage în bac dacă nu vrei să dai atestatul? Sunt la un liceu de artă și o profesoară ne obligă, eu nu vreau să l dau. Ce pot face? (Scuzați...? (mai mult)
Salut TPU! Exista blestemele astea? Eu unul nu cred in ele si nici ca exista si ca sunt o prostie, dar vreau si părerea voastră. Adica bunica mea m- a blestemat si am zis Doamne ferește dupa ce a spus...? (mai mult)
Salut TPU, nu am o viata asa sociala. Am 2 prieteni online dar acestia ies pe afara, socializeaza etc si nu mai prea vorbim. Iubitul meu tot online e, pe moment, pentru ca este vorba sa ne mutam ...? (mai mult)
Buna! Am o problema pur si simplu mama mea mereu ma compara cu altii, pe mine ma face proasta, de exemplu intr o zi am avut o lucrare la romana si i- am zis ca nu am stiut si a inceput sa ma faca proasta,...? (mai mult)
Buna tuturor! As dori un sfat de la o persoana mai matura. Un sfat de viata mai precis. Rog seriozitate, va rog
Ieri am adormit mai mult decât trebuia și am sărit foarte repede din pat însă fix in momentul acela mi- o amorțit piciorul și am căzut. Apoi mi- am revenit. Am mers la școală și când m- am ...? (mai mult)
Am o întrebare. De ce nu pot avea fete frms?
Buna, voi de ce va uitati la seriale? Eu ma uitam de obicei la animeuri si seriale insa in ultimul timp ma simt ciudat sa ma mai uit, chiar daca imi plac, ma simt ca si cum parca is nefolositoare sau...? (mai mult)
Salutare TPU, am 25 de ani și am o problemă, in februarie am intrat intr o strate inexplicabilă de parcă sunt obosit/ametit, gânduri peste gânduri la modul fredonat în cap, trezit din somn vorbind...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!