Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Îmi place de un băiat și el nu ma cunoaște. I-am scris "ce face "și el mi-a răspuns că "bine" și m-a "întrebat cine sunt?"
Îmi place de un băiat și i-am scris "ce faci? "și el mi-a răspuns "bine tu?" Și eu i-am scris "bine.tu ești cls 7B?" Și el mi-a rasp "da dc? Cn ești?"si el nu ma cunoaște … ce sa i rasp?
Salut TPU! Sunt in clasa a 8- a si imi place tare mult de o fata de la scoala, dar nu stiu cum s- o abordez. Si ea este tot a 8- a dar nu suntem in aceeasi clasa. La scoala in timpul pauzelor, iese rar...? (mai mult)
Ce ar trebui să fac dacă încă îmi mai place de un băiat după ce ne-am despărțit, pentru ca el era rușinos și uneori mă evita. Vă rog ajutați mă!
Salut TPU! Am o gasca de 4- 5 prieteni cu care ies dar cam profita de mine cand e vorba sa fac cinste cu bere. Treaba sta in felul urmator: Cand iesim unul din noi cumpara bere numai ca de cele mai multe...? (mai mult)
De ce majoritatea femeilor se uită la mine?
Buna! Am 13 ani si in ultimă vreme simt că nu mai am ce sa fac, de telefon m- am plictisit si nu m- ai am ce face pe el.M am gândit că aș putea să mă apuc de ceva sport sau activitate.Imi puteți...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani împliniți de o luna, iubitul meu are 16 ani avem o relație de 4 luni mama știe de el tata și fratele meu nu, eu vreau sa plec de acasă sa ma mut la el părinți lui sunt de acord,...? (mai mult)
Salut, cate pubertati exista? adica daca am avut recent o pubertate, o sa mai am peste 1 an 2 alta?
Am 15 ani! Pot sa belesc 70 %din capu penisului și după e o parte lipita de cap din preput, cum sa o elimin de acolo?
Cum pot sa scap de iritația din zona pubiană cu remedii naturale
Bună TPU! As avea o mică întrebare, In ultima perioadă il simt pe iubitul meu ca se îndepărtează dar nu chiar cuvantul in sine, la începutul relației ar fi dat orice numai sa ne vedem mai des,...? (mai mult)
Ce sa fac dacă parul meu este cret pe dedesubt dar drept pe deasupra?
Nu sa-mi recapat contul cu Mi electrica și doresc sa ma ajutați sa-l anulez. Mulțumesc
Dacă doi colegi de clasă (un băiat și o fată) vorbesc foarte mult unul cu celălalt (uneori în șoaptă și unde să nu îi audă nimeni) și petrec mult timp împreună de ce colegii spun că ar...? (mai mult)
Are cineva de aici Brainly?
Ce înseamnă dacă mama m-a visat dorgata si violată?
Cum este să stai în genunchi la colț?
M am saturat de viata asta pe care o am. Cu familia nu ma inteleg, prieteni nu am, iubit nici nu are rost sa zic, daca vreau sa imi fac prieteni nu pot pentru că sunt o persoană foarte rece, distantă,...? (mai mult)
E păcat dacă mă vopsesc?
Dor palmele peste față?
Salut,mă gândesc la o persoană aproape non stop și nici măcar nu am sentimente pentru ea, îmi imaginez scenarii etc foarte bolnave la modu că scenarii se*ulae foarte mult, ce pot sa fac
Buna ziua! Niste sugestii de cântece pentru pedagogic? Mulțumesc anticipat!
Bună TPU! Hristos a înviat! Sărbători fericite și multa sănătate tuturor!
Harjoneala preferată in copilărie cu părinții sau fratii?*( trante pe covor, gadilat la tălpile goale sau pe spate, bătaie cu perne, stropit cu apa rece pe corp )? Cine ...? (mai mult)
E chiar imposibil sa iti faci o relatie in 2024? Cu orice fata cu care ma bag in seama nu merge bine nimic. Ultima data am avut un fel de situationship cu o tipa care a durat 3 luni incercand sa ii acord...? (mai mult)
Voi ce ați alege dintre : o bătaie cu cureaua la fundul gol și o urecheală zdravănă sau fără telefon 6 luni?
Salut! Am 18 ani, iar de la varsta de 14 ani, de cand s- a nascut sora mea vitrega, care are, din pacate, are un handicap mental, pot sa spun ca nu mai am copilarie. Deoarece, eu sunt la tatal meu,...? (mai mult)
Bună. Am și eu o neclaritate. Ce înseamnă dacă atunci când scriu pe grup greu mi se răspunde sau uneori e ca și cum n am zis nimic, dar când altcineva zice ceva toată lumea răspunde sau răspund...? (mai mult)
Ce cariere poți urma cu un IQ de aproximativ 120?
Salut. Am și eu o mica curiozitate. Eu am 1, 84 și am început să mă simt destul de scund. am impresia că, copii au început să crească din ce in ce mai mult. 1, 84 vi se pare o înălțime...? (mai mult)
Doare tare bătaia cu cureaua?
Salut TPU. De la o vreme nu mă simt deloc bine. Nu mai am poftă deloc de mâncare, mă simt foarte amețită încât nu pot fi atentă la nimic, simt ca leșin și ca sunt foarte caldă, cumva moleșită...? (mai mult)
Cum sa ma bag in seama cu fete? Unde sa le cunosc? Cum sa le abordez?
Buna, știți grupuri de Instagram, sau ceva aplicații cu adolescenți gay sau bi din Romania?
Recent am avut o discuție cu iubitul meu si am zis cuvantul testicule(nu vorbeam despre, , acel, , subiect, era vorba de total altceva) si m- a facut porcoasa. Okay inteleg daca ziceam o înjurătura...? (mai mult)
Salut TPU. Daca eu am inaltimea de 175cm la varsta de 15 ani si 8 luni, mama mea are inaltimea de 172cm, iar tatal meu are inaltimea de 186cm mai am sanse sa fiu la fel de inalt ca tatal meu?
Hey TPU, văd că nu mă înțelegeți, am citit mesajele pe care le- am primit de la voi, sunt fata și am 1, 53 la 20 de ani și vreau să am 1, 80, pentru ca nu mai pot să suport aceasta umilinta,...? (mai mult)
Se joaca cine-va Need For Speed UnderGround in 2024?
Voi ce ziceți? Pe la 00:00 să-i scriu Paște fericit crushului meu?
Haș Mara bul in țigănește
Buna TPU, vreau sa ma omor deoarece am făcut cea mai mare greșeală din viața mea am vorbit cu un băiat i- am dat poze nud și acum îmi este frica sa nu se afle el mi- a promis ca nu se va afla Dar...? (mai mult)
Bă repede ce jocuri blestemate exista ziceti-mi repede îmi trebuie pentru un video
Salut TPU! Astăzi nu am o întrebare doar voi lăsa ceva in caz că cineva are nevoie să audă asta... Au trecut 5 ani de când mi- am vărsat sufletul și frustrările pe acest cont, de la probleme...? (mai mult)
Bă …eu mă vad urata, urata rau…și faza e ca mă plac băieții.ce *** vad la mnn?
Salut, acum 4 luni vorbeam cu o prietena care eram f apropiati, vorbeam despre orice si aveam acelasi umor de glume (mai intim) ideea e ca ne- am certat pe o prostie si m- a tinul la block 4 luni si...? (mai mult)
Salut bai, o sa sune foarte ciudat, dar daca sunt la post si mananci supa la plic cu condimente de vită. are ceva?
Salut, daca eu m- am dus cu prietenii mei in curtea unei scoli la teren dar scoala era inchisa asa ca am sarit gardul ne poate face cineva ceva? Adica nu am facut nimic rau, in orasul nostru nu exista...? (mai mult)
Ce înseamnă haș moro pele in țigănește
Help va rog! Nu știu ce sa mai fac, m- am îndrăgostit de o colega de serviciu. toată treaba este in felul următor: Eu am 17 ani, ea 22. Eu o plac, și ea ma place doar ca îmi tot spune ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!