Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Salut, azi am avut altă ceartă cu părinți mei în legătură că eu find sora mai mare trebuie sa stau cu frații mei mai mici deci cam de la început mama când sa recăsătorit cu acest bărbat mă...? (mai mult)
Fetelor, voi ce fel de baiat preferati? Cute gen Timothee Chalamet sau Hot gen Chris Evans?
Buna ziua tuturor am si eu o întrebare daca o fata de 16 ani este agresata si batuta de tatal ei si violată de unchiul ei si ea numai poate merge acasă protecția copilului o poate lua fara acordul ...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi poate spune cine urgent cum să scop o pată de ojă de pe un scaun negru? Cu ce pot să scot pata de ojă de pe scaunul negru? Vă rog?
1.Cum aș putea să combat îngrijorările interne? 2.Cum aș putea să mă bag mai mult în seamă cu un coleg de clasă? Sau cat de cat să atrag atenția?
Hey! Fanta de mango este bun? Dau fundita!
Imi traduce cineva, va rog, din tiganeasca in romana aceasta fraza? "Devla mradades sastimosai somandes"
Daca am avut un fel de vis in care diavolul mi-a aparut. Ce inseamna? Sunt posedat?
Buna imi puteți spune câteva expresii populare in engleză? Adică ca "fr" si "btw" dar nu ele deoarece le știu. Vreau si semnificația si cand se folosesc. Mss
Bună! Vreau si eu sa gasesc un joc, insa nu stiu numele. Daca ati putea sa ma ajutati. Logo- ul sau poza jocului era cu o brioșa parca si jocul era cu personaje anime iar tu alegeai ce vor face/ce ...? (mai mult)
Salut, am fost prins pe data de 1 mai conducând fără permis având 17 ani pe un drum comunal ce pot pății eu cat și persoana care mi- a încredințat mașina fiind conștientă de lucrul acesta, ...? (mai mult)
Cum aflu numărul de pe cartela ortel
Am și eu o întrebare.Mai exista fetele loiale ca să mi bag p*** caut de atata timp da dau numai de panarame și nu mai știu ce sa fac
Bună TPU! De o perioadă, un anumit băiat (pe care eu îl plac de cam jumătate de an), de fiecare dată când se tunde, mă sună cu video sau îmi trimite poză. Când ieșim afară, tot timpul...? (mai mult)
Buna! De ieri am o durere putin, , intepatoare, , la nivelul sanilor, dar nu in centru, se extinde in lateralul lor. Nu stiu sigur ce e, asa dau stau nu o resimt tare dar daca apas spre partea aceea...? (mai mult)
Bună, as avea o întrebare dacă eu acum dacă îmi retrag dosarul de la facultate(am fost la buget) și doresc sa ma înscriu la alta facultate pot sa întru pe buget s au trebuie sa platesc taxe de...? (mai mult)
Salut știe cineva cum pot gasi ceva de lucru in Drobeta Turnu Severin având 17 ani? Anunțuri pe olx, publi, Facebook nu prea găsesc
Hey TPU, mă simt foarte complexată în legătură cu înălțimea mea, sunt fată și am 1, 53 și urăsc asta, am 20 de ani și ăsta este motivul pentru care plâng im fiecare noapte, îmi vine...? (mai mult)
Salutare TPU! Imi puteti da o parere despre TEMU? Vreau sa imi dau comanda de cateva chestii...am vazut ca nici marimile nu se potrivesc, am 13 ani dar sunt mai slabuta...cam ce marime ar fi potrivita?(ma...? (mai mult)
Buna TPU, sunt fata trans si nu stiu cum sa imi fac coming- outul, gen au ma afisezi in public cum sunt si toti se simt dezgustati cand ma vad, nu prea ii inteleg pe transfobi astia care nu au sens ...? (mai mult)
Ma aflu intr o situatie de confuzie, am o relatie de un an si luni cu un baiat, suntem la distanta si urmeaza sa ne vedem.Credeti ca merita acest pas? Eu sunt romanca iar el este jumatate de etnie roma,...? (mai mult)
In copilărie v-a " Lovit talentu " lui Picasso "? Cati pereti din casa au cunoscut " urma " talentului vostru? Vai piticu iar a pictat-o pe Monalisa din vecini!
Salutare, cum ar fi mai bine ca toate mașinile sa fie automate sau manuale? eu zic că ar fi mai bine automate, nu zic că trebuie să fie handicapat să conduci automată că eu cred că îți sporește...? (mai mult)
Buna! acum 3 - 2 luni am vazut in catalogul meu ca aveam not ala purtare - 2 - - dar era scrisa cu creonul ...? (mai mult)
De ce mi se umfla capul penisului (este ingrosat)
De ce imi apare pe snapchat la o persoană + accepta prieten
Ce vrea să zică prin "lipsa din brațele mele"
Salut…Vreau un sfat Am batut o fata acum o luna pentru chestia ca tot ma injura de cand sa inceput liceul am tot ignorat o si cand a ajuns sa injure de mama nu am mai suportat Am ajuns la politie s-...? (mai mult)
As vrea si eu nr de tlf pentru a lua legatura cu ernes
Bună TPU! Eu am sau am avut o cea mai bună prietenă de cam 6 ani. Această prietenă se supără me mine din orice și dacă nu- i convenea ceva, dădea în mine. Ea cam dă în toată lumea, și ...? (mai mult)
Această întrebare este adresată adulților. Dacă ați putea călători în timp, ce i-ați spune versiunii voastre din adolescență?
Ce vedete vă enervează cel mai mult?
Bună! Am un aparat glo și vreau să îmi fac cont one up pentru el, dar îmi cere un cod de pachet și nu știu care este. Sper ca mă puteți ajuta????
Bună! Am un aparat glo și vreau să îmi fac un cont one up, dar tot îmi cere un cod de pachet și nu știu care este. Sper ca mă puteți ajuta????
Salut tpu.as vrea sa mă duc cu trenul la Craiova, la mine în oraș sunt 40- 50 de minute până la Craiova, dar mă duc fără să știe parintii, plec și le spun ca mă duc afară.ei nu prea mă...? (mai mult)
Buna seara! Aș dori sa știu dacă este vreo persoană care a avut probleme la medical la Kretulescu și a rezolvat mai apoi la Oradea?
Fetelor, daca un baiat ar plange de fata cu voi, ce ati face? Cine care crede ca plansul este pentru femei, e dus de tot, cat timp nu e aiurea eu zic ca nu are nimic, suntem si noi baietii oameni,...? (mai mult)
Salut! Merita sa-mi iau o mașină în leasing? Lunar îmi raman undeva la 1500 de lei de cheltuială, masina costa 14k de euro, merita?
Salut TPU, am o întrebare, cine e din Timișoara să îmi zică dacă mai este voie să se facă grătar la pădurea verde, dacă stie cineva să îmi zică vă rog, ca am căutat și pe net și nu...? (mai mult)
Am o problema. Am avut ganduri de hula care nu veneau de la mine si cu timpul am reușit dar nu stiu cum, sa scap de ele, iar acum am un alt gând. Cand vreau sa fac ceva spre exemplu sa scriu, imi ...? (mai mult)
Pot cumpăra țigari sau vapeuri cu cardul george young?
Salut! Sunt nou aici. Ce părere aveți de Erika Isac, fata asta care cântă despre Mirel din Turnu Măgurele? Eu unul nu o suport. I- am auzit piesa aia, Macarena, dacă nu greșesc, la o petrecere...? (mai mult)
Ce ar trebui sa aibă o fata de 14 ani in camera sa daca îi place stilul Smart și dark academia?
Am 14 ani și vreau să mă combin cu cineva(cu contează cu cine dar sa nu aibă cu 2 sau 3 ani Ami mult sau mai puțin decât mine). cine se baga?
Bună! Sunt un tânăr de vârstă de 17 ani, sunt clasa a- XI- a și aș dori să dau la academia de poliție! Aș ruga frumos pe oricine știe mai bine sau mai detaliat merită să mergi sau nu la academie?...? (mai mult)
Buna ziua! Am 16 ani și 4 luni și voiam să știu dacă în 2024 pot fugi de acasa la iubitul meu, el are 20 de ani muncește dar parintii mei nu vor sa ma lase cu el noi locuim la țară și le am ...? (mai mult)
Prietena mea cea mai bună este mereu insecure. Intotdeauna zice ca e urata, ca nu arata bine, ca nu se uita baietii la ea, cand mergem afara mereu ocoleste anumite zone sa "nu o vada lumea", cand ...? (mai mult)
Salut TPU. Tatal meu mi- a facut cadou un parfum Tom Ford Velvet Orchid, sunt baiat iar acesta este un parfum de femei. Tata nu prea se pricepe la parfumuri a dat vreo 400 lei pe el dar mi- e rusine sa...? (mai mult)
Daca sunt la liceul de electrica dau bacul mai tarziu decat cei de la profile teoretice sau tot in aceeasi zi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adi1987 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?