Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Decembrie 2024 sunt:
Bună! Eu sunt o fată simplă, îmi place să fiu naturală, nu îmi place să mă machiez, nici măcar cu rimel nu îmi dau.Colegele mele cam rad de mine la liceu ca nu mă duc machiată ca ele și ...? (mai mult)
Cand cineva pe care cunosti si ati fost in relatii bune nu te mai saluta pe strada si nu se uita la tine si te ignora, iar tu nu stii de ce face asta si te si temi mereu foarte tare ca si daca- i dai ...? (mai mult)
Ce vreti sa se intample cu corpul vostru dupa ce muriti? Eu vreau sa fiu bagat intr-un crematoriu si cenusa sa fie aruncata in mare.Macar o sa-mi fie cald in ultimele momente si dupa o sa fac si baie.
Buna TPU am 16 ani aproape 17 si am observat ca incep sa ma ingras si nu imi place corpul meu asa, vreau sa ma apuc de sala dar sunt foarte introvertit si imi pun mult intrebari, ma puteti ajuta cu niste...? (mai mult)
Sunt un băiat de 17 ani, ma mănâncă și ustură scalpul, poate fi de la hormoni?
Ce adidasi imi recomandati sa imi cumpăr pentru sezonul asta de iarna, am 13 si vreau o pereche in jur de 250-300 de lei pe acolo, sa fie arata si bine ce imi recomandati? dau funda
Să vă povestesc ceva..Eu am o cunoștință cu care mă înțeleg bine are 18 ani de sex feminin.O cunosc de câțiva ani, părinți ei mă cunosc am fost și acasă la ei și m- au văzut, și nu doar...? (mai mult)
Știți cămine în Botoșani apropiate de liceul tehnologic Gheorghe Asachi vă rog Și ceva detalii
Bună! Sunt la liceu în clasa a 10 a și nu am prieteni, nici măcar prietene, deoarece nu vreau să intru în anturaje, iar în generația asta nu am încredere in nimeni.Eu stau mai mult singură în...? (mai mult)
Buna tuturor! Cunosc o tipa care spune ca nu- i place de un baiat doar ca ea ar da semne ca- l place. De ce nu ar recunoște? Nu e ca și cum as merge la el sa- l anunț, cum îmi dau seama dacă ma...? (mai mult)
Salut Prieteni.Mama mreana sa ma dea afara din acasă. Sunt major Am 23 de ani... Ce sa fac ca nu prea știu unde sa ma duc. unde sa stau.Bani nu am. NU REUSESC SA IMI GASESC UN LOC DE MUNCA. Va rog dați-...? (mai mult)
Baieti, ce va place sa primiti de ziua voastra?
Ce inseamna in cele mai multe cazuri cand o persoana ii spune altei persoane "Te iubesc dar e prima si ultima oara cand iti spun asta"? Dar in cele mai putine cazuri?
Buna Ce se întâmplă dacă fac sala după ce am mâncat cu 5 minute înainte fără să se digere(idk daca am scris bine n am ochelarii)? Că știu că trebuie să faci sala cu 2- 4 ore după ce ai ...? (mai mult)
Baieti,ce v ar place sa primiti cadou de ziua voastra?
Bună, am o problemă. Am făcut de curând o pneumonie și a evoluat la bronșolită, ideea este că am uitat să i- au medicamentele două zile la rând, am fost obosită, supărată, nu am fost eu. ...? (mai mult)
Bună! Mi-a picat o colegă la Secret Santa și nu prea știu ce să-i iau.Are 16 ani, iar bugetul este de 100-150 lei
Buna! La anul ma mut in Judetul Timiș(eu fiind in alt judet), si tot ma gandeam zilele astea daca in vacanta de vară, ma pot transfera la un liceu de acolo, ei bine trebuie sa dau un test/examen ...? (mai mult)
Bună TPU! Pot fi exmatriculată dacă am un tatuaj care nu este la vedere? Că au început gurile rele să mă vorbească că mi-am făcut tatuaj...
Daca nu am awb cum aflu unde este comanda
Cine este Marian Gaspar Fieraru? Am auzit ca e acum director la Colegiul National Iulia Hasdeu.
Credeți că în viața nimic nu e imposibil, adică eu cred că e imposibil să-mi fac o iubită?
Adică să mă fac înțeleasă dacă un văr de al meu a făcut ceva cu o fată și ea susține ca a fost primul chiar dacă el a fost cum ar veni al doilea poate să se afle lucrul ăsta
O cunostiinta a fost abuzata sexual (sau probabil exagerez cu acest termen) de catre instructorul ei cu care face scoala de soferi. Acesta ii punea mainile pe sani iar ea ii spunea sa o lase si il dadea...? (mai mult)
Poate să îmi spună cineva cam câte hell-uri trebuie să bei într-o zi pentru a ajunge la spital sau să mori?
Are voie politia sa te ia la perchezitie asa random pe strada? sambata trecuta cand ma duceam spre casa m- a oprit garda si mi- a facut perchezitie cica pentru ca nu am ce cauta pe strazi la ora aia (era...? (mai mult)
Bună! Revin...cu partea a 2 si ultima...în perioada în care mă ignora, mă simțeam rănită și confuză, întrebându- mă de ce s- a îndepărtat. Am ajuns să- mi fac un cont fals, doar ca să...? (mai mult)
Poate să se afle cine a fost primul chiar dacă am avut alt act sexual
Salut,tpu.Am 15 ani și vreau sa știu dacă pot da cresc in inaltime măcar pana la 1.80.Am 1.74 cm inaltime și joc basket. Oare mai por creste?
Am apa din panza freatica dar acum din cauza secetei s- a redus cantitatea apei si acum vine mai mult cu aer. Poate atunci functiona masina de spalat fara sa se strice? Pentru ca eu asta am auzit, chiar...? (mai mult)
Buna…vreau niste sfaturi Stau asa si ma gandesc daca o sa raman toata viata singur…peste cateva zile fac 18 ani…totii din clasa mea are relatii se bucura de viata iar eu unul inca sunt singur si...? (mai mult)
Daca- mi schimb nr de telefon cum fac cu aplicatia ING? Daca vrea cineva sa- mi trimita bani in mod normal imi dadea prin nr de telefon nu prin iban.Banuiesc ca nu se schimba automat, trebuia sa setez...? (mai mult)
Buna, sunt la scoala profesionala din pitesti Constantin Brancusi si nu stiu cati ani mai am de facut. Am studiat clasa a 9- a, a 10- a, a 11- a dupa am avut seral jumate de an si acum sunt clasa a...? (mai mult)
Buna! Am făcut o comanda la Victoria Secret, și am facut-o fără a ma înregistra, am uitat sa pun email, ca sa o pot confirma comanda, oare o s-o mai primesc? ????
Cum se anuleaza o comanda de pe young rich white
Dacă am terminat un liceu teoretic pe profil uman la ce facultate trebuie sa ma duc ca să fiu inginer Nu știu exact ce profil de inginerie dar aș merge pe inginer agronom! Mulțumesc anticipat!
Salut vreau sa va cer un sfat deci am un prieten sau poate mai zis fost prieten deci l- am ajutat la lemne cu ce am putut și așa mai departe și chiar l am ajutat cu ce am putut și eu și acum a inceput...? (mai mult)
Poți vapa cu aparat dentar?
Am vorbit cu o fata si mi-a spus "Să vezi ce mult o să îți placă când mă vezi ca fac linii drepte" La ce se refera, cica la un moment dat o sa inteleg pbn ca nu imi dau seama"????
La liceu militar ai vacanță de vară?
Pentru cei care credeti in suflete pereche, e adevarat ca nu poate sa mearga daca esti impreuna cu o persoana care nu e sufletul tau pereche? Si putem avea intr- adevar mai multe suflete pereche sau e...? (mai mult)
Salut, vorbesc cu o fata de 2 zile pe snap iar ea îmi zice sa înlocuiesc cuvântul "pa" cu alt cuvânt. Nu știu ce cuvânt sa folosesc atunci când închei conversația, va rog sa mă ajutați, vreau...? (mai mult)
Băiatul are 16 ani și din motivul celor 3 ani în care 2 ani nu frecventat deloc iar 1 an adică, CL a6 a rămas repetent, l- am înscris la școală cu frecventa redusa! Intrebare:mai are posibilitatea...? (mai mult)
Buna! Am o problema..Nu stiu de ce pur si simplu sunt trista mai mereu.Nu exista motive anume, dar de cand a inceput scoala s- a adunat muult stres din cauza notelor, prietenilor falsi, stau singura ...? (mai mult)
Am nevoie de versuri pentru capră. Personajele is capra,cioban, cumpărător și țigancă sau țigan
Salut, tpu.Am 15 ani si nu pot scăpa de doi băieți de la scoala care ma injura, ma iau la mișto despre faptul ca eu am culoarea mai"bronzata". Sunt needucați ce- i drept, dar ei încep și prin ...? (mai mult)
Ce însemna când un băiat se comporta mai diferit cu tine decât cu alții? Cu mine se comporta mai "frumos" să zicem, adică nu face mișto de mine și e cam timid cu mine dar cu alții deloc. Sincer...? (mai mult)
Bună ziua! Vreau să cumpăr o consolă PS5 pentru un cadou. Nu mă pricep foarte bine, dar aș vrea să înțeleg ce capacitate de stocare să aleg pentru ea. În cazul în care se rulează pe ea preponderent...? (mai mult)
Salutare TPU, am o întrebare pentru voi și a- și vrea să răspundeți fără să luați la misto chair am nevoie de un sfat : Am 17 ani sunt fată și de ceva timp cam 2 luni îmi place de un băiat...? (mai mult)
Am dat o comandă sâmbătă 9.11. 2024de pe ihunt de un telefon și nici azi nu mi-a ajuns oare îmi va ajunge mâine 12.11. 2024
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
GeogG23 întreabă:
Ioana06i întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?