Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Bunaaa, pareri? despre dor te am cautat printre randuri asteptand sa te gasesc te caut printre rime și câteodată mă ntreb dacă ti lipsesc cateodata am impresia ca mi simti...? (mai mult)
Daca mie îmi place de un băiat cum as putea sa ii spun in caz de ma respinge sa nu ma simt prost
Salut, poate o să pară ciudat întrebarea asta, dar sunt curios :), praful sau particulele din aer sau ce poate fi, care se vede doar la o lumină puternică (de ex: lumina de la telefon), și vreau...? (mai mult)
Buna TPU! Exista petarde mai SLABE decat piccolo? Toata lumea imi tot zice ca dum bum piccolo/piccolo corsar este cea mai SLABA si cea mai inceata petarda de pe piata, dar tot este mult prea tare pentru...? (mai mult)
Am și eu o întrebare Dacă am întrat în scoala unde nu mai sunt elev de 2 ani dar nu am făcut nimic rău doar m- am plimbat ce pot păți.iau amenda și dacă iau pentru ce iau, gen ce lege...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă iei pastila de a doua zi de 2 ori în același an?
Buna! In aceasta vara se organizeaza o tabara si parintii mei nu sunt intocmai cei mai buni financiar si am nevoie de niste idei pentru a strange niste bani? Momentan am doar sa reciclez si sa strang...? (mai mult)
Dacă am luat ceai apciu doar de 2 ori și se ia de 3 ori are ceva îmi afectează?
Acum două săptămâni am adus adeverință de angajat la medicul de familie. Acum verificând pe platforma apar tot neasigurată de ce? Cu cine trebuie sa discut?
Dacă am rămas repetent un an la liceu mai pot da la academia de politie?
Dacă am o persoana în lista de prieteni pe Facebook, de ce apare "nu e disponibila nicio postare"? M-a blocat? Multumesc
Buna. Am 16 ani si as vrea sa incep viata sexuala. Nu stiu cum, cu cine (neavand o prietena) dar vreau sa fac sex
Cum sa alerg mai tare la proba de 50 m?
Cum sa uiti o persoana intr-un timp foarte scurt?
Bună! Am o mareeee dilema. Cred ca știți acel filtru Inverted de pe TikTok. Dacă nu, este un filtru care te arată pe tine, dar inversat. Puteți merge să încercați. Unii oameni spun că așa ...? (mai mult)
Buna! Cum îmi recuperez videoclipurile postate de pe tik tok dacă contul mi-a fost suspendat?
Bună, deci am a intrat și eu în clasă a 9 a, a fost ok și astăzi să vă zic asa o întâmplare și nu pot trece peste asta. Au venit câțiva băieți în clasă la noi și mi- a zis unul ce frumoasă...? (mai mult)
Cum pot sa adorm mai greu? Adorm cam intr-un minut sau 2, as vrea să mă bucur mai mult de statul seara in pat cu ochii inchisi.
Vreau sa ma apuc de fumat. Problema e urmatoarea. Cam 90% din colegii mei de la facultate fumeaza si nu imi dau seama daca o fac ca sa para smecheri sau pentru ca ii relaxeaza. In ultima vreme ma simt ...? (mai mult)
Nu mai suport. Am 13 ani sunt in clasa a 8 a și simt ca o iau razna. Am înțeles ca am examenul ala de capacitate, stiu ca nu o sa îl iau, nu știu ce sa le spun la părinți. Îmi vine să plâng,...? (mai mult)
Hey, sunt un simplu băiat, asa, am nevoie de ajutor în a vorbi cu o fată, am mai vorbit cu fete în viața mea, am putut să fim prieteni și am avut o relație bună și încă avem(de prietenie...? (mai mult)
Salut! Sunt nouă pe TPU și am o întrebare. Noi la școală avem de făcut un proiect, doar ca avem ca material și polistiren. Știți unde pot găsi polistiren dar la un preț rezonabil și să...? (mai mult)
Bună TPU! Îmi place de un tip și pare ca și el ma place, ne înțelegem bine, rade la glumele mele și pare ca se interesează de cum ma simt. Ideea e ca am impresia ca ii place mai mult de o alta...? (mai mult)
Care este diferența dintre liceu și colegiu?
Bună TPU, efectiv suntem clasa a 12 a și suntem abia în 13 octombrie, mai am o gramadaaaa de zile pana în 6 iunie când termin liceul și mi- e greu pentru ca am profi foarte tâmpiți, mai ales...? (mai mult)
Bunaaa, am o problema, mi- am pierdut contul de tik tok, la el eram conectata cu e- mailul, dar acum când încerc să mă conectez îmi spune că nu există niciun cont asociat e- mailului, și numărul...? (mai mult)
Salut TPU Daca cineva imi trimite bani de la transilvania la BCR. Cat dureaza pana primesc? Contul persoanei este in € iar al meu este in ron
Hey! Vin cu o întrebare mai de copii. Prietenei mele îi place de un băiat, iar din ceea ce mi- a povestit și am mai văzut sunt 90% sigură că și lui îi place de ea. Ideea este că ea mi- a cerut...? (mai mult)
Am o verișoară de 13 ani care este extrem de obsedată de felul în care arată. Mai ales corpul, vrea acele fese bombate și acei sâni mari doar la vârsta asta. Eu i- am spus ca în timp se va dezvolta,...? (mai mult)
Tpu.ro am și eu o întrebare o nelămurir sunt răcit am nasul înfundat mă ustură în gât și mă dor picioarele apoi picioarele nu mai mă dor după 20.30 de minute aproximativ ce poate fi?
Voi ce spuneti, in general ajung pana la urma sa fie impreuna oamenii care au fost facuti unul pentru celalalt sau asa ceva cam rar se intampla? Adica ce sanse sunt sau cam care ar putea fi?
Bună, am făcut o mare greșală acum câteva săptămâni. Am trimis o poză nude fără să gândesc unei colege "fosta iubită" ea a spus mai multor persoane chiar și unor oameni mai mari decât ...? (mai mult)
(Doar cei care locuiti in onesti) Buna, vin cu o intrebare: in afara de hotel sport, mai stiti alte locuri abandonate in onesti, si in TCR(zona industriala)? Multumesc mult!
Bună ziua, Soțul meu are din prima căsătorie un băiat de 15 ani.acest copil are o problema dim punctul meu de vedere dar soțul nu vrea sa înțeleagă.Mai exact se comporta fix ca un copil de 7 ...? (mai mult)
Vreau sa ajut o prietenă Deci un băiat părea super îndrăgostit de ea deoarece se uita insistent stătea numai pe lângă ea încerca tot feluri de lucruri Iar într- o zi ea mi- a povestit că...? (mai mult)
Poti ajunge sa iubesti o persoana pentru care ai avut obsesie sau asa ceva nu e posibil? Cineva pe un forum asa i- a spus altcuiva, voi ce spuneti totusi? E posibil sau nu? Pentru ca acel om a spus ca...? (mai mult)
Salut, de ce în poze ies mai gras la față decât cum ma văd în oglindă?
Salut. E usor sa copiezi la examunul de a 8-a? Doar intreb
Acum o săptămână am adus adeverință de angajat la medicul de familie. Acum verificând pe platforma apar tot neasigurată de ce? Ce trebuie sa fac?
Am voie sa beau alcool daca iau aulin?
Salutare,deci prietena mea a terminat clasa a 12, și luna aceasta i-a venit cupon pentru pensia de urmaș? E posibil sa o mai ia? Gen știu că odată ce termini școala nu mai primești.
Poate sa fie si obsesia fata de cineva iubire sau un fel de iubire?
Buna, mi- am facut si eu relatie acum o luna si totul merge bine, nu avem certuri sau gelozii, problema e ca ma simt super aiurea, la inceputul relatiei ne spuneam ca la o luna ne luam cadouri reciproc,...? (mai mult)
Salut,am 14 ani și am o înălțime de 1, 60.Ce suplimente pot lua pentru a creste in înălțime?
Un băiat. Un an întreg se uită în ochii mei, iar acum se uită pe ascuns de foarte multe ori și încearcă să mă evite, adică când vede că trec pe lângă el se uită pe telefon, de ce❓
Salut..am o problema, emoțiile s- au andrenalina cum s- ar spune…când sunt intr- o situație mai amentitoare..si cand este vorba de bătaie, mă panichez..ma agit și nu mă mai pot controla așa...? (mai mult)
Unde se poate găsi vape fără nicotină?
Salut,am 14 ani și inaltimea de 1.60 m, ce suplimente pot lua pentru a creste in înălțime?
La A.D xenopol ca sa ma inscriu am nevoie neaparat de certificat DELE sau cambridge, ambele sau doar unul?
Bună, dacă am un proces verbal pentru furt dar fără cazier pot să dau la academie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?