Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna, am 13 ani. In urma cu 2 saptamani am facut s3x cu gagica mea. Am fost prosti amandoi si nu am folosit protectie. Fata a ramas gravida, nimeni nu stie despre asta, doar noi doi. Ce sa fac? Mi- ...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie să mă lămureasc cu ceva. Anul trecut a venit la mine în clasă un coleg nou. După o perioadă, a început să îmi placă de el. Prima oară i- a plăcut de prietena mea cea ...? (mai mult)
Ce se intampla daca faci sex la varsta de 14 ani? Este bine? Care sunt avantajele si dezavantajele
Toate cuvintele care le aud în jurul meu le fosesc și eu la momentul potrivit, este greșit în asta? Mi am format o personalitate din ceea ce auzeam de la oameni și le spuneam pe același ton și ...? (mai mult)
Buna, sunt bi si caut băieți cu care pot vorbi pe Instagram, cine vrea sa vb sa mi dea msj pe ig 4_1_3_x__ Maxim 17-18 ani
Salut tuturor, am și eu o întrebare … prietena mea a fost virgină, avem 6 luni împreună … ea are 16 ani eu 20. nu știu de ce o simt ca și ar dori să cunoască și a doua p…., ceva îmi...? (mai mult)
Bună ziuaaaa fetelor, uitați ce idee mi- a venit :)) mai am puțină culoare in tub de ăla mic de vopsea pentru sprâncene și m- am gândit eu așa să îl amestec cu șampon și să mă spăl odată...? (mai mult)
Heloo, azi când mă spălăm de tata am văzut un fir lung de par ce creștea de pe fata acolo având un fel de pată maro/aluniță și ieșea de acolo un fir lung negru am încercat să- l scot cu penseta...? (mai mult)
Buna! Oare stie cineva daca exista varianta de camin privat sau camin cu camere pentru o singura persoana in Cluj? Mulțumesc!
Ce viitor are România de oferit tinerilor care termină o facultate?
Școala nu te ajută cu nimic în viață?
La liceul " Mircea Eliade", care este programul? Am vazut ca se invata dupa -amiaza, dar nu sunt sigur, pls raspuns
Ce pot să devin dacă mă duc la facultatea de drept
Hey trebuie sa partajez un film, Moana, pe discord unde putem sa il vedem mai multe persoane, dar nu il mai gasesc. sau l am gasit dar e super neclar. Stie cineva un site unde merge sa il vedem? nu ...? (mai mult)
Buna, sunt bi si caut băieți adolescenți cu care sa vorbesc pe Instagram, 4_1_3_x__
Salut sunt bune becuri H7 halogen? Pe passat b5 5 2004 cu lupe?
Buna, am si eu o nelamurire. Cu cateva saptamani in urma m- am cunoscut cu o fata, am devenit prieteni si iesiam deseori. Aceasta a inceput sa ma imbratiseze, si sa ma mangaie. Brusc, dupa o zi aceasta...? (mai mult)
Salut, o intrebare pentru cei care fac/au terminat liceul tehnic (excludem cele de protectie a mediului, etc.) Ma refer cele care este munca de "barbat" cum ar fi electrica, mecanica etc. La liceele...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare mai serioasa Acum cateva luni m- am despartit de primul meu iubit, pe scurt m- a lasat pentru alta fata:) (am suferit si inca o fac enorm)fata aia nu e din țara, e plecata...? (mai mult)
Bună! Am 17 ani… si sunt putin jenata pe faptul ca nu am sani ..chiar nu am. Nu ma ajuta nici sutienele cu push ap. Mi- as dori si eu sa pot purta un tricou cu decolteu… stiu ca nu am ce face în ...? (mai mult)
Salut! A participat cineva de aici la Junior Summer University(JSU), si daca raspunsul este afirmativ cum a fost?(Adica ce fel de experienta a fost)
Salut! Este ok dacă de exemplu imi spăl părul cu șampon luni și il spăl iar miercuri sau maxim joi? Adică cum ar fi il spăl din 2 in 2 zile. După ce il spăl și il usuc părul imi stă exact ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, deci în 1 iulie mi se va termina contractul de la garsoniera și nu vreau sa îl mai lungesc, se va pune 1 iulie ultima mea zi de stat in garsoniera sau 30 iunie?
Deci, eu am o prietena(care o suspectez de fake) la care vine mereu sorsa(mai mare). să vă faceți o idee, prietena mea are 11 ani si sorsa 23. cand vine, imi spune să nu- i dau mesaj, că cică...? (mai mult)
Hei, ieri am aflat ca un baiat ma place, o persoana zice ca vrea sa facă mișto de mine și celelalte spun ca nu, mie îmi place tare de acest tip.Ieri m- a chemat pe afara și eu nu m- am dus de ce...? (mai mult)
Colegele mele de clasă nu prea ma plac, mai de grabă nu ma suportă sau nu stiu ce motiv au de nu mă plac, dar de vorbit cu mine nu vor sa vorbeasca, nu se baga in seama cu mine, iar daca eu o fac,...? (mai mult)
Bună, sunt în clasa a XI- a filo bilingv și nu știu dacă să dau la poliție sau la poli (Timișoara pe Info). Și dacă aș da pe poli credeți că merită să mă mut de pe filo bilingv pe mate...? (mai mult)
Bună …deci am nasul curbat ..nu e mare e doar CURBAT și când întorc capul zici ca s vrăjitoare :))ce să fac ca tot mă gândesc la asta și mi se face rău.
Nu știu ce sa mai fac frate, muncesc de îmi sar capacele pe un salariu de nimic, nu beau nu fumez nu am niciun viciu, și totuși nu ma aleg cu nimic și nu am bani nici de o shaorma. Am 17 ani,...? (mai mult)
Bună! Eu și prietenul meu vrem sa mergem la un concert iar el are 18 ani si vrea sa vina cu fratele lui mai mic de 13 ani și are nevoie de reprezentant legal. Poate fratele mai mare sa fie reprezentantul...? (mai mult)
Buna.Am nevoie de ajutorul vostru mai exact de un sfat... Am cunoscut un baiat acum 3 ani de zile. Am fost impreuna putin timp dar totul s- a schinbat radical cand a plecat in afara. Nu imi pot spune ...? (mai mult)
Careva se plictiseste si vrea sa faca un grup de wapp? Nici nu stiu daca sa mi las nr pe aici
Bună, cum pot intra la o facultate de drept? Ce medie este nevoie? Si ce facultati sunt cu media mica de intrare
Salut TPU! Am o problemă ascult rock/metal (metalcore, thrash metal și heavy metal). Am 14 ani, iar tatăl meu spune că tot rock- ul/metal e satanist fără să îl asculte cu atenție și fără ...? (mai mult)
Eu am luat azi 4 absente nemotivate in săptămâna verde, iar eu am avut acum 5 sau 4 luni încă 7 absente nemotivate, in total sau făcut 11 absente nemotivate, mai iau bursa, sau trebuie neapărat...? (mai mult)
Buna. Am un colet din străinătate care va fi preluat de Fancourier la intrarea în Romania. Problema este că estimarea era că ajunge in timp util in țară, însă din păcate nu cred că ajunge ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani si nu sunt o persoana sociabila. Uneori cred ca traiesc din imaginatie, mi- am creat o lume a mea unde pot vorbi linistita, unde sunt sociabila si fericita constant, unde am prieteni, unde...? (mai mult)
De la un timp am niște probleme destul de grave.Pe zi ce trece am senzația ca lumea din jurul meu se dărâmă, am pierdut mulți tovarăși iar cu liceu ce *** sa mai zic ca am dat o in bara de cam...? (mai mult)
Bună, azi m- am tăiat iar(știu că nu e bine dar nu am ce face) dar am făcut- o rapid pe mana crezând că va fi superficială taiatura că restul doar că am făcut- o la vene și e destul de adâncă....? (mai mult)
Dacă iubitul meu este de acord sa jucam cu niște copii jocul sticluța pe săruturi, el sărutându- se se cu alte fete și eu cu alți băieți. Vrea o relație de lunga durata sau a vrut sa para doar...? (mai mult)
Salut, am o întrebare, locuiesc în Germania și anul trecut în Noiembrie am fost la dentist. aveam carii.și un dinte stricat, m- am dus la dentist ...am platit odată 95 de euro și odată 75 ..nu...? (mai mult)
Cine este la liceul teoretic Josep Haltric din Sighisoara, cum este pe acolo si mai explicit se poate copia la profilul de filologie?
Buna, am o intrebare, cum e la liceul de arte din Targu Mures?
De ce am impresia ca copiez pe toată lumea? Felul în care ma uit la oameni simt ca e copiat numai ca nu știu de la cine... Pe de a lungul vieții mele am luat câte ceva de la fiecare om și am pus ...? (mai mult)
Bună! Ieri, la școală, mi s-au furat niște lucruri și știu cine ar putea fi hoțul. Dacă aflu că potențialul hoț e vinovat, cum îl pot convinge să-mi dea lucrurile înapoi?
Deci eu plac un baiat, care înainte se comporta urât cu mine dar de cand stie vorbeste mai mult cu mine mai pe scurt de când știe suntem prieteni. Mai toți băieții cu care sunt prietena din clasă,...? (mai mult)
Sunt baiat si nu stiu cum îmi pot face sa crească parul pe corp mai exact pe mâini și pe picioare
Cum ai sărbătorit obtinerea permisului auto? Chef monstru cu o tură prin oras? O BETIE sănătoasă cu prietenii? La cat timp dupa ai " cotizat " cu prima amenda si pentru...? (mai mult)
Ce este sextingul?
Deci, am visat ca bunica mea decedata a venit acasă la părinții mei ca era bolnava, dar eu nu am văzut- o deloc in vis si dupa eu am mers la ea acasă si aveam impresia ca e cineva cu mine acolo....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.