Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna dimineata, ieri am fost intr- o excursie cu clasa si tampita de diriga a noastra vrea sa ne noteze in caietul de disciplina ca am scos tetierele dela scaunele din autocar si am "aruncat cu ele" va...? (mai mult)
Va salut! Am o problema. Imi este frica de întuneric, îmi este frica de chestii paranormale, locuiesc singur și când aud orice fel de zgomot ma sperii... Când eram mic ma uitam la chestii din ...? (mai mult)
Bună! Deci cum să spun, mă urasc din tot sufletul, am zile în care efectiv mi- as dori sa numai fiu ..nu- mi place cum arăt, sunt foarte diferită, am picioarele enorm de lungi ..si sunt si slaba...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Am nevoie de putin ajutor legat de adolescenta asta.M am îndrăgostit nebuneste de un băiat și nu îmi mai pot lua gandul de la el. Zi, noapte, amiaza, cand mănânc, cand ma uit ...? (mai mult)
Cele mai " Strălucite " PERLE auzite de voi cand colegii erau ascultati la ora? *( Romana, Istorie, Geografie, Biologie... etc )! Sa vedem cum mai stați cu memoria! Eventual reacții...? (mai mult)
Salut, TPU! Astăzi m- au sunat niște băieți, iar dintre care doi cunoscuți.Am 15 ani, iar ei au 11 ani și sunt și scunzi.Ma sunau încontinuu ca să facă mișto și sa ma înjure.Ce pot sa fac?...? (mai mult)
Sunt cls 7. E saptamana verde, iar azi nu am fost ma scl, in schimb am fost ieri si nu am vzt ca profesorii sa aiba catalogul și sa puna absente și plus de asta am iesit si mai devreme. Ei ne au spus...? (mai mult)
Sunt cls a 7- a. Are ceva dacă nu merg săptămâna asta la școală? E săptămâna verde, azi nu am fost, dar am fost ieri unde nu i- am văzut pe profesori cu catalogul ca să pună absențe şi ...? (mai mult)
Bună ..am doi dinți strâmbi în față și sunt foarte urati nici nu pot zâmbi.Aș vrea să vă întreb cat costă un aparat dentar doar în partea de sus? …
Dati-mi un sfat pentru a scăpa de coșuri, dau coroană.
Salut, Știe cineva unde este poligonul moto în Brașov? Mă refer unde se dă examenul dar se fac și cursuri
Bai, deci nu știu ce sa cred despre un baiat.Ma baga mereu în seama, rade la aproape toate glumele mele, într- o zi mi- a cerut un elastic de par și eu i l- am dat și de atunci îl poarta pe mana.Imi...? (mai mult)
Salutare, sunt un băiat cu visuri mari, știu că o să ziceti ba că e un gând aiurea sau nu știu ce! sunt un băiat de 22 ani și caut o stabilitate cat de cat, stăteam la părinți în Vaslui, ...? (mai mult)
Ce poate sa iti faca cineva daca iti stie numele strazii nu si blocul?
Buna! Vreau sa stiu si eu cum sa scap de acest parazit numit, , STRES, , ! nu exista zi in care sa nu ma stresez, am ajuns sa "culeg" șiroaie de par de pe podea din camera, sa nu mai mananc pentru ceva...? (mai mult)
Bună. Aproape termin clasa a 7- a. Mă înțeleg bine cu colegii doar că mai nimeni nu mă baga în seama cu exceptia a doua colege. Ce ar trebui sa fac?
Ce mai faceți? E multa plictiseală zilele astea din cauza vremii și o stare așa nașpa de anxietate. Cum pot scăpa de ea? Tin să menționez că sunt adolescentă, e foarte nașpa și la școală,...? (mai mult)
Bună! Sunt clasa a8 a și îmi doresc să dau probele pentru clasa intensiv engleză. Este greu testul sau depinde de liceu? Dezavantaje/avantaje.
Salut, sunt băiat și am o problema nu suport chiloți, gen când am pantaloni de trening sau blugi îmi vine incomozi imi vine să trag întruna in jos de ei, și cu boxeri este cam la fel doar puțin...? (mai mult)
Cine a fost in copilarie / adolescentă " BONA " de ocazie pentru rude / prieteni de familie? Vorbesc de copilasi mai mari 2- 6 ani de care ocazional a trebuit sa aveti grija cat...? (mai mult)
Buna TPU! Biletele la beach please cele early bird sunt nenominale?
Hello, ieri am dat cu pumnul intr-un perete, din greseala si acum ma doare degetul mic, pot sa-l misc, dar cand, cum o sa treaca? Si ce am?
Buna! Acum ceva vreme am auzit pe tiktok de un site care trimitea scrisori in cativa ani in viitor, dar nu mai tin minte cum se numea. Nu stiti cumva vreun site de genul, cu programare cum ar veni, ...? (mai mult)
Salut! Am o problema. Am 17 ani, lucrez stau singur în oraș, etc. Unde lucrez eu mi se oferă cazare, nu plătesc întreținere. Am salariu evident mai mic decât cele normale, undeva la 1700...? (mai mult)
Salut, tuturor! Am o problema pe care vreau sa vi- o împărtășesc.Ieri, când ma jucam cu un băiat, în loc sa- l strâng pe el, l- am strâns de telefon, fiindcă el avea telefonul în buzunar, iar...? (mai mult)
Am 10 medii de 9 si am 19 materii.Voi avea media 9.50?
Salutare lume draga. Stie cineva de ce am cateodata dispoziții când ma simt plin de incredere cu respectul pana la cer si plin de viata? Doamne ajută la toti! ❤️
Cat de repede creste mustața după ce o tai(cat timp) sau creste mai repede daca o tai?
Bună, are cineva un cod de la un pachet de glo neo?
O fata se uita la mine des mai ales când ne intalnim, ma place sau nu?
Buna TPU. Astăzi un un coleg a aruncat un pachet de țigări și fiindca a căzut langa picior, am ascuns unu sub picior. Am scris numele și prenumele proprietarului și profesorul l- a găsit și a...? (mai mult)
Bună, eu am doi dinți din față strâmbi, nici nu pot zâmbi măcar.mă gândisem la aparat dentar i-am spus mamei și mi-a zis ca nici măcar nu se observă. ce să fac, mă simt foarte prost …
Buna Ziua, verisorul meu s- a lasat de scoala iar azi cei de la primarie au primit un plic de la scoala, el are parintii divortati si are alocatia normala si o alocatie complementara, daca nu mai merge...? (mai mult)
Buna.Am o dilema foarte mare.Am avut o relatie de 2 ani jumate, dupa care ne- am despartit pentru ca m- a inselat si nu mai era ca inainte, isi pierduse interesul pentru mine. Dupa cateva saptamani, ma...? (mai mult)
La ce varsta ai " tras cu ochiul " La primul film XXX *( porcos )? Singur sau cu colegi de scoala, vecini mai mari? La video, CD/ DVD, TV sau pentru puștani Sf.Internet?
Care este visul vostru? Al meu e sa devin un vindecator autentic.
Salut tuturor, acum 3 zile am creat un cont de Facebook pe care l am creat doar cu adresa de mail … am dat ștergere/dezactivare contului de Facebook după care am scos contul de gmail de pe telefon,...? (mai mult)
Iaca copii am si eu o nedumerire. Ce inseamna emolîi astia de toti vorbiti ca cat de terminati sunt?
Cum pot sa-mi masor penisul daca nu am riglă? Si cum se masoara circumferința?
Am și eu o întrebare.De un cam un an spre 2 am început sa am gândirea:Ba bag p**@ în ele de relații și în iubire iar dacă vreau sa s*x ma duc la cu**e, gândire care uneori ma pune serios pe...? (mai mult)
Salut! Am 20 de ani si am facut ceva prostie. Gagica lu unu imi da mesajele si ma ameninta in legatura cu bataia. Nu i- am raspuns, asta- i clar. La un moment dat imi da gagiusu mesaj si imi spune ...? (mai mult)
Buna, Eu ma numesc Constantin georgeta, si am 18 ani, si mama mea nu m-a batut niciodata, si solutia de educatie... adica bataia nu este o educatie buna, eu acum mi-am facut cont pe TPU,
Cine in copilarie / adolescentă a încercat SOFERIA clandestin *( fara permis ) pe la tara mai ales pe drumuri " curate " de gaborime? A avut cineva " norocul " sa dea peste un GARCEA...? (mai mult)
Salut, daca la varsta de 14 ani am penisul de 9, 5 cm cand e sculata este ok? Ma tem ca pe viitor o sa o am cam mica si o fata m- a intrebat daca vreau sa o facem si rusinat i- am spus ca nu din cauza...? (mai mult)
Salut.Sunt amenintat cu bataia de cativa prieteni de pe xbox si imi iau tot numele meu si strada nu si cu blocul.Ce sa fac ca le stiu nr- ul de telefon si tot numele real, au ce sa imi faca daca imi stiu...? (mai mult)
La câți ani aș putea să îmi fac operația la frunte să îmi fie mai mică?
Bună! Știe cineva o profesoară de meditații la matematică (să facă individual) pentru clasa a 8 a?
Am 10 ani si vreau să lansez o muzica trap (deja scrisă). Cum pot?
Bună! Sunt aici adolescenți care vor să-și facă prieteni? Întreb doar, sincer mă cam plictisesc
Lawwine models în Arad dacă m-as înscrie aș câștiga bani?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!