Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut, aveti idee de cum as putea sa fac scaderea la matematica mai rapid in gand? Adica sa le fac in cap nu sa le pun unele sub altele. (ma refer la cele cu 2, 3 cifre, de exemplu 97- 48) adica aveti...? (mai mult)
Persoana pe care o plac ma uraste,ce sa fac, sa ii zic sau sa o las asa?
Îmi place de un băiat dar ma simt foarte lesbi. Eu îl iubesc pur și simplu doar că fetele sunt așa hot. Ce îi cu mine?
Bai fete si baieti, am si eu o întrebare, se mai gasesc fete din alea loiale in generația asta proasta?
Daca doresc sa ma duc intr-un alt oras mai indepartat fara parinti(in cazul meu Sibiu) am nevoie de vreo hartie sau pot pur si simplu sa ma duc?(as sta la o ruda si parintii mei stiu)
Va rog sa nu ma luati la misto. Am 15 ani, sunt fata, introvert si n- am prieteni. N- am avut niciodata si nu pot sa- mi fac. Niciodata nu mi- a placut cum arat si mereu cand vorbesc cu cineva simt ca-...? (mai mult)
RECORDUL vostru de absente nemotivate / trimestru / semestru? Cum reactionau ( reactioneaza ) parintii vostri la CHIULANGITA? Boala chiulitului
Heyy, pun și eu o întrebare dar sper să se abțină hattery. Ce recomandare aveți la somnifere mă refer care sunt cele mai bune pentru a adormi mai repede! Și mai am doar o singura întrebare ...? (mai mult)
Bună! La interviul de la probele pentru Lieul Pedagogic cam ce faci?
Salut! Sunt în perioada adolescenței și am anxietate. Deseori puținii prieteni îmi spun că merg la evenimente, aniversări, întâlniri cu rude îndepărtate, prieteni de familie în alte orașe,...? (mai mult)
Cineva cu chef de vorba? :)
Salut! În general sunt o fire anxioasă. Sunt în perioada adolescenței. Nu prea vorbesc cu multă lume, dar îi terorizez cu vorba pe puținii mei prieteni buni. Deseori aud că ei se duc în vizită...? (mai mult)
Hey TPU! Sunt o fata de 13 ani, nu am mama sau o femeie in viata mea care sa ma îndrume. Vreau sa imi spuneti si mie despre menstruatie. Stiu cateva dar nu atat de multe
Vreau un sfat… Am avut sedinta cu parintii si mna tot vb dira despre cum suntem, ce note avem etc….noi trebuia sa ne gasim un salon fiecare si o colega o zis ca vine cu mine, totul bine si frumos...? (mai mult)
Buna TPU! Am inceput sa iau AC Belara Continuu, cineva care a mai luat? Va ingrasati de la ele?
Nu mă pot conecta pe Facebook! Am dat schimbare parola am primit codul pe telefon și când vreau să mă loghez nu mă lasa... Tot spune că este parola incorecta. Sa îmi fi dat cineva report sa nu...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, de ceva timp o "prietena" i- a zis unui baiat din clasa care de obicei zice tot mai departe, cum ca eu as avea un foder securizat cu poze cu iubitul meu, am mai multe screen- shoturi...? (mai mult)
Ai luni ședința cu părinți vin părinți tai de la ședința și ce faci?!
Buna TPU! Aceasta este o intrebare pentru fete. Nu mi- a venit menstruatia, trebuia sa vina astazi. Am 12 ani si nu stiu pe cine sa intreb sau ce sa fac. Nu am mama nu am bunica, nu am pe cine sa...? (mai mult)
De ce nu ma înțeleg cu sportul? Am încercat la orele de sport sa joc handbal, fotbal, baschet... În general nu prea sunt bun la activități fizice(unde trebuie sa pui osul la treaba)Nu am alte pasiuni,...? (mai mult)
Ce inseamna "am luat un L"?
Farsa comică / sinistra sau porcoasa făcută cuiva *( coleg / profesor ) in generală sau liceu? S- a descoperit autorul sau a rămas AN *( Autor Necunoscut ) cum se zice in ...? (mai mult)
Buna, știe cineva dacă la Liceul Național Mihai Eminescu din Iași la proba de la bilingv engleza se intra instant dacă ai luat peste 6 la probe ca la limba franceza? Vreau sa întru la engleza
Bună seara, am și eu o întrebare? Cu cât timp pot face sex înainte de pomana? Sau am voie după ce dau de pomana sex
Cu ce joc / jucărie *( scumpă / greu de gasit ) va " terorizati " părinții in copilărie sa va cumpere? Ce tehnici de convingere / santaj funcționau?
Cum va alintau / porecleau părinții / fratii sau rudele in copilărie? DE la haioase la penibile! Dar cele din scoala sau liceu?
Bună! Vreau să intru la Liceul Pedagogic și mă cam sperie proba de desen. O puteți descrie mai detaliat? Proba a fost grea sau ușoară? Ați avut sau este posibil ca desenul să fie în...? (mai mult)
Salut, va rog frumos am nevoie de un sfat, cum as putea invata functiile sintactice, verb copulativ etc. Etc. (Cele de tocit) inteleg fonetica si altele dar functiile si cazurile imi pun capac, voi...? (mai mult)
ADMITERE UNARTE GRAFICA Am câteva întrebari 1. In primul rand m- ar interesa daca sectia de grafica este diferita de cea de graphic design 2. Pentru portofoliu ce mediu si ce subiecte ar fi...? (mai mult)
Buna! Deci eu plac un baiat din scoala mea si el pe mine, am fost si împreună 2 luni dar m- am desp eu de el deoarece incepea sa ma dezguste, iar acum vorbesc iar cu el si iar il plac si el pe mine...ce...? (mai mult)
Bună…deci eu cu un băiat din clasă ne placem reciproc. Stiu asta, din dovezi CLARE! Faza e ca azi a vb frt prost la adresa mea și e prima dată de la începutul școlii, m- a făcut "proasta" și...? (mai mult)
Bună …după cum știți urmează banchetul de a 8 a și faza e ca.dna dirigintă ne a zis să ne alegem fată și băiat să dansam la începutul banchetului..pe o melodie în engleză și nj ce. faza...? (mai mult)
Dau bacul pentru a treia oară. Se poate să mai schimb a treia materie de bac, atunci când mă înscriu? Aș vrea să dau examenul la geografie, nu la logică. Știu ca doar primele 2 sunt obligatorii,...? (mai mult)
Am si eu o problema care a devenit cam serioasa. Sunt clasa a 9 a si la inceputul anului am nimerit in banca cu o tipa care miroase a coteț. La inceput ii miroseau doar hainele, mai ales cand venea in...? (mai mult)
As avea o intrebare… prietena mea a cumpărat dintr- un magazin niște pensule de machiaj, dar a mai furat un buretel și o pensula(le- a desfacut in cabina). La ieșire a sunat alarma dar paznicul ...? (mai mult)
As avea o intrebare…Prietena mea a luat din magazin un set de pensule pe care le- a plătit, dar pe lângă asta a mai furat un buretel și o pensula(le- a desfacut in cabina unde nu erau camere)La ...? (mai mult)
As avea o intrebare…Prietena mea a cumpărat niște pensule de machiaj pe care le- a plătit, dar a și furat o pensula și un buretel(valoare mica aprox. 30 lei) pe care le desfăcute in cabina unde...? (mai mult)
Ce sa faci daca afli că cineva e împreună cu tine fara că tu sa știi? Am nevoie urgentttt! Va rog sa mă ajutati
De cate ori pe zi e normal sa vorbeasca doi parteneri aflati la distanta in tari diferite?
Salut, TPU! Un prieten spune ca am fost violata intr-o scara de bloc si nu este adevarat. Ce sa fac? Toata lumea crede asta.
Părere despre băieți care cer poze nud? Și despre fetele care dau
Buna! Mama nu ma lasa cu insta si are si o aplicație in care poate sa vada tot ce fac si mi- am facut cont de insta pe google si in seara asta nu stiu de ce nu mai merge si ma panichiez pentru ca nu mai...? (mai mult)
De la o vreme ma tot gândesc ca nu am fost niciodată original... Pana și felul în care ma uit și expresiile mele tot ce sa mai e copiat...E doar în mintea mea sau chiar asa e e?
Bună TPU! Sunt clasa a9a și din a10a vreau să mă transfer la alt liceu, momentan sunt la un liceu tehnologic și vreau să mă transfer pe un profil artistic (desen) inițial acolo am vrut. Am note...? (mai mult)
Ma aflu intr- o situatie foarte complicata. Nu stiu cat o sa mai rezist. Am depresie de cand a decedat mama mea, mai exact de acum aproape 8 ani. Mi- am luat si bullying cand eram in scoala generala si...? (mai mult)
Ce este trolling-ul? TPU.ro susține campania #BeCyberSafe!
Ce se poate intampla daca am deschis catalogul timp ce profesorul nu era atent? Sunt in clasa IX
Daca am observatie individuala si mi s-a facut sanctiune pentru chiul se scade media la purtare?
Salut TPU, am 1, 85 si 89, 3 kg, in vara aveam 72 kg. Nu stiu de ce m- am ingrasat asa de rau, am mese regulate, nu mananc multe calorii, intotdeauna am avut grija cu alimentația. In ultimul...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani de abia împliniți de câteva zile! Am o relație cu un băiat de 3 luni mama știe de el, eu stau singura cu chirie de 2 luni ma duc la munca, ma întrețin singura mama a fost de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
American Dad
Si voi ati fost cuceriti de Stan, super tatal american? Dovediti chiar acum ca sunteti fani adevarati!