Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Cum pot face characterul de la Roblox în jocuri să vorbească pe telefon?
Buna, sunt Andreea si de curand am facut 18 ani. Ideea este ca nu stiu ce sa fac, nu am cu cine sa discut, sa ma inteleaga. Am fost in Spania*cu procura, e ok*, cu iubitul meu sa munceasca el*suntem...? (mai mult)
Ce anticoncepționale recomandați. Și care este modul de administrare
Salut, TPU! Am 62 de kilograme, 15 ani, 1.73 cm si as vrea sa stiu cum sa iau în greutate mai rapid.Fac sala, regulat, iar când nu am dispoziția necesara, adică financiara, fac calistechnics acasă.Un...? (mai mult)
Salut TPU, in iarna, un prieten de al meu a primit niste nudeuri de la o prietena foarte buna de a lui la momentul acela. Ideea este ca dupa aceea, fara sa stiu am vorbit si eu cu ea si mi- a trimis...? (mai mult)
Am nevoie de o părere, am 1, 65 m și 65 kilograme la aproape 16 ani. Cât credeți că ar trebui să slăbesc? Chiar nu-mi place deloc...
Salut TPU. Am 17 ani și vreau să vă spun un lucru cu care părinții mei nu sunt de acord... Bun deci sa incep: Sunt elev și am bursa de merit. Părinții îmi dau alocația și dacă cumva...? (mai mult)
Bună, am o întrebare, a bachelor's degree este bacalaureat în romana?
Buna, am nevoie de codul de utilizator va rog, nu mai funcționează și nu știu motivul, sunt client BCR va mulțumesc!
Buna! Stie cineva la ce se dau diferentele cand te muti de pe profilul mate info pe profilul filologie? Daca vreau sa ma mut de anul viitor, cand trebuie sa depun cererea?
Pot folosi Lidocain spray pentru ruperea himenului?
Buna TPU. Doresc si eu sa mi raspunderi va rog la o intrebare despre o problema. In ultimele doua saptamani am avut o problema, care consta in faptul ca am o alergie care mi inroseste tot corpul ...? (mai mult)
Dacă am făcut un cont de paysafecard pe telefon și am pus o adresă random, se întâmplă ceva?
Salut, mi- am facut un tatuaj acum o saptamana si a inceput sa se ia pielea de pe el, gen imi apar niste bucati de piele neagra, am vorbit cu tatuatorul si mi- a zis sa- l spal in continuare cu apa ...? (mai mult)
Cum pot să-i spun mamei mele că am luat o notă mică?
E în regula dacă mai spun câteodată chestii care le aud la prietenii mei? Sau când vad expresiile lor faciale?
Vreau 3 coduri din pachetele veo vă roooooog!
Deci vreau sa fiu bun la toate, sa stiu exact cum sa vorbesc cu parintii sa stiu sa ma descurc in absolut orice situatie si nu numai sa ma descurc ci sa fiu excelent sa fac cel mai bine posibil. spre...? (mai mult)
Am avut anxietate sociala, anxietate generalizata, am citit chestii pe net ce m au zapacit și acum am o problema. Cum fac fata la urmatoarea situatie. Daca de exemplu ma intalnesc cu o fata si poate...? (mai mult)
Bună! O întrebare as avea, cum vi se pare balsamul goat Milk Vellie? Îmi caut un balsam și parcă acesta mi se pare interesant, am părul destul de pretențios, se uscă teribil și îmi tot cade...? (mai mult)
Hei, am o întrebare. De câte note ai nevoie la fiecare materie ca să- ți poată încheia media la sfârșit de an? De exemplu la o materie la care fac câte o oră pe săptămână sau două ore...? (mai mult)
Salut TPU, Am probleme foarte mari, Vreau să mă ajutați va rog frumos Mă numesc Darius am 17 ani și sunt clasa a10a. Sunt multe chestii care merg prost în viața mea. Părinții mei au...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare Sunt clasa a IX la un liceu unde am fost repartizată și nu sunt foarte încântată, aș vrea să mă transfer din clasa a X- a la alt liceu cu o metodă a romilor dar nu sunt...? (mai mult)
Buna TPU, am si eu o intrebare, eu in clasa a 9 a inainte sa intru in a 10 a am plecat din Romania in Germania si intrebarea mea este daca ma duc acum in Romania in ce clasa o sa ma bage? Vreau sa precizez...? (mai mult)
Cat pe puternic este un somnifer, adică după ce bei unul este posibil dacă te atinge cineva in tipul somnului sa te trezești?
Hey lume, tot stateam si ma intrebam, oare ce este laptele de mirindel?
Salut, tuturor! Ce as putea face în legătură cu creșterea mea in masa musculara? Am 14 ani, fac 15 intr- o luna, 1.73 înălțime și mi se pare ca sunt slab la 62 de kilograme:))Fac calistechnics...? (mai mult)
Buna, un baiat mi-o zis ca vrea gagica fix dupa ce s-a despartit de o fata(si tot el mi-o zis ca s-a despartit fara sa il intreb).Ce inseamna asta?
Salut,am 13 ani și penisul de 15 cm, este normal sau mic?
Ce pot face sa îmi cresc penisul pe cale naturala acasă? La momentul actual este de 11 cm în erectie
De ce nu mă simt reală?
Am o întrebare serioasa, ce se întâmplă cand este pubertatea? Am 14- 15 ani și mă simt cam rău, îmi vin gânduri rele dar și îmi trec gândurile acestea doar că parcă nu e interesant nimic...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare serioasa! Cel mai bun al meu prieten, am 14 ani împlinesc amuș 15, nu ma intereseaza sa fim prieteni, cu alte cuvinte mă enervează. Am aflat că cu vârsta prietenii...? (mai mult)
Salut TPU. Am o relatie la distanta cu o fata din alta tara, o tentativa de relatie de aproximativ 2 luni. Ea imi tot spune ca e ocupata cu facultatea de la o vreme. De exemplu astazi am chemat- o ...? (mai mult)
M- am saturat de prietena mea Cati. Mereu imi cere cum să faca temele si ma enervează. Efectiv ieri am întrebat- o daca poate vorbi, si a dat seen, din discuție in discuție am intrebat- o iar,...? (mai mult)
Am un penis de 9 cm la 12 ani. Este ok? Pana la ce vârstă mai poate creste deoarece prietenii mei rad de mine.
Nu am poftă de mâncare sunt foarte slabă și nu știu ce aș putea să iau să-mi iau câteva kg
Bună TPU, deci vreau sa inteleg de ce imi face asta, hai sa va povestesc despre acel băiat pe care il plac, cam prin oct am văzut ca trecut cineva pe lângă mine și mam îndrăgostit din prima ...? (mai mult)
Ai nevoie de permis pentru un kart cu pedale, cu scopul de a merge pe drumurile publice nuprea aglomerate?
Prietena mea cea mai buna si a facut iubit si cam uita de mine, inteleg ca vorbeste mult cu el, dar imi da seen la mesaje si mi raspunde greu, ea fiind activa. ce e de facut in cazul asta?
Buna am 14 ani și nu mi-a venit ciclul menstrual dar încep să îmi crească sânii nu mari da nici mici am discutat cu mama și ea a zis că iei i-a venit la 13 ani
La ce ajuta încrederea în mine în abordarea unei fete? Eu nu am prieteni, nimic.Nu am unde sa cunosc fete deloc.Pe strada nu merge.Chiar nu știu.
Cum imi pot indrepta parul fara placa?
Prietena mea s-a pus impreuna cu un baiat cu care eu vorbeam deja. nu ma deranjeaza, dar mi se pare aiurea si am devenit rece cu ea. fac o greseala?
Buna TPU, am si eu o nelămurire, deci eu si fratele meu mai mic luam bursa sociala( eu am 17 ani), peste un an o sa intru la facultate, o sa stau in chirie, in alt oras, acum, suntem la limita ...? (mai mult)
Bună. Mai este cineva care suferă de depresie? Simt ca nu pot face nimic, nu mă pot concentra pe învățat, în general nu pot face nimic și mă simt mai bine doar când mai ies afară cu prietenii...? (mai mult)
Buna, am facut prostia sa cumpar vopsea pentru sprâncene Henna și faza e ca …am dat și acum sunt prea negre, mult prea negre având în vedere ca sunt șatenă. mâine vr sa ies cu niște fete și...? (mai mult)
Cum pot sa sterg un canal pe Youtube? fiindca imi zice ca "A apărut o eroare Ne pare rău, momentan nu poți să îți ascunzi sau să îți ștergi datele YouTube. Încearcă din nou mai târziu"
Mereu când spun ceva am în cap ca lucrul pe care l am spus e copiat de la altcineva... Nu știu cum sa fiu autentic Parca m as schimba când sunt cu diferiți oameni si nu îmi place asta Fac și spun...? (mai mult)
Matusa- mea avea o vorba " Cearta si pedeapsa trebuie sa fie intime *( doar părintele si copilul in casa )! Copii suporta mai usor o Cearta sau pedeapsa daca nu sunt umiliți ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!