Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut Am 17 ani și vreau să știu un lucru despre fete Sunt clasa a11a Și mereu când vorbesc cu fetele de la mine din clasa.ele nu țin un contact vizual cu mine cum am văzut la alte fete ...? (mai mult)
Salutare! Am și eu o întrebare ce mă nedumerește rău de tot. E vorba despre o tipă pe care o plac, o cunosc de vreun an și în tot acest an am vorbit vreo lună și ceva după care m- a blocat...? (mai mult)
Bună! Azi am fost lovita cu palma în spate(destul de tare) de baiatul de care- mi place(mi- e și coleg de clasă). După ce am anunțat- o pe doamna dirigintă, am venit în clasă și l- a certat....? (mai mult)
Astăzi m- am dus la biliard cu prietenul meu pe nume Balanță, un tip cu cap oval ca un ou și cu 3 brațe (vă rog nu faceți mișto de el pe acest subiect), și acesta mi- a spus ca dacă voi câștiga,...? (mai mult)
Https://youtube.com/shorts/gxxxi4N5iX4?si=2IecVBt0BIKKLRJ3 parfumul acesta chiar il recomand dar la ce pret este, ca sincer nu vad scris
Buna ziua, as dori sa stiu care este cel mai eficient tratament pentru ridurile nazolabiale (cele din jurul buzei superioare care duc pana la nas) Plasma pen sau Morpheus 8?
Daca am in pending pe roblox 6 robuxi cat dureaza sa imi vina in cont?
Salut, TPU! Ce pot face in legatura cu o fata care ma jignește? Am 15 ani, iar fata aceea nu are nici 14 ani, pentru a fi sancționată în vreun fel.Ce pot sa fac ca intr- o fata nu pot da.Nu pot tine...? (mai mult)
Credeți că dacă abordez fete pe strada e bine?
Cum pot sa- mi fac parul cret natural? Am cautat pe internat si am gasit numai metode artificiale ce ti strica parul. Am mai multi prieteni care pur si simplu au devenit cretii fara sa faca absolut nimic...? (mai mult)
Prietenii ne pot influenta sa spunem lucruri și sa facem lucruri ca ei? Pot sa îmi fac o personalitate doar făcând și spunand ca ei?
Ma scuzati vieteile mele cine are sa -mi dea si mie 17 coins ca as jcua tare pe roll
Ce se întâmplă dacă rămân cu media neîncheiată la sport din cauza absențelor?
Bună lume, întâpin o dificultate Am 17 și risul unei sarcini, iubitul meu sa întors curând din străinătate și pot zice ca nu ne am prea gândit la consecințe iar acum suportam, nu știm ce...? (mai mult)
Am și eu o problema, dacă profu meu de sport e mai... și are o atitudine, , smecheră" dar de fapt e pârlită ce ar trebui să fac? Să devin aroganta (îmi dau ochii peste cap dacă vb cu mine)...? (mai mult)
Buna, am 15 ani și nu mă mai înțeleg cu părinții, vreau să fug la iubitul meu are aceeași vârstă ca mine și părinții lui sunt de acord. Poliția poate să facă ceva?
Buna ziua, am o problema, sunt baiat si am 14 ani. La scoala imi iau foarte mult bully fara motiv, eu cu prietenele mele (care sunt in aceeasi situatie ca mine) ne- am gandit sa punem stop la tot…...? (mai mult)
Îmi cer scuze ca mai întreb încă odată, îmi este foarte frică de dentist, ce pot să fac? Numai când îmi spune mama azi mergem la dentist îmi vine să plâng și tremur. Ce pot face? Am o carie...? (mai mult)
Salut baieti, e adv ca daca joci barbut si dai cu zarurile imbarligate sunt sanse mai mari sa pice 6, 6 6, 5? Asa am auzit, care e tehnica? Sau sunt doar vorbe? DAU FUNDA!
Hei. Nu știu cum sa încep sa spun asta ca am mai spus chestia asta dar în alt mod. Eu de când m- am născut am luat cuvinte și propoziții și fraze de la oamenii din jurul meu(nu contau dacă erau...? (mai mult)
Am chiulit și dirigintele o să ne tragă din notă de purtare e normal așa ceva?
Salut...vreau un sfat. Astazi m- am batut cu o fata in atelierul de la scoala si fata respectiva s- a dus la politie si o zis ala ca ce alegem si am zis ca pace, sa ne impacam si o zis bine si ca o contacteaza...? (mai mult)
Îmi place de un băiat din școală..este cu 2 ani mai mare și aș vrea să- i cer ig- ul și să ne cunoaștem, dar sunt puțin timidă și nu știu cu ce as putea să mă bag in seama ca să fim prieteni....? (mai mult)
Vi se pare 1.82m la 14 ani exagerat de inalt?
Se poate asocia Amintiri din copilărie de Ion Creangă, cu orice text epic? Gen dacă este orice text epic, îl pot asocia cu Amintiri din copilărie? Sau trebuie unul cu aceași temă?
Pot sa ma duc la liceul militar și după sa ma duc la academia de politie?
Salut TPU! O întrebare pentru fete. Ce părere aveți de băieții care au par mult pe picioare? Credeți ca dacă o fata chiar îl place pe băiatul respectiv o va deranja asta sau fetelor în general...? (mai mult)
Bună! Sunt a 7 a și eu încă nu pot sa fac calcule în mintea mea. De exemplu 54:2 sau 18×4 gen chestii banale. Adică eu îmi imaginez calculul ca e pe o foaie, vad acolo cu ce se înmulțește bla...? (mai mult)
Sunt împreună cu o fată de 6 luni, de 4 luni ne- am mutat împreună … chestia e ca eu sunt prea gelos … ea in urma cu acum 3 ani s- a văzut cu un băiat (își povestea problemele din familie)...? (mai mult)
Vreau să ii spun baiatului pe care il plac, sentimentele mele pentru el. Dar nu stiu cum sa procedez. De fiecare data imi fac ganduri si filme, cum că mă duc la el și ii spun, sau că il invit undeva...? (mai mult)
Buna ziua! Probabil este o idee cat se poate de stupida sa pun asta pe internet, insa mi- ar fi de folos un alt punct de vedere. Deci, la scoala petrec mai mult timp cu 2 colege (nu ma intelegeti gresit,...? (mai mult)
Care frați sunt mai buni de mama sau de tata?
Bună! Am o întrebare, daca iubitul meu a vrut sa ștearga reperele cu noi de pe Instagram, iar acum este mult mai activ pe Facebook, și și- a pus poza de profil cu el aproape peste tot, ce ar trebui...? (mai mult)
Cum poți evita scrolling-ul pe social media? Iată 10 alternative pentru a lua o pauza de la rețelele sociale.
Pe voi vă/v-a pus mama la gătit (in timpul adolescentei), adică să învățati bucătărie, obligatoriu vreau sa zic?
Salut! Îmi poate spune și mie cineva, rog frumos, cum ma pot dezabona de pe aplicația ACADEMICSINGLES? Tot incerc și nu reușesc. Va rog, cine știe sa îmi spună și mie pas cu pas cum pot face...? (mai mult)
Bună, am nevoie de o părere. Urmează sa fac un an de relație cu iubitul meu luna asta și ne- am zis amândoi parte din cadou (ma rog, el la mine s- a prins ce e asa ca mi- a zis și el). Problema...? (mai mult)
Salut! Vreau să dau la un liceu cu profilul științe sociale. Pentru a da la drept, cu ce medie de admitere pot intra și cu ce medie la purtare e?
Am și eu o intrebare.Azi am căzut cu trotineta electrica și când dau sa învârt ghidonul se învârte doar ca simt o rigiditate aveți idee de ce? PS:Trotineta e a unui prieten:)
Am 16 ani 1, 66 înălțime 60kg și vreau sa ma apuc de sală, vreau sa stiu daca aceste proteine îmi crează probleme, proteinele se numesc WHAYX5
Ce pot face daca pur și simplu îmi urasc colegii de clasa? Mi se par foarte enervanti și tupeisti
Salut… As vrea un sfat Am stat azi cu niste prietene in curte si tot am povestit si o dus o prietena vb daca am gagica i- am explicat si tot insista sa o arat i- am spus ca nu e ceva official dupa ...? (mai mult)
Cat mă țin genele fir cu fir făcute la salon?
Hey! Sunt a 7 a și nu știu ABSOLUT NIMIC la geometrie. Nu m- am împăcat deloc cu geometria de cand eram a 6 a. Am început săptămâna asta sa fac meditații, dar problema e că o să fac doar 2 ...? (mai mult)
Se poate contesta scăderea mediei la purtare dacă nu am făcut eu nimic? tot timpul se intampla ceva în scoala asta și cine e de vina? normal ca ala de la a8a adica eu.Profesorii, colegi de clasa, ...? (mai mult)
Exista om fără personalitate? Eu cred ca sunt singurul care copie și zice și face și are expresii faciale luate după alții ȘI TOT e copiat.Imi vine din instinct sa spun în același mod ca alți...? (mai mult)
Salut! Știe careva niște localuri bune unde poți mânca cu prietenii în București? Mulțumesc!
Hey,la ce liceu sa dai ca să poți intra la scoala de agenți de politie?
Salut! Vreau idei de cât mai MULTE locații în care să mergem sa ne facem pozele de a 12a. Nu vrem în parcul mare, unirii sau Cetatuia. Colegii mei ar vrea ceva precum localul aroma din Cluj. Specific,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
mmamiruna întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!