Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am 16 ani si nu sunt ok sau doar cred ca nu sunt ok? Tot timpul cand ma imprietenesc cu cineva deja ma gandesc ca ei nu ma place in general asa se intampla dar NU POT CONTROLA GANDURILE ASTEA, sunt...? (mai mult)
Salut, am 14 ani, (sunt clasa a 8 a si am examen)ideea este ca acum sunt la o nota de 8 la romana si 6- 7 la mate.Ma trezesc zilnic la 5 dimineata si lucrez 2 teste integral la mate pe zi iar in weekend...? (mai mult)
Ce inseamna pe țigănește "Carau so cameau"?
Bună TPU! Dacă la o materie îmi iese media 6, 50 se va rotunji la 7 sau se trece 6, 50 in catalog?
Buna, am o problema și chiar nu o pot discuta cu nimeni. Este un băiat în clasa, are prietenă, sunt constienta de asta, dar într- o zi, întorcându- mi privirea în spate, am observat cum ma...? (mai mult)
Bună! Vreau să știu de transferul de la un liceu civil la unul militar, dacă mă pot transfera în clasa a IX- A și când?(de ce acte sunt nevoie și dacă cunoașteți pe cineva care să știe de...? (mai mult)
Buna. Sunt in clasa 9 la liceu si i- am cerut azi unei fete insta ul (tot cls 9). Mi l- a dat, apoi i- am zis ca e draguta si mi- a zambit. Nici dupa 8 ore de atunci nu mi- a acceptat cererea pe insta....? (mai mult)
Hey am o întrebare. De ce mulți adulți ii zic mamei mele ca sunt foarte frumos..Chiar și unii profi mi- au zis "baiat foarte frumos" când se uita o fata la mine.Dar prietenii mei îmi zic ca sunt ...? (mai mult)
Buna, sunt clasa a 8 a, in septembrie va trebui sa ma mut in TImisoara (sunt la aprox 30km distanta) si eram curioasa daca stie cineva daca se poate sta la un camin studentesc cand esti elev. Daca nu...? (mai mult)
Bună, am 14 ani, 50 kg si 1.69, si vreau tare mult sa depun niste masa musculara pe picioare in cam 2 - 3 (asta ar fi obiectivul meu) sau chiar mai mult, am picioarele foarte slabe, le urasc. Am văzut...? (mai mult)
Bunaaa deci, eu când am o stare superbă de bine … îmi vin în cap tot felul de lucruri despre înfățișarea mea dar absolut toate și stau pe net ore întregi și mă compar cu fete și doamneeee...? (mai mult)
Salut TPU! Eu am o problema foarte serioasa, anume eu mereu cu 0 efort iau nota 7- 8, si chiar fara sa invat abosolut nimic iau nota 6. Eu am invatat sa citesc inainte de scoala primara, caci mama ...? (mai mult)
Bună TPU! Am nevoie de un sfat...va rog, deci eu sunt clasa a9a, sunt pe un profil tehnologic și inițial am vrut sa dau la liceul de arte, pe desen. Am dat probele atunci în clasa a8a înainte de...? (mai mult)
Astăzi a venit doamna de sport în clasa la noi și ne- a spus ca mâine are antrenament pentru un meci de handbal care va fi în sală noastră. Aveți idee de ce numai pe mine nu m- a ales din toată...? (mai mult)
Persoanele cu care stam și vorbim în fiecare zi ne pot influenta adică sa facem ca ei, sa vorbim cu aceleași cuvinte care le spun ei, sa ne comportam ca ei? Am observat ca în ultima vreme vorbesc...? (mai mult)
"Iti dai calde singura" la ce se refera cand imi zice cineva asta?
Cu ce ajuta profilele bilingv?
Am o întrebare pentru bărbați, dar vă rog fiți sinceri. Ii drept când o fată arată sentimente față de voi și vă arată ca vă place începeți să o ignorați? O altă întrebare este care...? (mai mult)
Felul în care spui o propoziție poate fi copiat după altcineva? De exemplu sa zicem ca spun:, , Nu știu ce sa zic"propozitis asta poate fi spusa în mai multe moduri? Înțelegeți ce zic sau vorbesc...? (mai mult)
Am o mica mare dilemă in momentul de față si as vrea sa ii dau de cap într- un fel.Eu de 3 4 ani am exclus din viața mea petrecerile de zile de naștere proprii sau ale prietenilor/colegilor de clasa,...? (mai mult)
Salut TPU! Ma confrunt cu o situație cam trista pentru ca am ajuns sa am un fel de nelinistie în suflet de multe ori. Situația în care ma confrunt este ca nu am reușit sa imi fac mai mult de un prieten...? (mai mult)
Daca nu imi serbez ziua de nastere este normal sa astept un cadou din partea iubitului meu?
Bună! Eu am relație la distanță (eu Bacău, el București) și ne vedem rar(el sta in chirie cu cineva) și nu mai pot sa merg la el în vizită. Acum câteva luni a zis că se va muta n Bacău și...? (mai mult)
Salut, cum imi pot ingrosa vocea, am 17 ani si vocea e subtire pe timp ce trece vocea se subtiaza mai mult
Dacă e primul an când am menstruația, pot rămâne insarcinata?
Salut. Am 16 ani, sunt virgin și am un penis de 17- 18 cm. Trebuie sa ma dezvirginez ca să- mi mai crească? Ce trebuie sa fac ca să- mi mai crească penisul? Țin să menționez că sunt de etnie ...? (mai mult)
Salut, îmi este foarte foarte frică de dentist am o carie care nu a ajuns la nerv și îmi este frică să mă duc la dentist ca o să mă doară, o să doară procedura? Și se face cu sau fără ...? (mai mult)
Daca ar fi sa muriti maine si sa stiti asta, ce ultime cuvinte ati spune persoanelor pe care le iubiti? Sa fiti pe patul de spital cu leucemie si sa stiti ca va vine sfarsitul.Eu doar le- as spune ca...? (mai mult)
... da ce sa zic am 16 ani gen si na greu cu prieteniile dintre un baiat si o fata. I- am zis ca- l plac frate..si nu trebuia, m- a pus pe mine prostia sa zic asta. Mi- a zis ca mai bine ne vedem mai...? (mai mult)
Bună, dacă am dat nud unui băiat, sunt curvă? Si dupa m- a lasat, el a cerut primul, îmi era frică ca mă lasă si am dat, am stat cu el 2 luni ( Menționez că băiatul deja avea iubită de...? (mai mult)
Bună, dacă raportez o persoana pe Instagram pentru mesaje cu solicitarea cu caracter sexual, sau cu amentatari si distribuirea imaginilor ce se va întâmpla cu contul acelei persoane? Știe...? (mai mult)
Salutare! Că să te cazezi la un hotel, la cum arată unul de cate stele vi se pare minim decent? Știu că de o stea sau doua știu că sunt nasoale, de 3 stele cred că ar fi un minim ok, voi ce părere...? (mai mult)
Ce parere aveti de parfumurile de la zoologist? Mai ales Moth, Squid si ala cu dinozaur(am uitat cum ii spune)
Hey TPU, deci îmi place de un tip din aceeași clasa cu mine, el ma mai baga în seama, încearcă să facem eye contact, ma atinge cu nu știu ce scopuri.El are 2 prietene destul de bune cu care se...? (mai mult)
Bună! Sunteți de părere ca kinetoterapia poate vindeca hernia de disc? Specific ca sunt un copil de 15 ani și am hernie de vreo 8 luni dar am aflat de 2
Heyyy! Mi- am pătat caietul de cerneală, am șters cu picul și acum a rămas pată, știți cum se face foaia când dați cu picul? Întrebarea mea e, cum pot să scot pată asta urâtă? Am pătat...? (mai mult)
Bună, în luna februarie nu mi-a venit menstruația, mi-a venit tocmai pe 6 martie, iar luna asta încă nu mi-a venit, e normal?
Bună, sunt fata, am 14 ani și 35 kg ce ar trebui sa fac nu prea am pofta de mâncare și mănc doar o data un zi dacă este cazul dacă nu, nu mănc deloc, acum ceva timp am luat și pestile de ingrasara...? (mai mult)
Bună! Îmi aduc aminte de un joc de când eram mica și nu mai știu numele. poate ma ajutați. Era un dinozaur galben parca și impingeai de ceva tomberoane, erau și gunoaie ce cred ca le colectai....? (mai mult)
Am un prieten care de ceva vreme ma scoate din minti rau de tot.Ce pot face ca sa nu mai dau ochii cu el?
Bună,are cineva ceva număr al unui artist?:D
Bună, am o întrebare, la ce vârstă o să îmi crească mustața pe față? Am 14 ani, împlinesc 15 ani și am pușok-puf de la musteți, cand o să îmi crească mustața sau barba?
Toată viata mea am învățat lucruri de la altii(expresii, cuvinte, modul în care le spuneau) și le- am folosit și eu după.Nu am știut cum sa fiu niciodată eu și original...as vrea sa schimb...? (mai mult)
Este păcat să omori un gandac?
Faceti TOP 3 cele mai plictisitoare / inutile materii care ar trebui SCOASE din programa scolară DE TOT. Valabil pentru clasele 5- 8! Ce materii le pot inlocui? Ceva...? (mai mult)
Pentru jucătorii de Candy Crush,a apărut o competie in care poți să câștigi premii in bani,o întrebare, daca ajungi in finala este obligat să călătorești in California?
Fratilor in jurul orei 00:30 am fost oprit de politie si amendat cu 5 milioane pentru "tulburarea linistii publice" dar eu nu am facut nimic pur si simplu ma duceam acasa dupa ce am stat cu tovarasii la...? (mai mult)
Salut TPU, am făcut un screen shot pe tik tok și după ce sa făcut, mi-a apărut notificare cum că tik tok-ul a detectat această captura de ecran, ce e cu ea și unde se duce?
Buna TPU, aici un anonim curios. As fi vrut sa stiu ce ma sfatuiesti sa fac in cazul in care afli de la sora persoanei de care- ti place ca fata aceea vrea doar sa te cunoasca de la distanta fara ca ea...? (mai mult)
Cum pot sa-mi ofer singur afectiune? :(
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)