Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, aici un anonim curios. As fi vrut sa stiu ce ma sfatuiesti sa fac in cazul in care afli de la sora persoanei de care- ti place ca fata aceea vrea doar sa te cunoasca de la distanta fara ca ea...? (mai mult)
Cum pot sa-mi ofer singur afectiune? :(
Salut, am 20 ani si sunt foarte tentat sa ma apuc sa invat it, singura problema este ca o sa ia foarte mult timp si nici nu stiu daca o sa imi placa sau nu domeniul acesta (mie nu imi place sa fac nimic...? (mai mult)
Dacă am 9 la purtare din cauza unui referat și vreau să dau la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, pe profilul Științe ale Naturii."
Eu vreau să mă duc in Brașov până luni, și de abia marți e deschis să pot să îmi fac cazier, deci dacă mă duc in Brașov și sunt din Alt județ, in Brașov trebuie să plătesc pentru...? (mai mult)
Salutare. Astazi un baiat pe care nu il plac deloc mi- a luat un buchet de trandafiri. Bine, prietenul lui i- a spus sa mi ca ca sa se combine cu mine. I- am multumit de doua ori dar am intrebat de ce...? (mai mult)
Buna, Din decembrie am contact sexual neprotejat si de atunci inainte sa imi vina menstruatia mi e f rau si imi vine sa vomit dar gravida nu pot sa raman de ce oare? am menstruatie, iau si elevit 1 dar...? (mai mult)
Salutare TPU! Imi puteti spune cum poti face cont pubilc pe snapchat? Si daca merge pe android?
Fac 16 ani curând, în urmă cu 2 ani m- am lăsat de școală în clasa a- 7 din cauza unor probleme (nu le pot spune) și vreau să vă întreb dacă mă pot reapuca de școală, și chiar să termin...? (mai mult)
Bună! Sunt elevă de clasa a VII- a și aș vrea să știu dacă mai am timp în lunile aprilie- mai și iunie să îmi repar/măresc media la notele mele? că am început să scad anul, sunt a patra...? (mai mult)
Baieti cand iesiti din dus va stergeti si in zona anusului? sau Nu trebuie stearsa zona aia?
Bună! Sunt un adolescent de 17 ani, băiat! Și îmi place de o fată, fata e la mine la liceu, e în clasa a- IX- a, su sunt a- XI- a! Bun, ne- am întâlnit, am vorbit pe mesaje, eu i- am și...? (mai mult)
Când sunt cu grupul meu de băieți la școala îmi vine dintr o data când trebuie sa răspund la ceva sa copi pe cineva din grup(ma refer la cum spun cuvintele și uneori rad ca ceilalți ).Se întâmplă...? (mai mult)
Daca vreau sa fiu scenarist, ar trebui sa merg pe profil de filologie sau sa merg la liceul de arte pe profil de teatru si actorie?
Bună TPU! Ce părere aveți cei cazați în căminul C13 din Timișoara? Cum sunt facilitățile, condițiile și colegii de cămin?
Cum as putea sa ma deblochez de la banca dumneavoastra?
Imi spune si mie cineva, ce licee sportive sunt in Bucuresti? unde se practica karate.Dau funda!
Sunt la Pedagogic Braila pe profil de Invatator-educator clasa a 9 a si sunt curios daca pot trece cu nota 5, 8 la Pedagogie sau daca trebuie sa am peste nota 6
Bunaaaa! Am o întrebare. Mă pot transfera la un liceu dintr-un alt oraș? De exemplu:Bacau-Bucuresti
Bună ziua, se poate recolta secretii vaginale dacă sunt virgina? Mulțumesc!
Bună! Am 18 ani și vreau ca să îmi iau anticoncepționale nu neapărat pentru viața sexuală ci pentru menstruație regulată. Vreau să știu ce control face pentru prima data ginecologul, face...? (mai mult)
Hey TPU, deci la liceul meu e un tip, e drăguț el asa, are iubita, dar tot îmi da acel sentiment ca ma place(mie îmi place de el) De exemplu, astăzi cumva aveam mana și el m- a luat de mana (cu...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va povestesc ceva, unde nu stiu daca am gresit asa rau sau e vina iubitei mele. Pentru inceput vreau sa va informez ca am o relatie de 2 ani cu iubita mea, eu avand 18 iar ea...? (mai mult)
Buna TPU, ce as putea face sa trec peste misto-urile adresate mie din partea altor persoane legat de aspect sau comportament? (seriozitate pls)
Azi la ora de sport am făcut handbal.Doamna m- a pus în poarta sa apar și eu zic ca m- am descurcat destul de bine(nu prea mi am luat goluri).La sfârșitul orei m- am dus la profesoara și am întrebat...? (mai mult)
Care-s cauzele unui om tacut? Cum ar putea sa se schimbe sa fie sociabil? Se mai poate schimba?
Salut! Sunt a 8 a si pana acum nu prea am invatat deloc, nu prea m- am stresat, ma descurc bine si la romana si la mate (iau numai 8, 9 si 10), iar la simulare am luat 8.70 la mate si 8.85 la romana...? (mai mult)
Bună! Dacă am dat vina pe mincionosul clasei că a rupt aia de la calorifer ușoară care se poate scoate și o colegă(care e prea "bună" prietenă cu ăla)i- a spus dirigintei că am mințiț. Tind...? (mai mult)
Bună! Dacă eu am dat vina pe un coleg că a rupt aia de la calorifer de sus care se poate scădea și o colegă i- a spus dirigăi că am mințit ce se va întâmpla cu mine? Tind să menționez că ...? (mai mult)
După ce ai fost repartizat la un anumit liceu, in cazul acesta, 24 iulie, ulterior trebuie să te prezinți la liceu?
Salut TPU, vreau sa menționez ca vreau sa fiu foarte sincer, acum 1 luna jumătate aveam o viata foarte activa cu foarte mulți prieteni, eram asa zisul (smecher) și foarte rău cu o mentalitate foarte...? (mai mult)
Intrebare pentru barbati, voi cu ce va luati parul de pe piept, subrat si in alte zone? Cu masina de tuns iti apar multe cosuri si chiar nu mai vreau sa o folosesc...este un aparat de ras micut, cica...? (mai mult)
După repartizarea la liceu ce se face pe 24 iulie în acest an, trebuie să mă prezint neapărat la liceu repartizat? Ulterior mă refer.
Salut TPU! Sunt o fire mai retrasa, nu am prieteni multi. Aproape mereu cand trebuie sa vorbesc cu cineva mai indepartat imi fac fraze in cap cu ce o sa zic si cum sa zic dupa cand sunt singur repet ...? (mai mult)
Buna, am 16 ani și de câteva zile am impresia că am candidoza, și as vrea sa mă duc la ginecolog dar nu mai sunt virgină și nu as vrea ca mama sa afle, as putea sa mă duc fara ea, sau daca ...? (mai mult)
Am început școala de șoferi. Am finalizat cursurile teoretice, în prezent fiind la simulator. Teoria se leagă de mine, dar practica mai puțin. La simulator m- am simțit depășită, neștiind...? (mai mult)
Bună ziua, mă numesc Cosmina și am 17 ani, sunt în Uk cu iubitul meu doar ca eu nu am acte el are acte. Are 28 de ani nu stiu cum să îmi facă și mie acte, are cineva întrebări. Vă...? (mai mult)
E ciudat dacă eu nu aud voci în cap? Am văzut ca a apărut un trend pe tiktok cu,, au câștigat vocile" și de asta intreb De fapt ce înseamnă cu adevărat sa ai voci?
Hei! Am 17 ani, și nu știu poate e spre rușinea mea sau nu, acum vorbesc cu prima fată! Bine, am mai vorbit cu fete, dar aceasta este prima cu care vorbesc și am planuri pentru o relație! Ca ...? (mai mult)
Salut TPU,la liceul Cantacuzino din Târgoviște pe profil de stiinte ale naturii cu ce medie se intra? Un profesor mi-a spus ca s ar intra undeva intre 7, 50 si 8, 50.
De ce devin atât de paranoică în privința crush- ul meu. Am toate dovezile ca nu mă place, dar nu știu de ce devin atât de paranoică, uneori chestiile mici sau normale le iau ca niște semne ...? (mai mult)
Explicați: Dacă zbori prin deșert și barca ta are o anvelopă, ce ar trebui sa ai in buzunare?
Am făcut operație fimoza și parafimoza de ce mai am ață adică frenul penisului?
Salut TPU, am o problema. Acum e vara și vara transpir excesiv dar doar vara in zona palmelor și la subraț dar și pe corp, pe spate rar dar in zona burți ce fac.
Bună! Dacă am terminat clasa a 9a în România și m- am mutat în alta țară dar am stat un an pe tușă ma pot întoarce în ro și sa fiu în clasa în care trebuia sa fiu dacă nu m- as fi mutat?...? (mai mult)
Buna TPU. Azi, veneam acasa de la scoala si m- au oprit doi tigani spunandu- mi ca cica i- am injurat si voiau sa ma bata, dar din fericire am reusit sa scap. Am 14 ani neimpliniti si un tigan avea 14...? (mai mult)
Hey TPU, am inceput scoala de soferi la inceputul lui Martie, chestionarele le fac cu 24, 25, ma simt multumita, prima mea sedinta de condus a fost un dezastru deoarece instructorul ma stresa enorm,...? (mai mult)
Salut, ajutati- ma si pe mine cu un sfat sau ceva! Am implinit 18 ani si niciodata nu am avut o relatie cu o fata pana acum, iar mama ma tot bate la cap sa imi fac o relatie ca sa nu mai fiu singur...? (mai mult)
Fratele meu mai mare a fost certat foarte tare de către tata că a lipsit de la liceu astăzi (este a 12a). El a mers la cafenea să recupereze cu materia pentru bac. Credeți că a fost meritată cearta...? (mai mult)
Buna prieteni, sunt baiat am 14 ani si am o problema… Tatal meu se da la mine, isi pune mainile noaptea pe zona mea intima crezand ca dorm. Intr- o noapte a vrut sa ma verifice si i- am zis ca ma duc...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?