Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Lumea nu mă suportă și nu mă place din cauza feței mele. Cel puțin eu asa consider, nu că mi- a spus strict cineva asta. De fiecare dată cand vreau sa vorbesc cu cineva, acea persoana nu se uită...? (mai mult)
Ce parere aveti de Erika Issac?
Salut, cei care sunt încadrați din sursa externă, la politie, jandarmi, armata. Li se măresc și lor salariile ca la ceilalți?
Bună ziua! Aș dori să mă mut cu chirie într- un apartament cu două camere unde chiria lunară are valoarea de 1.500 lei. Pe lângă această chirie lunară, m- ar interesa ce alte cheltuieli ...? (mai mult)
Eu voi merge cu tata la un concert. Ideea e că fata la care merg o să facă tik tok- uri si tata nu o să mă lase. Cand o să merg inainte de eveniment la casa de bilete să iau loc altundeva si să...? (mai mult)
Eu plac o fata si unele fete imi zic ca si ea ma place, dar ceilalti imi zic ca ma ia la misto, ce sa fac?
Buna TPU. Mă numesc Emanuel. Am 19 ani și vreau să vă cer un sfat. Acum 1 an..mai exact prin vara am terminat clasa a12a și am dat bacul...pe care l- am luat cu 8, 70. (Daca era după ...? (mai mult)
Cum poți preveni cyberbullyingul?
Hei. Aș vrea să înțeleg mai bine faza asta la început esti prieten cu cineva și după în grup rămâi mai mult pe dinafară și nu prea te mai bagă așa mult în seamă însă apoi când stați...? (mai mult)
Bună! Am o problemă mai dedicată! Am 17 ani și no ca oricare om pe lumea asta, am ce îmi trebuie, poate chiar mai mult! Financiar nu vreau să zic că sunt bombă, că am nu știu câți bani, ...? (mai mult)
Cum pot sa am incredere in mine
Hei! Credeți ca ar fi ok sa închiriez o vila pentru majoratul meu unde petrec cu prietenii, o cinste în oraș sau sa nu fac nimic pentru ziua mea? E pe 22 iunie, problema e ca sunt crescuta de un ...? (mai mult)
De ce așa greu sa fii perseverent? E greu numai la mine sau? Nu înțeleg de ce e așa.
Maine am test la istorie și nu am apucat să învăț tot. Am testul de la 11 la 13. Și nu știu dacă să merg sau nu. Mai am istorie și miercuri, primele 2 ore (de la 8 la 10) și dacă merg miercuri...? (mai mult)
Hei! Am nevoie de o parere, nu stiu ce sa fac. Urmeaza sa fac 18 ani pe 22 iunie si parca as dori sa fac ceva in aceasta zi, nu doresc sa- mi treaca ziua de nastere degeaba. Problema sta in felul urmator,...? (mai mult)
Bună ..am o mica mare problema ..eu arăt bine la corp la tot doar ca fata strica tot ..am dinții strâmbi cei din față …și asta mă cam îngrozește …nu- mi prea place, nici nu pot zâmbi cu...? (mai mult)
Salut TPU, astazi de 1 aprilie părinții mei mi-au spus ca sunt adoptat si nu știu daca sa ii cred deoarece e 1 aprilie.
Daca m- am despărțit de prietenul meu și vrem sa ne împăcăm cum vor fi zilele. Adică dacă noi am avut aproape 2 luni și ne- am despărțit și acum vrem sa ne împăcăm, continuam de unde am...? (mai mult)
Am majoratul in iunie. Imi puteti da cateva sugestii de localuri in Bucuresti si pe langa? As vrea ori ceva de genul club ori undeva unde sa aiba si o piscina mica. Vreau ceva micut (20- 25) persoane. ...? (mai mult)
As vrea si eu sa cumpar un cont de tiktok cu peste 10k urmaritori. Unde pot gasi si la ce pret?
Hei. Nu vreau să mai merg la școală, mereu stau singura, am câteva colege dar mai mereu rămân pe dinafară și parcă stau așa între ele în plus. Nu mai pot, zilnic imi vine să plâng și ...? (mai mult)
Ce sfaturi aveți legat de inflamarea lăbiilor (intrarea în vagin pereții m inclusiv buzele ) sexului feminin, până la ursturimi în timpul actului sexual din cauza frecușului și grosimii penisului...? (mai mult)
Buna TPU! Voiam să întreb dacă știți cate locuri se ocupa la liceu pentru copiii cu dificultăți de învățare ( cu certificat CES ) și cam ce medie trebuie să aibă ( adică dacă media de intrare...? (mai mult)
Bună, am 16 ani, îmi place de profa de franceza, e așa frumoasă, ea are 40 de ani și este și căsătorită. Ea nu știe că o plac, nu are copii, ce ar trebui să fac? Ce părere aveți de ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema destul de grava.De câțiva ani buni încerc sa ma integrez asa cum trebuie în societate dar mereu eșuez.Si dacă totuși reușesc sa creez o relație de amicie cu cineva se ...? (mai mult)
Deci de 2 sapt nu merge sa dau fallow la nicio persoana pe Instagram si nici sa dau like la postari.Ce pot face?
Bună! Sunt băiat, am 18 ani, părul lung prins și mai toți profesorii, în special directorul școlii și dirigintele meu se iau de mine de mai bine de un an doar din cauza asta, fără alte motive...? (mai mult)
Salut! Să zicem că un coleg a absolvit un liceu bun și eu unul prost. Daca amândoi avem bacul și vrem să ne angajăm undeva conteaza ca ai absolvit un liceu prost adica ce vreau eu sa spun este...? (mai mult)
Bună…îmi place foarte mult de un băiat foarte din clasa.și el mă place de uite ori a dat semne. faza e ca el e foarte frumos, rauu și nu știu ce naiba vede la mine NU ȘTIU..nici nu mai acționez...? (mai mult)
Salut,sunt elev in clasa a 8-a si voiam sa va intreb cum e prima data la liceu, adică cum ma imprietenesc cu colegii si profesorii (sunt mai timid si nu prea vorbesc cu asa multa lume)
Daca sunt fata si imi place de un baiat, ce ar trebui sa fac, sa ii spun? Faza e că eu ii mai dau mesaje sau incerc sa ma bag in seama cu el, cumva sa ii arat un interes pentru el, dar mi- e rusine...? (mai mult)
Salut TPU, am luat in simulari note de 6, 60 la mate (am știut de 7, 60 dar m- am grabit) si la romana am luat 7, dar am scris de 8+ , ar fi de ajuns 7- 8 ore de meditatie, 4 subiecte de en si...? (mai mult)
Mama mea este foarte violenta. De exemplu azi doar pentru că mi- a cerut sticla si eu i- am aruncat- o a luat- o si a dat cat de tare a putut, mi- a spart gingia si partea nasului. Imi curge sange ...? (mai mult)
Azi când mă plimbam singur pe un drum dintr-o dată o fată dintr-o mașină sport a început să mă cheme ca pe o pisică adică ps ps ps:) ce poate înseamna această chestie?)
Bună…îmi place de un băiat din clasa …și el la fel…dar nu acționează în modul ăla de a vorbi și etc …pentru ca în clasă nu sunt cea mai "populară" să zicem și nu prea mă i au ca ...? (mai mult)
Buna TPU! Am un băiat la mine in liceu de a 12 a care se tot uita la mine.Ce ziceți,mă place? Eu sper că nu, pentru că prietenei mele ii place de el.
Salut am o problema am 3 colegi de clasa care imi dau bully 2 dintre ei au anturaje mai ciudate si nu stiu cum sa rezolv ajutați mă cu un sfat
Salut am o problema am 3 colegi de clasa care imi dau bully 2 dintre ei au aunturaje mai ciudate si nu stiu cum sa rezolv ajutați mă cu un sfat
Buna tuturor. Anul acesta l am inceput cu un băiat, ne întâlneam una alta. Bun! Eu trebuia să plec intr- un oras la scoala el trebuia să plece in strainatate ne- am certat in ultima seara si nu ...? (mai mult)
Vreau să ma ajutati cu ceva recent a început să îmi placă de i fată de pe ig,, samiir0a " aș vrea să comunic cu ea cumva dar nu pot e super de treabă și okay fata, ceva sfaturi
Cum e să fii pierzător????? Dau fundă????
Ce să fac să nu- mi mai apară când instalez Roblox pe laptop asta: Roblox no longer supports Windows 32- bit devices. This includes Windows 7 32- bit, Windows 7 32- bit, and Windows 10 32- bit. To...? (mai mult)
Salutare, aveți idee cat costa puntea dentară? am 3 lipsuri, unul sus și 2 jos unul langa altul! de exemplu am auzit că nu e așa bună puntea, dar daca îmi iau periuță electrică pot sa ii prelungesc...? (mai mult)
Salut,pot sa dau probleme la liceu Cantacuzino din Târgoviște pe bilingv engleza daca parintii mei sunt plecați in altă țară?
Salut! Eu am luat la simulare pentru pentru evaluare nationala și am luat la romana 5, 55 și la mate 4, 65 credeți în următoarele 3 luni pot sa iau 8 la romana și 7 la mate?
Ce trebuie' sa fac in Romania ca sa ajung sa stau intr- un fotoliu si sa port costum in timp ce fumez trabuc si beau whiskey si sa mi se zica ''Nasule, ne scuzi ca te deranjam'' cand intra cineva la mine...? (mai mult)
Am o întrebare am făcut operație de fimoza și parafimoza și întrebarea este de ce mai am ața adică frenul penisului?
Buna! Voiam sa va intreb daca FEAA e acelasi lucru cu Facultatea de Stiinte Economice? La Alba Iulia presupun ca nu este FEAA, nu? Acolo as vrea si ma intereseaza sa stiu daca cele doua facultati sunt...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, sunt clasa 11-a și sunt în liceul Cfr, profil electro-mecanic, as putea in vara aceasta sa ma transfer în alt liceu? As vrea în Petrache Triscu, când o mai pot face?
Salut sunt baiat și am 14 ani și 1.65, mama are 1.60 tata 1.70 la ce înălțime as putea să ajung aproximativ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?