Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Știe cineva cum să nu mai apară asta pe laptop când instalez roblox: Roblox no longer supports Windows 32 bit- Devices. This includes Win7 32 bit, Win8 32 bit and Win10 32 bit. To keep playng Roblox,...? (mai mult)
E ok dacă spun unele lecții de viata când vorbesc cu un prieten? Și gen lecțiile de viata pe care le spun la alții mi le au spus mie alții mai demult Mai am o intrebare Cum pot sa nu mai copi ...? (mai mult)
Bună TPU nu știu sigur dacă își afla rosul rugămintea asta aici dar pot sa încerc. Am o mica rugăminte as vrea sa ma apuc de sala și as avea nevoie de un program cu exerciții, iar pentru ca ...? (mai mult)
Bună, o întrebare mai ciudata. Dacă s- a terminat pe mine, dar nu pe... nu știu sa fi ajuns ceva strop acolo ca am pus mana ca și acoperire, nu rămân însărcinată, nu? O sa merg la ginecolog,...? (mai mult)
Salut TPU, sunt elev in clasa a 8- a si am luat in simulari 6, 60 la mate si 7 la romana (la mate stiam de 7, 60 dar m- am grabit si la romana m- i- a dat un profesor 5, 90 si resrul...? (mai mult)
Cum sa nu mai pari ca stai doar pe interes intr-o relatie
Dacă îmi pun demisia și nu măduc la preaviz are ceva?
Salut TPU, la liceul Petru Cercel din targoviste pe profil de stiinte ale naturii sunt ore de dimineata sau după amiaza?
Salut! am comandat de pe pandabuy un colet de 2480 g livrat cu europe tarifless line M si am declarat 22 de usd per kg este ok? Daca nu cat ar trebui sa declar
Salut! Am o problema, este un fost coleg de serviciu care nu- mi da pace deloc. Am lucrat împreună, devenisem prieteni foarte apropiați, a fost dat afara pentru ca a făcut o prostie, de atunci...? (mai mult)
Salut sunt nou și vreau niște statusuri pentru un neam de-al meu care tot îmi bârfește familia și vreau prin mesajul asta s-o jignesc și eu
De ce nu îmi merg filtrele de pe Instagram?
Bună! Sunt in clasa a VII- a și sunt din Târgoviște și nu sunt decisă la ce liceu / profil să merg. Ca să vă faceți o părere despre mine, îmi place partea cu pictura, desenul și sunt...? (mai mult)
Buna, pot sa port gene fir cu fir la pasaport?
Buna seara! Am o problema, sau nu chiar problema.Eram prietena foarte buna cu un baiat si ne intelegeam foarte bine.Prietenia noastra a tinut vreo 5 ani si dupa, cand m- am imprietenit cu niste fete ...? (mai mult)
Hei. Mă simt des stresată și îmi vine să plâng, de multe ori și când sunt afară sau la școală mai am un pic și plâng, am lacrimi în ochi dar parcă nimeni nu observă. Mă prefac eu prea...? (mai mult)
Sefilor, iese chatgbt la plagiat dacă ii spun sa facă textul original? Mersi
Este bun acuatil pentru memorie un copil de 14 ani memorează foarte greu și uita lecția după ce învață alta?
De ce înțeleg unele lucruri mai greu? Ma refer la chestii de viata și mereu spun unele fraze care le am auzit la alții și nu îmi dau seama de chestii mici?
Stie cineva niste grupuri pe Facebook sau alta retea de socializare unde poti sa cunosti oameni? Am cativa prieteni dar totusi as vrea sa mai cunosc si alte persoane. Sunt din Bucuresti.
Bună ziua! Stie cineva o aplicație sau un site/blog cu desene animate vechi, de prin perioada 2000-2016? Caut sa găsesc desene animate ce îmi de-a acea nostalgie a copilăriei.
De ce un băiat se uită la o fată dacă nu o place?
Salut, sunt clasa a 10- a profesională pe tehnic și aș vrea să aflu dacă e posibil să mă mut la liceu la zi la științe ale naturii și ce diferențe de admitere va trebui să dau. N- as vrea ...? (mai mult)
De ce nu mai este Disney Chanel in limba romana?
Buna! Am nevoie de ajutor, maine am să dau un test la care am de învățat foarte mult (până acum nu am învățat nimic), cum pot să reușesc să rețin tot până maine? Macar este posibil să...? (mai mult)
Salut, sunt băiat și am o întrebare. Ce se întâmplă dacă te masturbezi de la o vârstă mică (gen când voi fi bărbat mai pot să fac copii)?
Cat de repede creste piciorul daca am 15 ani?
Deci un barbat se tot uita la mine, dar nu știu de ce, se uita surprins de fiecare data, ma gândesc ca poate ma cunoaște și vrea sa vorbească cu mine? Nu știu ce sa mai zic
Bună, sunt băiat și am 15 ani. Sunt obsedat să-mi frec penisul de ceva tare și vreau să știu ce se poate întâmpla (fără glume).
La 12 ani penisul mi se decaloteaza doar capul e normal?
Stiu ca am mai pus o intrebare da mie nu imi apare:ce parere aveti de fetele care se dau la toti baietii chiar daca au gagici sau ce parere au baietii de fetele astea?
La 12 ani este normal daca penisul are 15.4 cm?
Ce trăsături are Mihai Viteazul?
Buna! Intrebare pentru baieti:va place cand o fata se comporta cu voi de parca va place dar de fapt face totul la sto, gen spune chestii de gen:"mi- o fost dor de tine", "te- as vrea ca gagic", "imi plac...? (mai mult)
Bună! Doresc să cumpăr un cartuș de imprimantă din Oradea. Cei din Oradea îmi puteți recomanda un magazin de unde pot cumpăra?
Deci eu sunt clasa a- 4 a și plac un băiat. Noi după ce terminăm școală stăm la afteter și ne lasă pe hol cand sunt și copiii mai mari. De când știe că il plac(lui ii place skibidi toilet)...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare. Sunt la un liceu care are doar profil de mecanică, iar acel liceu este foarte departe de casă, și nu am transport. Trebuie să fac naveta săptămânal ca să stau la...? (mai mult)
Buna, sunt o fata de înălțime de 1 73 și vârsta de 13 ani, oare o sa mai cresc dacă mama mea are 1, 73 și tatăl meu 1, 9?
Salut, sunt clasa a 10-a profesională pe tehnic și aș vrea să aflu dacă e posibil să mă mut la liceu la zi la științe ale naturii și ce diferențe de admitere va trebui să dau?
Hei! Am si eu nevoie de o parere despre colegiul national Victor Babes. Urmeaza sa ma mut acolo si sunt destul de speriata de ceea ce am auzit
Sa zicem ca am inceput o asa zisa relatie, sau mai bine zis o prietenie buna pentru ca nici unul dintre noi doi nu se comporta ca într- o relatie.El mereu zice ca sunt rece dar nu imi doresc asta.Va ...? (mai mult)
Heyy! Sunt a 8 a si voi da EN(evaluarea nationala). Am nevoie de ajutor la mate. Eu sunt destul de praf la mate (geometrie) doar ca ma remediez prin a face de 2 ori pe sapt meditatii. Nota pe care mi- ...? (mai mult)
Ce poți face pentru a nu deveni victima abuzului de tip cyberbullying?
Buna ziua! Aceasta intrebare este dedicata adolescentilor. Deci, in ultima vreme, am remarcat ca majoritatea colegilor mei asculta melodii noi, de genul trap/manele/trenduri TikTok. Nu ca ar fi ceva...? (mai mult)
Am nevoie urgent (pentru maine - 27 martie) de idei, va rog. Deci trebuie sa desenez ceva legat de ziua francofoniei și nu știu, va rog idei, dau funda sau cum s-o zice.
Bună TPU, Deci, eu vapez de cât va timp, sunt minor, am aparat dentar, când mă duc la dentist o să poată să- și dea seama doctorița că vapez de două săptămâni și o să- i spună mamei...? (mai mult)
Bună TPU! Azi m-au sunat două numere diferite care încep cu +960... și conțin 10 cifre diferite, nu am răspuns la ele, ce credeți că sunt? Hackeri?
Cum poți învăța să scrii versuri trap? Poate cineva care se ocupă sau știe cum se scriu versurile trap, să îmi explicați primii pași, sunt la început și nu știu cum să încep să scriu...? (mai mult)
As vrea sa dau la liceul Pedagogic Ioan Popescu din Bârlad la specializarea Învățător educatoare. Îmi puteți spune cum este la proba de aptitudine muzica, sugestii de cântece și cum este în ...? (mai mult)
In curand vine ziua iubitului meu si nu stiu ce cadou sa-i iau, imi puteti da cateva idei, voi baietii ce cadouri va plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mica Sirena
Ai urmarit aventurile lui Ariel cu sufletul la gura in copilarie? Afla cat de multe stii despre ea!