Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
In curand vine ziua iubitului meu si nu stiu ce cadou sa-i iau, imi puteti da cateva idei, voi baietii ce cadouri va plac?
Puteți sa imi ziceti informatii despre Cornelius Fuscus?
Hei TPU! Am și eu o întrebare dacă ma puteți ajuta, va rog. Vb de 9 - 10 zile cu băiatul pe care- l plac. Vb ft des iar in orele ușoare de la scl (muzica, desen, sport, etc.), vorbim non stop....? (mai mult)
Am nevoie de raspunsuri! Mama vine de la o sedinta cu parintii si am cam multe note proaste si mi-e frica cum va reactiona! Va roog.
Salutare! Am varsta de 16 si momentan locuiesc in Bucuresti la caminul colegiului Lipatti si simt ca nu e ce trebuie pentru mine, adica nu am posibilitatea sa ma desfasor profesional(sa evoluez). Chiar...? (mai mult)
Buna ziua! Termin clasa a 8 a si trebuie sa ma gandesc la ce liceu sa merg. Ce materii si cate ore din fiecare se fac la filologie?
Ce poți deveni dacă ai absolvit liceul teoretic la stiinte ale naturii?
Bună ziua! Are cineva programa la mate și romana (profil tehnologic) pentru bac? Vă Multumesc frumos
Ce masina ar trebui sa-mi iau la 18 ani? De incepatoare asa? Acum nu vreau nici ceva extravagant dar nici ultima rabla. imi puteti recomanda cateva masini?
Hei. Imi place rău de un coleg. Ce să fac? Să mă bag eu în seamă cu el sau să-l las în pace?
Este ilegal un detector de metale?
Buna! Polipii îți fac nasu mai mare?
Salut, ce ziceți dacă la mate sunt de vreun 5 și la română de vreun 6-7 fac față la Grigore Ghica Dorohoi la Științe sociale sau Filologie? Gen să și intru( sau să merg la profesională)?
Buna,am un vape si am nevoie de el maine la scoala, unde pot sa-l ascund in caz ca ma perchezitioneaza un profesor in buzunare sau ghiozdan? Sunt baiat!
Bună! Am vârsta de 17 ani, sunt la liceu în clasa a 11 a! Poate că pare absurd ceea ce zic acum, poate trebuia mai devreme să se întâmple asta, dar aș dori să citesc! Aș vrea ceva recomandări...? (mai mult)
Bună, nu am folosit și nu credeam ca am sa folosesc TPU dar am o întrebare. Când eram mica, am găsit la Auchan o carte pentru copii ma gândesc, cu fantome, vârcolaci, păpuși bântuite, vampiri...? (mai mult)
Buna tuturor, stiu ca poate pe unii din voi o sa va enerveze intrebarea mea, doar ca atunci cand vapez cum inhalez vaporii, doar ii inghit sau cum? Fara hate! multumesc, maybe funda.
Daca mama mi-ar lua telefonul din mana sa vada ce fac nu vi se pare încălcarea drepturilor la intimitate?
Nu înțeleg de ce mai mereu oamenii apropiați sunt impotriva mea? Dar si ceilalți
Bună. Întrebarea asta mă frământă de ceva timp având în vedere situația prin care trec. E mai bine să nu simți nimic dar să fii iubită de cel care ți- ar pune lumea la picioare sau să iubești...? (mai mult)
Am o situație puțin mai complicată. In primul rand sunt baiat am aproape 16ani si sunt clasa a9a la profil mate- info (media8.42) Problema sta in felul urmator: am intalnit o fata care imi este...? (mai mult)
Vi se pare 1.87m prea inalt?
Buna TPU! Am o intrebare, acum depinde de fiecare cum o va percepe. Vi se pare un lucru normal ca iubitul vostru sa- si trimita tt reciproc cu prietenii si cand spun tt n- as avea o problema aici daca...? (mai mult)
Salut, TPU! As vrea și eu un sfat, deoarece am o problema cu un copil de vreo 12- 13 ani.E mai mic decât mine, eu având aproape 15. El este foarte scund și slab, iar eu am 60 de kilograme, 1.73...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de păreri! Nu mai îmi suport familia, mai mult spus nu- mi suport frați pur și simplu nu- i mai suport mai ales pe sora mea cu un an mai mică. Ce aș putea face în privința ...? (mai mult)
Stie cineva cum il gasesc pe Albert pe Facebook ala care citeste ganduri si pune voci?
Salut TPU am 16 ani sunt baiat si am nevoie de un sfat serios, pe zi ce trece ma lupt in fiecare zii cu insecuritățile mele spre ex matreata, acnee si dinti galbeni, ma simt intr- o semi depresie ...? (mai mult)
Pote un minor sa se căsătorească la 14 ani și băiatu la17
Bună Chiar sunt tare curioasă, cine este în spatele paginii de insta curierul? Care e contul băiatului? (pentru cei care cunoașteți pagina) Mersiiii
Deci vreau sa ma lămuresc cu ceva eu cam pe la 12 13 ani eram foarte iritata la zona intima și mi- am luat un șervețel și mam scărpinat și supa câteva secunde vad ca îmi ieșea sânge de la sona...? (mai mult)
Ce credeti ca se intampla dupa ce murim? Eu fiind ateu(nu caut sa jignesc pe nimeni, credeti in ce vreti)cred ca suntem la fel cum am fost inainte sa venim pe lume, inexistenti.Sincer mi- ar fi placut...? (mai mult)
Buna! Am o chestie care ma tot macina din vara, si anume sa ma apuc de arte martiale, in special Kenjutsu. M- am apucat de Demon Slayer, si pot sa spun ca ma fascineaza katanele si luptele lor. Au vazut...? (mai mult)
Buna, "prietena" mea a făcut o faptă ce nu m- aș aștepta și facă am avut încredere în ea și i- am zis majoritatea secretelor mele ei dar acum o săptămână am aflat că ia trimis mesaj băiatul...? (mai mult)
Salut, sunt clasa IX și vreau sa mă transfer de la un liceu tehnologic la unul teoretic, aș vrea să știu dacă media modulelor se ia în considerare la media anuală
Salut vreau sa stiu de la cineva care utilizeaza in prezent iphone se prima generatie cel care arata ca 5s daca merge aplicatia de la Raiffeisen pe el? :)) mersi
O intrebare mai handicapata(nu la fel de handicapata ca mine).Ce se poate intampla dac ma duc la un concert si sar brusc pe scena si o iau pe una din artiste in carca si fug cu ea? La atarashi gakko ma...? (mai mult)
Bunaa, exista vreo diferenta intre emo și emoloaica? ma tot contrazic cu cei din jur ca exista o diferenta.
Cum pot bate pe oricine la skandenberg? Ziceți-mi niste exerciții sau tehnici, dar sa stiti ca am doar niste haltere si doua "flexor" (cred ca se numesc) pentru antebraț.
Bună seara am și eu o întrebare care mă pune pe gânduri deci sa va zic eu am niste colege care eram cei mai buni prieteni și le mai puneam mana pe sâni și pe fund mult timp și acum m- am certat...? (mai mult)
Salut TPU credeti cs aceasta crema isi va face efectul de albire dupa folosire? Ce parere aveti? https://www.sevich.ro/product/crema- de- fata- cu- efect- de- albire- retinol- 100- organic- envisha- 50ml/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2PSvBhDjARIsAKc2cgO6wAvVmXId65pg-...? (mai mult)
Salut…Vreau un sfat ca deja e prea de tot Am mai vb despre iubitul unei prietene de a mele ca e gelos gen..nush daca ati vazut intrebarea dar daca puteti va rog sa va uitat! Era vb sa mergem la sala...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac în viață?
Cum pot ca niște colegi de ai mei din clasa sa vorbească orice cu mine și sa ma considere prietenul lor de încredere? De ex când ei vorbesc între ei nu îmi place chestia asta ca nu ma baga și pe...? (mai mult)
Buna! aici intreb majoritatea fumatorilor? Ce sunt aia "caporali" :))) Nu serios, auzisem la o cunostinta ca fumeaza "caporali", si chiar m-a lasat curioasa:)))
Salut! Ar fi periculos și nerecomandat călătoria cu mașina personală prin țară pentru un începător, având carnetul luat recent, deși conducerea ar fi preventivă?
Trebuie să ai emoții când vorbești cu un băiat? De ce într-un grup de persoane chiar daca suntem mai mulți, dacă este el, eu mă pierd?????????♀️
Bună TPU, dacă mi-am ras parul de la testicule și m-am tăiat puțin e grav?
Am nevoie de ajutor. Un coleg i-a spus unei fete pe care o plac, ca o plac. Și nu știu semnele pe care le poate da aceasta în caz ca nu ma place.
Fetelor, ce absorbante sunt cele mai bune? Am încercat always, dar am mâncărimi de la ele. Luna viitoare o sa încerc cu libress, sa vad dacă sunt ok. Voi ce ați recomanda? (Am 13 ani și abia ...? (mai mult)
Bună, revin cu aceași poveste si am scris din nou aceluiași băiat, iubita lui s- a supărat ca i- am scris si s- au certat. El dintr- o dată s- a dat la mine si părere că ma vrea, am vorbit ce...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?