Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Uneori când văd pe cineva că se îmbrățișează, parcă mă simt distrus în mine o senzație pe care nu o pot explica, trece când sunt la antrenamente și trag acolo mă simt grozav
Salut. Daca ai un geaman/geamana, si aratati la fel, se potriveste face ID-ul sau la telefonul tau?
Salut TPU, revin cu o întrebare, dacă îmi achiziționez de pe internet un costum de militar și îmi pun pe el numele meu și țara, se intampla ceva dacă voi fi văzut de politie?
Ce fel de oameni nu schiteaza sau nu prea schiteaza emotii in general? Si se poate rezolva oricand la oricine asta cu schitatul emotiilor? Sau sunt oameni care nu mai au nici o sansa ca sa scape de asa...? (mai mult)
Salut, dacă sunt la școală profesională învățământ dual clasa a 9 a pot renunța la acest tip de învățământ dual și să trec la profesională simpla din clasa a 10 a pentru că doresc să...? (mai mult)
Vreau un sfat…simt ca nu fac față Anul viitor termin liceul si deja vad ca toata clasa se destrama ne certam intre noi aiurea..de ex am incheiat o prietenie cu o fata pentru ca facea prea mult misto...? (mai mult)
Ce părere aveți despre cărțile de a 8- a de la Artedu (dacă v- a ajutat să luați nota mare la examen )? Că mi- am luat și eu și a început să mă certe îngrozitor profesoara care nici nu știe...? (mai mult)
Re TPU. Tocmai ce mi-am luat o pereche de pantaloni si de fiecare data cand stau jos(la liceu) transpir in zona sezutului la spate si se vede ud acolo;)). Stiti cumva cum as putea preveni asta?
Salut TPU. Momentan sunt la un liceu economic din Bucuresti dar este foarte departe de mine ( stau in otopeni ) si doresc sa ma mut la kretzulescu, tin sa mentionez ca sunt clasa a 9 a si indeplinesc ...? (mai mult)
Salutare, a pus cineva un story pe Instagram, ca săi punem întrebări anonime prin aplicație aceea ngl sau ceva de genul. Am pus întrebarea, mi- o răspuns, dar problema este ca pe mine nu ...? (mai mult)
Bună, vorbesc cu un băiat și mi-a zis ceva,, prima dată să îți învăț maimuța la engleză?’’ ce înseamnă?
Poti sa intri la balul bobocilor cu taxa daca nu esti din liceul respectiv?
Bună! Cum aș putea să slăbesc, nu sunt foarte plinuță dar totuși aș vrea să slăbesc puțin Îmi puteți da ceva sfaturi?
Fetelor am nevoie va rog de ajutor, nu îmi pot pune silicoane si primesc mișto pentru ca am sâni mai micuți, adică exista dar sunt mici, știți trucuri pentru creștere sânilor?
Salut! Daca nu mai sunt student la facultate dar cer o adeverinta, cei de la secretariat mi-o dau pe loc sau verfica mai intai in sistem daca sunt înscris la facultate?
Salut! Daca cer adeverinta de student (precizez ca eu nu mai sunt student de cateva luni), mi-o dau pe loc sau verifica in sistem daca inca sunt student?
Salut, la numele Daniel ce numere se potrivesc?
Numai mie mi se pare ca generațiile astea se strică zi ce trece? Când aveam eu 16 ani, în 2010, nu vedeam chiar atâta nesimțire. Am o nepoată de 12 ani, în clasa a 6 a. Nu mi- a venit să ...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva ce acte trebuie pentru a mă înscrie la Garabet Ibrăileanu Iași? Și ce medie?
Salutare, știe cineva, ce trebuie acte trebuie sa conțină dosarul pentru cfr ( impegati de miscare )?
Salut TPU, a inceput facultatea si inca din prima zi am intalnit o fata care ce credeti ea s- a bagat in seama cu mine si mi- a zambit cand a auzit ca suntem la aceeasi specializare.Au urmat niste momente...? (mai mult)
De ce nu are ce sa vorbeasca un om cu o viata monotona?
Ce inseamna cand o fata iti spune ca poti exersa pe ea? Adica dintr- o discutie normala, despre ace(eu n- am nicio treaba cu asa ceva) ea a deschis brusc subiectul si a spus ca pot exersa pe ea. La inceput...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema, acum doua săptămâni am dat o mașină de spălat prin programul rabla la Altex. Am primit pe email voucher sau mai bine spus codul voucherului însă din greșeală am șters...? (mai mult)
Bună,sunt interesată să îmi fac prietene în cluj …sunt nouă în cluj și nu prea am cu cine ieși.
Săptămâna trecută am cumpărat un gamepad de pe aliexpress pentru pc- ul meu și tocmai am aflat că pot juca pe telefonul mobil și pe xbox. am vrut să împărtășesc asta cu voi, sunt foarte fericit...? (mai mult)
Am probleme de comunicare, imi este greu sa ma bag in seama cu colegii, prietenii si sa vorbim. Pur si simplu ii vad cum vorbesc intre iei iar eu stau mut si nu zic nimic. Ce ar trebui sa fac ca sa...? (mai mult)
Ce să le răspund la oamenii ăia care se leagă de mine și vai ca de ce sunt așa timidă și de ce sunt așa tăcută, și emotivă, dacă ei ar avea o zi anxietate socială s- ar sufoca de tot,...? (mai mult)
Heii Am o problema și chiar nu știu ce sa fac și tocmai de asta va cer ajutorul Am o prietena foarte bună și de vreo săptămână a început sa îmi placa de un băiat... băiatului ii place ...? (mai mult)
Salut, de vreo 3 luni cam asa, au început să- mi apară, , perciunii" (început de barba, și cioc) iar eu o data pe săptămână ii dau jos cu o mașină de tuns, nu cu lame de ras sau alt ceva,...? (mai mult)
Salut! Va rog mult sa ma ajutati. Cititi va rog pana la capat ca sa intelegeti situatia. Va rog mult:(( Stiu că deocamdată trebuie sa imi vad de scoala si sa invat, dar mie de cam 3 săptămâni imi...? (mai mult)
Salutare, când mi-au eliberat diploma de bac de la liceu, am observat ca pe diploma în partea stânga am emblema romaniei, un fel de filigran, credeți că așa trebuie?
Bună! Dacă am dezactivat contactele la Revolut mă mai pot găsii ceilalți?
Buna! As vrea sa ma programez si eu pentru sala si am inteles ca pe langa cazier este vorba si despre o taxa la posta? Stie cineva mai multe detalii?
Am o problema. Sunt clasa 10 (transferat) si imi este greu sa ma integrez pentru ca am numai colegi gherțoi si mistocari care daca nu faci misto cu iei de altii, fac de tine. Tin sa zic ca nu am vorbele...? (mai mult)
Buna ziua, ieri m- a fortat mama sa merg la nu stiu ce bioenergie, si nu am vrut sa mai stau deoarece imi era frica de manevrele aluia care nu ma atingea si nu stiu ce gesturi facea pe acolo. Dupa ce...? (mai mult)
Se poate scade nota la puratare pentru ascultarea cu căști la o alta ora in afara de cea de muzica?
Imi place de colega. Sunt clasa 10 (boboc) pentru ca de abia m- am transferat la alt liceu. Imi place f mult de o colega din clasa, in ore mai ma uit la ea iar din când in când o prind cu coada ochiului...? (mai mult)
Buna! Care credeti ca este cea mai eficienta metoda de a invata pentru bacul la romana/istorie/logica. Sunt clasa a11 a momentan si vreau sa iau nota buna la bac sa intru la facultate fara taxa.Imi puteti...? (mai mult)
Buna, am o mare problema deci am Un coleg(de Banca) care si- a cumparat vape si intr- o pauza mi- a zis sa incerc si eu deoarece nu mai incercasem niciodata si eu am tras in clasa dupa accea la ora de...? (mai mult)
De ce unii baieti au patratele si nu fac niciun sport, nimic?
Salut, am o problemă, când eram mic prin clasa a 6 am avut niște probleme, niște batai în care am fost bătut, și de atunci m- am speriat, pot să spun ca nu eram nici antrenat sa pot sa bat, acum...? (mai mult)
E ok ca baiat la 16 ani sa ai par la subrat? gen sa nu il dai jos(rar)?
E normal ca să ma doară în în halul asta asa de rău fundul după ce am primit o pedeapsa cu cureaua? Nu vreau răspunsuri de genu cu protecția copilului sau astea chiar nu e cazul, am făcut o boacăna...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva ce sa fac nu mai ma deunde sa iau droguri și fac sevraje forte nasoale, ce sa fac
Buna seara am o problema, sunt boboaca la facultate si vreau sa ma inscriu la balul bobocilor si vreau sa dansez un dans in doi dar imi doresc sa il dansez cu iubitul meu care e la alta facultate, credeti...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Sunt în clasa a8a și o fată din clasa a5a da semne că m-ar plăcea ce ar trebui sa fac?
Salut TPU. Vreau sa ma mut de la liceul in clasa a 10 a. Aveti idee care sunt criteriile pentru transfer. Doresc un liceu cu medie mai mare si sunt pe turism si alimentatie si doresc real / uman. Multumesc...? (mai mult)
Salutari, vreau sa va adresez aceasta intrebare deoarece sunt la capatul puterilor din toate punctele de vedere. Am 21 de ani de- abia împliniți iar iubita mea are 16 ani fara o luna si cateva zile. ...? (mai mult)
Salutare! Am o intrebare pentru persoanele care folosesc pimple patches. Am un cos care este sub piele si a inceput sa ma doara cu o zi in urma. Este in plina formare. Intrebarea este urmatoarea: Sa incep...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!