Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Bună, revin cu aceași poveste si am scris din nou aceluiași băiat, iubita lui s- a supărat ca i- am scris si s- au certat. El dintr- o dată s- a dat la mine si părere că ma vrea, am vorbit ce...? (mai mult)
Ună! Sunt studentă în anul III la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în cadrul Universității Hyperion. Dacă ai între 15- 18 ani aș fi recunoscătoare dacă ai putea să completezi...? (mai mult)
Dacă am avut o comanda pe vinted si totul a fost okei, mi- au ajuns banii in aplicație si am încercat sa ii scot cu IBAN, de ce nu ma lasa?(precizez ca am făcut 10 lei pe un top ) dar îmi spune ...? (mai mult)
O intrebare pentru fete.Ce parfumuri v- ar place sa mirositi pe un baiat? Ce parfumuri vi se par misto in general? Si caut un parfum mai dulce cu miros de prajitura dar pentru baieti, stiu ca ceea ce ...? (mai mult)
Deci jur dacă înțeleg ceva asta este o întrebare numai pentru fete. De ce tu ca fată de 19 20 25 de ani îți faci tinder sau Btrfly? De exemplu ți- ai făcut un cont de ex: la unul dintre astea ...? (mai mult)
Bună …sunt foarte aeriană, când sunt într- un loc zici ca mă simt parcă nu aș fi acolo ..sunt aeriană tare când mă strigă cineva trebuie să zică de două ori și ca să înțeleg ceva la...? (mai mult)
BUNĂ ZIUA, am și eu o problemă la mașina de câteva săptămâni, după ce merg puțin cu ea mi se taie puterea și începe să dârdâie mașina și câteodată moare motorul, Am pus- o pe testar...? (mai mult)
De ce acest forum este ilegal?
Bună..Am o situație care ma tot pune pe gânduri. Am în clasa o colega care este fff populara și f frumoasa(după părerea mea)..Acuma de mine nu stiu ce sa, am unele zile cand ma vad frumos alta ...? (mai mult)
Salutare, deci am o problema, sunt elev la școala si nu pot sa ma trezesc dimineața, am încercat cam orice metoda, ce metoda sa aplic incat sa pot sa na trezesc?
Salutare TPU, aveți câteva idei de a putea plăti o rata? Totală eu având 19 ani chiar si o altă agenție de rate e ok numa sa scap de ceea actuală deoarece e plată la 2 săptămâni si ma stors...? (mai mult)
Buna! O colega din clasă care stă în fața mea are păduchi, am văzut ouă la ea în cap (vorbesc serios) și are părul lung. Vreau să știu dacă este probabil să iau de la ea și ce pot face ...? (mai mult)
Ce alimente iti pot da energie sau băuturi?
Intrebare intre barbati.M- a distrus rau. Am diabet tip 1 sunt din Suceava, am 17 ani si am diabet de un an si ceva la inceput avusem o relatie n- am avut absolut nici o treaba cu erectia, acum am o...? (mai mult)
Buna ziua. Am un verisor de 17 ani. El a avut o copilarie frumoasa la bunica lui si a mea pana aceasta a murit. Talal lui nu s- a purtat prea bine cu el, tatal lui fiind un drogat. In ultimii 3 ani a ...? (mai mult)
Deci mi- am cumpărat 4 punguțe mici de ronțănele sa mananc la școală. Sor- mea de 7 ani le- a văzut și normal ca vrea și ea. Am zis că sunt să le mănânc la școală, dar ca să nu o fac sa...? (mai mult)
Salut TPU! Am 17 ani si sunt din Bucuresti. Caut un loc de munca part- time de preferat in domeniul juridic( ajutor la un birou notarial etc...). Stiti cumva daca pot gasi ceva ce se potriveste criteriilor...? (mai mult)
Cum pot sa imi gasesc drumul in viata la varsta de 23 de ani? Prieteni am putini, iubita nu am, ocupatii in afara job ului nu am, lucrez ca agent de turism insa nu imi place job ul chiar daca castig...? (mai mult)
Iubita mea incepe sa puna din ce in ce mai multe poze la story pe Instagram, oare cauta atentie? Dau funda
Am un grup de prietene, însă simt ca uită de mine, de multe ori se întâmplă ca eu să rămân cumva la o parte și nimeni nu mă întreabă ce am. Mai conversez cu ele când mă mai bag în conversații...? (mai mult)
Ce as putea să fac să slabesc 7-8 kg într-o lună? Sau macar cel mai mult posibil. Ps: am 10 ani si 55-56 kg Dau fundiță!
Nesquik-ul iti da energie sau ciocolata caldă?
Este obligatoriu sa merg la poze si gen sa le platesc chiar daca nu merg la banchet si nu vr sa fac poze? (anul asta am banchet si nu vreau nici sa merg nici sa fac poze help:
Bună! Am dat o comanda pe shein dar am facut o greseala numarul de la livrare este gresit iar cel de la facturare este corect, ma poate suna curierul pe numarul de facturare? Sau ce sa fac…
Salut, cum pot contacta facultatea de inginerie elctrica din Craiova?
Buna, am inceput sa simpatizez un coleg de ceva vreme si consider că o început toată chestia asta când el îmi lua apărarea, se uită la ore la mine. Ieri l- am surprins cum se uită la mine și...? (mai mult)
Salut TPU, am 13 ani si practic mtb. Doresc sa imi iau o bicicleta noua deoarece doresc sa fac performanta cu acest sport, dar ai mei nu ma sustin. Am 20 milioane bursa de la scoala si mai am nevoie ...? (mai mult)
După ce medie s- au dat bursele de merit în învățământul liceal in anul 2023 Doar după media de la Evaluarea națională sau După media de la Evaluarea națională adunată cu media generală...? (mai mult)
Salut băieți! Am o întrebare pentru voi sau de ce nu și pentru fete! Atenție! Nu bag toate fetele în aceeași oală! Cum aș putea să fac să evit panaramele și să o deosebesc mai rapid? Am dat...? (mai mult)
Buna TPU, acum cateva zile am facut o operatie in zona coapsei si mi s- a facut o anestezie locala. De atunci nu mi mai simt penisul cum se scoala. As dori sa stiu cand va trece aceasta senzatie de la...? (mai mult)
Salut! Am niște probleme mai nasoale... Am 17 ani, lucrez, locuiesc singur și ma intretin singur. Am niște probleme cu mine, de la un timp de vreme mi s- au adunat mai multe probleme și sunt foarte...? (mai mult)
Ce liceu din Suceava trebuie sa urmez pentru a deveni mecanic auto?
Mama mea are o aplicație pe care poate vedea locația mea si unde merg. Azi în ora de mate ei ii arata că eu am plecat din școală si că sunt la magazin, dar nu este deloc asa, eu eram la ore. ...? (mai mult)
Bună, ce intrebari as putea pune consileriului meu scolar, de exemplu sa il intreb cum pot invata mai bine? Dar va rog, ajutati- mă sa imi dati mult mai multe idei! Adica astea vreau sa le intreb ...? (mai mult)
Bună TPU. Am nevoie sa ma descarc, poate chiar niste sfaturi.Sora mea mai mica este clasa a 9a si are o relație cat de cat lunga cu un baiat.Baiatul ala da in ea, o injura, o controleaza, se cearta...? (mai mult)
Mereu când ies și eu afară sau mă văd cu o prietenă se plâng ai mei ca ce nu am de învățat și mereu mă disperă, nu înțeleg ca eu dacă mereu stau în casă intru în depresie și oricum...? (mai mult)
Deci eu am primit telefon și laptop de la 8 ani și nu le lăsam aproape deloc din mana! Am locuit în Spania pana anul asta si cred ca familia mea va pleca iar în Franța sa Spania! Ideea e ca eu am...? (mai mult)
Recent am observat ca nu mai pot cumpara lucruri in jocuri, imi spune "ask a parent", si ceva legat de google play family library. Cum pot dezactiva asta? Tin sa precizez ca am 19 ani, si nu am activat...? (mai mult)
Bună TPU, am și eu o problema, sunt în clasa a 10a și sunt corigent la matematica pur și simplu oricât as învața nu pot iau mai mult de 5, am doi de 5, un 3 și un 4 iar problema cea mare...? (mai mult)
Tu știi ce este cyberbullyingul?
Salut… Vreau un sfat. Am plecat cu niste prietene la terasa, dupa am plecat in mall, ele au platit boltul 14 lei iar acum cand am venit acasa am platit eu ca doar pe card au avut, am platit 26 de...? (mai mult)
Regret ca am dat la profesionala cu media de 6 si nu m- am dus la liceu pe un profil care sa fie pe placul meu.Am posibilatea de a ma transfera de la profesionala la liceu? Pot sa ma transfer in timpul...? (mai mult)
Salut TPU, de ceva timp colegii imi spun ca ar trebui sa mai raresc sprancenele (sa le "penesc") si adevarul este ca chiar sunt mari. Nu stiu ce sa fac, sa le raresc sau sa le las asa si dupa cand mai...? (mai mult)
Dacă sunt intr- o relație de 6 luni, ar trebui sa ascult ce spun cei din jurul meu ca e o persoana nepotrivită? Sunt foarte îndrăgostită de partenerul meu și nu ascult eu ce spun oamenii, dar ...? (mai mult)
Buna TPU, am un profesor de geografie care ne-a invatat ca pamantul este plat, eu l-am contrazis asa ca m-a dus la director mi-a facut mustrare scrisa, ce pot face?
Exact ce se intampla daca nu mănânc 5 zile și beau doar apa?
Ce se poate întâmpla daca m-a prins pe mime si inca 2 colege doamna de serviciu ca chiuleam in baie?
Sunt a 7 a și voi da test la muzică... nu știu nimic. Nici măcar notele muzicale adică do re mi fa sol la și do unde se afla, absolut nimic. Ce site- uri sau profesori pe Youtube de muzica recomandați?...? (mai mult)
Pot face o contestație la examenul psihologic pentru liceul militar al in cat timp?
Bună TPU, am câteva întrebărilaughing) Deci există un băiat pe care îl plac, dar cred că și el mă place dând ceva semne, acum aș vrea să- mi ziceți dacă și el mă place: 1. Mi- a dat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!