Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Pot face o contestație la examenul psihologic pentru liceul militar al in cat timp?
Bună TPU, am câteva întrebărilaughing) Deci există un băiat pe care îl plac, dar cred că și el mă place dând ceva semne, acum aș vrea să- mi ziceți dacă și el mă place: 1. Mi- a dat...? (mai mult)
Sunt baiat si de câteva săptămâni mi-am dat parul pe spate și nu îmi place sa am fruntea goala de aceea mai las sa cada șuvițe pe frunte..Credeți că e ok? Sau arata naspa?
M-am taiat la penis cu foarfeca, ce fac?
Salut! Dacă dau la profilul istorie, cum este? Și la ce fau bacul? Vă rog dacă știți ce sau aveți vreo experienta să îmi spuneți!
Buna TPU! Azi am spart un geam (termopan) fara sa vreau cu o minge, ce mi se poate întâmpla?(Am 15ani)
De cee mai exista in România specimeni de bombardier care poarta blugi skinny și e mai pensat ca mine, sa aiba ceva de comentat, m- am luat in gura cu el și l- am făcut in toate felurile pana m- ...? (mai mult)
Buna TPU! Azi am spart un geam (termopan) cu mingea fara sa vreau am 15 ani, ce mi se poate întâmpla?
Bună seara! Am cunoscut o fata și am început sa vorbim. Vorbeam foarte mult, dar într- o zi i- am spus ca îmi place de ea și mi- a spus ca și ei ii place de mine doar ca nu vrea relație. De atunci...? (mai mult)
Acum vreo doi ani jumate iesisem cu niste baieti la o bere dupa munca vreau sa zic ca nu prea sunt asa vorbaret de fel si nu prea imi place nici sa am contact vizual, atunci cand vorbesc cu cineva ...? (mai mult)
Am întâlnit un baiat(sunt fata) și nu semanam fizic dar psihic sunt identici. Cum se numește lucrul asta? Și de ce? Și cum?
Cum va petreceti timpul liber? Sau aveti timp liber? Eu unul nu, serviciul imi ocupa o mare parte din timp si pot spune ca am ajuns sa traiesc ca sa muncesc, nu invers si m- am cam saturat.Ce as putea...? (mai mult)
Unde pot merge după liceu în cadrul armatei fără a da proba medicală? Am o mică scolioză și nu mă încadrez
Trebuie ca absolventii de liceu sa isi dea interes la Bacalaureat?
Nu vreau sa merg la scoala deoarece am luat un punctaj mic la un concurs la care profesoara m- a trimis si o sa ma certe ca sa imi strice toata ziua. Si nu doar atat, o sa dea si exemplu pe ceilalti colegi....? (mai mult)
Salut tpu.Luna asta nu mi- a intrat bursa de merit în cont în condițiile în care pana în acesta luna bursa a intrat fără probleme. Țin sa precizez ca sunt licean. Aveti idee de ce s au ați pățit...? (mai mult)
Îmi place de un băiat și lui îi place de mine.El zice că ar vrea să ne vedem...dar eu nu pot să fac asta.Ce aș putea să fac în privința asta? Va rog ajutor!
Am 12 ani si am o iubita. Suntem colegi de clasa. Noi vorbim destul de mult prin mesaje si ne mai dam inimioare etc. Cu ea am vorbit fata in fata de vreo 3 ori, deoarece ea este timida sa vb cu mine in...? (mai mult)
Buna! Am o problema. In ultimul timp am inceput sa ma plictisesc foarte tare. Sunt introvert si timid. Imi este greu sa socializez. Nu vorbesc cu persoanele straine. Am cativa prieteni cu care pot sa ...? (mai mult)
Buna, vreau niste porecle de fata in engleza, fara: cookey, sweety, honey, sau chestii de genul, vreau ce va serios, ms.
Deci imi vine să ma omor. Am avut o Olimpiada și am luat un punctaj foarte foarte foarte mic (nu am să îl precizez deoarece imi este mult prea rușine). De la mine din așa a mai participat un băiat...? (mai mult)
Salut! Dacă îmi fac o poză intr-o oglindă cu camera din spate a telefonului, poza aia o să imi arate cum mă văd ceilalți in realitate? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Ce înseamnă o femeie ușoară, cineva, mi- a spus că sunt o femeie ușoară, , oare la ce s- a referit? Pentru că i- am povestit despre trecutul meu cu un băiat, dar nu am întreținut niciodată...? (mai mult)
De ce am nevoie ca oamenii sa îmi completeze cuvintele? Adică de ce nu îmi pot da seama de niște lucruri foarte simple? Parca as avea creierul gol
Nu e chiar o întrebare, problema este că iubitul meu mi-a zis că vrea să fiu mai matura și eu nu știu cum să mă comport acum in privința asta.mă simt prost mai mult
Repede, ajutor Un prieten pe care il plac si stie asta a intrebat pe grup cine il ajută să facă rank 20 pe piper(de pe brawl stars). Să-i spun:"te ajut eu"?
Seara buna, desi nu se trec notele de la simulare as vrea sa imi explice cine stie cum sa depun contestatie pentru note
Salut, in seara asta mi-am facut cont de esx Dupa mi am introdus cardul de credit ma uitam la oferte din din greseala am cumparat 3 abonamente. Stie cineva cum imi pot lua banii inapoi?
Pe analize se vede dacă vapez?
Aș putea sa incerc să merg la colegiul german goethe, daca vorbesc germana foarte bine, aș putea sa dau evaluarea nationala si sa incerc sa ma inscriu la Goethe? Și ma gandesc ca se da si o proba...? (mai mult)
Unde as putea sa ma mut la 17 ani? Eu sincer chiar as vrea sa ma mut de acasă ca mama și tatăl meu nu ma susțin în nimic și la liceu rămân corigent iară la mate și ei nu vor sa ma dea la meditații...? (mai mult)
Buna TPU, am un baiat de care imi place, dar nu știu daca si el ieri am avut practica cu el iar eu nu știu ce făceam dar eram singura si ma gândeam la ceva și îmi muscam buzele si l- am vazut ca...? (mai mult)
Salut! e cineva aici cu numele de familie "ilinca"?
Salut am si eu o intrebare cat sta alcoolu n sange daca am baut 2pahare de vin si o bere? Dau funda cine imi raspunde :) tin sa mentionez ca am baut cateva guri de bere si jumate am aruncat o si m- am ...? (mai mult)
De ce nu simt cand mi se scoala penisul?
Sunt indragostit de o fata de la mine din liceu, insa tipa este la un alt nivel, umbla cu baieti cu masini, etc. Recent am alflat cum o cheama inca nu stiu ce sa fac, poate ca multa lume n are intelege...? (mai mult)
Cum se tibe postul de 40 de zile de Pasti? imi puteti spune mai multe despre acesta? as vrea sa tin si eu post incepand de luni, tin sa mentionez ca sunt crestina ortodoxa. ce nu poti manca? la ce ora...? (mai mult)
Bună TPU sora mea a început deja viața se#uală și are doar 14 ani, sau protejat totul este bine! Dar dacă pleacă la genicolog poate să o ia pe mama la raspundere de ce minora a început relația...? (mai mult)
De ce nu simt cand am scurgeri vaginale?
Menstruația mea a intarziat 3 zile iar acum 4 zilr am avut o sangerare usoara, am facut un test in prima zi de intarziere si era negativ, sex neprotejat nu a fost Credeti ca e vorba de o sarcina totusi...? (mai mult)
Salut se mai joaca cineva GTA San Andreas multiplayer (SAMP)?
Profesorul meu de franceză s- a uitat în istoricul meu de pe google. Este normal așa ceva? Nici nu am stat să mă joc, eu decât scriam și m- a strigat să îi aduc telefonul meu și să îl pun ...? (mai mult)
Buna! Am si eu un fel de problema. Am 15 ani si a inceput sa imi placa de o fata (colega de clasa) rau de tot de ceva timp. Eu cu ea era sa fim impreuna intr o seara in 2022 doar ca eu sa zic asa ca "am...? (mai mult)
Hei. Cum aș putea să mi dau seama când de fapt, prietenii mei se prefac și ca de fapt nu mă suportă?
Am observat ca în cărți autorii își pun gândurile acolo sau vorbele...am mai observat ca sunt destul de complexe și ma refer ca sunt destul de mari gândurile lor. Dacă eu nu gândesc la fel și...? (mai mult)
Ajutor! Deci unui băiat îi place de mine si mie imi place de el, adică e crush-ul meu, doar ca sunt în clasa a șasea și nu am nevoie de relații, ce sa fac sa ma strecor din "relație"?
Buna Cer AJUTORUL adulților! Sunt baiat, am 17 ani, clasa a11a și vreau ca la 19 ani sa plec de acasă. In prezent stau undeva la țara M- am saturat..am stat acasa cu părinții aproape...? (mai mult)
Buna TPU, am un baiat de care imi place iar ieri am avut practica cu el, eu stateam cu fetele de vb iar eu l- am vazut cu se uita spre mine dar eu îmi muscam buzele cand mi- am ridicat privirea sa ma...? (mai mult)
Am primit joi un telefon de la brd cum ca s- ar fi facut o cerere de imprumut pe numele meu(nu am cont la brd) de 50 000 lei, doamna de la telefon mi- a mentionat adresa(adresa la care stau si dau comenzi...? (mai mult)
Salut, dacă am 14 ani si îmi comand un bolt are ceva? În sensul sa nu ma ia din cauza vârstei sau cv
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
tonyc7 întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!