Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut, dacă am 14 ani si îmi comand un bolt are ceva? În sensul sa nu ma ia din cauza vârstei sau cv
Salut, ce materii se dau la bac pentru profilul de filologie, e obligatoriu sa dau și limbi străine?
Cum se numeste melodia de la 2:18 pana la 2:45? Funda! https://www.youtube.com/watch?v=AWL9FMLg6HQ&t=167s va muullttumesc
Ce pot face când profesoara mea de mate se ia de mine mai mereu? De exemplu azi m- am oferit sa șterg tabla și în timp ce cautam buretele am auzit în spatele meu ca fetele îmi spuneau unde era și...? (mai mult)
Bună! Am aflat ca dacă ma înfometez mult nu mai am menstruație! Eu chiar urasc sa am menstruație plus ca ma ține 5-6-7 zile! Cum aș putea să fac sa îmi țină puțin?
Salut am fumat prima țigară cu adevărat și după 10 min am vomitat la a 2 a se mai întâmplă așa? Nu vreau sa aud că nu sunt bune sau lăsate știu că nu sunt bune
Dacă ai avea dreptul sa spargi o banca, cati bani ai lua?
Bună! De câteva zile în partea de sus a vaginului chiar pe clistoris mi- a ieșit ceva ca și cum ar fi un coș, l- am stors și nu este un coș are doar forma ca și unul. Sunt îngrijorată vreau...? (mai mult)
Bună, cum pot lua în greutate? Am.17 ani și am 40 kg și 149 cm ma simt aiurea de felul cum arat alții îmi dau 13-14 ani.
Bună TPU! Îmi place de o fata și nu știu cum sa fiu cu ea împreună. O plac foarte mult și ma place și ea pe mine dar nu as vrea sa ma fac de ras când ii spun ca vreau sa fiu cu ea. Mereu vreau...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare pentru cine se pricepe mai bine în domeniu :) Am vârsta de 16 ani și nu suport sa vad cum îmi creste parul pe față(mustața) asa ca o rad. Întrebarea mea este dacă m- ar ...? (mai mult)
Bună! Mai sunt câteva luni până la Evaluarea Naționala și îmi doresc să iau peste 9, 50 la română. Ce sfaturi îmi dați? În simularea naționala am luat 8, 55.
Bună seara, acum ceva timp i- am spus unui băiat ca îl plăceam și el m- a refuzat ok, am înțeles, dar el se ia de mine aiurea și ma hărțuieste prin simplu fapt ca ma obliga să am o relație...? (mai mult)
Salut! Vi se pare normal faptul ca unele persoane, printre care si eu, se indragostesc de caractere anime? Primul de care mi- a placut si inca imi mai place e Killua. Sa va povestesc cum m- am indragostit...? (mai mult)
Hei, am 13 ani și sunt extrem de pasionat de hairstiling, îmi place foarte mult sa fac coafuri, as vrea sa îmi spuneți 4, 5 locații din București pentru cursuri pentru adolescenți va rog
Buna ziua..am o întrebare.Ce trebuie făcut pentru a face dosarul psihologic pentru a nu rămâne copilul repetent? Care sunt pașii de urmat sau unde trebuie să mă duc?
Poti pune frane pe disc la un bmx si daca daca exista roata speciala sau frane speciale sau se pot folosi cele normale?
Acum catva timp am fost prins furand dintr- un supermarket, am fost dus de politie la sectie (aceasta actiune fiind prima data) a scris pe un calculator tot ce s- a intamplat povestind eu si mi s- a zis...? (mai mult)
Am și eu o întrebare! Știți locuri de munca pe Brașov cu cazare gratuita? dinafară de moveos! De exemplu am mai avut cazare gratuita la Spartan, cineva a avut la Profi
Eu am acumulat vreo 45 de absențe in tot anul școlar, le mai pot motiva? Si dirigintele mi-a zis că o să mă exmatriculeze
Salut, ce se întâmplă dacă nu pot merge la liceu la care am fost repartizat?
Sunt băiat, vreau să dau la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Aș vrea să știu, vă rog frumos, în ce constă proba ginecologică
Sunt băiat, vreau să dau la liceul militar din Câmpulung Moldovenesc. Aș vrea să știu, vă rog frumos, în ce constă vizita la Ginecolog
Iubita termina a 12 a ar fi în legura dacă se duce la cabană cu liceul 2 zile sunt în jur de 100 pers
Salut TPU. Am dureri abdominale mari de vreo 5 zile care nu au trecut cu toate pastilele pe care le- am luat (recomandate de medicul de familie). Medicul mi- a facut programare abia saptamana viitoare...? (mai mult)
Buna TPU, am fost in Barcelona si am dat de un weed shop, am fumat si dupa 2 zile am venit in Romania, as vrea sa merg la niste analize de alergii, se va putea depista faptul ca am fumat iarba?
Salut TPU! Care este părerea voastră? Am 16 ani, am început sa beau tărie în fiecare zi când ma trezesc(maxim 500ml), nu merg foarte des la liceu, îmi e frica sa ies din casa ca poate se ia cineva...? (mai mult)
La baile din cămine la băieți exista perdele sau te vad toți în pușca goala când te speli?
Vreau sa merg la majoratul prietenului cel mai bun iar părinții mă amenință că cheamă poliția dacă mă duc, eu am 17 ani, ce să fac?
Întrebare pentru băieți: ati stat vreodată dezbracati complet sau în chiloti/boxeri în camera de cămin când erau și colegii în camera?
Unde și când va masturbati când stăteati la camin?
Salutare TPU. Aveți idee când se fac înscrierile pentru liceul seral ori cu frecvență redusă?
Sunt in depresie din cauza cand eram mic mama ma abuzeaza fizic si verbal si nu vrea sa înteleaga nimic! M-am saturat de ea si vreau sa scap de ea! As dori niste sfaturi cum imi pot schimba viata?
Fata mea de 17 ani, a cunoscut un baiat si dupa 2 saptamani el i- a zis sa se mute la el ca o ia de nevasta.Eu ca parinte, am vb destul de mult cu ea ca trebuie sa aiba rabdare sa - si termine scoala...? (mai mult)
Ba vere eu sunt o persoana foarte afectata de fel, mai pe scurt tot lumea imi zice parintii mai exact imi spun ca sunt antisocial, ca stau toata ziua la calculator. Eu nu pot sa vorbesc cu ei, pur si...? (mai mult)
Buna! De curand am intrat la liceu, (sunt clasa 9) liceu la care nu am vrut sa intru, dar nu aveam din pacate medie pentru un liceu mai bun. Sunt pe profil, , tehnic, , (comert) si vreau sa stiu...? (mai mult)
Salut…Vreau un sfat daca se poate nu sunt ok… Acuma o saptamana am facut un trend pe tiktok cu niste colege totul bine si frumos, ieri mi- a spus o colega ca cica iubitul ei o avut treaba cu mine...? (mai mult)
Bună! Dacă am dat vina pe cineva pe nedrept ca a făcut o faptă rea și profesorul m-a prins, mi se poate scădea nota la purtare?
Buna! La cate absente nemotivate pe anul scolar/pe modul se scade nota la purtare?
Buna. Am o problema legata de scoala. Diriginta mea actuala vine si spune in fata clasei, de fiecare data toate problemele si tot ceea ce ii zic in privat. De fiecare data se leaga de mine cand lipsesc...? (mai mult)
Cum e la baile comune din caminele studentesti la baieti?
Băieții care stau la camin și sunteți 4, 3 sau 2 in camera, cum e? Am mai multe întrebări, o sa le pun numerotate și as aprecia dacă ati raspunde: 1. De la baie cum iesiti, dezbracati complet,...? (mai mult)
Deci un băiat de la școală știe că il plac deoarece i-am spus. Efectiv imi e rușine să merg la școală. Mă simt ciudat. Un sfat?
TPU, ma puteți ajuta va rog cu un psiholog din București ce lucrează și cu adolescenți, va rog frumos? Chiar am nevoie și dacă dumneavoastră aveți sa îmi recomandați un medic psiholog va rog...? (mai mult)
Bună tuturor! Știe cineva cum deschid conversatile criptate de pe messenger? Am făcut două conversații criptate pe messenger și când întrunind ele îmi apare că este criptată ^ end to end^...? (mai mult)
Salut, Am sustinut proba de bac in 2018 si acum as vrea sa sustin proba scrisa doar la biologie pentru marire de medie, ce credeti ca as putea invata mai usor Biologie vegetala si animala sau Anatomie...? (mai mult)
Buna o așa zisa "prietena" a aflat acum ceva timp ca- l plac pe băiatul care cică la plăcut și ea mie îmi plăcea înainte de el dar nu știa și când am aflat cal place am zis sa tac că e prietena...? (mai mult)
URGENT! Am o problema, am 13 ani si sunt fata, ma bantuie chestia cala gradintita, a am sarutat o fata! Cum sa scap de vinovatia asta pe care o simt, niste sfaturi pls
Salut! acum ceva timp m- am dus la liceu in pantaloni 3 sferturi si mi- a fost reprosat de mai multi profesori intepati ca nu am voie. Unde pot gasi un document legal cu privire la ce am voie si ce nu...? (mai mult)
Salut… vreau un sfat Niste prietene de ale mele au iubitii si tin minte ca au postat ele ceva tiktok si mi au dat tag si dupa cateva zile am auzit ca o intrebat iubitii lor ca cine sunt eu ca vai dmn...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
RazvanBogdannn întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...