Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 6 Februarie 2025 sunt:
Salut! acum ceva timp m- am dus la liceu in pantaloni 3 sferturi si mi- a fost reprosat de mai multi profesori intepati ca nu am voie. Unde pot gasi un document legal cu privire la ce am voie si ce nu...? (mai mult)
Salut… vreau un sfat Niste prietene de ale mele au iubitii si tin minte ca au postat ele ceva tiktok si mi au dat tag si dupa cateva zile am auzit ca o intrebat iubitii lor ca cine sunt eu ca vai dmn...? (mai mult)
De ce cateodata cand stau in pat imi vin goluri in burta?
Dacă vreau sa întru la liceul Voltaire din Craiova, pe stiinte sociale. Fac intensiv franceza, ce inseamna asta? drebuie sa dau vreun test cv?
Buna, sunt curios pe la ce varsta se opreste cresterea in inaltime? Stiu ca e diferit de la om la om, de aceea as vrea experiente proprii. Multumesc (băiat)
Cat costă extensii la păr cu păr natural aici în românia în Arad?
Salut E permisă legitima apărare în liceu? Sau generala? De ex: daca un profesor mă prinde de mana și începe să mă tragă de ea..eu am voie sa fac ceva? Să- i trag înapoi său orice...? (mai mult)
Salut! Cum iti mai poti face o iubita la 26 de ani? Tin sa mentionez ca n-am absolut niciun prieten sau cunostinta.Sa mai incerc pe site-uri de matrimomiale? Multumesc frumos.
Buna as dori sa știu de ce nu ma pot conecta la wifi. Îmi arată că este rețea salvata și nu îmi găsește rețeaua. La telefon nu se conectează wifi
Buna,nu mai alaptez de 2 luni dar inca am lapte cum pot sa raman gravida? am tot încercat sa raman dar cred ca nu pot din cauza laptelui
Anu trecut am terminat scoala profesionala si anul acesta m-am inscris la seral. Stiti cumva anul viitor scolar as putea sa ma transfer la liceu la zi. Si cati ani mai trebuie sa mai fac la liceu
Buna, sunt plecat din tara de vreo luna jumate si am iubita acasa, dar nu stiu daca mai simte ceva pentru mine daca mai are aceelasi interes se comporta foarte frumos si era foarte grijuluie cand eram ...? (mai mult)
Ce ore faci la petagogie? Și câți ani?
Ce cadou i-aș putea lua unei amice? Țin să menționez că nu trece printr-o perioadă prea ușoară
Bună! Am și eu nevoie de un sfat vă rog frumos! Prietena mea de vreo 3 sapt ma ignora complet și imi spune sa o las in pace ca ea nu se va mai împăca cu mine deloc, iar acum m- a și blocat, nu...? (mai mult)
Acum doua zile, un bosorog a trecut pe langa casa mea, usa de la intrare era deschisa iar cainele meu (GOLDEN RETRIVER) a fugit inspre el in joaca, dar acesta din cauza ca s- a speriat l- a omorat cu...? (mai mult)
Buna ziua! Va cer sfatul: Ea minora cu vârsta de 17 ani, el major, vor sa se mute împreună ( Concubinaj) părinții fetei nu acceptă această chestie! Se poate întâmpla ceva cu majorul, din ...? (mai mult)
Dacă ești intr-o relatie și te gândești la un băiat care ti-a fost prima iubire dar te-a ranit f tare ce faci?
Dacă vreau sa ma mut de la un profil tehnic la unul filo ce materii dau la examenul de diferența?
SALUT. Vreau sa va pun o întrebare foarte importanta pentru mine. Bun, deci înainte să încep vreau sa va spun că sunt inca minor..nu sunt pe pielea mea și vreau să aflu de la oamenii care...? (mai mult)
Buna! Sunt clasa a 10 a si sunt la un liceu economic cu specializarea turism si alimentatie si din moment ce este liceu economic profesoara de matematica trage destul de mult de noi. In momentul de fata...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum as putea preveni bullying- ul? Mulți rad de mine pe seama ca un băiat mai mic decât mine, de clasa a 5 a, unul de 12, care a dat un pumn în baie(mie) și am evitat sa îl bat, ...? (mai mult)
Bună ziua! M- a sunat de curând un număr necunoscut în repetate rânduri. Numărul îmi apare afișat ca fiind "Unknown" în lista de apeluri. Știți cumva, dacă se poate, cum să demasc numărul...? (mai mult)
La ce youtuberi va mai uitati?
Pastila de a 2 a zi are efect daca se ia direct dupaa? Gen peste 1 ora de ex?
Ce acte imi trebuie daca iau pe cineva in spatiu, daca știe cineva și vrea sa mă ajute
Buna! Am aproape 15 ani și as vrea sa mă angajez, dar nu știu unde, am mai lucrat pe vara la un salon de evenimente, dar nu mai muncesc acolo. M ar ajuta niste sfaturi, mulțumesc!
Ciclul menstrual se reține cu 6 zile,am dureri de burtă și de sini, este normal sau nu?
Iubitul meu se uita mereu la altele și nu recunoaște. Toți fac asta?
Salut! În ultimul an de facultate, respectiv ultima luna (iulie- prezentarea licenței) se mai virează bursa de performanță? Deși se termină undeva pe 7 iulie, știe careva un procent din suma ...? (mai mult)
Bună ziua! Cum ați răspunde unei persoane cu care vă știți de mult (prieten/ă) la întrebarea,, Pot să te sărut,,. (Într-un mod politicos) Aș vrea să știu păreri pro și contra
Am nevoie de parerea unei persoane inscrise la Facultatea de Business din Cluj Napoca. Cum e acolo? Ce inveti? Ce poti face dupa? Care e viziuna ta in legatura cu domeniul businessului si de ce ai simtit...? (mai mult)
Am invitat un coleg la ziua mea. Cand i- am zis față în față ca vreau sa il invit, a zis că da, vine. I- am mai dat peste cateva zile mesaj cu invitatia, nu doar lui, la toti pe care am vrut ...? (mai mult)
Și voi aveți ganduri mult mai complexe de obicei și când trebuie sa spuneți ceva spuneți ceva scurt și simplu? Eu deseori spun ce îmi vine în cap. Adică as vrea sa am gânduri multe în legătură...? (mai mult)
Buna! Am o problemă care mă pisează foarte tare și nu știu ce să fac...Deci este un băiat în școală mea de care începuse să îmi placă.O dată mă prosteam că îi trimit mesaj și din greșeală,...? (mai mult)
Iubita a găsit un tip pe Facebokk care vopseste parul pe gratis. Este în regula dacă se duce? Cică durează 8 ore sa-i facă suvite, pot sta liniștit, mulțumesc, dau funda pentru sfat.
Bună…, am nasul mare din profil, am 14 ani și când îmi face cineva o poză din profil arăt ca naiba ..de ce nu pot fi si eu ca celelalte fete? Cred ca ma place un băiat din clasă dar cred ca...? (mai mult)
Bună tuturor! Fiind adolescent, ați experimentat vreodată o schimbare bruscă de mood, cum ar fi fericire pură un moment și apoi tristețe sau furie? De ce credeți că se întâmplă așa și ...? (mai mult)
Cum pun o melodie atunci cand am un apel pe Instagram? Am intrat la setari dar nu am reusit
E normal ca un copil de 10 ani să asculte trap? Sora mea incontinuuu asculta si eu la 15 ani ascult loreen
Salutare TPU, revin pe acest forum cu vechi probleme, in urma cu 3 ani am avut primul episod de anxietate, intre timp a trecut, am fost la psiholog și mi- a spus să mă obișnuiesc cu asta ca s- ...? (mai mult)
Hei..este în regula dacă iubita mea se duce la un băiat care o vopseste la par? A zis ca procesul durează 8 ore și na... ea are 18 și cel care vospeste 21, se poate întâmpla ceva sau?
Salut cum pot scapa de emotiile la fotbal eu fiind portar si mereu la fiecare meci gandesc negativ si am emotii mari
Bună TPU știe cineva niște cladiri, case părăsite (bantuite) în Galați? Dau fundă
Ar putea cineva să îmi răspundă la întrebării am un vis și vreau să îl fac să devină real
Bună seara! Ați cumpărat de la b b collection? Cum sunt? Sunt de calitate?
Salut daca dorm in fiecare peste 12 ore pe noapte ce se poate intampla am 14 ani
Buna tpu...Am o poveste de viață dramatică și puțin complicata, și simt nevoia sa o împărtășesc cu cineva, sa mă ajute cu niste sfaturi.Deci, am avut o relație cu un tip, in urma căreia a ...? (mai mult)
Bună TPU, am câteva întrebări:))) Deci există un băiat pe care îl plac, dar cred că și el mă place dând ceva semne, acum aș vrea să- mi ziceți dacă și el mă place: 1. Mi- a dat cerere...? (mai mult)
Salut, știu ca pare ciudat dar vreau urgent sa îmi cresc dioptriile, va rog sa nu spuneți "gata cu fanteziile" sau cv de genul, vreau doar sa îmi cresc dioptriile va rog mult din suflet sa îmi ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
mmamiruna întreabă:
Mindfulness întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a