Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 7 Februarie 2025 sunt:
Buna! Deci eu trebuie sa merg la olimpiada la latina luna asta, am făcut pregătire din decembrie până acum în fiecare săptămână, și am lucrat și subiecte de olimpiadă ( chiar daca le făceam...? (mai mult)
Am o intrebare. Am un prieten care are 34 de ani si ie căsătorit si mai are si un copil.Dar de fiecare data cand ma duc la ei, el incepe sa ma atingă pe fund sau pe sani. Câteodată ma intreaba daca...? (mai mult)
Salut, de ce cateodata am fluturi in stomac? Parca astea imi dau un sentiment de pace
Parere despre Colegiul National Victor Babeș? Eu sunt in ultimul an si m- am saturat sa mai stau in acest liceu, deoarece colegii mei au devenit rai! In clasa a 11- a am fost bătut joc de colegi cu...? (mai mult)
Ce înseamnă atunci cand un bărbat se uită la tine de fiecare data când te vede dar nu îți spune absolut nimic? (Nu am schimbat niciodată o vorba cu el)
Salut TPU. Am și eu o problema la liceu și vreau să mă ajutați. Luna trecută pe 15 am lipsit și nu am adus adeverița medicală. Cel mai probabil am adunat 10 absențe și cred că am...? (mai mult)
Ce gust are sexul oral? Nu e scarbos sa il practici?
Cum fac sa ma ambitionez? In maxim 2- 3 saptamani dau probe pentru liceul militar iar eu nu ma ambitionez. Cand alerg pentru rezistenta, chiar daca nu sunt epuizata, nu mai vreau sa alerg din cauza lipsei...? (mai mult)
Am și eu o întrebare a pus o prietenă pe insta : CLS? Refac lista ce înseamnă
Buna ziua! Se pun absente daca nu sunt present la simulări? Nu facem ore in cele 3 zile de simulare.
Hei. Este normal să mă simt în plus în grupul meu?
Suferă cineva pentru prieteni deoarece nu are? Se simte cineva singur deoarece nu se poate destăinui cuiva, sau spune cuiva ce îl apasă? Simte cineva ca suferă de singurătate sociala? Eu asta...? (mai mult)
Buna. Ai avea nevoie de un sfat. Eu și cel mai bun prieten al meu ne- am certat circa acum un an și de atunci vorbim dar doar ca cunoștințe nu prieteni. Am vorbit recent cu el sincer și mi- a ...? (mai mult)
Am dreptul prin lege să îmi aleg etnia?
Cum pot scăpa de parul creț? As vrea sa îl am macar ondulat, o sa spuneți sa mi-l dau cu placa, dar degeaba că dacă e drept și pun mana in el tot lână se simte când pun mana in el!
Salut, am o intrebare. Daca vreau sa cumpar pe un joc niște chestii de pe tara Turcia selectata pe google play pot plăti cu un card Mastercard cu moneda RON din tara România? VA ROG
Bună...nu știu cum sa încep... aș avea și eu nevoie de un sfat dacă se poate. Am avut acum 2 ani un cel mai bun prieten. Cunoscut evident pe internet dar stand aproape unul de celalalt. (Dar nu...? (mai mult)
Dacă te duci la olimpiadă etapa locală dar nu treci mai departe primești măcar diplomă? Și te poate ajuta cu admiterea la liceu cumva?
Credeti ca evaluarile nationale vor fi mai usoare anul asta din moment ce foarte multi elevi au obtinut note sub 5 la simulare?
Pentru cei familiarizați cu mașinile, excluzând prețul pe care îl aloci cumpărării unei mașini (mașina însăși), îmi puteți scrie o sumă orientativă (în total) necesară altor detalii,...? (mai mult)
Buna! Vreau sa imi zic frustrarile aici putin deoarece nu prea am cu cine.Va rog sa nu va bateti joc, nu am nevoie si de asta. Sunt in clasa a VI- a si de obicei avem proiecte la diferite materii (gen:ed....? (mai mult)
De 8 martie se ofera cadouri doar femeilor sau si adolescentelor?
VĂ ROG AJUTOR, DAU FUNDA!? Am 13 ani, locuiesc cu bunicii. Sunt fata, Nu mă lasă să îmi iau mustața care se vede foarte tare și este vizibilă. Când m- au prins la baie căci intră peste...? (mai mult)
Mi-a întârziat menstruatia 4 zile, trebuia sa îmi vina pe 28 luna asta e normal (AM simptomele menstruale am sani umflați ma dor când îi ating)?
Bună fetelor. Vreau să vă cer o părere. Dacă o fată încheie o relatie pentru că iubitul are zona intimă prea mare, credeți că ăsta este un motiv normal si serios de despartire? Sau... înseamna...? (mai mult)
Știu că e mult prea anormal dar... Îmi place de cel care îmi dă Bullying... Nu știu de ce, chiar dacă- mi dădea bullying mă enervam dar și îl plăceam Vă rog dati- mi un sfat... Credeți...? (mai mult)
Sunt anul III la facultate și as dori să mă înscriu la a doua facultate, pana acum am beneficiat doar de anul I la buget, anii II- III am fost la taxă. La a doua facultate, pot beneficia să mai...? (mai mult)
Salut, am si eu problema cu Instagram de ceva timp nu imi mai arata story urile unei persoane si nici reperele nici daca face live. Tin sa menționez ca nu ma are la hide. Dar daca intru dupa alt cont ...? (mai mult)
Salut, am 17 ani si fac o suma considerabila de bani, vreau sa ma mut la un apartament in chirie cu 2 prieteni de- ai mei, 17 respectiv 16 ani, dar nu ma lasa parinti, ce pot face din punct de vedere...? (mai mult)
Este bună făina de greier? Am văzut pe net că ar fi mai bună. Dar bieții de ei?
E adevarat ca pot sa slabesc si lovind intr-un sac de box si pot sa slabesc sanatos si asa?
Salut, am o intrebare legata de facultate. Fac laboratorul cu un alt profesor iar toate celelalte semigrupe fac toate cu un profesor, daca la examenul de laborator lipsesc sa zicem pot sa dau examenul...? (mai mult)
Voi daca ati fi primit un biletel anonim de 14 februarie, de la o persoana din scoala sau din clasa voasta, iar acea persoană evident că va place, voi cum ati fi reactionat? Ar fi o enigmă pentru...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. Am 15 ani si am fumat vreo 10 tigari din prostie dar m- am lasat de tot de acest viciu inutil. Intrebarea mea este urmatoarea. Îmi vor limita aceste 10 tigari potentialul ...? (mai mult)
Deci daca vreau bere fara alcool la sticla de sticla de 500 ml o sa am numai daca comand de pe net sau este la kaufland? Ca la alte supermarketuri nu este, si nici la marketuri sau magazine mai...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani și mai am 6 luni până când fac 18. Vreau să dau de permis de motocicletă deoarece îmi plac foarte mult motoarele.Dar desigur că părinții mei nu- mi dau voie și cred că vă...? (mai mult)
Eu am 11 ani sunt clasa a- IV a... 3- 4 Băieții imi dau bullying. Vă zic cum a inceput totul iar apoi o întâmplare de aseară. Deci in clasa 0 si 1 era normali nu erau rai. Si in clasa a- II ...? (mai mult)
Sunt la început cu scrisul de versuri trap și nu prea am versuri bune cum pot să- i mi îmbunătățesc versurile vreau să am flow- ul lui Petre Ștefan ca eu pot cânta similar ca el da nu îs asa...? (mai mult)
De ce in zilele de preaviz nu se pune și în weekend? Menționez că muncesc și în weekend
Cum pot face și eu 10k pe tiktok fără sa plătesc nimic?
Bună seara, am o întrebare, eu când iau permisul pot să mă angajez la bolt sau îmi trebuie experiență, cu nu știu, și dacă știe cineva cam cat câștigi din Bolt
Bună am 14 ani și sunt prea inalta și slabă 1.71 Nu ma pot ingrășa ce sa fac?
Salut, sunt băiat, am 12 ani aproape 13, am 65 kg și 1.68 înălțime, ar trebui să slăbesc? Dacă da cum aș putea să reduc din greutate?
Buna, Este bacul obligatoriu pentru a deveni jandarm?
Buna, imi poate explica cineva ce pozitii poti avea ca jandarm?
Buna, imi poate spune cineva va rog frumos ce studii trebuie sa am pentru a ajunge jandarm?
Sunt clasa a 10 a si vreau sa particip in Erasmus+ pentru schimb de experienta dar nu stiu absolut nimic despre toata treaba asta cu erasmus+ , intru la ei pe site si ma uit ca la filmele indiene fara...? (mai mult)
Buna, stie cineva ce ar trebui sa fac ca sa ajung jandarm? Si care sunt cerintele legate de inaltime si greutate
Hey TPU, se mai uita cineva la WWE (World Wrestling Entertainment) in 2024? Eu sa fiu sincer da pe yt dar as vrea sa știu dacă se mai difuzează și la televizor.
Eu mereu nu am inteles ceva. De ce majoritatea baietilor se plang că toate fetele sunt la fel și ca sunt panarame? Baietii isi doresc fete cuminți, virgine, simple, modeste, fara make up, etc,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Utilizatoare123 întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Mindfulness întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!